|
|
#1951 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Inglot - recenzowałam dziś w KWC
![]() Cytat:
Jestem lekko na % (winko czerwone piłam) - do ryżu a'la kleik (no co ja poradzę, że mieliśmy tylko do risotto) z kulkami z indyka z macą, imbirem i ananasem z sosem pomidorowym - made by tata z książki - kuchnia sefardyjska.
Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-04-10 o 18:39 |
|
|
|
|
#1952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1954 |
|
Konto usunięte
|
Ja potwierdzam słowa pin up
(we mnie jest z 70% faceta )Pin - co jest |
|
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
pływały we soczku, ugotowane
![]() zmęczyłam się , a książek nawet nie otworzyłam ![]() łobejrze se hotel Zacisze
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-04-10 o 18:46 |
|
|
|
#1956 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Idę sobie też pomalować paznokcie,na granatowo
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1957 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a Astronauci jutro czy za tydzień? Cytat:
i pożyczyć kluczyk do ogródka od sąsiadów z parteru 2. co to kuchnia sefardyjska? brzmi tak jakoś.. yy.. staroarabsko no so? klasyka z Allo Allo
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1958 | |
|
Zakorzenienie
|
niewątpię, lecz określenie mi się bardzo spodobało
![]() Cytat:
![]() co się dzieje? ja się wczoraj poryczałam przy ludziach - dość mam słuchania, że będzie dobrze i sobie poradzę, bo najnormalniej przerasta mnie już to wszystko
|
|
#1959 |
|
Konto usunięte
|
kameno - sefardyjczycy - ludność żydowska zamieszkująca tereny Portugalii i Hiszpanii - czyli Hiszpańsko - Portugalscy Żydzi potem wygnani na Bliski wschód, do Włoch, Holandii na Magreb, Bałkany, Amerykę Południową i nawet do Polski (okolice Zamościa). Kuchnia ich to odmiana kuchni Koszernej - mocno przyprawowa, zamiast jaj i mleka idzie maca - chleb wypiekany zgodnie z tradycją żydowską.
Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-04-10 o 18:56 |
|
|
|
#1960 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
A potem proszę przemyśleć,kiedy się widzimy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
Melk - fajny ten Jadde
Mnie się marzy Emerald Fitzgerald ChG, tylko gdzie ja bym go używała ![]() Głodna jestem ![]() Idę zrobić sobie jajeczka
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-04-10 o 18:58 |
|
|
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
ło, mam !
kamena wyczai moment kiedy będzie sam i podejdzie, żeby inne laski już nie podchodziły, a melk na spokojnie sobie przyjdzie i go zaczaruje Cytat:
![]() może dlatego mnie tak rozbawiło...
|
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1964 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------
|
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
uczyć się bebe jutro
a zobaczymy się zapewne dopiero po świętach ![]() zjadłam dwa
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-04-10 o 19:05 |
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1967 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Za tydzień. Nie planowałam iść, ale mój obiekt zadeklarował na fb uczestnictwo - przynajmniej tyle zdążyłam wyhaczyć, zanim zablokował łola Cytat:
Meet me under the mistletoe Orly też jest boski, ale ten już ewidentnie z Bożym Narodzeniem mi się kojarzy. I stwierdziłam, że nie ma co kupować jakichś superdrogich profesjonalnych lakierów, bo tak naprawdę można znaleźć tańsze odpowiedniki większości kolorów. Np. Catrice i Colour Alike - w granicach 10 zł, piękne kolory i jakość też bez zarzutu. |
||
|
|
|
#1968 |
|
grozi wypollizowaniem
|
fiecie co.....sniło mi sie ze wziełam udział w jakims netowym konkursie i wygrałam. Nagrodą był rower z desek marki Harley Davidson
|
|
#1969 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To idę sobie maznąć lakierem wszystkie paznokcie A jutro na rzęski
|
|
|
#1970 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ależ skond, nie zapomniałam, pisałam gdzieś wcześniej (z entuzjazmem w oczach i na ustach) ![]() O tu: Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Normalka... ![]() Opadły na dno smakowitą białą warstwą Cytat:
A kolczyki
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-04-10 o 19:19 |
||||||
|
|
|
#1971 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Podoba mi się ten lakier Emerald Fitzgerald
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
Flo - oczywiście, że dwa. Co mi po jednym ![]() Na twardo, z majonezem, om nom nom ![]() Melk - też kupuję tanie lakiery albo po okazyjnej cenie. Wszystkie mi szybko złażą niezależnie od marki i ceny, więc jeden wuj
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam identyczny pigment mineralny ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Podkłady Adorned with Grace
|
||
|
|
|
#1975 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
odkryłam dziś we zamrażarce zraziki w sosiku
jak to dobrze mieć gotującą Mamę ![]() mniam mniam, wkładka białkowa ![]() Cytat:
o, już wiem co porobię jutro w pracy, poprzeglądam wiki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
fogle fajne te imprezy w tym nowym no mercy, vicious night rock chociaż pewnie przyjdzie 5 osób na krzyż i na pierwszej edycji się zakończy ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#1976 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1977 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
|
|
|
|
#1978 |
|
Konto usunięte
|
A mają fajne dania kameno - na przykład szakszuka (nie mylić z jajecznicą z pomidorami!) - cebula - na 3 łebki 2 sztuki, podsmażyć, czosnek z 2 dwa zęby (na oliwie wszystko), kilka pomidorów posiekanych świeżych, podsmażyć, aż się sosik zrobić, doprawić (mocno) jak się mocny sos zrobić wbić jajka jak na sadzone (1 na łebka) - nie bełtać. Poczekać, aż białko się zetnie, a żółtko będzie półpłynne i woila!
Jajecznica z pomidorami to zupełnie inna zabawa, więc jedno drugiego się nie równa. Na chomiczku masz książki. |
|
|
|
#1979 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zadzwonić do Ciebie
|
|
|
#1980 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
spróbuję jak będą pomidory.. a chomika nie umiem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

(winko czerwone piłam) - do ryżu a'la kleik (no co ja poradzę, że mieliśmy tylko do risotto) z kulkami z indyka z macą, imbirem i ananasem z sosem pomidorowym
- made by tata z książki - kuchnia sefardyjska.

, a książek nawet nie otworzyłam 

A potem proszę przemyśleć,kiedy się widzimy

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
)