Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011! - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! 12 19,35%
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie 2 3,23%
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. 0 0%
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. 27 43,55%
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca 0 0%
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. 3 4,84%
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. 3 4,84%
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. 1 1,61%
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... 14 22,58%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-09, 20:51   #1861
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
to super ze juz tyle macie za soba, a jak po zakupach? cos dla malego kupowaliscie?
Nie, tym razem trzeba było zapełnić lodówkę
Zresztą malowanie pochłonęło więcej kasy, niż przewidywaliśmy, więc następne zakupy dla Pepe w przyszłym tygodniu ( po dopływie gotówki ).
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 21:01   #1862
Asiaktm200
Przyczajenie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

cześć dziewczyny, jestem z wami wszystkimi duchem, czasem przeglądam wasze forum. Widze, że będę jedną z pierwszych , która urodzi. Mój termin z miesiączki 30.04 Joanna-córka Oliwia, tak jak ujęte to zostało na liście, lecz 18.04 mam wyznaczone cc, także tydzień z hakiem mi został....pozdrawiam Was cieplutko!!!
Asiaktm200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 21:20   #1863
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
Nie, tym razem trzeba było zapełnić lodówkę
Zresztą malowanie pochłonęło więcej kasy, niż przewidywaliśmy, więc następne zakupy dla Pepe w przyszłym tygodniu ( po dopływie gotówki ).
aaa , a juz myslalam ze cos dla malego do pokoiku. ja tez mysle o czyms na sciane nad lozeczko zeby bylo bardziej kolorowo.

Cytat:
Napisane przez Asiaktm200 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, jestem z wami wszystkimi duchem, czasem przeglądam wasze forum. Widze, że będę jedną z pierwszych , która urodzi. Mój termin z miesiączki 30.04 Joanna-córka Oliwia, tak jak ujęte to zostało na liście, lecz 18.04 mam wyznaczone cc, także tydzień z hakiem mi został....pozdrawiam Was cieplutko!!!
witam,
uu to faktycznie malo czasu ci zostalo. trzymam kciukasy zeby wszystko poszlo dobrze. odezwij sie jeszcze, napisz jak sie czujecie z malenstwem
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 21:44   #1864
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

hej Mamusie
fajnie, ze dzis weekend bo nie mialam tak baardzo duzo zaległości

anulka, dobrze zrobiłaś, że butki odmieniłas. Sliczne były ale takie rozcięcie mogłoby się powiększac i wtedy to już w ogole bys z nich pożytku nie miała, no a jakby jeszcze deszcz padał

mimbi, wow, gacie mozesz nosić Zaje****cie a na powaznie, swietnie, ze dobre wieści od Was

mary, ale naprawde rozkoszne jest roztrzepanie Mnie sie tam podoba i lubię Cie za to tzn nie tylko za to
Btw, kupiłam kocyk w MC
Chcialam zółty............. ale były tylko różowe więc nie miałam wyboru

agnieszka_pe, zwarta i gotowa na przyjazd małża ?? Na pewno już ozdrowiałaś

anulinka
, to kawał dobrej roboty odwaliliście Jaki kolor na ściany wybraliscie? a pomysł na naklejki masz?

Paulizia, ale fajowy prezent !! Ja bym się baaardzo cieszyła, fajnie wykombinowałaś Nie znoszę kupować prezentów tzn lubię ale jak wiem co - problemem dla mnie jest zawsze wybranie czegoś aby ktoś był zadowolniony.

Princi, kupiłaś guessy ?? Pokaż ? Nie wiem jakim cudem ominął mnie Twoj post... widziałam tylko jak Paula komentowała Albo ja coś pokreciłam.
30 stopni u Ciebie Szalenstwo ! u mnie o godz 19 było 7

Dziewczyny wybrałam sie dziś z domu do salonu Drewexu a właściwie do ich sklepu Kolorino... i co ? Pocałowałam klamkę a chciałam obkukać pościel i łóżeczko
Sklep widzialam, ale wszystko pozamykane, na zumi info, ze czynny w soboty do 18, nr tel który był podany to pomyłka. Zadzwoniłam więc do Rudy Śląskiej i okazało się, ze w Krk sklep zlikwidowano jaka byłam złaaaaaaaaaaa
No i chyba pościel kupię w ciemno....

Loluś, pytałaś która.. sama nie wiem ale podoba mi się Trzy serca (beżowa) no i może mały miś ?? Hipo jest swietny (tak jak i łóżeczko hipo ) ale ta pościel bardziej chłopięca mi się wydaje

Grazin, ale masz wyyyypasioną kanapke Ja też takie luuubie i zwłaszcza teraz, gdy zaczynają sie pojawiać nowalijki Za to mój małż uwielbia mega oszczędne... ser zółty i wędlina i jak mu robię to aż się prosi aby cosik na nią położyc.. czasem przemycę jakiegoś ogórka albo pomidora (ale oba warzywka razem, to już broń Boże nie przejda

Ja siedzę sama... zawiozłam 2 godzinki temu małża do najszych najblizszych znajomych na impreze urodzinową, zawsze jest u nich baaardzo wesoło, spotyka się nas cała paczka ok 12-14 osób i biba czasem do 4-5 rano ale ja nie miałam siły iść Nie poznaję siebie...
A w ogóle się zamartwiam, bo widziałam, ze dziś mojego męża zaprosiła do znajomych na FB, jego ex !!
On już w trakcie naszego związku robił rózne cyrki z inną ex, któa z kolei go znalazła na NK.. właściwie wtedy nawet się rozstaliśmy przez nią na chwilę (a ona w miedzyczasie złożyła sprawe rozwodową) i martwię sie, aby nie było powtórki z rozrywki...
Już czuję jakie mam ciśnienie.. Niestety w takich sytuacjach nie panuje nad soba i sądze ze mam ok jakies 160/110...

