|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Moja dzidzia juz spi wreszcie moge ogarnąć domek bo taki bałagan ze masakra
A tu moja dzidzia sama sie dzielnie inhaluje A tu bawi sie w chowanego SDC17986.jpg
|
#1442 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Cytat:
![]() my mamy z Befado kapcie ![]() Cytat:
![]() jedziemy dzzisiaj do decathlonu obejżeć rowery bo musimy zakupic ![]() Moje dziecko sie zbuntowalo i nie chce usypiac z mama tylko z tata. Ja wcale plakac z tego powodu nie bede
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
Agusia diabliki to ona w oczkach moze i ma ale w brew pozorom ona jest bardzo grzecznym dzieckiem i mam nadzieje ze juz tak zostanie
|
#1444 |
|
Zadomowienie
|
martaN23 ile ma Twoja wzrostu
taka duża się wydaje![]() pietrusia jaka grzeczna a jaka fajna minka te ząbki moja też tak pokazuje ząbki![]() asioczka ja mam befado kapcie ale są za duże myśle że na dwa latka będą w sam raz
|
|
|
|
#1445 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale cóż po tacie bo on 196cm!
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Marta, Pietrusiu łobuziaki śliczne
![]() Asioczka mamy styczniowe chwalą sobie głównie pantofle z befado, więce podejrzewam, że buciki też będą fajne(dają stopie oddychać). Zmęczona jestem po zakupach... i już dwa dywany wyczyściłam...jeden zostanie mi jak Piotruś pujdzie spać. Będe miałą z głowy na święta ![]() W biedronce widziałam bebilon tańszy i bebiko 500g ale u nas np. były tylko te zageszczone kleikiem. Pampersy nawet po prawie 60zł widziaąłm gdzieniegdzie- na głowe upadli chyba dady na noc też będą, bo mi 6 pampersów zostało... chyba, że Tż w poniedziałek gdzieś wyczaji w normalnej cenie... U nas na nocki rzadne inne nie dają rady niestety... Piotrek wstaje z pampersem do kolan , bo żre 2 razy kolacje(kleik, po paru h jeszcze mleko) i wcześnie rano chce mleko...
Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2011-04-09 o 17:28 |
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
Zeberko w tesco jest teraz promocja na pampersy mega paka 43,99 albo 44 zł
|
#1448 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje za odpowiedzi
![]() Zeberko, ja pampersy kupilam w stokrotce za 39,99zl.
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Kachula byłam i była...na 4+ i 4 a na 5 prawie 60zł
![]() Asioczka dzięki, ale u mnie nie ma czegoś takiego jak stokrotka... Będe więc musiała w nocy zmieniać dade...a nuż się sprawdzą... no ale to jak moje 6 pampersów się skończy. A kupiłam jeszcze płyn do kąpieli gaga mandarynkowy. Naprawde fajne są. Aguś dzięki, bo wypróbowałam je dzięki Tobie ![]() I chusteczki do pupy gagi rewelacyjne. |
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
Zeberko no kurcze ja dwa dni temu kupilam 5 w promocji za 40iles przecenione a 59,99
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
U nas jest dziwnie w tesco jakoś- niektóre rozmiary pampków w promocji inne nie... w Piotrze i Pwale tak z happy było kiedyś też...
|
|
|
|
#1452 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() A tak pozatym to nawet nie będę nic pisać bo mam nadzieje że sytuacja się wyklaruje i obędzie się bez gigantycznego rozczarowania... Marta, Pietrusia dziewczynki przeurocze |
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
Oliwka i Kamilka słodziutkie Maria masz super awatar ![]() Madziu, mnie też dawno nie było i też nikt nie zauważył ![]() W temacie butów: Dziewczyny, byłam w zeszłym tygodniu w Deichmanie, a raczej w dwóch i nigdzie nie było już pełnych bucików z Elefanten w rozmiarze 22 ![]() Normalnie jakieś 2 tygodnie za późno byłam, jak stwierdziła sprzedawczyni. Oglądałam Nike, ale one strasznie twarde były, nie zginały się tak jak powinny, w końcu kupiłam mu z Adidasa, chociaż mnie nie kręcą generalnie takie "firmówki" ![]() A na stronie Befado kilka wpadło mi w oko, oni mają swoje firmowe sklepy, czy w takich "normalnych" obuwniczych są? Fajne te trampki http://sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=3435 http://sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=4141 Kachulko Co do sandałków, to ja się skłaniam ku zakrytym paluszkom, z tej prostej przyczyny, że Fifon ciamajda jest i nie raz sobie jakoś te nogi poplącze, więc nie chcę żeby sobie palce obtarł. U nas dobrze, małż mnie do kina dzisiaj zabrał na "Jestem Bogiem", w związku z czym aktualnie rozmyśla jakby tu zwiększyć potencjał swojego mózgu ![]() W ogóle to ostatnio znowu jestem zakochana
|
#1454 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie tez niestety nie zaciekawie i zeby Wiki nie krzywił nóżekCytat:
i zazdroszcze
|
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
Witam niedzielnie
U nas brzydkiej pogody ciag dalszy ![]() MOja dwa łobuzy wlasnie zasnely wiec mam chwilke czasu dla siebie ![]() Miłej niedzieli życze
|
#1456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a trampeczki super chyba sie na jakieś skusze a ma sie wybieramy 29.04 do teatru - nareszcie
|
|
#1457 |
|
Zadomowienie
|
wy tak o tych trampeczkach no to pokażę Oli zdobycz
Jeszcze nie mamy sandałek i jeszcze jakiś by się zdały bo mamy tylko teraz te trampeczki i adidaski-które będą w net za małe Czekam na lepszą pogodę to wybiorę się z Oli i zobaczymy za butkami
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
Marta śliczne te trampeczki strasznie mi sie spodobały
|
#1459 | |
|
Zakorzenienie
|
hej, hej
Ja wpadam powiedzieć, że jak ktoraś ma zamiar kupować fotelik hamax-a to w decathlonie jest mega promocja - 249,99 nawet na all nie ma takiej ceny. Kask też nabyliśmy Asioczka dzieki za info o pampkach trzeba będzie stokrotkę zahaczyć. Cytat:
Dziewczyny, to zaglądajcie częściej, wtedy nie trzeba będzie wymieniać kogo znowu długo nie ma ![]() A tak to zauważamy, zauważamy, ale co tu pisać jak dla nas czasu nie macie ![]() Kogo teraz? Xpresji dawno nie było, Joaśka kiedyś często wpadała, teraz coraz rzadziej, Wywa jakieś kłopoty miała, nie wiadomo jak z Ditu no i jak przeprowdzka Boguś`i i czy Karenina szczęśliwie dojechała... Kogo pominęłam przepraszam, nie czuć mi się tu urażonym tylko pisać częściej. U nas pięknie, ale nadal wietrznie, na rower w każdym razie się ta pogoda nie nadaje ;-) Miłej niedzielki!
|
|
|
#1460 |
|
Zadomowienie
|
konspi - dziękuję kochana za pamięć!
ja jestem jestem... tylko jakoś weny brak na pisanie ale dzielnie podczytuję ![]() tak piszecie o tych pampersach, matko ja odkąd zaczęłam kupować pieluchy rossmanowe to nie wyobrażam sobie płacić 50zł za paczkę innych pieluszek ! i buciki takie ładniutkie tu wklejacie, tez coś muszę Lence kupić bo jeszcze chodzimy w wysokich :/ pisać nie mam weny , to wam fotki wkleje
|
|
|
|
#1461 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bedzie dobrze Cytat:
i mi nie zacytowało wszystkiego Brombi ?????????????????? szczegoly ![]() befado w normalnych sklepach kupuje |
||
|
|
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ach, ale ja CI morza zazdroszcze
|
|
#1463 |
|
Zadomowienie
|
xpresja oj zazdroszcze Ci morza Lenka śliczniutka
![]() Marta świetne są te trampki brombusia dziękuje Ja poluje na befado na sandałki ze skórki bardzo mi się podobają
|
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka cudna
|
#1465 | ||
|
Raczkowanie
|
Witam wieczorową już porą
![]() Cytat:
Gdyby tylko te Pampki chociaż odrobinę tańsze były...Cytat:
Widzę że ostatnio temat bucików na tapecie... No my z bucikami mamy problem, tzn. na spacerki kupiłam Dominice takie adidaski i one są ok, ale gorsza sprawa z butkami do chodzenia po domu... Miała takie fajne dwie pary ale już z nich wyrosła więc kupiłam inne... I niestety są do niczego bo Małej strasznie pocą się w nich nóżki... Oprócz tego ma drugie które dostała od chrzestnej i też zauważyłam że jak chwilę dłużej w nich pochodzi to skarpetki ma wilgotne... No i kurcze musimy kupić jej jakieś inne... Myślę o tych Befado bo mają opinię przyjaznych dla stopy i ponoć ładnie przepuszczają powietrze, no i cena przystępna... Bo szczerze mówiąc nie bardzo chce mi się wydawać 100zł na kapcie... Mamusie które mają Befado, napiszcie mi proszę czy nóżki dzieciaków naprawdę się w nich nie pocą? ![]() Dobra, uciekam już bo Dominika głośno się domaga "myju, myju" Pozdrawiam, papa
|
|
#1466 |
|
Zadomowienie
|
w imieniu Lenki dziękuję za komplementy
![]() kochane jesteście! wiecie co ten czort dzisiaj zrobił... uwielbia brzoskwinie w puszce, więc otworzyłam puszkę - i w tym momencie zadzwonił telefon... więc odłożyłam puszkę na stolik i pobiegłam odebrać... wracam jakaś taka cisza podejrzana, ja patrzę a czort upycha brzoskwinie w moich nowych balerinach! o zgrooozoooo! co jej do głowy przyszło ??? fakt, że stały obok stolika.. i az się prosiło ![]() ale się uśmiałam! nie miałam serca się złościć ![]() p.s. Lenka w domku biega w takich skarpetach z gumowymi "hamulcami" jakoś nie mam serca pchać jej w kapciuchy, sama całe życie też biegam na bosaka, więc pewnie do przedszkola ominiemy temat kapci
Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2011-04-10 o 20:10 |
|
|
|
#1467 | ||
|
Zadomowienie
|
ale macie duża piaskownice
piekne widoki i Lenny mega slodziachny![]() Cytat:
Cytat:
Konspi ty pisalas o fotelikach do roweru;> jedziemy we wtorek do decatlonu i kupimy ten fotelik i pry okazji rowery kupujemy
|
|
#1468 |
|
Zadomowienie
|
gissh no my mamy ten sam problem z pieluszkami
xpresja moja uwielbia owoce z puszki a brzoskwinie mniam mniam ![]() biedne balerinki mamusi
|
|
|
|
#1469 |
|
Zadomowienie
|
... i jeszcze jeden dowód na to że dzisiaj to już było apogeum wariactwa
|
|
|
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Haj
![]() No wiesz, swojego małża kocham zawsze, ale od czasu do czasu jestem w nim zakochana, właśnie teraz znowu jestem ![]() Mam "motylki w brzuchu" i go nieustannie nagabuję Cytat:
Ślicznie Jak Ci tam szefowanie idzie? A szczegóły dotyczące czego ? ![]() Marta te trampusie są słodkie Ja wczoraj czytałam opinie o Befado i nie wiem czy się zdecyduję, bo podobno w nich nóżki się i tak pocą. Co do kapci, to moja mama mu kupiła takie płócienne, ale i tak stopka mu się w nich poci ![]() Muszę zainwestować w te kapciochy skórzane i tyle ![]() Agusia a te Nike przecież ze skóry są i nóżka mu się w nich poci? Kurde z tymi butami, to nigdy nie wiadomo. Mój biegał dzisiaj cały dzień w tych swoich adidaskach i nic, stopka suchutka A ja się zastanawiam nad sandałkami, trza będzie jeszcze w tym miesiącu kupić, bo znowu przyjdę i się dowiem że 22 już nie ma ![]() Te mi się podobają: http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...roduct=1036995 i te http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...roduct=1037417 Ale raczej te pierwsze, bo są niższe. W CCC są śliczne sandałki i nawet zginają się w 2/3 jak powinny, ale żadne nie są ze skóry ( albo ja źle patrzałam), szkoda
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

slodzinka
taka duża się wydaje
chyba dady na noc też będą, bo mi 6 pampersów zostało... chyba, że Tż w poniedziałek gdzieś wyczaji w normalnej cenie... U nas na nocki rzadne inne nie dają rady niestety... Piotrek wstaje z pampersem do kolan

u mnie tez niestety nie zaciekawie 
Czekam na lepszą pogodę to wybiorę się z Oli i zobaczymy za butkami
ty pisalas o fotelikach do roweru;> jedziemy we wtorek do decatlonu i kupimy ten fotelik i pry okazji rowery kupujemy