|
|
#2731 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
Pisałam już tu kilka stron wcześniej. Jestem bardzo załamana nie moge sobie poradzić z ta sytuacja. Cały czas myśle o nim. Wyobrażam sobie jego z jakas inna albo że sie dobrze bawi z kolegami i sie coraz bardziej dołuje a ja siedzie sama w domu dołujac sie coraz bardziej. Już nie wiem co mam zrobic. Nie mam siły do życia. Wszystko mi jest obojetne nie mogę sie pozbierac. Straciłam sens życia
|
|
|
|
#2732 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2733 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2734 |
|
Rozeznanie
|
Potrzeba czasu żeby to zrozumieć, ale zrozumiecie
Magdaleno, znowu się smutasz
|
|
#2735 |
|
Raczkowanie
|
Łatwo jest mówić trudniej zrobić. Wiem że nie był idealny lecz dalej ciagnie mnie do siebie. Chociaż przy ostatnich spotkaniach czułam że to nie to. Wiele rzeczy w nim mnie denerwowało. Jednak po spotkaniu teskniłam i dalej chciałam z nim być. Może któraś mi wytłumaczy bo sama siebie nie rozumiem. Jak można czuć taki zbieżne uczucia.
|
|
|
|
#2736 | ||
|
Raczkowanie
|
Wiesz, jak czytam historie innych to wydaje się to oczywiste i jasne jak słońce, ale wiem, że póki same sobie tego nie uświadomimy to te gadki są na nic...
Cytat:
Czuję się jakby mnie zdradził. Jedyny idiota, któremu powiedziałam, że go kocham. Wiem, że minie, ale teraz bardzo boli... ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
Sama jeszcze płaczę za swoim eksem, ale zdaję sobie sprawę, że to minie.
|
|
#2737 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2739 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie jesteś sama, wszystkie wiemy jak boli
|
|
|
#2740 |
|
Raczkowanie
|
Wcale bym się nie obraziła, gdyby tak troszkę przyspieszył...
|
#2741 |
|
Rozeznanie
|
Musimy być cierpliwe
Nawet ja już dzisiaj nie daje rady, a było już tak dobrze tęsknie za nim
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w ogóle mam paranoję jakąś, bo wydaje mi się, że wszędzie widzę auto eksa. Idę ulicą i wypatruję go na parkingach. Za każdym razem, gdy widzę z daleka podobny samochód (nie jestem dobra w tym temacie, więc z daleka nie rozróżniam marek) to serce mi zamiera i idę z bliska sprawdzic rejestrację. Dzisiaj podczas wieczornego spaceru naprawdę ocierało się to o paranoję. Łudzę się, że on zatęskni i przyjedzie... jakaż ja jestem naiwna.
Dziewczyny, co się ze mną do cholery dzieje? Przecież było już tak dobrze...Muszę chyba po weekendzie umówic się do psychologa, bo poprzestałam na 2 wizytach. Niestety tylko i wyłącznie ze względów finansowych. |
|
|
|
#2743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie chciałam nikogo zarażać swoim wyciem, przepraszam Każda z nas na to zasługuje...
|
|
#2744 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Tak, jeśli uważałaś że seks Ci go wróci, to jesteś naiwna... Ech... Zrób to koniecznie. Dwie wizyty to ZDECYDOWANIE za mało na Twoją sytuację, a wiesz, że Ci to pomaga...
|
|
|
#2745 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
|
|
|
#2746 |
|
Raczkowanie
|
a ja w pracy mam czasami nadzeije ze moze przyjedzie, wie gdzie pracuje do ktorej pracuje...osttanio kolezanka w pracy mowi ze ktos do mnie przyszedl- moje pierwsza mysl? moj eks! boze!!! wychodze, okazuje sie ze to studenci do pomocy....wychodze z pracy i rozgladam sie czy nie ma jego samochodu, osttanio podjechal taki sam, serce zaczelo mi bic jak szalone, ale oczywiscie to nei byl on...
|
|
|
|
#2747 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
|
|
|
#2748 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie tęsknisz za nim! Tęsknisz za uczuciem do kogoś, ale nie do niego... Eksom już dziękujemy! Pomyśl o pięknych oczach pana od pizzy...
|
|
#2749 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Nie znoszę zaglądać tutaj w takie wieczory, od panującej tu atmosfery opadają ręce i nie chce się żyć...
