|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Obżartuchy łakomczuchy zmieniają swój styl życia :) Czyli jak być FIT
Cytat:
![]() ![]() hihi ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Czesio jest zakręcony ( w pozytywnym tego słowa znaczeniu ) . Co do jego muzyki to chyba tylko jeden kawałek mi się podoba - ten najbardziej znany
![]() W X Factor troche brakuje mi Chylińskiej - bardzo ją lubie za te jej wypowiedzi i poczucie humoru. Wprowadzała fajny klimat ale też znała się na rzeczy ! |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Wtajemniczenie
|
W x-factor jeśli chodzi o ocenianie to tylko Kuba jest w porządku. Bo jak można oceniać kogoś talent krytykując go za ubranie lub za wybór repertuaru.
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Wtajemniczenie
|
ja Majki Sablewskiej nie lubie i szkoda że TVN lasnuje takie osoby
![]() ogląda któraś z Was Pamiętniki Wampirów? może wiecie czy będzie 3 sezon? Edytowane przez sensualangel Czas edycji: 2011-04-10 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |||
Raczkowanie
|
Hej z rana!
![]() ![]() Kotowe dziękuję za radę ale niestety Dukan nie dla mnie. Tam trzeba się trzymać pewnych zasad, a to nie wpływa dobrze na moje komupsy. Zdecydowanie lepiej spisuje się dieta MŻ-WR ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Też tak zawsze mówiłam moim znajomym. I chyba coś w tym jest. Do dzisiaj nie wiem jak to się stało, że zdałam egzamin ![]() ![]() Żebyście Wy wiedziały jak mi się dzisiaj nie chce na uczelnie szorować. Do 17 będę tam siedziała ![]() ![]() Miłego dnia! Do wieczora! ![]() Edytowane przez Imelda89 Czas edycji: 2011-04-11 o 03:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() biegałam dzisiaj zaczynam "tydzień idealny: - pon-sb jem tak jak powinnam, a w nd jem wszystko co bd chaiłą oprócz słodyczy ![]() miłego dnia ![]()
![]() |
#159 |
Zadomowienie
|
Jully te zwykłe dziecięce są za lekkie, ja też przez 3 tygodnie próbowałam się nauczyć nim kręcić i nic... a tym sportowym od pierwszej chwili kręciłam
Imelda89 córcia ma na imię Zuzia ![]() ![]() Gratuluje ![]() ![]() ![]() Veiovis zgadzam się że kościotrupy nie są fajne... ale każdy lubi co innego i każdy ma czuć się dobrze że sobą ![]() Mogotka dasz rade z prawkiem ![]() ![]() _Fiume_ nie od jutra, nie nie nie, trzeba się brać za siebie już od teraz... Ja postanowiłam odchudzać się o 21 po powrocie z pizzy i ważeniu, Mi czerwona herbata też nie smakuje, pije ją duszkiem ![]() Za oknem znów szaro buro ![]() ![]() Później się odezwe bo moja pieszczoszka przyszła posiedzieć na kolanach i przy okazji postukać w klawiaturę
#160 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale Ci dobrze ! - Fryzjer zawsze poprawia humor i chęć do działania - dbania o siebie ! Ja niestety mam zakaz odwiedzania fryzjera przez Mojego TŻ jako iż mamy dwa śluby; wesela w tym roku i mam mieć długie włosy ![]() Zmykam na uczelnię, do usłyszenia później ! ![]() Ps. Dziś wybieram się też po czerwoną herbatkę, jak "przetestuję" to dam znać czy mi smakowała bo widzę, że zdania są podzielone jeśli chodzi o smak ale to chyba normalne. Edytowane przez Maartikrk Czas edycji: 2011-04-11 o 08:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zadomowienie
|
Ja też mam w tym roku wesele
![]() ![]() ![]() ![]() Chociaż M cały czas mi powtarza żebym nie przesadziła bo będzie musiał mnie z powrotem podtuczyć ![]() ![]() Mieszkanie wysprzątane uwielbiam jak pięknie pachnie i wszystko się błyszczy ![]() ![]() ![]()
#162 | ||
Zakorzenienie
|
Ja również witam z rana
![]() ![]() Cytat:
Pytam bo ja w zeszłe lato sama chodziłam i niestety efektu nie było za dużego. Potem jak zaczęłam trochę czytać o tym jak powinien wyglądać ruch żeby schudnąć, to wiem ze źle robiłam chodząc na ten fitness. A chodziłam na BPU. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
Veiovis ja chodzę najczęściej na step czuje się wtedy najbardziej wymęczona i daje z siebie najwięcej
![]() U mnie chyba nie ma czegoś takiego jak BPU, a do sieprnia jest jeszcze trochę czasu, a ty masz do zrzucenia 8 kg dasz radę ![]() Ja bym chciała 5 maja zobaczyć 72 kg a jak nie zobaczę to się rozczaruję bardzo na pewno ![]()
#164 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny. Jestem ciagle obecna tylko z braku czasu nie mam jak nadrobic zaleglosci.
Dzis moze uda mi sie pocwiczyc, jesli chodzi o diete to nie ma w koncu napadow, i powoli malymi kroczkami udaje mi sie jakos zapanowac nad tym co zjadam. Ciesze sie ze temat sie rozwija. Wszystkich dzis mam nadzieje w koncu wpisze na liste ![]() motywujmy sie i dzialajmy !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
a ja dzisiaj brzydko pogrzeszyłam, jest tydzien luksusu w lidlu i mają trufle i nie mogłam się oprzeć
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja już po zajęciach, dziś szybka kanapeczka przed zajęciami z szyneczką i kawa z mlekiem (właściwie mleko z kawą ![]() ![]() ![]() Kupiłam mango, w sumie nigdy go nie jadłam w wersji "na surowo", wyłącznie w jogurtach i jako jeden ze składników musli, więc zastanawiam się czy jest dobry, właściwie kiedy jest dobry? Mój owocek ma kolor żółto- zielonkawy i czy nie powinien jeszcze sobie na słońcu poleżeć i trochę dojrzeć??
"I spraw Boże, żeby te wszystkie zjedzone kalorie poszły w biust" ![]() 71 kg -69 -65 kg Edytowane przez Agniesiolka Czas edycji: 2011-04-11 o 13:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem trzymanie słodyczy tylko dla sprawdzenia motywacji nie jest dobrym pomysłem. W chwili załamania można pochłonąć wszystko. Mi to nie grozi bo słodkości mamy pełno w domu, z racji tego że tata i M to ogromne łasuchy, ale ja np nie umiem oprzeć się ciastom
![]() ![]() ![]() Jestem po długim spacerze, na szczęście nie padało. Teraz wcinam startą marchewkę z jabłkiem + wyciśnięta cytrynka mniaaammm
#168 |
Zadomowienie
|
Hehe dziękuje laski za wsparcie
![]() ![]() Widzę, że każda z nas ma wesele - tak więc ja gorsza nie będe, moja isostra chajta się w sierpniu, no i marzę o tym by na jej weselu wystąpić w sukieneczce eksponującej moje nóżki ![]() ![]() ![]() ![]() Nie tknęłam dziś słodyczy - oby tak było dalej. Dopiłam już czerwoną herbatkę i zabieram się za 2 x 8 min ;D niceee & easyy. Zajrzę wieczorem ![]()
#169 |
Raczkowanie
|
mie mam tak silnej woli żeby mieć słodycz a nie zjeść, bo skoro już kupiłam to się zmarnować nie może
![]() ![]() wiecie co mi sie dzisiaj przytrafilo? jakis facet na ulicy mine zatrzymal i zapytal czy sie wymienimy numerami telefonu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Zadomowienie
|
Jully znam to bardzo dobrze dla mnie to był wielki problem bo jako nastolatka takie sytuacje miały miejsce często
![]() ![]() Tekst typu jaki mam rozmiar biustu bo chciał kupić bieliznę żonie a balony ma takie jak ja słyszałam nieraz... od facetów których widziałam po raz pierwszy. Kiedyś facet włożył mi rękę pod bluzkę (sprzedawałam męskie spodnie i chciałam zmierzyć jego pas) Lub teksty czy nie chcę zmierzyć zawartość spodni i ble ble ble... Dodam że nie wystawiałam cyców nie zakładałam krótkich spódniczek...
#171 |
Raczkowanie
|
nastolatka to ja już nie jestem, 22 lata mi stukną w maju
![]() Swoja droga to nie wiem czemu di niektórych sie zawsze jacys popaprańcy przyczepiają. Kiedys jakis facet chciał mi wcisnąć święty chlebek żebym była zbawiona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zadomowienie
|
Mi stuknie w maju 21
![]() Ostatnio zaczepił mnie facet w ostatnie lato ![]() ![]() Teraz też mi się śmiać z tego chce wiadomo krzywdy mi tym nikt nie zrobił. Co tak pysznego dziś na obiadek serwujecie?
#173 |
Raczkowanie
|
Właśnie nie wie co z obiadem, może jakiś kurczak pieczony, albo rybka i do tego sałatka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Zadomowienie
|
Ja chyba zaserwuję naleśniki
![]() A teraz lecę z małą się powygłupiać już sie należała ![]()
#175 | ||
Zakorzenienie
|
2,5 godziny siłowni za mną
![]() Cieszę się bo na razie nie odpuszczam sobie i jakoś strasznie się zawzięłam na odchudzanie. Niestety dzisiaj waga nie pokazała mniej (pewnie przez ten wczorajszy obiad mamy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Najgorzej,j, ze dochodzę do wniosku, że same sobie jesteśmy winne akceptując takie zachowanie, a co gorsze istnieje pełno dziewczyn, którym to imponuje. Brązowy ryż z kurczakiem curry ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Rozeznanie
|
Hej ; ]
Dzisiaj znalazłam ten wątek i myślę, że może to być świetna motywacja do odchudzania ; ) Ja jestem trochę młodsza od was bo mam tylko 15 lat i wiem że pewnie powiecie mi, że to za wcześnie na odchudzanie, ale ja wolę teraz niż męczyć się z tym potem gdy będę miała tysiąc innych spraw na głowie. Odchudzam się już od tygodnia, na razie sama dieta, ale w planach mam od dzisiaj zacząć biegać po pół godziny, zobaczę co z tego wyjdzie , ale pogoda nie zachęca ; ( Mam 170 , początkowa waga to 62 , teraz jest 60 , wiem że to nie dużo, ale zawsze byłam szczupła w granicach 55-56 a przez ten rok trochę się roztyłam i chcę zrzucić zbędne kilogramy i te fałdki, które porobiły się na brzuszku. Mam nadzieję, że do wakacji będzie 53 - wiem nierealne , ale to takie moje małe skromne marzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A facet niski, brzydki, upierdliwy, około 35-40 lat. A sztuki walki to chyba tylko walka o przetrwanie, bo takiej pierdoły to dawno nie widziałam. ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
![]()
Zakochana ![]() I chciałabym codziennie spijać uśmiech z Twoich ust... ![]() Razem od: 1.01.2010 Zaręczyny: 13.09.2014 Ślub: 6.08.2016 ![]() Edytowane przez Kotowe Czas edycji: 2011-04-11 o 15:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#178 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do ćwiczeń to staram się ; ] dwa razy w tygodniu tańczę, raz w tygodniu mam basen, jak mówiłam od tego tygodnia mam w planach biegać , a oprócz tego to w domu jakieś brzuszki . Też myślałam nad skakanką , ale niestety w moim małym mieszkaniu a co dopiero pokoju to mogę sobie tylko pomarzyć. Edytowane przez ForbiddenFruit Czas edycji: 2011-04-11 o 15:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz, ja też tak myślałam. Ale jak zobaczyłam jak waga ładnie i szybko spada, to jakoś tak samo poszło
![]()
#180 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry!
Przyjmiecie jeszcze jedna desperatke do Waszego grona? Jak chyba kazda dziewczyna odchudzalam sie juz milion razy, z roznymi efektami... Ale tym razem chcialabym to zrobic porzadnie i trwale. Mam do zrzutu tylko 3 kilo ale potrzebuje do tego mega motywacji i silnego kopa w d**e ( odwdziecze sie tym samym, jesli trzeba ;p) Czytam Was caly czas i widze, ze swietnie sie Wasz watek rozwija. Ja czasem mam problemy z regularnym pisaniem, ale bede sie starac. Teraz siedze w pracy (jeszcze 3 godziny mi zostaly) wiec przynajmniej sie nie obzeram ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.