|
|
#1651 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
![]() ![]() ![]() Miło takie coś czytać w kraju zwanym Polską Cytat:
Przecież były Dziewczyny wczoraj z Tobą w barze, więc w razie wyrwania Ci okna, na pewno by przyleciały z pomocą ![]() Cytat:
współczucie nie tylko trzymanie kciuków jak już powyżej napisałam Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#1652 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tak se czytam....i mysle ze nie pamietam zebym pisała to wczoraj w barze ..i tez mysle o bonsai i drzewie ![]() ![]() Cytat:
ja ci współczuje ![]() Cytat:
|
|
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Płaszczyk zostawiłabym jak jest. w ramionach i talii leży bardzo ładnie. Większy rozmiar najprawdopodobniej popsułby ten efekt. Zresztą on nawet na tych grubszych jeansach wyglądał na dopasowany, a nie na opięty
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1656 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Nie Rejcz to nie pech, to przypadek, ot tak zdarza się no ![]() A me wstało o 8:30 nawet, a może i wcześniej, ale o tej obudziły mnie dziwne dźwięki dochodzące z pokoju, szuranie, przestawianie, przekładanie i inne, więc wolałam się upewnić co tym razem się dzieje. Dziecko bawiło się zabawkami, później jedynie odkryłam 4 kostki rosołowe wyjęte ze sreberek/złotek (z kuchennej szuflady) i wrzucone do małego plastikowego garnka (takiego do zabawy) i postawione na gazie (na takiej kuchence do zabawy ). Dziecko chyba obiad chciało gotować Cytat:
I to nie jest mało ![]() Cytat:
![]() PS Ves Ty masz coś szczęście do takich, jak nie w krzakach winem Ci poczęstują na przepitkę po to lecą za Tobą z okularkami ![]() Wybacz, ale tak mi się przypomniała tamta dżulowa sytuacja Nabijasz się czy co? To nie cel. to może woda się gotowała i tak Ci sie wydawało ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-09 o 12:39 |
|||||||
|
|
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet b.dużo, na porządną flachę perfum starczy u nas jak była podwyżka, to o jakieś 80 zł w każdym razie coś koło tego - tak mówili ci, co dostali, bo moje stanowisko i etat na zastępstwo pominięto ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-09 o 12:55 |
|
|
|
|
#1658 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ves-ale ci fajnie
, wg mnie to podwyżka w sam raz bo jak moj TZ dostaje podwyżkę np 28 zł to nie wiem czy sie śmiać czy płakać mnie sie raz zdazyła podwyzka 700 zł...ale szef chyba jakiejs zacmy dostał czy co...bo sama byłam w szoku
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-04-09 o 12:53 |
|
|
|
#1659 | |||
|
Zakorzenienie
|
W sumie macie rację. Jak się człowiek nastawi na więcej, to potem jeszcze marudzi zamiast się cieszyć.
Cytat:
ja chyba po prostu w takiej przyjaznej okolicy mieszkam ![]() Cytat:
No dobra, to jeszcze oudo było, ale to już prawie jak kolano c'nie?. To efekt uboczny posiadania grubych oudów i przyległości ![]() Cytat:
Na rękę to ponad 200zł powinno wyjść chyba ![]() Idę się suszyć
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie podwyżek póki co niet. Co najwyżej trafi się premia - ale jest ona bardzo nieregularna, nigdy nie znam miesiąca ani wysokości kwoty. Jak już jest to się cieszę, jak nie ma - żyje się dalej
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1661 |
|
never say no to panda
|
bry szystkim
dziś w planach - Dzień Totalnego Opierdalactwa połączony z podczytywaniem psychiatrii (podoba mię się, bardzo mię się podoba... rozważam nawet jako awaryjną specjalizację, w razie gdyby z chirurgią nie wyjszło - wiadomo, ciągnie swój do swego )
|
|
#1662 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Taka kwota też dobra Albo ciągnie swój do swego ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#1663 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tą na biało oczywiście ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- no fakt. Cytat:
![]() Z czegoś muszę na ten samochód i prawko uskładać w końcu ![]() Cytat:
Ale jednak preferuję inne formy spędzania wolnego czasu. I niekoniecznie w krzaczorach
|
|
#1664 | |||||
|
BAN stały
|
Czołem!
