![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
E.lf, AVON, The body shop, sephora, inglot, buiżuteria itp.
Witam
![]() Jestem nowa na wymiankach, więc proszę o wyrozumiałość. Poszukuję kosmetyków NYX, Mac, jakiejś dobrej bazy pod cienie. Chętnie przygarne również pędzelki Maestro. Moje propozycje: E.l.f róż do policzków, mineralny, kolor rose. Użyty ze dwa razy. http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~84.htm Wibo róż do policzków z jedwabiem i wit. E + aplikator. Użyty ze dwa razy. Inglot cień - wkład do paletki. Kolor 483 - granatowy. Wykończenie: Double Sparkle. Raz wypróbowany. Inglot lakier mało używany, granatowy. Zdjecie jest na dole. Sephora cień, kolor nutty brownie. Kolor na zdjęciu wygląda inaczej niz w rzeczywistości. Tak naprawdę to taki pudrowy róż. Użyty parę razy. Sephora pomadka mat 05. Zużycie minimalne. Swatch na dole. Douglas paletka cieni do powiek, z dwustronnym aplikatorem, użyta pare razy. H&M lakiery do paznokci, jak ktoś chce np. tylko dwa trzy lub jeden a nie wszystkie to pisać. Yves Rocher krem do paznokci. używałam go przez tydzień gdy mi się łamały strasznie paznokcie, jak pomogło to przestałam używać. Yves Rocher krem likwidujący oznaki zmęczenia. Używany przez dwa tygodnie, zużycie: jedna dwódziesta kremu (?) 50ml. Yves rocher woda toaletowa o zapachu Jabłka. Minimalne zużycie.100 ml. AVON mgiełka do ciała o zapachu truskawki. Minimalne zużycie. 125 ml. The body shop nawilżający tonik do twarzy. Nieużywany. 200ml. LOREAL mascara kolor brązowy. Full definition voluminous. Używana ze dwa razy. Yves Rocher krem nawilżający do rąk i paznokci, nie używany 50 ml. INGLOT lakier do paznokci, numer 40. Małe zużycie, 16ml. Kolor jest taki miedziany (?) Virtual kaleidoscope lakier do paznokci. Kolor śliwkowy, małe zużycie, 10ml. Wibo lakier do paznokci z cienkim pędzelkiem do zdobień. Kolor niebieski, 8ml. Średnie zużycie. Sensique lakier do paznokci z cienkim pedzelkiem do zdobień. Kolor czarny, 7ml. Małe zużycie. Avon multistick, trzy ceinie w jednym sztyfcie ( zdjecie niżej) Golden Rose trzy paletki podwójnych cieni do powiek, nieużywane. Każda po 4,8 gram. Mogę wymienić wszystkie, jedną albo dwie ![]() Miss sporty eyeliner, czarny. Małe zużycie. Podręczna wersja, z serii do łączenia produktów. Kosmetyczka z dodatkami. Torby: - z czaszką - noszona raz. - ciemna różowa, nowa kosztowała 92zł - jasna różowa, raz założona na ślub.<--- wszystkie torby zdjęcia niżej. Biżuteria : - naszyjnik torebka - kolczyki w paski -okrągłe kolczyki - prostokąty zielone - kolczyki -prostokąty żółte - kolczyki. -naszyjnik serduszko(Zdjecie niżej) Biżuteria jest nieużywana. ![]() Właśnie spadła mi paletka z douglasa, dwa cienie się uchowały a resztę posklejaałam, jeśli ktoś jest zainteresowany, mogę dać zdjecie. Nowe: Róż firmy e.l.f shy. Próbki perfum, yves rocher. Zdjęcia na drugiej stronie! Edytowane przez kiwika Czas edycji: 2011-05-03 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dot.: E.lf, AVON, The body shop, sephora, inglot, buiżuteria itp.
Ja bym była zainteresowana tonikiem TBS oraz paletką, mozesz cyknąć fotkę pokruszonej? zapraszam do wątku w podpisie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Byłabym zainteresowana cieniem sypkim w kolorze mlecznej czekolady, ew. także baza pod cienie z firmy elf. I nie wiem czy jeszcze są doste pne nie znam się, byłabym chętna do tej cielistej kredki a takze pędzelka do rozcieramnia cieni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Oj kurcze, na zielonym najbardziej mi zależało. Jeśli miałabyś ochotę na wymianę za sam tonik, to chętnie oddam cień i bazę. Niestety kredki i pędzelka już nie ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
To co za ten lakier z Inglota?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Chcialam zapytac ile jest tego kremu YR z 50ml bo 1/20 to ile to jest z 50ml?
Mam w zelu baze pod cieni z Douglasa 3-4 razy uzta i pedzel do rozu .Mnie interesuja kremy YR i tonik TBS https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=509426 Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2011-04-09 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kremz YR jest zużyty w małym stopni, niestety nic nie znalazłam w Pani wymiankach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic mi nie wpadło w oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za wode yr i krem yr? zajrzyj do dwoch watkow
![]()
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Yves rocher woda toaletowa o zapachu Jabłka. Minimalne zużycie.100 ml.
Inglot cień - wkład do paletki. Kolor 483 - granatowy. Wykończenie: Double Sparkle. Raz wypróbowany. Yves Rocher krem nawilżający do rąk i paznokci, nie używany 50 ml. Virtual kaleidoscope lakier do paznokci. Kolor śliwkowy, małe zużycie, 10ml. cos u mnie?
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Czy coś u mnie za:
E.l.f róż do policzków, mineralny, kolor rose. Użyty ze dwa razy. http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~84.htm Yves Rocher krem do paznokci. używałam go przez tydzień gdy mi się łamały strasznie paznokcie, jak pomogło to przestałam używać.
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Jestem zainteresowana woda jabłuszkową i kremem Cure solutions YR
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
E.l.f róż do policzków, mineralny, kolor rose. Użyty ze dwa razy. http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~84.htm Wibo róż do policzków z jedwabiem i wit. E + aplikator. Użyty ze dwa razy. Yves Rocher krem likwidujący oznaki zmęczenia. Używany przez dwa tygodnie, zużycie: jedna dwódziesta kremu (?) 50ml. ?
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
E.l.f róż do policzków, mineralny, kolor rose. Użyty ze dwa raz Inglot cień - wkład do paletki. Kolor 483 - granatowy. Wykończenie: Double Sparkle. Raz wypróbowany.
![]() |
#25 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Chętnie bym wzięła za to paski wybielające. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
ten lakier to zdecydowanie za dużo za cień.
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.