![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
zmykam, kolorowych
![]() Spo, Gryx muski z kefirem są mniam ![]() ![]()
![]() |
#2192 | |||||
Wiedźma
|
![]() To ja jestem chętna pierwsza Pióry, rury - z dołu z góry Marnotrawne biorą córy Jeśli można, to bez wiersza. ![]() Cytat:
![]() Ja nieustająco tak mam. ![]() Ale zaniepokoiłam się dopiero w ubiegłym roku we Wrocku. Siedzę przy stole ze znajomą ekipą, zbliża się do nas facet: długie (długie, nie jakieś do ramion) blond pióra, wysoki, smukły, przystojny, w czarnej skórze. I uśmiechnięty. Spoglądam na niego (mało dyskretnie, a co!) i zaczynam podejrzewać, że on uśmiecha się do kogoś, kto siedzi tuż za mną... A to niespodzianka: podchodzi, ściska mnie wylewnie, mówi do mnie po ksywie, jakieś kombatanckie wspomnienia zagaja i po chwili mówi tak: - W pierwszej chwili wyglądałaś, jakbyś mnie nie poznawała. Ja na to przytomnie: - Bo pod słońce patrzyłam, nic nie widziałam. Ale tak szczerze - do teraz n ie pamiętam. To znaczy wiem, z jakiej on jest ekipy, wiem, że kiedyś imprezowałam z nimi parę dni, ale jak mogłam go nie zapamiętać... Nie wiem. ![]() Cytat:
Niech sałsaty pokochają sabaty, bo nie daruję. Boguś gra koncert w maju. Słyszysz Salatto? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie kryję, iż niestety, nie dałam rady doczytać. Honorek zwracam. ![]() Czy obejmuje ona takze wykonywane połączenia? A SMSy? No, niema to jak trochę czułości na zachętę. Teraz to już na pewno będę wracać. ![]() Cytat:
![]() U mnie się nie najesz... ![]()
![]() |
#2193 |
Zakorzenienie
|
Sens zycia polega na ...zyciu.
#2194 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
osobistycznei INOE bojkotuję - na mnie mat dno i czy metry mułu - ale przyznaję miałąm na rozjaśniane toto rzucone i podejrzewam ze tak sie nie powinno robić i mój błąd Cytat:
ale ostatnio sie poprawiłam ( to męczące jest ta udawac) jak mi kolo po imieniu no cześć A... co tam co tam, kope lat - nie wytrzymałam ( wiedziałam ze jestem skazana z nim gadac dłuzej ) i walłam wprost " wiesz co, sory wielkie ale ja jakos nie umiem przypomnieć sobie - powiedział imię - co nic nie pomogło, musiałam powiedzieć ze nie kojarzę za bardzo (czyt. kompletnie) skad sie znamy. Ale przyjał na klate, luuuuz i juz potem spoko loko. ---------- Dopisano o 02:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:57 ---------- jedną str przeoczyłam Cytat:
i nie pseplasaj bo ni ma za co - ja wężykiem - słośliwość zapodawałam ![]() no na zapas cieszyć nie cza - ogólny good że są willing to help Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() to prawie jak "falowanie i spadanie, falowanie i spadanie..." |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Zakorzenienie
|
dziń dybry
![]() zamykam i otwieram Bar - może se to do CV wpiszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
Konto usunięte
|
Dybry w piekiełku
Zaraz się ubieram i uciekam i jadę na wawę, ale neta mamy na uczelni więc się odezwę w piekiełku Pa, diablice ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za kciuki i magiczne kulki. Jesteście kochani
![]() ![]() Cel osiągnięty, zguba się odnalazła,właśnie wróciłam do domu.Od wczoraj wieczora spędziłam w samochodzie ponad 8 godzi, i padam na ryjek.Pewnie zasnęłabym w drodze do pracy, więc chyba na wszelki wypadek nie pójdę. Cieszę się ogromnie ![]() ![]() ![]() A kolczyki moja produkcja, więc się cieszę,że się podobują ![]() Do reszty odniosę się jak się obudzę ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-04-11 o 07:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja wyruszam na mój niemal codzienny obchód - piekarnia - przychodnia - cmentarz gdybym była zdrowa to przebieżka - bosze jak jest cudnie - no nic to szotgan do kieszeni na xxxxx spotanie z lekarzami ( pisałam ze urolog w sierpniu? buahahahaha) uszy do góry i ideu Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-11 o 07:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-04-11 o 07:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A jak smakuje prażony amarantus i gdzie to się kupuje? U mnie tradycyjnie owsianka z jabłkiem i serkiem wiejskim. ![]() Wracam grzecznie na dietę, bo przez weekend sobie trochę pofolgowałam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kupiłam w Delimie, tam mają mnóstwo takich "zdrowotnych" rzeczy ![]() mogłam se owsiankę zrobić ![]()
![]() |
#2205 |
Zakorzenienie
|
Ves - to cudne wieści, cudne - fakt połowicznie no ale - teraz mozna działać
![]() a ja już od dzis smęcić nie będę zdrowotnie - otóż mogę się kłaść i umierać - bo żyć sie tak nie da - lekarze oznajmili ze oni już nie wiedzą co to może być - ja ✂✂✂✂✂✂✂e ![]() ![]() ![]() ja nie wiem ile ja jeszcze wytrzymam bez zwariofania, po prostu nie wiem - jaby sie teraz nie daj boże robota trafiła to nie moge pójść bo sie nie da. zazdroszczę wam śniadanek - tzn tego ze mozecie takie coś przełknąć - ja rano mam ochotę tylko na jajka na miętko i jajecznicę - a niestety codziennie jeść jednak juz nie można ( jem z 3 i 3 na miętko) i co tu jesc na ciepło ja smakują mi tylko jaja ![]() dziś powiększyłam se dupę o dwa tosty - skutiem tego brrrrrrrr ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-11 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2206 | |||
Zakorzenienie
|
Genialnie proste i trafione w sam sedes
Zakupy piękne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Rejcz, weź nie narzekaj i przyjedź do mojego lekarza- i nie wymyślaj nic
![]() |
#2207 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Co tam robaczki u was słychać ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
rachek-ale ty kiedys pisałas ze chyba orto ci powiedzial diagnoze ![]()
![]() |
#2209 | ||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Avek Piniowy
![]() ![]() ![]() Cytat:
dodam jeszcze że to kuweta malarska była, nie kocia ![]() a co do bonsai to tak, trochę wiedzy zostało, np. że idzie się i kupuje sadzonkę drzewka, mocno przycina i w pierwszym roku to tyle, w następnych latach się formuje, przycina, itp. i po kilkunastu-dziesięciu mamy bonsai ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i w ogóle cała reszta rymowanek ![]() powinni tego uczyć od przedszkola ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2210 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Kameno - u nas obiad w postaci pomidorówki lub kotleta schabowego lub mielonych to bardzo rzadko jest. Ale rodzina moja tak ma - efekt tego, że od 5 lat podróżują (raz w roku na dwa tygodnie), a już wcześniej szaleli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
Ves
![]() ![]() dzień dobry ![]() tel. mi się od rana urywa ![]()
![]() |
#2212 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() super, choć osobiście bym bez klasycznego schabowego czy mielonego długo nie wytrzymała ![]() a odbierasz czy nie? ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2213 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Twój av mnie przeraża ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() praktyczna umiejętność ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobry ![]() spałam dziś za długo, no ale w końcu mogłam bo nie wiało ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2214 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() O, a mnie musiało umknąć, że melk idzie na Goda Astronautę - też zazdroszczę bardzo ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ju ![]() Zjadłam śniadanie, byłam w pracy, zrobiłam zakupy, zjadłam drugie śniadanie, teraz siedzę chwile na wizażu, potem zrobię obiad i 500 innych rzeczy w prawie jednym czasie ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Konto usunięte
|
A ja oglądam pewien wątek (kolekcje kolorówki), Słucham Unheilig (niemiecki industrial - rodzaj metalu) i mam przerwę na uczelni
![]() Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-04-11 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-04-11 o 12:41 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Zakorzenienie
|
też kiedyś nie umiałam
![]() ![]() Kutffa, tata się utopił traktorem z kultywatorem aż po tylną ośkę i musiałam go drugim ciągnikiem wyciagać ![]() Ideu na obiad - dziś kasza ![]() Gryczana ![]() smutne i ✂✂✂✂a prawdziwe ![]() http://demotywatory.pl/2940423/Tu-te...elo-duzo-ludzi
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-11 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiesz że biorę to pod uwagę - choc w moim stanie podróże nie zalecane - nie, nie jestem brzemienna ale nie lubie spraw zostawiać tak w pół drogi, na pół gwizdka, kciałabym dokończyć co zaczęłam a nóż widelec - ta rodzinna jest dobra - ino specjalisci nie Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ech ![]() 3. czy Ty to ja ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dzięki dziefczynki ale rodzą sie we mnie autentyk chcice na wizytacje ![]() wiadomość dla Sofiastych: BRW to szit i chłąm ( jakoż i Ajkija ![]() to robicie jakoż i ja zrobiłąm wejście do sklepu meblowego NO Name - PRL wystrój - i na hasło w czym mogę pomóc : poproszę na zamówienie sofę rozkładaną z systemem do rozkładania ble ble ble na bonnelowych spręzynkach o wymiarach ble ble ble w tym obiciu i tamtym obiciu poduch - i tu liczba sztuk poduch i z czego nóżki - pani wykonuje telefon: "Jasiuuuuuuuuuuuuu, zrobisz takom sofe......? (...) Bedzie na za tydzień do dwóch. Normalnie ile ja sie namacałąm sof na sklepach, wybrzuszastych, krzywych, miętkich, tandetnych - a rozwiązanie było tuż za rogiem - aha dowóz gratis. zatem jest jeden pozytyw - a teraz żarełko. dzięks dziefszyny za porady - wielkie dzieksy za konsultacje ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() nomk ![]() żałuje że ni mam ekipy na takie koncerta - sama noł łej - choć kusi - ale póki muszę oszczedzać to mam argument - ( nie, sofa nie jest za moje piniondze) pozostaje mi mjuzik z komputra Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-11 o 13:01 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | |||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oklej go taśmą ![]() ![]() Oh yeeeah! ![]() --- Przed południem byłem u siostry, bo chrześniak wraca ze szpitala i zażyczył sobie risotto, więc Marysia musiała lecieć do sklepu i przygotować powitalne danie ![]() Powinienem ogarnąć ten straszliwy syf w pokoju, ale chce mi się jak ja pier... niczę ![]() Idę wyprać Najki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2220 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- A miałam spytać ![]() Z tej dziurki z tyłu lodówki leje mi się woda ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.