![]() Wyczochraj se kota ![]() Nie chcę bezczelnie włazić z buciorami w Twoje finanse, ale wg mnie to całkiem przyzwoita kwota Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z resztą, nie znam się, najczęściej jestem i tak na wildeckim rynku tylko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Spałem za długo
|
|||||
|
|
|
#1665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wysuszyłam kudełki i polazłam w celach zwiadowczych do spożywczaka. Zanabyłam gębogwałtki, bo akurat były. Dooobre toto
Tylko trochę drogawe ![]() I chciałam się umówić do mojej fryzjerki, ale się okazało,że do świąt nie ma wolnych terminów Tak se myślę,że mogłam istnienie takiego skarbu w tajemnicy trzymać, a nie reklamować na prawo i lewo, bo teraz sama się do niej nie mogę umówić Ale swoją drogą jakby chciała, to by te 30 minut na podcięcie jakoś dla mnie wygospodarowała. W końcu kilkanaście osób chodzi do niej regularnie z mojego polecenia. Znajomi tych osób również Wiem, wredna jestem A ona chciała mnie koniecznie umówić do gostka, z którym prowadzi salon. To mówię nie chcę. To ona pyta ale dlaczego? I jak tu taktownie powiedzieć, jak ów gostek stoi dwa metry ode mnie i w dodatku ma klientkę na fotelu "bo pan M. kiepsko tnie" ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1666 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Trzeba było powiedzieć, że bez obecności ojca albo męża, obcy mężczyzna nie może Ciebie dotykać Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero teraz to zauważyłeś?
|
|
|
#1668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() posmarkałam się nad gębogwałtkami ![]() aż mnie mózg szczypie Dobra reklama, co?---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- wiesz, zakochany monsz, klapka na oku i te sprawy
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
Chemia, seks i te sprawy
No i w sumie przez tyle lat udało mu się nie oberwać
|
|
|
#1670 | |
|
BAN stały
|
Nie, nie, nie
Wcześniej nie chciałem po prostu Ciebie dżaźnić, no ale dzisiaj to się już naprawdę zaniepokoiłem ![]() Cytat:
A u mnie na pewno tego nie ma Z resztą nie pamiętam już nawet, co to jest Orzeszki w cieście wasabi?
|
|
|
|
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I PRZESTAŃCIE GADAĆ O ORZESZKACH WASABI!!! Na moim zadupiu ich nie ma ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Czy ktoś brał Bodymax? Odczuwał jakieś dobroczynne efekty?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-04-09 o 14:38 |
|
|
|
|
#1672 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1673 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jakby to powiedzieć temat dyskusji został już pożarty ![]() Cytat:
|
|
#1674 | |||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
u mnie jak się nie upomnisz to nic sami nie dadzą ![]() Cytat:
Cytat:
- dziś dokończyłam - przeżyłam ale chyba nieprędko je kupię.Byliśmy dziś z kotem u weta - wszystko ok! Zdziwił się, że przyszliśmy na kontrolę, nie wiem, czy to jakieś dziwactwo?
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
Ves - to się zastanawiam. Mam chyba jakieś przesilenie wiosenne - jestem potwornie śpiąca, a przy tym rozdrażniona na maksa, mam problemy z koncentracją i ogólnym ogarnięciem się
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry!
Kompa zaraz wezmę i wyj**ię przez okno A poza tym, to gratuluję Ewuś podwyżki i bonusów i wszystkiego |
|
|
|
#1677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No u mnie też bez rozmowy z górą się nie obyło.
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłem właśnie z manicure i parafiny
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- Edytowane przez teza20 Czas edycji: 2011-04-09 o 15:24 |
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

jeszcze nie wiem kim będę ale coś dla mnie znajdą co mnie będzie usytasy
no i dostałam premię i mini podwyżkę 

cały czas mam wrażenie ze mi okna wyrwie w końcu.... sama jestem w mieszkaniu i się boję
Przecież były Dziewczyny wczoraj z Tobą w barze, więc w razie wyrwania Ci okna, na pewno by przyleciały z pomocą 

I to nie jest mało
to lecą za Tobą z okularkami
Nabijasz się czy co?
(20 kwietnia) Niech no się uda 
) Możliwa sprawa sądowa, więc boję się prze okrutnie 
w każdym razie coś koło tego - tak mówili ci, co dostali, bo moje stanowisko i etat na zastępstwo pominięto