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2011-04-09 o 21:47
ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 21:56   #1865
mimbi
Zakorzenienie

Wrocilam ze zjazdu po 18, bylo bardzo fajnie, ale plecy mnie rozbolaly okropnie i ide do lozeczka teraz. W ogole bylam fajnie ubrana, w taka dosc elegancka sukienke i do tego adidasy na rzepy, bo w inne buty mi sie stopy nie mieszcza. Ze 30 razy musialam odpowiadac na pytania "jak sie czuje, kiedy porod, chlopiec czy dziewczynka" zarowno po polsku jak i po niemiecku, po 15 razie chcialam sobie kartke na czole przykleic z odpowiedziami w obu jezykach
W kazdym razie jestem w domku i smutno mi, ze dla mnie impreza sie juz skonczyla, ale przynajmniej moglam wziac udzial w czesci oficjalnej, teraz TZ nas reprezentuje.

Wyzalilam sie Wam w klubie, jestem ciekawa co myslicie o mojej sytuacji.

Dziekuje za wszystkie mile slowa dotyczace Misi i mojej wizyty u lekarza, jestescie takie kochane!!!

Majtki to jest jednak piekna, niedoceniona wczesniej przeze mnie czesc garderoby, tak mi sie podoba, ze moge je nosic, ze mam jedna pare na du*pie, a druga na glowie
A normalne podpaski Bella ze skrzydelkami to naprawde osmy cud swiata!!!
No to zycze dobrej nocki i zmykam hasiu. Papapa
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 22:39   #1866
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Mamuśki
Podczytuje Was czasami,
mam termin co prawda dopiero na lipiec,
ale Wy jesteście już tak do przodu,
że zastanawiam się nad tym,
czy któraś z Was miała tak,
że gin mówił że dziewczyna a okazał się siusiaczek?
Jak tak to w którym tyg pokazał się ten siusiak?
U mnie jeszcze w 16 tygodniu miała być według lekarza dziewczynka, ale ja od razu wiedziałam, że to niemożliwe i od 20 tygodnia już na każdej wizycie widać męskie klejnoty

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Agnieszko M. bardzo mi przykro z powodu Twoich problemow z biodrem, ale zaufaj lekarzowi. Jesli mowi, ze powinno byc CC to tak musi byc dla dobra Twojego i Antuana
Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
agnieszka, a moze poprostu ze wzgledow bezpieczenstwa wola chuchac na zimne, i moze twoj stan nie jest zly, tylko niechca ryzykowac? do tego to twoja pierwsza dzidzia wiec tym bardziej. mysle ze dobrze ze ci nie karza rodzic normalnie, na pewno cc jest dla ciebie bezpieczniejsza
Wiecie co, nie martwię się samą cesarką, bo ją w sumie chciałam i wcześniej martwiłam się, że jej nie będę miała, bo mnie nie stać na zrobienie jej na życzenie i już praktycznie pogodziłam się z naturalnym porodem, ale jak byłam ostatnio u ginekologa i spytał czemu tak dziwnie wchodzę na fotel, to powiedziałam, że ostatnio zaczęło mi dokuczać biodro i jak mu opowiedziałam swoją historię, to od razu wysłał mnie na konsultację do ortopedy. I bardziej od faktu samej cesarki martwi mnie właśnie to biodro, długo walczyłam o to, żeby nie chodzić ze stopami skierowanymi do środka i żeby nie kuleć (już nawet nie wspomnę o gorszych komplikacjach) i jak sobie pomyślę, że o tym zapomniałam i nie poszłam wcześniej profilaktycznie do ortopedy, to aż mnie trzęsie. Gdyby nie to, że biodro zaczęło mi teraz dokuczać, to pewnie rodziłabym normalnie, a to nie wiem, jak mogłoby się dla mnie skończyć.

Wy wszystkie się umawiacie do fryzjera, a ja się na czwartek umówiłam do kosmetyczki Chociaż na fryzjera chyba też się skuszę jeszcze przed świętami, ja nie farbuje, tylko podcinam, więc wielkiego kosztu nie będzie, a pewnie od razu się lepiej poczuję

Byłam dzisiaj w biedronce, tesco i kauflandzie i muszę serio wyglądać na zmęczoną, bo wszędzie mnie w kolejce przepuścili Mąż mówi, że to dlatego, że moja twarz przybiera takie barwy, jakbym miała odpłynąć na tamten świat i ludzie się boją, że będą mnie mieć na sumieniu A niech się boją, nie?

Mimbi super, że jesteś zadowolona po wizycie Życzę udanej imprezki O widzę, że już wróciłaś

Ddaaiissyy no ale teraz wasz związek jest już na innym etapie, jesteście małżeństwem, za chwilę urodzi się córeczka, chyba mąż nie byłby taki głupi, żeby sobie pozwolić na jakiś wyskok i was stracić A jak bardzo cię to dręczy, to ja bym go poprosiła, żeby ją wyrzucił ze swoich znajomych i tyle.
Mnie mąż kiedyś ładnie poprosił, żebym nie utrzymywała kontaktów z moimi byłymi facetami i pomimo tego, że z jednym łączyła mnie naprawdę serdeczna przyjaźń, to zerwałam kontakt dla spokoju męża. Związek to sztuka kompromisu.

