|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
![]() nie wiem czy nadrobie - tera szukanie suszary i korektora Mić - czy Ty relacjnujesz Redzi Bar ? ja rozumiem ze dziecko i obowiązki i wycieńczenie ale trocheu rozrywki nikomu nie zaszkodziło
|
|
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
mamy małego damskiego redsika
Kupiłam sobie płaszczyk na wiosnę
|
#1593 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zobaczysz, że nawet to, co teraz uważasz za negatywy i Cię irytuje pokochasz jak swoje- wierzę w to gorąco i wspieram Cytat:
Hej! Dawno cię nie było - fajnie, że wróciłaś Vi, dryndus to okreslenie mego męża na większość starych śmierdzieli, które wg Niego pachną spoconą babą, zasikaną pieluchą, skisłą marynatą z bambusa, naftaliną itp I pozwól, że pogratuluję Ci dryndusów- Shalimar (majciochy zasikane i przypudrowane na waniliowo), Magie Noir (ostry pot i brama), Buduar (przypudrowany brud) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ad. ostatnie- tak myslałam- albo choroba, albo sytuacja ![]() Cytat:
A my byliśmy na najlepszym przedstawieniu festiwalu- Spamalot z Gdyni, wg Monty Pythona- Święty Graal. I nie smiałam się po francusku, tylko prostacko, ordynarnie, pełną gębą- cieszę się, że Wojtek gra w takim teatrze- ale...czy gra? Planów na nowy sezon jeszcze nie ma i nie wiadomo, czy jego przedstawienie wejdzie na afisz- tak więc do października nasze dochody bedą zerowe, a potem- nie wiadomo, wyobrażacie sobie? Ja z trudem- mam tylko pomysl, co malować- wiecie, co, bo widzieliście. Mam też nie uzasadnioną niczym wiarę, że będzie dobrze, Wojtek nie w ciemię bity i na manowce nas nie wyprowadzi...
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1595 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Gładka to dopiero będę
- aktualnie łuszczę się jak chooj ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale dlaczemu? Cytat:
Cytat:
![]() Pikna jak kwiat akacji, który rośnie w ubikacji Ja też! Gębogwałtki!
|
|||||
|
|
|
#1596 | |
|
Zakorzenienie
|
jakby mnie kierowniczką zrobili to bym Cię od razu najęła, ale nie tym razem jeszcze
Cytat:
fajowa kolekcja ![]() Nadrobiłam wszystko, łącznie z linkami do butów Dziękuję wszystkim za kciuki pomogły myślę, bo raczej pozytywnie było jeszcze nie wiem kim będę ale coś dla mnie znajdą co mnie będzie usytasy no i dostałam premię i mini podwyżkę ![]() Niech ktoś zabierze wiatr cały czas mam wrażenie ze mi okna wyrwie w końcu.... sama jestem w mieszkaniu i się boję
|
|
|
|
|
#1597 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1598 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i dzięki uffff |
||||
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
Rozterko, dryndusy aż miło!
Dobra, idę spać, bom wku**iona. Dobranoc! |
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1602 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Cytat:
![]() od tej nocy wiatr ma zelżeć - teraz jest apogeum i już u nas przeminęło z wiatrem za godz lub dwie ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam skostniałe dłonie- nie mogę malować- jestem już u tych znajomych, co nie grzeją, a Wojtek u niewidomego gotuje zeberka baranie- trzeba było się rozdzielić Czy naprawdę nikt mi nie współczuje, że nie mamy pracy? Jakiś malutki przytul by się przydał ![]()
|
|
#1604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
(jak pisałam poprzedniego posta to jeszcze nie widziałam że to napisałaś )
|
||
|
|
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiem tak zgadzam sie zTobą bedzie dobrze - zawsze możesz malować malować malować - puszczę kameleona w jeszcze jedną miejscówkę ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- kurdeu a to firma co we łikendy pracujecie ino? czy 7 na 7 ? ![]()
|
|
|
|
|
#1606 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad1. ad2. chcę się przydać , a właściwie chcę Was mieć na pare dni ![]() ad3. to trzymam kciuki za to żeby weszło i za Twoje malowanie i za pomysły W. Cytat:
jak chooj ad2. fffffu to jak ta kanapka z włosami spod pach ![]() ad3. Cytat:
ad2. gratulacje ![]() się cieszysz, że kamlota nie mam ![]() ja w✂✂✂✂iona nie zasnę i pikny av i kolorowych a ja piorę i prasuję i pakuję
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-04-09 o 00:36 |
|||
|
|
|
#1607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie bój się wichury- pogłaskam Cię- o, już jest dobrze, widzisz? Cytat:
Dobranoc- idę się schować pod kołdrę- fajnie, bo spię w jednym łóżku z Guciem, ba, w łóżku- w łożu małżeńskim ze złotymi gałkami Pa
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
firma pracuje normalnie od poniedziałku do piątku, w weekendy pracuję tylko ja bo koordynuję szkolenia weekendowe i trener który szkolenia te prowadzi
ja ogólnie pracuję od soboty do środy ale tylko do 22 maja, bo wtedy się skończą szkolenia weekendowe i będę pracować jak normalni ludzie tylko w tygodniu faaajnie ![]() Cytat:
Dobra, chyba spróbuję spać, może jakoś to będzie stopery do uszu by mi się przydały ![]() branoc |
|
|
|
|
#1610 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chooja zastosowałam dla wzmocnienia efektu Tzn. że niby równie mocno skórka mi się zsuwa z główki ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1613 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zapas dla siostry, ale mogę użyczyćkolorowych Cytat:
ad2. no szczyt obrzydliwości Kanapka z włosani spod pach ![]() ad3. nie pamiętam
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1616 | ||||
|
BAN stały
|
Za pamięci:
Skrbitko - 7 godz. w UP?! Nie może być, no... ![]() Pinia - awek tak jakby niemoralny ![]() Kamena - no i wysłać Ciebie do Komfortu! ![]() Teziak - jak można Lush'anie znać?! Kosmetyczny abnegat z Cie ![]() A tam serio najspokojniej, czy się ze mnie naczonsasz? ![]() Alles klar! Cytat:
no ten, eee... to ja nie pisałem, że "jak Czehó i jego kuń Łysek"? ![]() A ja Fausta nie czytałem... tak, wiem... wstyd dla germanofila ![]() Cytat:
Było "Nad Niemnem", więc to już czas najwyższy na "Noce i dnie" ![]() Mam nadzieję, że to komplement był ![]() Yhy (zawszem poftaszau) Cytat:
Cytat:
), czy że mnie tam do kompletu brakuje? ![]() Ty się śmiej, ale pamiętam opowiastkę z pracy mojej mamy, gdy któraś z kobiet wybierała się do fryzjera (o czym informowała wszem i wobec), więc pewnego razu ktoś się niewinnie zapytał: "Kiedy idziesz do tego fryzjera?", na co usłyszał odpowiedź: "Wczoraj byłam" --- Btw - za mojego dziecięctwa mawiało się (to tak odnośnie kwiatu akacji) "Piękna i urocza jak klapa od srocza" |
||||
|
|
|
#1617 | |
|
Zakorzenienie
|
a
![]() wioseny płszczyk jak się patrzy Cytat:
![]() ad2. i jeszcze: bystry jak woda w klozecie ![]() pranie się suszy , P. spakowany i za 2 h jedzie, a ja świeża jak s✂✂✂✂ionek co by tu, co by tu
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1619 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Podoba się Cytat:
O ja pier... niczę! Jak charrrakternie! Cytat:
![]() Sus! Cytat:
Cytat:
--- Zapomniałem! Zwiało mi parapet i mam celulit na przedramionach
|
|||||
|
|
|
#1620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie narzekam ---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ---------- nom, coby sie nim matka Gryx-kangurzyca zajmowała |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

cały czas mam wrażenie ze mi okna wyrwie w końcu.... sama jestem w mieszkaniu i się boję 

(jak pisałam poprzedniego posta to jeszcze nie widziałam że to napisałaś