|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() bezaczku, sio do dentysty ![]() ja wczoraj przyzwyczajałam się do nowego autka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzisiaj do pracy ide, a później po 12 na praktyke do szkoły ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3962 | |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny !
i juz po weekendzie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() hmmm znowu cały tydzień trzeba wytrwać ![]() ![]() ![]() Acelinko witaj ![]() ![]()
![]() |
#3963 |
Zakorzenienie
|
hej ultra
![]() no taki ze mnie ranny ptaszek ![]() ![]() a w niedziele to przeslziśmy samych siebie ;D tż się obudził po 5 i mu się przypomniało że Adamek miał walczyć więc właczył tv i oglądął ostatnie rundy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja też się na urodzinach objadłam, no i jeszcze dostaliśmy na wynos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3964 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Cytat:
![]() A pierwszaczki są urocze, bo takie jeszcze trochę przestraszone i przez to są grzeczne ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A dziś po pracy jedziemy tego doradcy kredytowego, później jak się wyrobimy, to chcemy zawieźć pity do skarbówki, no i na koniec małe zakupy. Jak wyjdę z domu za jakieś pół godziny, to wrócę dopiero koło 19 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3965 |
Wtajemniczenie
|
cześć,
acelinko super, że wypróbowałaś autko, powiedz mi Kochana ile Wy śpicie i o której się kładziecie, że wstajecie tak rano? Ja ostatnio bardzo dużo się uczę, ale tak do 23 i o 6 rano nie mogę oczu normalnie otworzyć. Właśnie z uwagi na naukę będę rzadko bardzo teraz zaglądać... w ogóle jestem w kryzysie i mam już wszystkiego dosyć ![]() ![]() bezaczku pędź do dentysty ![]() co do chrzestnych to u mnie też wujek z rodziny, ale praktycznie od liceum nie mam z nim żadnego kontaktu, był na ślubie, potem zawieźliśmy mu film i zdjęcia ze ślubu, a w tym roku jego syn ma ślub i pewnie po tym nasz kontakt znowu się urwie ![]() ultra życzę Ci żeby ten tydzień szybko zleciał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3966 |
Wtajemniczenie
|
bezaczek: i jak dzisiaj Twoje zęby?
Biżuteryjka doszła , bardzo ładna ![]()
#3967 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej hej nie odzywałam się cały weekend bo w piątek wylądowałam w szpitalu
![]() ![]() ![]() staram się być dobrej myśli ![]() Cytat:
Kochana super że Ci się dobrze jeździ ![]() Cytat:
![]() ![]() Oby ci szybko zleciało. Cytat:
![]() Cytat:
![]() bezaczku współczuje bólu zębów ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3968 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() my zazwyczaj o 22 to już w wyrku jesteśmy ![]() ![]() ![]() magolinka kochana uważaj na siebie, proszę ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3970 |
Wtajemniczenie
|
magolinka
![]() No właśnie mnie zastanawiało, że Cię cały weekend nie było, to nie dobra wiadomość, ale lekarze widać są spokojni, musisz dużo odpoczywać i się nie przemęczać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3971 | ||||||
Zakorzenienie
|
Padam na mordkę
![]() Jestem wykończona po weekendzie (przez szkołę) a w pracy taki zapiernicz, że nie wiem w co ręce włożyć ..Mam dość, marzę o świętach ![]() Cytat:
Martoolka, super ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Acelinka, gratuluję autka ![]() Cytat:
![]() Ja też bym poleniuchowała w domu, ale mam taki gorący okres w pracy, że masakra ... Ale na szczęście od mam wolne prawie 1,5 miesiąca od szkoły, to przynajmniej weekendy będę miała wolne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3972 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 2.hehe ![]()
![]() |
#3973 |
Konto usunięte
|
certina ja też wstaję o 5 do pracy
![]() Mąż mi dzisiaj w delegację wyjechał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3974 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ale brzydko się zrobiło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też tak teraz mam ![]() ![]() Magolina uważaj na siebie ![]() ![]()
![]() |
#3975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jakoś nie umiem o 22 pojśc spać, zawsze coś mi się przypomni i schodzi do północy ... Paskudnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3976 |
Zakorzenienie
|
No u mnie właśnie to samo
![]() Mam nadzieję, że to tylko przejściowe i będzie w końcu cieplutka wiosna ![]()
#3977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Liczyłam na to, że w święta będzie w końcu śliczna wiosna, ale się na to nie zanosi ... Oczywiście w bloku nie grzeją, i siedzę w polarze, brrrrrrr... Spadam do kąpieli i do łóżeczka, papa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3978 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chociaż wcale Ci się nie dziwię, że masz dość ![]() ![]() Cytat:
![]() Koniecznie musisz się stosować do zaleceń lekarza ![]() Kuzynka TŻta też miała plamienia na początku ciąży, ale poleżała parę tygodni w domku i teraz jest już w 5tym miesiącu i znów pracuje ![]() Dzięki ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja dziś też sama jestem, bo TŻ na nocce to Ci mogę potowarzyszyć, chociaż wiem, że to marne pocieszenie ![]() Melduję, że u doradcy kredytowego wszystko zapowiada się optymistycznie. Jak tylko uzbieramy potrzebne dokumenty (prawdopodobnie w czwartek), to idziemy złożyć wnioski o kredyt. Zdecydowaliśmy się na 2 banki tak asekuracyjnie, chociaż doradca twierdzi, że nie powinno być problemów ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3979 |
Zakorzenienie
|
oj, dziewczynki, siedzę i marudzę.
byłam u dentysty. daję kartę chipową-my na śląsku takie mamy do lekarzy, a kobita mi mówi, że jest nieważna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyneczko cieszę się, że jesteś zadowolona. jakby się coś działo, zapraszam na reklamację ![]() ![]() magolina uważaj na siebie! leż grzecznie i się nie denerwuj, to będzie słodkie lenistwo ![]() acelinko to dobrze, że samochodzik w porządku. certi ![]() nic, idę spać. ciekawe czy zasnę, bo dawka półtorej tabletki mi nie działa, przynajmniej nie tak, jakbym się spodziewała ![]() ![]() dobranocek ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-04-11 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może Ci zrobi za darmo w ramach reklamacji? Moja dentystka też mi ostatnio robiła poprawkę za darmo, bo nie minął jeszcze rok (bo chyba tyle jest "gwarancji") ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dana czas do piątku szybciutko minie ![]() martoolka ![]() ![]() bezaczku dziwne rzeczy ![]() ![]() trzymaj się kochana ![]() zapomniałam Wam wczoraj napisać, że w szkole było bardzo fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3982 |
Wtajemniczenie
|
Witam kobitki
![]() jacie ale miałam kłopoty dzisiaj wstać rano do pracy ![]() ![]() Acelinko jak tak czytam jak masz fajnie z dzieciaczkami to az czasem zaluje ze jednak nie poszlam w kierunku pedagogiki. A nie powiem jeszcze do nie dawna tak ok 5 lat wstecz chcialam bardzo zostac nauczycielka, przedszkolanka ![]() Dana tez strasznie nie lubię jak TZ wyjeżdża i to na delegacje zagraniczne no ale cóż zrobić trzeba przeżyć ![]() Martoolka trzymam kciuki za szybkie załatwienie kredytu ![]() Bezaczku dziwne rzeczy z ta karta, ale na pewno sie wszytsko wyjasni. Mi tez TZ wszystko zalatwil cale ubezpieczenie na siebie ale jeszcze nie bylam w przychodni takze nie wiem czy wszystko ok. Okaze sie przy najblizszej okazji.
#3983 |
Zakorzenienie
|
ultra, zawsze możesz zrobić jakieś dwuletnie studia i już
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3984 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() ledwo co się zwlokłam dzisiaj z łóżka ![]() ![]() mmmmmm ogromne współczucia, ale damy radę co? ![]() ![]() dziękuję dziewczynki za pocieszanie i dobre słowa ![]() bezaczku trzymaj się jakoś do jutra, polecam nurofen ultra forte, dobry jest jeśli chodzi o ból zębów ![]() acelinko to widzisz będziesz miała szybciutkie praktyki ![]() jeju u Was też tak wczoraj lało od 18? całą noc ![]() danaee będzie dobrze, zanim się obejrzysz mąż już będzie w domku z Tobą ![]() a u sąsiadów już od zeszłego poniedziałku ciągle trwa remont.... i wiercą i stukają, czego ja mam takie szczęscie, że zawsze jakieś remonty, docieplenia itp są wtedy, gdy ja muszę mieć ciszę i spokój, żeby się uczyć? martoolka fajnie, ze tak szybko Wam idzie to załatwianie kredytu i w ogóle sprawa mieszkania - błyskawicznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3985 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej
![]() Dzięki dziewczyny za wsparcie ![]() ![]() Ja do delegacji tż już jestem trochę przyzwyczajona, choć zawsze mi ciężko jak wyjeżdża i tęsknie bardzo ale wiem że tak na razie musi być, coś za coś niestety ![]() acelinko masz dar kochana do tej pracy ![]() bezaczku mam nadzieję że dzisiaj zrobi Ci porządek z tym zębem i już nie będziesz cierpieć ![]() Matroolka trzymam ![]() ![]() U nas wczoraj też cała noc lało ![]() Ja dziś dopiero 2 dzień siedzę w domu a już mam dosyć ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3986 | |||
Zakorzenienie
|
Czeeeeeeeeeść
![]() ![]() Cytat:
![]() To dobrze, że masz takie luźne praktyki ![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() Co do pogody to ja mam wrażenie, że żyję na zupełnie innej planecie niż Wy ![]() ![]() Cytat:
![]() Zgadzam się z pogrubionym, więc nie marudź (żartuję oczywiście ![]() ![]() Najważniejsze, to znaleźć sobie jakieś zajęcie. Jak leżałam na chorobowym, to prawie cały program TV znałam na pamięć i wiedziałam co kiedy leci ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3987 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego nikt się nie odzywa
![]() Chyba za bardzo się cieszyłam, że tak szybko nam idzie to załatwianie, bo dziś natknęłam się na mur ![]() Księgowa w jednym z moich zakładów pracy ma wolne (nie wiem czy urlop czy chorobowe) i nie będzie jej do poniedziałku ![]() ![]() ![]() W drugim zakładzie pracy spoko, nawet mi od ręki chcieli wypisać, ale powiedziałam, że nie potrzebuję tak szybko i odbiorę jutro. Odpis księgi wieczystej też załatwiłam. Aż się zdziwiłam, że tam taka miła obsługa i tak szybko im to idzie ![]() No i byłam jeszcze babcię w szpitalu odwiedzić, bo jej grzybica na języku wylazła od antybiotyku i nie dało się tego wyleczyć zwykłymi lekami. ![]() ![]() No to zdałam relację, a teraz czekam na Was ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3988 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
resztę odp. wiesz gdzie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Fajna opcja z tym TV na monety ![]() ![]()
![]() |
#3989 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wtedy nadrobisz to wypoczywanie ![]() Moja znajoma tez miala podobna sytuacje ale to tylko na dobre wyszlo bo musiala lezec a nie ganiac ze szmatka na kolanach ![]() ![]() Teraz ma swietna corke! ![]() Cytat:
Nagadalysmy sie, zjadlysmy szybki makaronik na obiad a teraz moge was nadrobic. ![]() Nie martw sie - czasami dobrze jest do siebie zatesknic. Choc nie za czesto. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja cale zycie mialam jakies problemy z zebami. W koncu musialam sie przestac bac dentysty- bo jak tu sie bac jak ktos ratuje cie od takiego bolu ![]() Mysle ze lepsza igla od zastrzyku niz kilkudniowy bol zeba. Powtarzaj sobie to az uwierzysz! ![]() Cytat:
![]() Lepiej ze babaka chce cie oszczedzac - nie wyrywaj sie tak do tej roboty. Stresu ci nie trzeba. ![]() Cytat:
Potem bylam u Polki z lekcji wloskiego - ma prace, wynajela sobie kawalerke z chlopakiem. Ogladalam jak mieszka. Mieszkanko fajne - pokoj z kacikiem kuchennym plus lazienka. Ale okolica niezbyt ciekawa. No i te wloskie standardy budowania. Mieszka na wysokim 1 pietrze bo na parterze sklepy. A metr od jej okna jest koniec tarasu budynku obok! Ludzie moga sobie rzeczy podawac z jednego bloku do drugiego! ![]() Ja tak mieszkac bym nie chciala. Co do ksiegowych - jak jedna na urlopie 2 tygodnie to co - robota stoi bo druga nie zna hasla do komputera - ja w to nie wierze - nie chcialo sie babie i juz. ![]() Ten tv ze szpitala przypomina mi pana Fasole (Mr Bean) - tylko on taki mial w domu (albo w hotelu ![]()
![]() |
#3990 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja myślałam że będe dziś miała spokojny dzień, ale nie wyszło ![]() z rana byłam na praktyce, tylko 2 lekcje dzisiaj mieli więc szybko byłam w domku, ale pojechałam z mamą na cmenatrz poogarniać ![]() ![]() ![]() martoolka, a to Ci księgowa ![]() ![]() u mnie w szpitalu też są takie telewizory na dwuzłotówki ![]() ![]() sjoanna, ja się do żadnej roboty nie wyrywam, absolutnie ![]() Właśnie wcinam truskawki i winogrona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.