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 22:49   #1867
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Jou jou, ja na szybciora dzisiaj po wizycie.
Otoz pan doktor jak zobaczyl moje stopy to powiedzial, ze to sa lekkie obrzeki. Mowi, ze mam duzo pic i sie nie przejmowac, bo wyniki ogolnie lepsze, ale nie sa to jakies wielkie obrzeki, wiec nie ma problemu (aaaa to jak wygladaja te wielkie obrzeki???). Pobadal mnie na samolocie, USG dowcipne i normalne, mowi, ze sie wszystko unormowalo po lekach, szyjka trzyma, leki dalej brac, do 37 tygodnia dociagniemy na pewno (jestem juz w 35!!!!!!!!!!!!!), a potem zobaczymy co dalej.
Mala wazy ok.2300.
Ogolnie powiedzial, ze moge juz nosic majtki (yeah!!!!) i nawet wyjsc z domu na troche, tylko kategorycznie sie nie przemeczac sprzataniem itp., a jak wszystko bedzie dobrze to 29.04. na wizycie wyda mi nawet pozwolenie na majowke! I sie okazalo, ze ma domek letniskowy 5 km od mojego domu na wsi, a do tego jego siostra jest lekarzem w pobliskim szpitalu i on jezdzi po rybki do mojej cioci najukochanszej (tej co mi glupie pytania o wozek zadaje), wiec musze do cioci zadzwonic i go tam namierzymy, a co Humor mam po wizycie megadobry, jezu jak to dobrze, ze moge wyjsc na spacer, wiec dzisiaj jade na ten zjazd rodzinny ale chyba tylko na obiad i ciasto, bo do 5tej w nocy to na pewno nie dociagne
No to lece sobie oko robic i TZ z lozka wyciagac, ktory jest nieprzytomny kompletnie i bredzi
super wizyta, super gin!

Cytat:
Napisane przez asiak1981 Pokaż wiadomość
principesina! Zazdroszczę pogody! I opalenizny!

Wy dziś do fryzjera,a ja odliczam dni do poniedziałku,co by piękną być na porodówce, na odrosty już patrzeć nie mogę. Oby tylko Wojtuś posiedział jeszcze w brzuszku..

Miłego dnia!
ja tez mam w poniedzialek, mam nadzieje, ze stokrotka da mamusi tą frajdę i poczeka chociaz po wtorku

Cytat:
Napisane przez monika21121984 Pokaż wiadomość
a gdzie matall??? Ma swojego tezecika i pewnie jeszcze sobie leza w łózeczku
byłam wczoraj u położnej i słuchalam tetna małego(schował sie i wypioł dupka) ale potem sie odwrócił...i zapytała o moje cycki, jak je zobaczyła to powiedziała ze sa małe sznse na to zeby nimi dało sie karmic malego nie mam sutkow ,mowiła jej ze juz zakupiłam laktator i te silkonowe nakładki,ale nie wiem czy cos to da
no cos ty, tak ci powiedziala??? ja tez mam nakladki i laktator-kurde sutki stercza mi tylko jak mi zimno lub sie podniecam (hehe) a tak sa plaskie zmartwilas mnie troche...

Cytat:
Napisane przez mamaoptymistka Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Od kilku dni jestem z postami na bieżąco ale jak długo nie wiadomo
Byłam na wizycie i mój dzidziuś na pewno jest chłopcem bo doskonale było wszystko widać, już teraz nie mam żadnych złudzeń.
Waży 1,9 kg także jestem z tego zadowolona, jutro zaczynam 32 tydzień.

Dziewczyny zbliżające się do finału życzę Wam powodzenia i szybkich porodów.

piekna waga, super

Cytat:
o kurde to trzymam kciuki za 18ty!!!

ddaaiissyy ohhh te eks wez sie nia nie przejmuj, na pewno nie ma szans u twojego tz, a co on na to? niech jej do grona znajomych nie przyjmuje! ma tupet laska-brac sie za zonatego i przyszlego ojca (baby sa straszne...jak suka nie da...itp)
Co do imprezy, mi tez czasem przykro, mam full wolnych bez zobowiazan znajomych, ktorzy szaleja co sobota...odkad jestem w ciazy troche sie kazdy od nas odsunął....w koncu nawet piwka nie mozna wypic. Dzieciaczki nam to wynagrodzą, glowka do gory!!!

mimbasku jeszcze twych zdjec nie oblukałam, wybacz, zaraz to nadrobie wracajac do obrzekow- ciesze sie, ze lekarz twoj tak o nich powidzial...moja stopka jest podobna do twojej i troszke ta wiesc mnie pocieszyla
choc znajac zycie moja gin bedzie miala inne zdanie- dla niej jestem grubasem

rodzinka siedziala u mnie do 20 bylo super, rodzice pierwszy raz mnie odwiedzili tu w Lodzi... doceniam to. Ciesze sie

Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 22:53   #1868
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Agnieszka.M, ja tez jako dziecko długo walczyłam z tym, by nie ustawiać stóp do środka. Nie wiem dokładnie co mi było ale wiem, że jako noworodek leżałam z bioderkami w szynach i pewnie to przyniosło swój efekt pozniej.
Ciesz sie, że masz rozsądnego gina i od razu zareagował i skierował tam gdzie trzeba.
Nie martw sie Aga, będzie wszystko dobrze! Nie ma co gdybać, jesteś pod fachową opieką i trafiłas do ortopedy w odpowiednim czasie
Ja osobiście, będąc na Twoim miejscu, też bym nie wpadła na to, aby pojść do ortopedy.
A co będziesz sobie fajnego na buzce robiła?? Ja do fryzjera tez pojde, bo chyba jednak wróce do blondów ale sądze, ze już po swietach.
Masz racje, nawet podcięcie włosków znacznie polepsza samopoczucie.
Co do ex, to małż jeszcze nie wie, ze ja już wiem Obyś miała racje Rozsądny jest ale nauczona doświadczeniem wolę trzymać rękę na pulsie

