Scent Bar XXVI - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-09, 12:13   #1651
Spoora
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXVI

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Dziękuję wszystkim za kciuki
pomogły myślę, bo raczej pozytywnie było jeszcze nie wiem kim będę ale coś dla mnie znajdą co mnie będzie usytasy no i dostałam premię i mini podwyżkę

Miło takie coś czytać w kraju zwanym Polską

Cytat:
Niech ktoś zabierze wiatr przeraża mnie cały czas mam wrażenie ze mi okna wyrwie w końcu.... sama jestem w mieszkaniu i się boję
No co Ty taka duża Dziewczynka Przecież były Dziewczyny wczoraj z Tobą w barze, więc w razie wyrwania Ci okna, na pewno by przyleciały z pomocą

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Czy naprawdę nikt mi nie współczuje, że nie mamy pracy?
Jakiś malutki przytul by się przydał
współczucie nie tylko trzymanie kciuków jak już powyżej napisałam

Cytat:
firma pracuje normalnie od poniedziałku do piątku, w weekendy pracuję tylko ja bo koordynuję szkolenia weekendowe i trener który szkolenia te prowadzi
ja ogólnie pracuję od soboty do środy ale tylko do 22 maja, bo wtedy się skończą szkolenia weekendowe i będę pracować jak normalni ludzie tylko w tygodniu
O Boże, Boże tyś strasznie zapracowana, musisz trochę łodpocząć
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 12:14   #1652
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

mam taką samą ręke do kwiatów - wszystkie słownie wszystkie padłam - nawet kaktusy - a szkoda - bo lubię - teraz mam plan przerzucić sie na drzewa Bonsai i duzie drzewa jakies pomarańcze oliwki - obaczym moze drzewo nie padnie - kupie dorosłe

tak se czytam....i mysle ze nie pamietam zebym pisała to wczoraj w barze ...pacze dalej a to nie ja , ale mam identiko, kaktusy tez dedłam i inne niededalne ..i tez mysle o bonsai i drzewie

Cytat:

Czy naprawdę nikt mi nie współczuje, że nie mamy pracy?
Jakiś malutki przytul by się przydał

ja ci współczuje , nawet sie mocno przejęłam

Cytat:
Ale...jesli chodzi Ci o zmartwychwstanie, to generalnie się udało, spox
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 12:18   #1653
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Co to jest INOA ?

Pod spodem mam dos grube jeansy , podkoszulkę i cieniutki sweterek. Myśłę że nic grubszego nie bedę zakładac.
Wiekszy rozmiar dałby troche luzu w biodrach ale ramiona i plecy mogłyby by ciut za szerokie. To ta cholerna dysproporcja figury

na ciut cieńszych ciuchach lezy tak.
Inoa to je to.

Płaszczyk zostawiłabym jak jest. w ramionach i talii leży bardzo ładnie. Większy rozmiar najprawdopodobniej popsułby ten efekt. Zresztą on nawet na tych grubszych jeansach wyglądał na dopasowany, a nie na opięty

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 12:19   #1654
anastazjaaa2
Zakorzenienie

anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 12:23   #1655
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
muszę do miasta na zakupy jechać walizę kupić, bo Rubi w naszej torbie podróżnej zrobił sobie kuwetę
Myślałam, że tylko mnie taki problem spotyka czasem

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 12:36   #1656
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Zapomniałem! Zwiało mi parapet i mam celulit na przedramionach

pseprasam

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
klontfy ciong dalszy

wchodze Ci ja dziś do rossmana ( pierwsze wyjscie po 2 tyg choróbska,a w sumie jeszcze w trakcie) i kupuję mydłą - i wszystkie som: siarkowe, psorowe, dovy i ide do Fenjali fonham fonham a tu duuuuuuuuup ✂✂✂uuuut ni ma prądu - do widzenia państwu zamykamy system padł - przepraszamy

przed kwilą szukam se koretorów pod łoka - i o mało co poczebowałabym nowego łoka - otóż kwas lipohydroksylowy był mi się wdarł/wtarł do srodka i myslałąm że go wyżre - wypłukałam

Nie Rejcz to nie pech, to przypadek, ot tak zdarza się no

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
tak bym chciała pospać w sobotę do 9
ale dziecko ma to gdzieś
A me wstało o 8:30 nawet, a może i wcześniej, ale o tej obudziły mnie dziwne dźwięki dochodzące z pokoju, szuranie, przestawianie, przekładanie i inne, więc wolałam się upewnić co tym razem się dzieje. Dziecko bawiło się zabawkami, później jedynie odkryłam 4 kostki rosołowe wyjęte ze sreberek/złotek (z kuchennej szuflady) i wrzucone do małego plastikowego garnka (takiego do zabawy) i postawione na gazie (na takiej kuchence do zabawy ). Dziecko chyba obiad chciało gotować

