![]() |
#2641 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
![]() ![]() Też chciałabym tak óc bezkarnie wciągać słodycze... ptasie mleczko ![]() Byłam na zakupach i soczku nie było ![]() Widziałam te inki smakowe, ale na razie się nie skusiłam, trochę drogie ![]() Yao się rozregulowało, wstała dopiero po 8, zbojkotowała drzemkę o stałej porze i padła dużo później, więc dopiero teraz poszła spać ![]() I ma nową pasję - lakiery po pazurów ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2642 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Asia, a czemu Ty nie mozesz? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2644 | |
|
![]() ![]() ![]() Powyżej 6 zł, 6,49 czy jakoś tak ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Hehehe, po czymś takim mam wrażenie, że pewnie już bym chudzinką nie była ![]() ![]() ![]() A poza tym to fatalnie wpływa na, że tak powiem oględnie, perystaltykę jelit i konsystencję ich zawartości ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2645 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam w niedzielny poranek !
A no mam ! No, nie takie "przeraźliwie" zielone, ale są zielone. Fajnie wytłumaczyłam, co nie ? Cytat:
Cytat:
Chyba polubię Polo-Disco ![]() Muszę przyznać, że żeberka smakowite "wyszły". Takie inne. Tylko zbyt krótko w piecu trzymałam i były ciut za twarde. Następnym razem już będę wiedziała. Spróbuję w tej "żeberkowej" przyprawie inne mięso zrobić. To coś dla Agi : proste i szybkie wykonanie. Cytat:
Wy to już pewnie nie wiecie, ale kiedyś nie było fryzjerów, którzy strzygli i kobiety i mężczyzn. To były dwie oddzielne profesje, inny sposób strzyżenia. Tak jak krawcowa od sukienek nie uszyje dobrych spodni czy płaszcza. Nosiłam wówczas włosy "na zapałkę" i chodziłam do "męskiego" fryzjera, bo tylko taki potrafił perfekcyjnie zrobić "kark". A teraz ... Chociaż w dobrych salonach nadal jest rozgraniczenie. Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie w nocy był przymrozek ! Miłego dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
też bym chciała takj bezkarnie wcinać czekolade i wiele innych
![]() a z tymi cieniowanymin włosami to moze chodzi o to, ze wycieniowane konce są ciensze, a cienkie włosy jak powszechnie wiadomo łatwiej się niszczą... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2647 | ||
Zakorzenienie
|
Aha, to u mnie jakaś promocja musiała być bo zapłaciłam niecałe 5
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Obejrzałam Pamiętniki i zgłupiałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2648 |
Zakorzenienie
|
ale, ze zglupialas, bo nie wiesz o co chodzi? ja tez zgłupiałam przy ostatniej scenie...
i nie wiem czemu Isobel zdjęła ten naszyjnik, co innego gdyby ją uratowała i wtedy go zdjęła, a tak to było trochę dziwne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alaric jest "uśpionym" Klausem czy ten czarownik sprawił, że Klaus przeniósł się na odległość w jego ciało? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie nie mam pojęcia, okaże się jak nam wyemituja kolejne odcinki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2651 | |
Zakorzenienie
|
"pamietnik" Nicholasa Sparksa. Historia miłości
![]() Też bym chciała ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2652 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe jakie teorie mają dziewczyny na wątku VD - idę poczytać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2653 |
Zakorzenienie
|
nie lubię książek Sparksa, nudzą mnie
![]() w sumie tez myślę, że się przeniósł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2654 |
Zakorzenienie
|
Czytałam jedną tylko
![]()
![]() |
#2655 |
Zakorzenienie
|
ja przeczytałam 1 i 2 zaczęłam, ale zrezygnowałam, bo to nie literatura dla mnie... nie odpowiada mi jego styl pisania i za mało w tym akcji xD własciwie to tam się nic nie działo, ni lubię zwykłych romansideł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2656 |
Zakorzenienie
|
Ja sama nie wiem jakie lubię ksiażki
![]()
![]() |
#2657 |
Zakorzenienie
|
Pamiętam jak ciężko było mi przebrnąć przez Nad Niemnem - film obejrzałam i nawet mnie zaciekawił ale w książce dobijały mnie opisy przyrody na kilka stron, jak trafiałam na taki opis to go omijałam i przechodziłam do "akcji"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2658 |
Zakorzenienie
|
nie czytałam Nad Niemnem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2659 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2661 |
Zakorzenienie
|
Chciałam to przeczytać przez wakacje, które kiedyś spędzałam u kuzynki i daleko zaszłam
![]() 3 godz robiłam zadania z matmy, a i tak pewnie skończę z dopem :/
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
Grzybową ugotowałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2663 |
Zakorzenienie
|
fajny jest ten Matty z 5 sezonu skinsów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2664 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz to faktycznie tych n-tych części tasiemców często nie warto czytać, bo się informacje powtarzają, ale pierwsze 10-20 stron zazwyczaj mocno rozjaśnia w głowie. Ale skręca mnie, kiedy panienka nawet nie spojrzy na listę tematów, gdzie ma pigułę o suchych włosach, waksie, tytuły, które mówią za siebie... i nie, nie dopisze się, musi burdel zrobić, nowy wątek zakłada, bo przecież ona ma inne włosy a poza tym, to się jej czytać nie chce... Cytat:
![]() Ja uwielbiam jak się rozpadają ![]() Cytat:
U mnie też. I dzisiaj też ma być ![]() Jak zapewne wiecie, nie cierpię grzybów ![]() Ja z gotowania zwolniona - byłam dzisiaj u rodziców na niedzielnym obiadku ![]() ![]() ![]() A jakie Yao było grzeczne ![]() ![]() ![]() Oglądam X Factor i wkurza mnie ten długowłosy zmanierowany ![]() A tak w ogóle to są już u mnie w Naturze niektóre nowości z Essence [ale na razie nic nie kupiłam].
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2665 | |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem jak Ty tak możesz
![]() Mnie trochę też, chociaż nadal miałabym ochotę go oskalpować ![]() Gienek przeszedł ![]() Cytat:
![]() Na razie mam ochotę na oba pędzelki, tusz smokey fioletowy eyeliner w żelu, 2 pomadki i chyba ten sypki puder z SC ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2666 | |
|
No jakoś tak
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Może jeszcze kredki metaliczne, bo kocham wszystko, co taki efekt daje ![]() Dzisiaj pomalowałam się paletką Metallics i ![]() ![]() ![]() Ten najjaśniejszy cień ![]() Jakie napigmentowanie ![]() Czy brązowa też jest taka rewelacyjna??? Z tym sukcesywnym kupowaniem też myślałam, ale i tak pewnie rzucę się na te najbardziej chodliwe towary [pędzle, holo], bo potem nie wiadomo kiedy będzie dostawa... Chociaż jak znam życie, to wykosztuję się i zaraz dowiozą, a jakbym nie kupiła, to potem nie byłoby dostawy 3 miesiące ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2667 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Kto by nie chciał ... Coś Ty ? Jaki przepis ? Idziesz do sklepu i kupujesz żeberka, w drugim - opakowanie "tego czegoś" z Winiar z serii : Pomysł na ... soczyste żeberka . Ja na około półtora kilo wzięłam dwie torebki. Żeberka kroisz na porcje . Ja wsypałam "to coś" do miseczki i obtoczyłam w tym porcje żeberek, bo jakoś nie przemawiał do mnie opis przyrządzenia, który na torebce widnieje. Kawałki żeberek do załączonej torebki włożyć, resztę "tego czegoś" też do torebki wsypać i zawiązać torebkę załączonym "czymś takim". Ze względu na moje niedziałające palce, ja używam zwykłego sznureczka. Łatwiejszy w obsłudze. Piekarnik na 200 stopni i fru woreczki do piekarnika. Ja jako podkładki używam blachę do ciasta, bo woreczek może pęknąć. Czas - piekłam półtorej godziny i były twardawe. Nie wiem jakie lubisz smaki. "To coś" daje smak łagodny, ze słodką nutą. Muszę zmodyfikować, bo jak na mój gust - zbyt łagodne. Następnym razem przed pieczeniem natrę mięso niewielką ilością pieprzu, większą ilością czosnku i majeranku. Poleży przez noc. Gotowe ! Ja - mól książkowy, nigdy nie przebrnęłam. Wstyd ! ![]() Tak jak nigdy nie udało mi się przeczytać więcej niż dwadzieścia stron z dzieł Kraszewskiego. Cytat:
Cytat:
Tak jak i z Genkiem. Też ewenement, ale w zdecydowanie lepszym guście. U niego podziwiam brak kompleksów. O pierwszym przeze mnie wymienionym nawet nie można powiedzieć : "Narcyz" . On się nadaje na leczenie psychiatryczne. Miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2668 | |
|
Cytat:
Dzień dobry ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2669 |
Zakorzenienie
|
A mnie się bardzo podoba ten chłopak z długimi włosami-chciałabym być taką dziewczyną
![]() ![]()
![]() |
#2670 |
Zakorzenienie
|
a ja nie oglądam xfactor
![]() to ja wam powiem, ze z nowosci mam zamiar kupic tylko pędzelek fioletowy , chciałam jeszcze czarnego pękacza, ale to 2 szafa... trzeba się rzucic na te nowoscie, bo pewnie czytałyscie, ze te najbardziej chodliwe rozeszły się w 1 dzien, a ciekawe kiedy będą uzpełniac ![]() Asia po przeczytaniu, ze w Twojej naturze są nowości dziś przed korkami weszłam do swojej i pustki;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.