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

24Kasia86 dziękuje za słowa pocieszenia Już mi lepiej Słonko, ale przez chwilę to naprawdę myslalam, ze ducha wyzione przez to moje nadcisnienie, wziełam sobie pół tabletki, która dostałam od lekarza, własnie by łykać w razie czego.
Mam nadzieje Kasiu, że Twoi goście byli znacznie bardziej "wychowani" niż Agusi ... wiesz o czym mówie.. jedzonko..
Jak włoski ? Byłaś u fryzjera, prawda??
Ja tez mysle, ze dzidziusie nam wszystko wynagrodza i w sumie pewnie jak bedzie mała, to już w ogole poza nią swiata nie będę widziała i znajomi całkiem już pojda w odstawkę

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-04-09, 22:55   #1869
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Auuuaaa az mnie ciarki przeszly jak sobie wyobrazilam bol i spiecie brzucha. Skurcze czasem miewam ale bezbolesne no i nic w tym milego wiec jak jeszcze bol do tego dodac to az strach rodzic.
Jeszcze dzis z mama rozmawialam i jej powiedzialam, ze chyba bede rodzic bez znieczulenia a ona powiedziala, ze chyba lepiej zebym sobie wziela znieczulenie bo jezeli mialabym miec taki porod jak ona to bede miala przechlapane delikatnie mowiac.
ja znieczulenia miewc nie bede
i prawdopodobnie czekaja mnie bole krzyzowe

nie kupilam miksera bo jest 80zl drozszy niz na all
i nianie tak samo
zlodzieje
Stary 2011-04-09, 23:01   #1870
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

aguś87 dajesz czadu, jak tak dalej pojdzie urodzisz szybciej niz myslisz
ale uwazaj na siebie, przegiąć tez nie mozesz a ja sie martwie o ciebie!

Agnieszka.M nie wazne czy SN czy CC, wazne zeby dzidzia byla zdrowa razem ze swoja mamą!
masz szczescie z tymi kolejkami, mnie nie zawsze przepuszczą, a to juz koncowka. Dzisiaj bylam w Real i nie czuje nog, nachodzilam sie i postalam za wszystkie czasy

dziewczynki mykam spac, wpadlam na chwile, zeby zobaczyc czy ktoras juz sie nie rozpakowała i zyczyc wam spokojnej nocki

mąż juz spi od 20.30, musze go obudzić, zeby lozko zrobic, oj bedzie zly

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość

24Kasia86 dziękuje za słowa pocieszenia Już mi lepiej Słonko, ale przez chwilę to naprawdę myslalam, ze ducha wyzione przez to moje nadcisnienie, wziełam sobie pół tabletki, która dostałam od lekarza, własnie by łykać w razie czego.
Mam nadzieje Kasiu, że Twoi goście byli znacznie bardziej "wychowani" niż Agusi ... wiesz o czym mówie.. jedzonko..
Ja tez mysle, ze dzidziusie nam wszystko wynagrodza i w sumie pewnie jak bedzie mała, to już w ogole poza nią swiata nie będę widziała i znajomi całkiem już pojda w odstawkę
tak bedzie, corcia sie urodzi to zycie bedzie się krecilo wokol niej
ide w poniedzialek do fryziera, oby niunia wytrzymala wiesz siostry i mama skakaly nade mna, nic nie robilam prawie, zalozyly mi firanki, zaslonki, umyly naczynia, przygotowaly obiad- wiec gitara...

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ja znieczulenia miewc nie bede
i prawdopodobnie czekaja mnie bole krzyzowe

nie kupilam miksera bo jest 80zl drozszy niz na all
i nianie tak samo
zlodzieje
pewnie nie ma co przeplacac, jak sie czujesz?
mnie bola plecy na dole troche...a nawet bardziej niz troche ale to raczej przez wzdecia, nie daja mi spokoju wieczorami i tak dzien w dzien....

Dobra mykam spac juz tak pozno ehhh ale jutro z mezulkiem rano pospie
Nikosia

Edytowane przez 24kasia86
Czas edycji: 2011-04-09 o 23:06
24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 23:06   #1871
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Agnieszka.M, ja tez jako dziecko długo walczyłam z tym, by nie ustawiać stóp do środka. Nie wiem dokładnie co mi było ale wiem, że jako noworodek leżałam z bioderkami w szynach i pewnie to przyniosło swój efekt pozniej.
Ciesz sie, że masz rozsądnego gina i od razu zareagował i skierował tam gdzie trzeba.
Nie martw sie Aga, będzie wszystko dobrze! Nie ma co gdybać, jesteś pod fachową opieką i trafiłas do ortopedy w odpowiednim czasie
Ja osobiście, będąc na Twoim miejscu, też bym nie wpadła na to, aby pojść do ortopedy.
A co będziesz sobie fajnego na buzce robiła?? Ja do fryzjera tez pojde, bo chyba jednak wróce do blondów ale sądze, ze już po swietach.
Masz racje, nawet podcięcie włosków znacznie polepsza samopoczucie.
Co do ex, to małż jeszcze nie wie, ze ja już wiem Obyś miała racje Rozsądny jest ale nauczona doświadczeniem wolę trzymać rękę na pulsie

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Wiesz co, to jak też miałaś problemy z biodrem, to może umów się na konsultację z ortopedą. Ja urodziłam się z dysplazją stawu biodrowego i ze zwichniętym biodrem, praktycznie do 2 roku życia byłam w gipsie, bo lekarze coś spieprzyli i jak jeden ściągnęli, to kolejny musieli zakładać itd. Potem praktycznie do 14 roku życia musiałam robić różne ćwiczenia, rehabilitacje, miała nakaz spania głównie na brzuchu, bo też jakieś problemy z kręgosłupem miałam. Później o tym wszystkim zapomniałam, byłam pewna, że po tylu latach poprostu wszystko jest wyleczone i tyle. Ale ostatnio zaczęło mi tak popukiwać w biodrze i ze 2 razy zdarzyło mi się, że wysiadając z samochodu noga tj. wyskoczyła z zawiasów i podobnie stało mi się właśnie u ginekologa jak wskakiwałam na samolot. Cieszę się, że wyszło to przed porodem, ale dziewczyny, jeśli macie podobne dolegliwości, to sprawdźcie to u lekarza, bo ja nawet nie miałam świadomości, że może to być wskazanie do cc. Trochę dzisiaj poszperałam i wklejam wam link do listy wskazań do cc http://www.medporady.pl/wskazania-do...-ciecia/porady

A do kosmetyczki idę na mikrodermabrazję diamentową, maseczkę, regulację brwi i hennę.
A do fryzjera też już kazałam mężowi dzwonić, żeby nas umówił, bo przypomniało mi się, że teściowa ma 16-go urodziny, więc wiadomo

24kasia86 to miałaś w zasadzie gości z opcją samoobsługi Super, że cię odwiedzili

Edytowane przez Agnieszka.M
Czas edycji: 2011-04-09 o 23:11
Stary 2011-04-09, 23:14   #1872
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
aguś87 dajesz czadu, jak tak dalej pojdzie urodzisz szybciej niz myslisz
ale uwazaj na siebie, przegiąć tez nie mozesz a ja sie martwie o ciebie!

Agnieszka.M nie wazne czy SN czy CC, wazne zeby dzidzia byla zdrowa razem ze swoja mamą!
masz szczescie z tymi kolejkami, mnie nie zawsze przepuszczą, a to juz koncowka. Dzisiaj bylam w Real i nie czuje nog, nachodzilam sie i postalam za wszystkie czasy

dziewczynki mykam spac, wpadlam na chwile, zeby zobaczyc czy ktoras juz sie nie rozpakowała i zyczyc wam spokojnej nocki

mąż juz spi od 20.30, musze go obudzić, zeby lozko zrobic, oj bedzie zly

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

tak bedzie, corcia sie urodzi to zycie bedzie się krecilo wokol niej
ide w poniedzialek do fryziera, oby niunia wytrzymala wiesz siostry i mama skakaly nade mna, nic nie robilam prawie, zalozyly mi firanki, zaslonki, umyly naczynia, przygotowaly obiad- wiec gitara...

pewnie nie ma co przeplacac, jak sie czujesz?
mnie bola plecy na dole troche...a nawet bardziej niz troche ale to raczej przez wzdecia, nie daja mi spokoju wieczorami i tak dzien w dzien....

Dobra mykam spac juz tak pozno ehhh ale jutro z mezulkiem rano pospie
kochana to nie to, zeby przeplacac
ale u mnie w szpitalu nie ma i koniec

a czuje sie jak chodzaca bomba
tez mnie krzyz boli
w tesco tz patrzyl czy aby wody mi nie odchodza a jak mialam skurcz to oczy na mnie i szybko szybko
Stary 2011-04-09, 23:14   #1873
matallewar
Zakorzenienie

Ale żeście naprodukowały

A ja dopiero w poniedziałek siądę i nadrobię

Baby shower SUPER UDANE
Wklejam Wam zdjęcia z pomalowanym Edzikiem
Dostaliśmy trochę ciuszków, gryzaki, pieluchy i inne fajowe rzeczy, może w poniedziałek wkleję

Ciekawa jestem, czy coś się ruszyło w kwestii agus, morii, eweski i kasi łódzkiej (o kimś zapomniałam??), ale to zaraz w klubie napiszę, tam mam szansę nadrobię

I w kwestii kuszenia wklejam tiramisu bezalkoholowe i tort czekoladowo-bananowy
Wyszły PRZEPYSZNE!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_0610.jpg (18,7 KB, 83 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0614.jpg (22,9 KB, 89 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0609.jpg (24,1 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0602.jpg (28,9 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0608.jpg (22,4 KB, 37 załadowań)

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 23:23   #1874
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ale żeście naprodukowały

Baby shower SUPER UDANE
Dostaliśmy trochę ciuszków, gryzaki, pieluchy i inne fajowe rzeczy, może w poniedziałek wkleję

Ciekawa jestem, czy coś się ruszyło w kwestii agus, morii, eweski i kasi łódzkiej (o kimś zapomniałam??), ale to zaraz w klubie napiszę, tam mam szansę nadrobię

Wyszły PRZEPYSZNE!
Gratuluję udanej imprezki Brzusio wygląda rewelacyjnie
A jak tam mąż się w domu czuje?

Stary 2011-04-09, 23:28   #1875
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka.M Pokaż wiadomość
Gratuluję udanej imprezki Brzusio wygląda rewelacyjnie
A jak tam mąż się w domu czuje?
Dobrze
Poza tym, że wykupiliśmy dwie apteki (bierze 7 leków, niektóre 3 razy dziennie )

Ale czuje się dobrze, za bardzo mu nic nie dokucza, więc jest OK

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-04-09, 23:30   #1876
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Ale żeście naprodukowały

Baby shower SUPER UDANE

Wyszły PRZEPYSZNE!
nie ruszylo
poki co mam skurcze nieregularne
Stary 2011-04-09, 23:43   #1877
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
nie ruszylo
poki co mam skurcze nieregularne
Czyli do fryzjera dotrzymałaś?

Ale już masz skończony 37tc, więc za lekki poród
Niech Oleńka długo się nie rodzi

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-04-09, 23:48   #1878
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli do fryzjera dotrzymałaś?

Ale już masz skończony 37tc, więc za lekki poród
Niech Oleńka długo się nie rodzi
taaa
dotrzymalam

dzieki slonce
Tobie i w ogole Wam wszystkim za szybki, bezbolesny i bezkomplikacyjny porod

ale i tak pewnie mnie wyprzedzicie haha

a brzunioo boski

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2011-04-10 o 00:04
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 00:01   #1879
Paulizia
Wtajemniczenie

Helou!
Wrocilam z imprezki, najadlam sie salatek, kanapek, wypilam 5 szklanek soku z kaktusa, pomsialam sie i jestem
Prezent sie spodobal... chyba ramka podobno sliczna, a kieliszki super Tulipany piekne, a wino pewnie bedzie na romantic wieczor we dwoje
Antos furore robil u jednej kolezanki. Zachwycona byla i strasznie chciala go poczuc. Poczuc nie poczula, bo moj maly to wstydzioch, ale zobaczyla jak dupke wypina
Byly jeszcze dwie panny. Jedna w 6 tygodniu, a druga w 15 tygodniu ciazy. Czulam sie jak slon... wiecie, ze nie moge juz zakladac nogi na noge????

Cytat:
[...] Ja siedzę sama... zawiozłam 2 godzinki temu małża do najszych najblizszych znajomych na impreze urodzinową, zawsze jest u nich baaardzo wesoło, spotyka się nas cała paczka ok 12-14 osób i biba czasem do 4-5 rano ale ja nie miałam siły iść Nie poznaję siebie...
A w ogóle się zamartwiam, bo widziałam, ze dziś mojego męża zaprosiła do znajomych na FB, jego ex !!
On już w trakcie naszego związku robił rózne cyrki z inną ex, któa z kolei go znalazła na NK.. właściwie wtedy nawet się rozstaliśmy przez nią na chwilę (a ona w miedzyczasie złożyła sprawe rozwodową) i martwię sie, aby nie było powtórki z rozrywki...
Już czuję jakie mam ciśnienie.. Niestety w takich sytuacjach nie panuje nad soba i sądze ze mam ok jakies 160/110...
Kochanie nie denerwuj sie. Szkodzisz Gabrysi... mysle, ze Twoj maz ma gdzies jakies swoje byle, bo co go one moga teraz obchodzic skoro ma takie wspaniale Sloneczko, ktorym jestes Ty i cudownego Promyczka w brzuszku? Nie ma co sie stresowac niepotrzebnie

Aga_pe zostalam zaproszona na urodziny do sasiadow. Wyprawiali wspolnie. Sa para wiec stwierdzilam, ze kupie im cos wspolnego

Mimbi fajnie, ze impreza sie udala!!!

Matall, ale musialo byc super... a te torty to bym wciagnela na raz
brzuchol wyglada rewelacyjnie . Z przodu jak kolorowa pilka, ktora trzymasz na kolanach super!!!

Agnieszka M. ja tez bylam pol roku po urodzeniu w szynie, ale od tamtej pory nie mialam jakichkolwiek problemow... czy rehabilitacja nie pomoze? Jakies cwiczenia?
Stary 2011-04-10, 00:55   #1880
listopadowa80
Zakorzenienie

Wpadłam zobaczyć czy któraś z Mamusiek się już rozpakowała, ale widzę, że wszystkie (a zwłaszcza Aguś) dzielnie zaciskają nóżki

Zanetaa88
, mojej koleżance kilku ginów wmawiało córeczkę a urodził się 5 kg chłop

Matall, pikny make up, piknyKolor owo jak na gniazdko dla Dzidzi przystało

A mnie krzyż dzisiaj napiernicza. Ale rodzić nie zamierzam jeszcze, czekam na dzień roboczy

Co do picia kawy - ja kawoszem co prawda nie jestem, ale jako że źle sypiam to rano wypijam słabiutką kawę (rozpuszczalną) z mlekiem. Choć bardziej to mleko z kawą
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 01:19   #1881
andziot
Zakorzenienie

Właśnie wróciliśmy z imprezki
korzystając z tego że śpiąca nie jestem to Was poczytam

U fryzjera było fajniusio,
powiedziałam tylko : "zdaję się na Panią"
i siedziałam
kolorek wyszedł boski, taki naturalny ...
fryzura dużo krótsza, ale taką chciałam
(wrzucę fotę do albumu)

Imprezka u znajomych udana,
Zosia twarda była i prawie do 22 wytrzymała i pewnie by dłuzej dała radę, ale zabrałam ją do pokoju i usnęła niemal od razu (raczyła tylko przypomnieć że "hau hau" nie wzięliśmy )
pojadłam sobie różności
no i musiałam być powrotnym kierowcą (jak zawsze od 8 miesięcy)

principessina lato u Ciebie też kcę !!!!!!!

agus fryzura nowa, czy tylko odświeżenie ????
mi też średnio wygodnie było na tym fotelu,ale Pani koło mnie skakała aż miło było

monika21121984 zdrówka dla taty !!! niestety faceci myślą że są niezniszczalni i ciężko im przetłumaczyć że tak nie jest, a już ojciec własnej córki na pewno nie posłucha, wiem to na swoim przykładzie
co do karmienia to sama zobaczysz, bo może dzidzia CI wyciągnie trochę i da radę chwytać

Grazin pewnie teraz się przytulasz do siostry tż słodkich snów

mamaoptymistka gratuluję udanej wizyty !

eweska ten Twój mąż to osiwieje przez Ciebie a raczej przez maluszki bo pchają na świat

Paulizia całą butelkę wina na dwa kieliszki da się rozlać ?????????

MoniaK nie smutaskuj się

anula_81 dobrze że się udało zwrócić buciki, powiem Ci że te bardziej uniwersalne są i też mi się bardzo podobają a ja nadal nie ma butów ...

anulinka2009 za pracowity dzień, mojego mężula kalesony by spłynęły po moim tyłku ale nie da rady sprawdzić bo on nie ma kalesonów
masz fotkę ????

ddaaiissyy samotny wieczór widzę zaliczyłaś a nie mogłaś chociaż na troszkę pojechać ???
a ex potraktujemy

mimbi fajnie że imprezka udana, do klubu zaraz zajrzę

Agnieszka.M ciaża to obciążenie dla szkieletu też niestety ... nie martw się - cc to dla Ciebie najlepsze rozwiązanie, bo musisz też myśleć o sobie, żeby być najlepszą mamusią

24kasia86 podobało się rodzince mieszkanko stokrotki ??? fajnie że CIę odwiedzili .... w końcu niedługo dziadkami będą co zobowiązuje

matallewar słodkie zdjęcia ślicznie z Edzikiem wyglądaliście

to dobranoc
do rana ...

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 05:12   #1882
moria44
Wtajemniczenie

Heeeej, śpicie?

---------- Dopisano o 05:12 ---------- Poprzedni post napisano o 03:58 ----------

Łeee, myślałam, że chociaż jednego nocnego marka zastanę
No nic, pobuszuję na allegro

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 06:36   #1883
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Heeeej, śpicie?

---------- Dopisano o 05:12 ---------- Poprzedni post napisano o 03:58 ----------

Łeee, myślałam, że chociaż jednego nocnego marka zastanę
No nic, pobuszuję na allegro
Ja nie śpię

Edzik mi nie daje

Idę nadrabiać, bo tż słodko pochrapuje

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-04-10, 08:13   #1884
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Weredka Pokaż wiadomość
Witam się więc serdecznie i już piszę co u nas. Tachykardia zdarzała się okresowo i jeszcze może się zdarzać, bo nie wykryto przyczyny. Wszystkie groźne takie jak infekcja czy wada serduszka zostały sprawdzone. Na ktg tętno było przeważnie w normie z podskokami, kiedy mała się wierciła. A kopała okrutnie jak próbowało się ją podsłuchać. Przepływy są w normie. Dokładne wyniki poznam jak odbiorę wypis w poniedziałek, to wam napiszę. A dziś mogę powiedzieć, że mała wcale nie jest mała orientacyjnie ma 2640g , czyli jeśli dobrze sprawdziłam 90 centyl. Przez te dwa miesiące jeszcze może sporo śmignąć... Tyle na razie Za chwilę jadę po Anulkę do przedszkola, bo już się bardzo za nią stęskniłam.

Super, że Cię wypuścili i że już dobrze

moria Bardzo ładny brzusio I czy ja w łóżeczku Iguśki widzę żyrafki...?

Siasiek mocno bardzo trzymamy!!!

anula Wow, to u Ciebie też już niedługo może?

Lolka Ochraniacz prałam w pralce i potem prasowałam, nie zniszczył się

Paulizia Jeżeli się opuścił, to NAPRAWDĘ nieznacznie... Ja nie widzę różnicy
A w ogóle bardzo ładnie wyglądasz

agus Wiem o Pamiętnikach Oglądaliśmy w piątek - nie powiem, powalone to już trochę
Zaraz się okaże, że Elena knuje, żeby zabić Elenę... Albo Stefan z Daemonem chcą ją zabić
BTW - ciekawe czy kolejny będzie już po moim porodzie, tak często ostatnio są

monika21121984 No ja w piątek z tż, w sobotę od rana sprzątaliśmy, potem przygotowanie żarełka, a potem Baby shower. A teraz doczytuję tylko dlatego, że nie mogę spać Bo na 12 na 50-te urodziny mojego taty jedziemy
żebyś mogła karmić piersią

mamaoptymistka gratuluję pewności i wagi maluszka

MoniaK Przygotowania były bardzo intensywne, na szczęście miałam sztab pomocniczy Tż sprzątał, siostra i dwie psiapsióły pomagały z żarełkiem
Impreza udana

anulinka To ja wybierzecie naklejki, to zdjęcia koniecznie wrzuć!

ddaaiissyy Trzymam , żeby nie było żadnych ekscesów z ex tż'ta. Zresztą - lada chwila będziecie mieć dzidzię i na pewno żadna ex nie jest teraz w jego głowie

Dziękuję jeszcze raz za kciuki za tż, na pewno się przydały
Tż czuje się bardzo dobrze, ropnia okazało się, że nie było, kamienie być może w ogóle nie będą operowane, bo są bardzo małe
Dostał mnóstwo leków, ale tylko na miesiąc, a potem już tylko te na jego chorobę będzie brał
Za tydzień idzie po pełny wypis

NADROBIŁAM choć wydawało się prawie niemożliwe
Idę chyba jeszcze spać, bo oczy mi się zamykają

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-04-10, 08:16   #1885
MoniaK
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
ja bede miala gładź robioną w moim pokoju ktory jest dość duży a na jeden ścianie 5 metrowrj mam szafe z drzwiami przesuwnymi wiec przeraza mnie co bedzie w tej szafie. kilkanascie razy pewnie pranie bede musiała zrobic bo mimo zabezpieczenia folia kurz osiądzie
u mnie identycznie!

Cytat:
witaj

Cytat:
Daisyy, tylko spokojnie na pewno nie jest tak źle i Twoje obawy się nie potwierdzą. Powiedz małżowi prosto z mostu że wiesz i jakie masz obawy. Myślę, że w takich sprawach szczerość i rozmowa najważniejsze.
A na imprezkę mogłaś się wybrać chociaż na godzinkę w ramach odstresowania

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Majtki to jest jednak piekna, niedoceniona wczesniej przeze mnie czesc garderoby, tak mi sie podoba, ze moge je nosic, ze mam jedna pare na du*pie, a druga na glowie

Mattal, świetne zdjęcia!

AgnieszkaM, a teraz w ciąży boli Cię na co dzień to biodro? Ważne aby po porodzie nie było żadnych komplikacji.
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 08:45   #1886
Klaterina
Zadomowienie

witajcie mamuśki

u Was tez takie śliczne słonko ? normalnie muszę męża wyciągnąć na jakąś wycieczkę może za miasto

anulinka2009 te kalesony to musiał być najnowszy krzyk mody ja noszę czasem męża koszulki
Kasia taka ekipa sprzątająca jest super, nie ma jak pomoc
matallewar super brzusio i te słodkości

ja namawiam męża na profesjonalną sesję z brzuszkiem ale coś oporny jest
idę na śniadanie, bo juz mam niezłego głoda

Edytowane przez Klaterina
Czas edycji: 2011-04-10 o 08:48
Klaterina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 08:59   #1887
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

hej moje kochane wizażowe psiapsióły
Dziękuje za pocieszenie za dnia już mam inne podejście do sprawy a wieczorem wiecie jakie głupie myśli po głowie zawsze chodzą
TŻ wrócił o dziwo wczesnie! Biorąc pod uwagę, że zawiozłam go na 20... wrócił o 23.30 (wyszedł sam i pierwszy ! szok, nie dzwoniłam po niego)
Od razu gdy wszedł, dzwonił do niego jakiś nr tel zastrzeżony............. nie wnikam kto to był.. a on nie zdążył odebrać tel bo był lekko "zawiany" i nim wygrzebał komórkę z płaszcza to przestała dzwonić.. a może nie chciał odebrac?

Agnieszka.M; fajową tą stronę podesłałaś, ze wskazaniami.. dałaś mi do myslenia.. wprawdzie ja z biodrem miałam jako maleństwo a potem tylko nózka do środka mi uciekała... to mimo wszystko w takim układzie powiem o tym ginkowi no i wypytam dokładnie rodziców co mi było

matallewar; ale pysznosci zrobilas No i kapitalnie ze z TŻ w porzo.. to się naje tych leków Dobrze, ze tylko przez miesiąc taka końska dawka
Koniecznie wklej zdj co dostałaś

Paulizia; łoo to duzo Was ciężarówek było A czy ta dziewczyna, która tak bardzo chciała Antosia poczuć to ma już dzidzi? Czy to szczęście dopiero przed nią?
Na pewno szczerze cieszyli się z prezencików bo pomysł miałaś extra!
Ojjjjć jak przeczytałam o Sloneczku i Promyczku to mi sie łezka zakręciła.. Slicznie to ujęłas

andziotka, tnij sie tak Super w nowej fryzurce !!!!
Ty też balowałaś ? Ale miałyscie imprezową sobote wszystkie
Możesz być dumna z Zosi, że tak długo wytrzymała. A z jakim pisiaczkiem się bawiła? Czy to maskotka jakas była? (bo hau hau to o psa chodziło? )
Z niecierpliwością oczekuję dnia, gdy już nie będę musiała być kierowcą ale tak z perspektywy czasu to szybciutko te 8 miechów zleciało

moria, co tak wcześniutko wstałaś ? Wiem, że Ty poranny ptaszek no ale (zresztą kto to mówi, sama mam podobnie jak Ty )

Grazin, jak tam "Siostrzyczki"
Czym nowym Cię znów zaskoczyły?

Aha a co do kawy to ja podobnie jak Grazin, piję od 4 msc, wczesniej mnie odrzucało (choć przed ciążą też piłam)
Wypijam z reguły 2 rozpuszczalne, pół na pół z mlekiem.
Dziś zaszalałam i wyduldałam z rana kubeł ok 400ml kawy tzn mleka z kawą i tak mi smakuje, że idę po repetę

ooo i czytam w artykule od Agnieszki.M, zemięsniaki też powodują, iż trzeba miec CC!!!!? ??
Wiem, że ktoś z Was ma miesniaki (anulinka???)
I macie z tego powodu CC ?? Ja mam jednego, malusiego ponoć

Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2011-04-10 o 09:03
Stary 2011-04-10, 09:21   #1888
Klaterina
Zadomowienie

wstawiam moje szaszłyki z wczoraj i dzisiejszy brzuszek na koniec 33 tygodnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg szaszłyki.jpg (31,3 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brzuszek 33.jpg (6,8 KB, 36 załadowań)
Klaterina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 09:21   #1889
eweska
Moderatoreska

Dzień dobry

Ja w nocy od około 3 oglądałam tv
Obudziła mnie straszna zgaga, normalnie czułam jak mnie cała klatka boli jak te kwasy się cofały, poszłam po renie ale pomogło dosłownie na 15 minut, później poszłam po migdałki i dzięki nim udało mi się zasnąć bo przeszło :P Nie ma chyba nic lepszego jak migdały dla mnie, a zgaga była masakryczna.
Ale jak już usnęłam to spałam do 8.30 :P Mężul mnie sygnałkiem obudził, łobuziak jeden :P

Dziś może pojedziemy do rodziców na wieś, słonko ładne świeci ale czy jest w miarę ciepło to nie wiem, pewnie chłodnawo będzie .
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 09:38   #1890
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klaterina Pokaż wiadomość
wstawiam moje szaszłyki z wczoraj i dzisiejszy brzuszek na koniec 33 tygodnia
bardzo ładny a szaszłyki smakowite (aż mi narobiłaś ochoty, z czym one były?)
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości