|
|
#1681 | |||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
Cytat:
![]() ha, może nie będzie, rozmawiałam przez tel z Mamą, Mama wysłała mnie do Komfortu, poszłam tam dziś całą sobą wątpiąc w sens, i mnie baaardzo pozytywnie zaskoczyli bo żadnego kategorycznego "absolutnie niemożliwe" nie było, pani z miłym uśmiechem sprawdziła czy ta co chcę jest dostępna i ma porozmawiać z kierownikiem czy przyjmą moją niebieską na sklep, do poniedziałku mają do mnie zadzwonić, więc
![]() Cytat:
bardzo bym chciała żeby się wszystko jak najlepiej dla Was poukładałoCytat:
Cytat:
na 4 piętrach tego uczucia na szczęście nie mam, za nisko żeby aż tak wiało bardzo wiosenny i bardzo dobrze leży czy to drugie wynika z pierwszego? Cytat:
Cytat:
![]() i gratuluję z powodu podwyżki ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- a we czwartek się umówiłam na przeprowadzanie, ajajajajajaj co to będzie, co to będzie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||||
|
|
|
#1682 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Ewusi też gratuluję Trzeba iść do przodu czy ktoś z Was pije yerba mate??
|
|
#1683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
INO wypróbuję ...kiedyś Bardzo jasny złoty blond popielaty brzmi dobrze.
|
|
#1684 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#1685 |
|
never say no to panda
|
uczyli mię o tym: http://yerbamateinfo.pl/szkodliwosc.html
|
|
#1686 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To fajnie Cytat:
Fircyk ![]() Cytat:
|
|
#1687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez miałam problem z koncentracją w ostatnich dniach. Wczoraj syn przyszedł i obudził mnie z popołudniowej drzemki. Wstałam i poszłam do kuchni mu jesc robi itak sobie cos gadamy, a w pewnej chwili moje dziecko mówi. Ty się chyba nie obudziłaś mamao, bo jakoś bredzisz ![]() Wiatr zaczna ucicha, coraz dłuższe przerwy saąi nie wyrywa juz okien.
|
|
#1688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, ze przejdzie. Na szczęście uff ![]() Nawiązując do przesilenia wiosennego.Ostatnio wracam do domu, pukam, pukam, nikt nie otwiera. To otwieram sobie sama, wchodzę do domu -cisza. Zaglądam do pokoju, a moja mam śpi w najlepsze. Jak się obudziła w szoku, która jest godzina - podobno walnęła się spać praktycznie, jak przyszła z pracy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1689 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ale fakt, info o skarbach lepiej zachowywać dla siebie Cytat:
Cytat:
![]() pomijając już mate, wychodzi na to że picie gorących napojów jest szkodliwe? a w ogóle bez sensu, wychodzę z założenia że mieszkając w dużym mieście i tak nawdycham się tyle spalin i toksyn że żadne aromatyczne węglowodory z wędzonej makreli mi wiele nie zaszkodzą ja też dziękuję --- kurde, nie pamiętam czy zgasiłam światło w łazience w nowej chacie ![]() osoby sklerotyczne nie powinny mieszkać w dwóch miejscach
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
Że niby ja
A to dlaczego :brzyda l:Ju teraz doczytałem naprawdę patowa sytuacja
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1692 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Zastanawiam się nad nabyciem jakiegoś małego zestawu
|
|
#1693 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko uważaj, żeby wiatr Ci go z powrotem do domu nie wewiał ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Piniu jak Caline?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#1694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zawsze jest ta kropla , która przelewa dzban. Po co dokładac organizmowi trucizn i pracy cięzkij przy ich usuwaniu. Mieszkanie polubisz jak nadasz mu już własnego charakteru, jeszcze raz powtarzam, to my czynimy klimat w domach, w których mieszkamy, w jednych łatwiej nam to przychodzi w innych trudniej, ale w każdym sie da JA CHCEM TAKIE BUTY !!! 1. 2. 3. 4.
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Rozterko -łockami się zaświeciły na te pierwsze
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
Spadam do solarium
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1697 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Rozterko, płaszcz świetny, rozmiar bardzo dobry (większy nie będzie już tak idealnie leżał na klacie i w ramionach
Cytat:
Chcesz printskrina? ![]() Ja też - jak ścisnę to się marszczy (zboczuszki )Cytat:
Nie wypieraj się, my to rozumiemy Cytat:
Całkiem niezła sumka Cytat:
![]() Waniliowym? Foty, foty! Cytat:
Kiedyś, w dawnych czasach, wyhaczyłyśmy w markecie z Sabb azjatyckie (chyba nawet oryginalnie japońskie były), zielone, chrupkie a'la ciasteczka z wasabi, genialne były (szczególnie do pifa) Ale wycofali.... Chyba nie sprzedawały się za szczególnie ![]() No pewnie! Ja tak kiedyś w firmie zrobiłam - wychodziłam ostatnia i nie zgasiłam światła w pokoju Dobrze, że zawsze jestem pierwsza w biurze
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-04-09 o 17:23 |
|||||
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Pasowałyby do rozterkowego płaszcza
|
|
|
|
#1700 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
a propos azjatyckich rzeczuf, wybywam szukać farby dościennej w kolorze curry, ciekawe czy znajdę..
|
|||
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
Spo, jeszcze nie wiem, trza poczekać do przyszłego tygodnia
![]() I jeszcze Badgley Mischka kupiłam w ciemno... Justyś, na pewno dacie radę, tak jak pisałaś Powiedzcie, że marshmallow to nie są słodycze. ![]() Nie, bo amerykański, dietetyczne |
|
|
|
#1702 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pojechałam po płaszczyk do Esprita i nie było mojego rozmiaru
To kupilam taka kurteczkę w Promodzie,w rudawo-ceglastym kolorze
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1703 |
|
grozi wypollizowaniem
|
własnei-jaki to jest ten gorący napój? bo w sumie moje dziecko wsztstko pije takie ledwo ciepłe (tak ponizej 40 st C ) i zawsze myslałam ze to źle
, a tu sie okazuje ze jednak dobrze?---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- kameno-moze Dulux aromatyczne curyy? ![]() http://www.nokaut.pl/farby/dulux-kol...-curry-5l.html
|
|
#1704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Muszę obczaić
![]() Cytat:
Środkowy rząd - aromatyczne curry: dulux_koloryswiatla_paleta.jpg Cytat:
|
||
|
|
|
#1705 | ||||
|
Zakorzenienie
|
czeeeść
Cytat:
![]() po czym wnosisz że to celulajt ![]() Cytat:
Vesenko co to są ![]() Dopiero skończyłam ogarniać swoją kuwetę, zaliczyłam megawkurfa i malowanie- bo tż stwierdził ze jemu się nic nie chce robić No i mam focha obecnie , a na obiad miałam Validol, i już mi lepiej
|
|
#1706 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego ![]() Cytat:
To nie słodycze- są za lekkie i za miękkie (czy te argumenty są przekonywujące?) ![]() Kupiłam Casmere Mist....najwyżej sprzedam Cytat:
Skarpetkowy rewanż ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Skarbiątko Chciałabym już nic nie robić na złość- tylko na złość nie wykonywać żadnej czynności- wiecie, o co chodzi? Prawda?
|
|
#1707 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ja bym je jush nabyła ale bojem się , tak bez mierzenia .
![]() Cytat:
Cytat:
Tam myśłę , i torba Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- tesh tak mówiłam jak kupowałam ostatnio ..................... mam 35 flakoników ![]() a miałam zmniejszac....
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-04-09 o 18:49 |
||||
|
|
|
#1708 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ja po cichu liczę,że premia też będzie większa wchodzić na konto ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Coś mi się mocno wydaje,że po prostu zostawiają u niej dużo więcej kasy niż ja ![]() W związku z czym kończę z reklamą I zaryzykuję cięcie gdzie indziej, bo przecież nie będę czekać prawie miesiąc na wolny termin
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
Ju - Cashmere Mist
Od 16.00 zjadłam dwa lody-rożki, zagryzłam to kanapkami z pastą rybną i ogórkiem konserwowym. I dopełniłam dzieła dwoma parówkami.... I głodna jestem ![]() Idę się zabić wyrzutami sumienia.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-04-09 o 19:13 |
|
|
|
#1710 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ze sklerozą święta racja. Jak remontowałam kawalerkę, a mieszkałam jeszcze z rodzicami to zazwyczaj miałam dylemat czy aby na pewno pozamykałam drzwi i balkony jak wychodziłam ![]() Do teraz zdarza mi się zawrócić z połowy drogi, bo nie pamiętam momentu majstrowania kluczem przy drzwiach. Świetne ![]() mendium jakie czy co Skund wiedziałaś ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
orzeszki w cieście wasabi. Pycha. Osssstreee
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.

bardzo bym chciała żeby się wszystko jak najlepiej dla Was poukładało
jeszcze nie wiem kim będę ale coś dla mnie znajdą co mnie będzie usytasy
no i dostałam premię i mini podwyżkę 
cały czas mam wrażenie ze mi okna wyrwie w końcu.... sama jestem w mieszkaniu i się boję 

Bardzo jasny złoty blond popielaty brzmi dobrze.

Ale swoją drogą jakby chciała, to by te 30 minut na podcięcie jakoś dla mnie wygospodarowała. W końcu kilkanaście osób chodzi do niej regularnie z mojego polecenia. Znajomi tych osób również

Chcesz printskrina?
Całkiem niezła sumka 
Ale wycofali....
Chyba nie sprzedawały się za szczególnie