Tak, tak, wiem, jest to wam potrzebne. Po prostu ostatnie czego mi trzeba po rozstaniu, to wzajemne nakręcanie się na rozpacz... Jeśli wam to pomaga, to bardzo dobrze, od tego jest ten wątek...ja się pojawię jak ten płacz minie... Idę sprzątać w komodach
|
|
#2750 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2751 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzień ? Odkąd mnie zostawił nie było godziny, żebym o nim nie myślała.
|
|||
|
|
|
#2752 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak już wysprzątasz u siebie zapraszam do mnie![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
Musisz przestać żyć nim, bo jego już w Twoim życiu nie ma, pomyśl o sobie jak Cię wyniszczają te myśli o nim
|
|
|
#2753 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Seks, bliskość, intymność, atmosfera - jak zwał, tak zwał. Nie miało to być nic poza zaspokojeniem potrzeb. No i było. Ciach bajera, jak pisze Wyrak. Takie chwile bardzo często powodują w nas zwyżkę nastroju, powraca nadzieja, że się ułoży, że przecież on też musiał czuć tą bliskość, jemu też było dobrze, to niemożliwe żeby przegapił to wspaniałe porozumienie dusz...a jednak. Ciągnie was do siebie i będzie ciągnęło. Ja z jednym ze swoich eksów, z którym użeraliśmy się dobrych kilka lat, też bym pewnie mogła spędzić cudowne chwile (o kuwa, i to jaaaaaaaaakie... ). Tylko, że ja cholernie nie lubię przeżywać konsekwencji, żaden orgazm nie jest tego aż tak wart. I Tobie też więcej nie radzę... A taka sytuacja może się powtórzyć, jak znowu mu się zachce ciepłego ciała... ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
|
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana tylko problem w tym, że moje życie jest aktualnie w takiej czarnej dziurze, że ja zupełnie nie potrafię odnaleźc w nim powodów do uśmiechów. Gdybym miała obok przyjaciół, wsparcie, osoby, które mnie rozumieją i wspierają, było by łatwiej. A ja aktualnie tkwię w totalnej beznadziei. Dlaczego? Bo mieliśmy tutaj razem życ, razem układac sobie życie. A co mi zostało? Firma, której nie chcę, puste mieszkanie, przyjaciele kilkadziesiąt kilometrów stąd i mama, która ma mnie już dośc. Boże, muszę się ogarnąc, bo już dawno nie byłam w takiej rozsypce jak teraz i czuję, że z każdą minutą nakręcam się co raz bardziej.
|
|
|
|
#2755 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie chciałam nikogo nakręcać na rozpacz. Też już się ogarniam. Cytat:
|
|
#2756 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeden dzień porządek jest a później wiecznie syf, a najlepsze jest to że to to to się samo bałagani![]() Btw wysłałam Ci zapka na Fb, jeśli to Ty
|
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda tylko, że masz rację w każdym z napisanych zdań. Jestem idiotką, bo myślałam, że on czuł nie tylko seksualną więź między nami, ale też tą emocjonalną. Głupia jestem. Mój psycholog ma specjalizację z seksuologii, więc będę musiała z nim poruszyc tą całą kwestię. Może on mi jakoś wybije to z głowy, bo ja już sama sobie nie ufam. |
|
|
|
|
#2758 |
|
Rozeznanie
|
Yyyyy chyba mnie nie zauważył
Ale to i dobrze bo wiało, lało i wyglądałam tragicznie
|
|
#2759 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Fb - aaa ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Nie, nie jesteś głupia, po prostu zbierasz doświadczenia życiowe...ja już ich mam całe mnóstwo i ciągle i tak zbieram nowe (tak żeby nudno nie było, to trzeba coś czasem spierniczyć ). Znam te odczucia, emocje, refleksje, decyzje z autopsji, temu tak tu kozaczę
|
|
|
#2760 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i też byłam zupełnie sama, codziennie wyłam bo nie chciałam tam być, ale wiedziałam że muszę bo misio będzie zły jak nic nie zarobię. On powinien byc tam ze mną, ale nie chciał bo miał pracę tutaj i kij z tym że na czarno. Wtedy powinna mi się zapalić czerwona lampka, ale ja ślepo zakochana zaciskałam zęby i tyrałam, żeby mógł miec wszystko. Ile rzeczy sobie odmówiłam, samochód razem kupiliśmy, różne sprzęty a później mnie rzucił jak już miał wszystko co chciał Masz jeszcze nas---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- No właśnie samo się, jednak cuda się zdarzają tylko nie tam gdzie trza
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.

Nie chciałam nikogo zarażać swoim wyciem, przepraszam

Jak już wysprzątasz u siebie zapraszam do mnie