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość

tjaaa, ja dostałam mikropodwyżkę. Całe 300
Z drugiej strony lepiej mieć niż nie mieć.
I to nie jest mało

Cytat:
Jeden raz bardzo się wystraszyłam, jak wracałam późno do domu, minęłam monopolowy i słyszę,że za mną ktoś leci galopkiem. No to przyśpieszam, galop z tyłu też jakby szybszy. Spanikowałam dość mocno, ten ktoś z tyłu klepnął mnie w ramię, już prawie zaczęłam się drzeć, się obróciłam, a tu mocno niewyjściowy na twarzy pan, zachrypniętym głosem mówi "i czego kochaniutka tak leci. Okulary pani z torby wypadły" I się obrócił i poszedł w kieunku monopolowego spowrotem.
Kulturalny Dżul jednym słowem

PS Ves Ty masz coś szczęście do takich, jak nie w krzakach winem Ci poczęstują na przepitkę po to lecą za Tobą z okularkami
Wybacz, ale tak mi się przypomniała tamta dżulowa sytuacja

Cytat:
Sprawdź kolana, ja ostatnio odkryłam celulita na kolanie
Nabijasz się czy co? To nie cel. to może woda się gotowała i tak Ci sie wydawało

Cytat:
Napisane przez slodka_kicunia_17_wera Pokaż wiadomość
Ech.. Jeszcze tylko przyszły tydzień i 2 dni.. i Wielki Dzień (20 kwietnia) Niech no się uda
Cytat:
Nie, coś zdecydowanie gorszego (moje dawne bolesne sprawy ) Możliwa sprawa sądowa, więc boję się prze okrutnie

Cytat:
I hope so, choć przypominam to sobie to co było aż mnie wzdryga i dziwię się, że czemu ci panowie jeszcze w Pudle nie siedzą... toć to sprawa karna jak nic.
Bo w Polsce jest taka sprawiedliwość

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość

Pod spodem mam dos grube jeansy , podkoszulkę i cieniutki sweterek. Myśłę że nic grubszego nie bedę zakładac.
Wiekszy rozmiar dałby troche luzu w biodrach ale ramiona i plecy mogłyby by ciut za szerokie. To ta cholerna dysproporcja figury

na ciut cieńszych ciuchach lezy tak.
Roz nie oddawaj płaszczyka, bo jest piękny i super leży, większy będzie za duży

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2011-04-09 o 12:39
Stary 2011-04-09, 12:41   #1657
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Z drugiej strony lepiej mieć niż nie mieć.
przecież to jest dużo
nawet b.dużo, na porządną flachę perfum starczy
u nas jak była podwyżka, to o jakieś 80 zł w każdym razie coś koło tego - tak mówili ci, co dostali, bo moje stanowisko i etat na zastępstwo pominięto

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-04-09 o 12:55
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 12:51   #1658
Polly_
grozi wypollizowaniem

ves-ale ci fajnie , wg mnie to podwyżka w sam raz bo jak moj TZ dostaje podwyżkę np 28 zł to nie wiem czy sie śmiać czy płakać mnie sie raz zdazyła podwyzka 700 zł...ale szef chyba jakiejs zacmy dostał czy co...bo sama byłam w szoku

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2011-04-09 o 12:53
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 12:58   #1659
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
I to nie jest mało
W sumie macie rację. Jak się człowiek nastawi na więcej, to potem jeszcze marudzi zamiast się cieszyć.

Cytat:
Kulturalny Dżul jednym słowem

PS Ves Ty masz coś szczęście do takich, jak nie w krzakach winem Ci poczęstują na przepitkę po to lecą za Tobą z okularkami
Wybacz, ale tak mi się przypomniała tamta dżulowa sytuacja

ja chyba po prostu w takiej przyjaznej okolicy mieszkam

Cytat:
Nabijasz się czy co? To nie cel. to może woda się gotowała i tak Ci sie wydawało
No dobra, to jeszcze oudo było, ale to już prawie jak kolano c'nie?. To efekt uboczny posiadania grubych oudów i przyległości

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
to jest dużo
nawet b.dużo, już na porządną flachę perfum starczy
u nas jak była podwyżka, to o jakieś 80 zł w każdym razie coś koło tego - tak mówili ci, co dostali, bo moje stanowisko i etat na zastępstwo pominięto
Dzięki Wam jakoś tak przyjaźniejszy okiem na tę kwotę patrzę. Trochę sprowadziłyście mnie na ziemię Na rękę to ponad 200zł powinno wyjść chyba

Idę się suszyć

Stary 2011-04-09, 12:59   #1660
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

U mnie podwyżek póki co niet. Co najwyżej trafi się premia - ale jest ona bardzo nieregularna, nigdy nie znam miesiąca ani wysokości kwoty. Jak już jest to się cieszę, jak nie ma - żyje się dalej

Frank Zappa

Stary 2011-04-09, 13:02   #1661
cbr
never say no to panda

GG do cbr

bry szystkim

dziś w planach - Dzień Totalnego Opierdalactwa połączony z podczytywaniem psychiatrii (podoba mię się, bardzo mię się podoba... rozważam nawet jako awaryjną specjalizację, w razie gdyby z chirurgią nie wyjszło - wiadomo, ciągnie swój do swego )
Stary 2011-04-09, 13:20   #1662
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ves-ale ci fajnie , wg mnie to podwyżka w sam raz bo jak moj TZ dostaje podwyżkę np 28 zł to nie wiem czy sie śmiać czy płakać mnie sie raz zdazyła podwyzka 700 zł...ale szef chyba jakiejs zacmy dostał czy co...bo sama byłam w szoku
O własnie, czasem są takie podwyżki, co na waciki nie starczają

Cytat:
W sumie macie rację. Jak się człowiek nastawi na więcej, to potem jeszcze marudzi zamiast się cieszyć.
Ano widzisz jak nastawiłaś się na więcej to Ci się nie dziwię, ale może następnym razem będzie lepiej Taka kwota też dobra

Cytat:

ja chyba po prostu w takiej przyjaznej okolicy mieszkam
Albo ciągnie swój do swego

Cytat:
No dobra, to jeszcze oudo było, ale to już prawie jak kolano c'nie?. To efekt uboczny posiadania grubych oudów i przyległości
Prawie robi różnice

Cytat:
Dzięki Wam jakoś tak przyjaźniejszy okiem na tę kwotę patrzę. Trochę sprowadziłyście mnie na ziemię Na rękę to ponad 200zł powinno wyjść chyba

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość

dziś w planach - Dzień Totalnego Opierdalactwa połączony z podczytywaniem psychiatrii (podoba mię się, bardzo mię się podoba... rozważam nawet jako awaryjną specjalizację, w razie gdyby z chirurgią nie wyjszło - wiadomo, ciągnie swój do swego )
Psychiatra to nam się tutaj wszystkim przyda, dobrze się zastanów nad tą specjalizacją czy aby na pewno nie lepsza

Stary 2011-04-09, 14:01   #1663
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
taką to też bym chciała tą na biało oczywiście

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
O własnie, czasem są takie podwyżki, co na waciki nie starczają
no fakt.

Cytat:

Ano widzisz jak nastawiłaś się na więcej to Ci się nie dziwię, ale może następnym razem będzie lepiej Taka kwota też dobra
też racja Jeszcze jak się parę razy ładna premia trafi to już całkiem dobrze będzie
Z czegoś muszę na ten samochód i prawko uskładać w końcu

Cytat:

Albo ciągnie swój do swego

ekhem... taka opcja też jest Ale jednak preferuję inne formy spędzania wolnego czasu. I niekoniecznie w krzaczorach

Stary 2011-04-09, 14:11   #1664
gryx82
BAN stały

Czołem!

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Dziś jest sobota
Wyczochraj se kota

Cytat:
Nie chcę bezczelnie włazić z buciorami w Twoje finanse, ale wg mnie to całkiem przyzwoita kwota

Cytat:
...ino łeb ma za duży

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Kutfa - obudził mnie telefon od dziadka, w okolicach 8.30. Myślałam, że roz✂✂✂✂✂✂✂ę tę dzwoniącą słuchawkę
Madzik, co za pokłady nieujarzmionej agresji w Tobie dżemjom

Cytat:
Ale tak poważnie, to nie chciałabym się nigdzie przeprowadzać. Bo mimo takich zrytych opinii Wilda jest jedną z ładniejszych dzielnic, z piękną atchitekturą i miłymi ludźmi. I wcale nie jest tak niebezpiecznie
A Wilda nie dzieli się jeszcze na Dolną i Górną Z resztą, nie znam się, najczęściej jestem i tak na wildeckim rynku tylko

Cytat:
współczuję parapetu.
Co najśmieszniejsze, leżał sobie dokładnie pod oknem, równiutko i równolegle do ściany domu, jakby go ktoś zdjął i położył (tak fogle od jesiennej akcji "ocieplanie" nie był przykręcony, tylko raczej "wciśnięty", więc nic dziwnego. Jakimś cudem tylko nie nie uszkodził siostry Punciaka, który pod nim stał)

Cytat:
Sprawdź kolana, ja ostatnio odkryłam celulita na kolanie
Mój przedramienny ujawnia się tylko wówczas, gdy se rękę "skręcam"

---

Spałem za długo
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 14:18   #1665
vesenka
Zakorzenienie

Wysuszyłam kudełki i polazłam w celach zwiadowczych do spożywczaka. Zanabyłam gębogwałtki, bo akurat były. Dooobre toto
Tylko trochę drogawe

I chciałam się umówić do mojej fryzjerki, ale się okazało,że do świąt nie ma wolnych terminów Tak se myślę,że mogłam istnienie takiego skarbu w tajemnicy trzymać, a nie reklamować na prawo i lewo, bo teraz sama się do niej nie mogę umówić Ale swoją drogą jakby chciała, to by te 30 minut na podcięcie jakoś dla mnie wygospodarowała. W końcu kilkanaście osób chodzi do niej regularnie z mojego polecenia. Znajomi tych osób również Wiem, wredna jestem A ona chciała mnie koniecznie umówić do gostka, z którym prowadzi salon. To mówię nie chcę. To ona pyta ale dlaczego? I jak tu taktownie powiedzieć, jak ów gostek stoi dwa metry ode mnie i w dodatku ma klientkę na fotelu "bo pan M. kiepsko tnie"

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:
Wyczochraj se kota

Cytat:
Nie chcę bezczelnie włazić z buciorami w Twoje finanse, ale wg mnie to całkiem przyzwoita kwota
dobra już dobra, przecież już się cieszę

Cytat:
A Wilda nie dzieli się jeszcze na Dolną i Górną Z resztą, nie znam się, najczęściej jestem i tak na wildeckim rynku tylko
to po prostu nazwy ulic

Stary 2011-04-09, 14:23   #1666
gryx82
BAN stały

Cytat:
A ona chciała mnie koniecznie umówić do gostka, z którym prowadzi salon. To mówię nie chcę. To ona pyta ale dlaczego? I jak tu taktownie powiedzieć, jak ów gostek stoi dwa metry ode mnie i w dodatku ma klientkę na fotelu "bo pan M. kiepsko tnie"

Trzeba było powiedzieć, że bez obecności ojca albo męża, obcy mężczyzna nie może Ciebie dotykać

Cytat:
dobra już dobra, przecież już się cieszę
I Ty się cieszysz z takiej mikro podwyżki?!

Cytat:
to po prostu nazwy ulic
To już wszystko wiem
Stary 2011-04-09, 14:27   #1667
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Madzik, co za pokłady nieujarzmionej agresji w Tobie dżemjom
Dopiero teraz to zauważyłeś?

Frank Zappa

Stary 2011-04-09, 14:31   #1668
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Trzeba było powiedzieć, że bez obecności ojca albo męża, obcy mężczyzna nie może Ciebie dotykać [/COLOR]

[/COLOR]
zapamiętam to sobie

Cytat:

I Ty się cieszysz z takiej mikro podwyżki?!

widzisz jak mi mało do szczęścia potrzeba

posmarkałam się nad gębogwałtkami
aż mnie mózg szczypie Dobra reklama, co?

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
wiesz, zakochany monsz, klapka na oku i te sprawy

Stary 2011-04-09, 14:33   #1669
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
wiesz, zakochany monsz, klapka na oku i te sprawy
Chemia, seks i te sprawy No i w sumie przez tyle lat udało mu się nie oberwać

Frank Zappa

Stary 2011-04-09, 14:36   #1670
gryx82
BAN stały

Cytat:
Nie, nie, nie

Wcześniej nie chciałem po prostu Ciebie dżaźnić, no ale dzisiaj to się już naprawdę zaniepokoiłem

Cytat:
posmarkałam się nad gębogwałtkami
aż mnie mózg szczypie Dobra reklama, co?

A u mnie na pewno tego nie ma

Z resztą nie pamiętam już nawet, co to jest Orzeszki w cieście wasabi?
Stary 2011-04-09, 14:40   #1671
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Nie, nie, nie

Wcześniej nie chciałem po prostu Ciebie dżaźnić, no ale dzisiaj to się już naprawdę zaniepokoiłem
Nie masz się czego bać - po prostu mnie nie w✂✂✂✂iaj

I PRZESTAŃCIE GADAĆ O ORZESZKACH WASABI!!!

Na moim zadupiu ich nie ma

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Czy ktoś brał Bodymax? Odczuwał jakieś dobroczynne efekty?

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2011-04-09 o 14:38
Stary 2011-04-09, 14:52   #1672
gryx82
BAN stały

Cytat:
chemia, seks i te sprawy No i w sumie przez tyle lat udało mu się nie oberwać
o!

Cytat:
nie masz się czego bać - po prostu mnie nie w✂✂✂✂iaj
a!
Stary 2011-04-09, 14:55   #1673
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:

A u mnie na pewno tego nie ma

Z resztą nie pamiętam już nawet, co to jest Orzeszki w cieście wasabi?

Cytat:

jakby to powiedzieć temat dyskusji został już pożarty

Cytat:

Czy ktoś brał Bodymax? Odczuwał jakieś dobroczynne efekty?
ja biorę od półtora tygodnia dopiero, ale efekty zaczynają się pojawiać. Nie łapią mnie już skurcze w łydkach i łatwiej mi się rano wstaje. I nie łażę wiecznie śpiąca. I mam więcej energii Wydaje mi się,że to całkiem udany suplement Właśnie dokupiłam w sieciuni duże opakowanie, bo w stacjonarnej aptece płaciłam 25 zł za 1 listek. Zdzierstwo

Stary 2011-04-09, 14:58   #1674
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:
jednorazowa, tyle,że u mnie w firmie od dość dawna podwyżek nie było wcale. Ale mi uświadomiłaś,że to faktycznie nie jest mało, ja się po prostu nastawiłam,że dostanę więcej i stąd takie podejście

zależy co masz pod spodem na zdjęciu. Bo na zdjęciu leży ładnie i jest mocno dopasowany i jakbyś próbowała zakładać cokolwiek grubszego, to faktycznie będzie za obcisły
co to znaczy jednorazowa??? tylko w tym miesiącu??brutto?

u mnie jak się nie upomnisz to nic sami nie dadzą

Cytat:
A me wstało o 8:30 nawet, a może i wcześniej, ale o tej obudziły mnie dziwne dźwięki dochodzące z pokoju, szuranie, przestawianie, przekładanie i inne, więc wolałam się upewnić co tym razem się dzieje. Dziecko bawiło się zabawkami, później jedynie odkryłam 4 kostki rosołowe wyjęte ze sreberek/złotek (z kuchennej szuflady) i wrzucone do małego plastikowego garnka (takiego do zabawy) i postawione na gazie (na takiej kuchence do zabawy ). Dziecko chyba obiad chciało gotować
Spooo - bądź dobrą mamusią i ugotuj małej rosołek

Cytat:
Nie masz się czego bać - po prostu mnie nie w✂✂✂✂iaj

Orzeszki wasabi ..........
- dziś dokończyłam - przeżyłam ale chyba nieprędko je kupię.

Byliśmy dziś z kotem u weta - wszystko ok! Zdziwił się, że przyszliśmy na kontrolę, nie wiem, czy to jakieś dziwactwo?

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 15:03   #1675
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Ves - to się zastanawiam. Mam chyba jakieś przesilenie wiosenne - jestem potwornie śpiąca, a przy tym rozdrażniona na maksa, mam problemy z koncentracją i ogólnym ogarnięciem się

Frank Zappa

Stary 2011-04-09, 15:12   #1676
Pin up girl
Zakorzenienie

Dobry!

Kompa zaraz wezmę i wyj**ię przez okno

A poza tym, to gratuluję Ewuś podwyżki i bonusów i wszystkiego
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 15:14   #1677
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
co to znaczy jednorazowa??? tylko w tym miesiącu??brutto?

u mnie jak się nie upomnisz to nic sami nie dadzą
jednorazowa w sensie,że za jednym zamachem. Fakt,że trochę nieprecyzyjnie powiedziałam. Od następnej wypłaty będę dostawać o tyle więcej. Tyle,że brutto oczywiście.

No u mnie też bez rozmowy z górą się nie obyło.

Stary 2011-04-09, 15:20   #1678
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Wróciłem właśnie z manicure i parafiny
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

Edytowane przez teza20
Czas edycji: 2011-04-09 o 15:24
teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 15:27   #1679
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Wróciłem właśnie z manicure i parafiny
a depilacja cukrowa?

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 15:30   #1680
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
a depilacja cukrowa?
Nie było
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości