|
|
#1981 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Jak będzie trzeba to ci ściągnę i prześlę - podasz maila na PW to dam książkę z chomiczka
Tata gotuje z książki "kuchnia żydowska" kupionej przy okazji w księgarni w Ostrołęce, ale trudno serię dostać, a szkoda, bo mają dobre przepisy. Moja rodzina bardzo lubi tadżiny i wszelakie arabskie wynalazki. Ja zaś lubię i to i kuchnię orientu. Jakoś mało polscy w kuchni jesteśmy Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-04-10 o 19:29 |
|
|
|
#1982 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
noo, Kochana Spoorcia
yyyy a bo może Ty masz póca pojemne : nabierasz powietrza -49, wypuszczasz-42 ![]() ![]() Cytat:
bo ja tyż niekcyncy zerkłam... ładnie wyszłoMnie Gryszardzie kot nigdy nie przeszkadza, ale mówiąc szczerze wolałam Twoje lico , pal sześć dodatek w postaci AnjiJapy ![]() jak tylko na pół to przeżyjesz no soś Ty, taka cienka jak Ty Werko to ja byłam w zerófce li i tylko ![]() to widocznie my som niezakumplowane kcesz się zakumplować ![]() Cytat:
umisz ![]() ana 10 sposobów i przy każdej okazji przez najbliższe 5 lat ![]() Cytat:
zwłaszcza że było naprawdę beznadziejnie ![]() PinPciu a tak bardziej konkretnie ? ![]() Cytat:
uuu mnie się mazy choćby taki zwyczajny za parę setek z Decathlona ![]() ps. post mało ekspresyjny bo żem była zmuszona usunąć 50 emotek
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do podejścia mieszkaniowego- ![]() Byłam w Sephorzxe i dostalam bez łachy 2 próbki, ale to pikuś, w Douglasię pani mi dala firmową próbkę nowego ogródka hermesowego, o! Oraz wzięło mnie- na Samsarę, Red D&G oraz Innocenta- Lempicka i stella bye bye
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
a nie?
![]() trochę wyższa szkoła jazdy to sprowokować z odległości żeby sam podszedł i się przedstawił... ![]() ja mam zagwozdkę, bo miesiąc temu przyczepiło się takich dwóch i bardzo chciało żebym się do nich dosiadła napić się i porozmawiać... jeden miejscowy z kolegą zamiejscowym (ponoć skądś tego dnia przyleciał i zmierzał do wawy)... no i temu zamiejscowemu jakoś w oko wpadłam, że pomimo ignorowania go co chwilę podchodził i próbował zagadać, jak zwiałam na chwilę na zewnątrz, to przyleciał z moim szalikiem, bo niby wychodząc zapomniałam... w sumie przystojny, wysoki byl, błyskotliwy, ale kompletnie nie miałam chęci gadać z obcymi... na koniec zapytał czy przyjdę 8 czerwca - ja że nie wiem co i gdzie będę robiła 8 czerwca, no ale powiedział, że przyjedzie i będzie czekał w tym samym miejscu - i teraz z ciekawości chyba polezę tam 8 czerwca czyli się dzieje dużo, a to co powinno to już nie chce się dziać...?
|
#1987 | |
|
Zakorzenienie
|
My to som gupieloki zasmarkane, c'nie?
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1990 |
|
Konto usunięte
|
Skarbku - toć ja jak młody jegomość, co mu cycki li jedynie urosły
Ale ja nawet to lubię, serio I wolę siebie w takim "męskim" wydaniu niż usilnie na słitaśną babeczkę robiona (metoda bratowej) - ja chcieć gajer z H&M czy Zary, o!
Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-04-10 o 19:43 |
|
|
|
#1991 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ha! a mi nawet cycki nie urosły
|
|
|
#1992 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- chyba: cycki też nie urosły ![]() może Ty Polly w pintki rosłaś co? ![]()
|
|
#1993 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ja jakoś nie umiem gotować z książek, mam kilka i robię tylko te przepisy które umiem sobie wyobrazić że wyjdą i będą dobre moja ulubiona to "kuchnia chińska" z 89 roku, z tej nawet dużo zrobiłam Cytat:
Cytat:
Cytat:
zresztą już mi się zapomło, w bonsai siedziałam zimą 2006/2007 (omg to już 4 lata temu!)Cytat:
![]() perfumy nie są tylko teoretyczne i dzięki --- pa, lecę obcinać pazuri łopcym kotom
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#1994 |
|
Wpisz tu zomzing
|
proste: daleko sąsiedzi i niegodni zaufania, niedostateczne zabezpieczenia, ogrzewanie piecami kaflowymi, okolica, w której kradną nawet meble ogrodowe - z życia wzięte
|
|
|
|
#1995 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Co się śmiejesz
Ty,Gryks,Sporcia,Skrbitk. ..sama nie wiem kto Chociaż dwie pierwsze kandydatury sa niepewne-nie odbiorą tel
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1996 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
W ogóle calkiem przyjemnie tam teraz jest. Otworzyli dół, więc jest więcej miejsca, wyremontowali łazienkę (tylko zamknięcia w kiblu nie ma). Tylko czarnych ścian i malowideł mi żal Teraz jest wszystko z cegły. W sumie też ładnie, ale mroczną norą już to nie jest.Cytat:
Oczywiście najpierw się broniłam, nie, dzięki, naprawdę, nie trzeba, a on na to: "No proszę! Nie będę chciał z tobą rozmawiać! Chcę ci tylko postawić piwo." No dobra. I faktycznie - przyniósł mi to piwo, uciekł na drugi koniec sali i już więcej się nawet nie zbliżył. Miło z jego strony Ale jaki miał w tym interes, to nie rozumiem. ![]() Gryx ma rację - czas się ubrać. I może nawet do sklepu iść, bo lodówka pusta. |
||
|
|
|
#1997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-10 o 19:51 |
||
|
|
|
#1998 | ||
|
Zakorzenienie
|
kamena będzie miała embargo na czarowanie obiekta ale jak niechcący.... uch... pisali jednak, że w melk wpatrzony, to nie powinno tak się potoczyć.... ![]() bardzo lubię, ale bardzo dawno nie widziałam. Cytat:
chyba jednak za często tutaj marudzę... ![]() pewnie, że chcę zaraz to naprawię Cytat:
jak żałują, to też się beznadziejnie czuję, bo słabo... pocieszanie i rozmawianie nic nie da jak nikt nie jest w stanie realnie pomóc... najlepiej siedzieć cicho? no ale to widać że nie jest ok i dopytują... ech ![]() odciąć się od ludzi - deprecha murowana...
|
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Nomnom
Uwielbiam jak to piszesz Cytat:
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-04-10 o 19:56 |
|
|
|
|
#2000 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#2001 |
|
Konto usunięte
|
Skarbku - ja być zazdrosna. Ja bym sobie minimalnie zmniejszyła, by bardziej faceta przypominać, bo tak to ja nie wiadomo co.
A lubię siebie taką mocno męską... (uzależnienie widoku Androgyny i wokalistka Garbage - http://www.youtube.com/watch?v=8I2S_29IbuM - od min 0:43) A i nazywają mnie pozytywny świr.Kameno - tata czasem improwizuje, ale szaleje w kuchni.. Nawet czasem bardziej niż mama, a książki kucharskie to nam oknami wychodzą. A ja idę w taty kierunki. Tylko, że u mnie to będą książki kucharskie, o wampirach Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-04-10 o 20:01 |
|
|
|
#2002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej decyzję uszanował i czekał aż się namyślisz może.... ![]() ja kiedyś dostałam 3 piwa przy barze i myślałam, że od kogoś kto mnie wcześniej zaczepił, więc się trochę przyglądałam temu właśnie... a na koniec barmanka zapytała czy już wiem kto mi postawił, ja że ten że stolika w rogu, a ona że ktoś ze środkowego - ale już wyszli, nawet nie podszedł...
|
|
#2003 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-04-10 o 20:04 |
|
|
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2005 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Było! Tylko ostatnio się trochę, jak to mój tata mówi, wygiełdało i i tak nie działało. ![]() Ale jak już remontowali, to mogli i zamknięcie naprawić, nie?
|
|
|
|
|
#2006 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piniu przytulam ![]() Raz u mnie w liceum profesor od matmy powiedział do koleżanki (która miała pomalowana paznokcie na granatowo) - a Tobie co się stało, ścisnęłaś sobie te palce w drzwiach Cytat:
Co byś Betty Kochana chciała usłyszeć? Nikt nie mówił, że będzie łatwo ? Lej na wszystko, bo szkoda zdrowia? Ja dziś byłam u mej Babci i zaczęła pytać co tam z naszym mieszkaniem... I w końcu zadała pytanie - Czy ja jeszcze doczekam, aż Wy sobie urządzicie mieszkanie i je zobaczę? Odpowiedziałam Jej - a czy ja doczekam....? ![]() No ale dobra, nie ma co smęcić, nie jest łatwo, a raczej może nie do końca tak jakby się chciało ![]() Ogólnie to Wam powiem, że zimno dziś jest, a jak ja mówię, że jest zimno to znaczy, że naprawdę jest zimno ![]() A i czy Wam też się tak dłuży czas przy allegrowym komunikacie - do końca aukcji zostało "poniżej minuty" ? ![]() Ubranka dziecku kupuję Jeszcze 2 aukcje u tej samej osoby dziś będę licytować
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-10 o 20:08 |
||
|
|
|
#2009 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a so to pintki? ![]() Cytat:
to okropne-to nie dom-to więzienie ![]() a fogle to chyba sie mozna ubezpieczyc?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

bo ja tyż niekcyncy zerkłam... ładnie wyszło
, pal sześć dodatek w postaci AnjiJapy 

I wolę siebie w takim "męskim" wydaniu niż usilnie na słitaśną babeczkę robiona