|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 19,35% |
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie |
2 | 3,23% |
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. |
0 | 0% |
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. |
27 | 43,55% |
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca |
0 | 0% |
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. |
3 | 4,84% |
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. |
3 | 4,84% |
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. |
1 | 1,61% |
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... |
14 | 22,58% |
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Ja samochod i tak sprzedam bez znaczenia, jaki wozek potem kupie. Zostanie nam drugi samochod bardziej wypasiony, a pieniadze za ten przeznaczymy na lokate, wozek, meble etc. Nie zwariowalam jeszcze na tyle, zeby sprzedawac samochod tylko dla jednego wozka
![]() Tego Boldera oczywiscie najpierw pomacam na zywo, ale oczy mi sie swieca jak mojemu psu na szynke!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
24kasia86 mnie trudno ocenic czy sie obnizyl, ale chyba tak. jest dosc sporawy, chyba juz jestes blisko rozwiazania
![]() ![]() ![]()
#2163 |
Wtajemniczenie
|
zalezy jak zdjecie zrobisz, teraz postaralam sie zrobic z boku dokladnie, a nie z pol boku- rozumiesz. Tz tez uwaza, ze sie obnizyl, tak samo siostry, troche moze i tak. Ciekawe co gina powie w srode....
![]() |
#2164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem, jest duzy, rosnie w oczach, dlatego popekalam ![]() moglabym juz urodzic...czuje sie zmeczona tym dzwiganiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki moje kochane, bardzo Wam dziękuję za komplementy
![]() ![]() ![]() ![]() Ale no kurcze, twarz mam taką jakbym łeb do ula wsadziła ![]() No i waga nie kłamie, to już UWAGA 21 kg na plusie ![]() Daisy, faceci już tak mają... no taki to dziwny gatunek jest, co nie oznacza, że nie cieszą się na przyjście na świat dzidziusia ![]() ![]() Chyba nawet do tej pory nie wie, co dokładnie kupiłam dla Małej. Ale jednocześnie powtarza cały czas, że już nie może się doczekać, kiedy Kluska się urodzi ![]() A co do fotki z kolorowymi pionkami to zrobiona została przez mojego synusia latem 2009 roku ![]() Kasieńka, Catia, piękne i duże brzuszki! ![]() ![]() Kasiu, ciężko mi powiedzieć czy brzuszek Ci się obniżył, bo nie ma obok fotki do porównania... Catia, śliczne gniazdko, typowo chłopięce ![]() Andziot, mój brzuchol też wydaje mi się wysoko, a wszyscy mówią, że się obniżył ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tez nie bardzo lubię na siebie patrzeć - buzie też mam "obrzęknietną" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2168 |
Wtajemniczenie
|
zreszta zawsze moze maz podrzucic, a jak mnie wypuszcza po 2-3 dniach to pewnie sie nie przyda...zreszta oni tam maja takie rzeczy na pierwsze dni.
Ide sprzatać ![]() trzymajcie sie sloneczka ![]() odezwe sie pozniej
![]() |
#2169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Aguś, potwierdzam zdanie dziewczyn! TO już blisko, zresztą sama pewnie czujesz zmiany i nadchodzący finish! ![]() Listopadowa, Kasia łódzka, śliczne brzuszki, po nich widać, jak czas leci! Niedawno dopatrywałyśmy się wypukłości, a teraz porządne ciążowe brzuszki! ![]() Kasiu łódzka, wyglądasz jak aniołek złotowłosy ![]() Martwię się Siaśkiem, biedulka no ![]() ![]() A teraz pozwolę sobie na małą prywatę. Do dziewczyn od kocyków MC ![]() ![]() ![]() W ogóle, to kocyków zaczyna brakować, przynajmniej w Wawie. Są pojedyncze sztuki, albo już nie ma, albo są te kremowe, które wyglądają, jak pożółkłe białe, brzydalki takie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
Kasiu, ja z tych rzeczy biorę laktator, ale w moim szpitalu raczej sugerują, żeby mieć swój. Paznokci w szpitalu się nie obcina, trzeba mieć albo niedrapki albo skarpeteczki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taaa, kurcze zaraz cie stluke ![]() ![]() Cytat:
![]() ta niby czuje niby nie nie nakrecam sie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Zakorzenienie
|
Mamusie!!!
Ależ mi pani architekt humor poprawiła. Jejku jak sie ciesze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak się okazało, gdybysmy podniesli dach, na poddaszu zyskalibysmy 4 pokoje (ale to raczej odpada bo musielibysmy czekac ok 6msc na warunki zabudowy) ale robiąc jakąś lukarnę ![]() ![]() ![]() ![]() Tak więc Agnieszka.M - miałaś rację, da sie !! ![]() ![]() ![]() ![]() Raany Wy już macie prawo mieć dziś dośc, bo marudze non stop od rana... przepraszam.... ale teraz już sie zamykam, i cieszę TYLKO Waszymi radościami.. Az mam ochotę krzyczeć na całe gardło jak bardzo Was kocham ![]() ![]() Listopadowa ze co ?? w 2009 r?? Wiesz co, to zdjecie z pionkami jest jako okładka Twojego albumu i pierwsze co pomyslalam, gdy je zobaczyłam, to że jerst to Twoja córeczka (przysiegam hihi) dopiero po sekundzie mi sie zapaliła lampka, ze masz SYNKA Mój małż, dokładnie identico by zareagował, tyle, ze ja nie byłabym sobą gdybym nie "uszczesliwiała" go na siłe i każda rzecz wzieła do łapy i pokazała ![]() moria, to Igusia wtedy niezle namieszała, ze myslalaś w ubiegłym tygodniu, ze to JUZ ![]() ![]() Zrób coś małżowi na szybko, zrozumie, że nie miałas siły mimbi, no ja Cię nie podejrzewam, że za wartość auta chcesz kupic wózio ![]() 24Kasia86, co do Twojego brzunia.. hmm no to może troszkę sie obniżył ![]() Weredko, dziękuję Ci za odpowiedz ![]() ![]() ![]() Lolusiu, a mnie andziotka kojarzy się z : a) zupą pomidorową b) śmietaną c) czerwonym barszczykiem ![]() a sosik koperkowy uwielbiam :Slina: tez jeszcze nigdy nie robiłam, ale chyba zadna filozofia ?? princi, pamiętam jak pisałaś, że Twój TŻ uważa, że na wszystko jest czas... Standardowe podejście facetów gusiaczku, dziękuje za promyczki ![]() ![]() ![]() moniqac, smacznego ![]()
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-04-11 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
Kasiu, brzuszek pokaźny i też mi się wydaje że trochę się obniżył
![]() Grazin, tak szczujesz tymi lodami że też musiałam zjeść ![]() ![]()
#2176 | ||||
Wtajemniczenie
|
kasiu slicznie wygladasz
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
daisy to nie tak, bo moj mlody ma 5 lat, zdarza mu sie plakac w nocy (koszmarki) czy jak jest chory i musze tysiac razy do niego latac czy kontrolowac temp. mamy pokoje kolo siebie i szczerze mowiac ciezko mi sobie wyobrazic ze moglby miec pokoik na pietrze czy po drugiej czesci mieszkania malz skreca mi komode, zaraz bede przepakowywac malego ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To kiedy zaczynacie rewolucję, tzn. remont? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
Ddaaiissyy, ależ super wieści! Cieszę się, że idzie po Twojej myśli! To teraz ostro do roboty, Kochana!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Zakorzenienie
|
mary w Krakowie to samo z kocykami... były 2 różowe i chyba 2 błękitne a ja tak chciałam zółty............
Więcej było tych duuużych 1,20cm x nie pamietam ile.. po 70zł choc tez nie znaczy, że ilość zatrważająca ![]() Kurde, to one chyba faktycznie są takie super ![]() ![]() Listopadowa, głaski dla kociaczka ![]() ![]() ![]() MoniaK, a ja dziś mam mega zgagulca, te lody z migdałami mogłyby stanowić andtidotum na zgagę ![]() ![]() Kupię sobie jak będe kiedyś ![]()
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
dziękuje, ze cieszycie się ze mną
![]() ![]() No na dziś mam umówionego kolejnego pana na godz. 18.30 aby się wypowiedział co i jak oraz oszacował wartość przedsięwzięcia i jeszcze mam dwóch innych, tylko umówię ich sobie na następny tydzień, gdyż około piątku, może pon-wt nastepny tydzień będę miała projekt architekta i wtedy bede mogła z ludzmi o konkretach rozmawiac... Zacząć trza szybko, bo przeciez Gabi coraz blizej - mysle, że przed swiętami jeszcze? A kto załatwia fachowców na castingi? JA Zalogowałam sie na portalu remontuj.pl i napisałam swoją ofertę, co potrzebuję zrobić, sami się do mnie zgłaszają ![]() ![]() Na marginesie, gdybyście kiedyś cos potrzebowały to naprawdę fajny portal! A drugi oferia.pl (portal allegro), tu różne branże fachowców się oferują ![]()
#2181 |
Wtajemniczenie
|
Hej kochane
![]() Wszystkie maie preśliczen te brzuszki !! Piłeczki aż sie patrzy !! I wszystkie wyglądacie jak szczuplaczki ![]() Agus a ja mysałała, że to już ![]() ![]() ![]() Andziot Brawa dla Zosieńki ![]() ![]() ![]() Siasiek bidulko !! Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ! Bądz dzielna i trzymaj się ! Jesteśmy z Tobą! Daissy Oj kochana....jakbym mojego tżta w sklepie widziała!! Nie przejmuj się tak! mój tez nie zachwyca się ciuszkami i dzieciowymi rzeczami ! Jedyne czym się zainteresował to kołami w wózku, żeby nie były byle jakie ![]() ![]() i wiem jak Ci musi być przykro, bo ja też nie lubię jak mój tz się ie angażuje i zostawia wszytko na mojej głowie....Lubie podejmować wspólnie decyzję...Dla mnie to podstawa w partnerstwie...więc, to, że już sale na wesele i inne rzezy sama musiałaś wybierać to już moim zdaniem nie było fajne...Ja bym szału dostała....Pod tym względem naprawdę rozumiem....Ale Ty dzielna babka jesteś i się nie dasz ![]() A gdzie jest EWESKA?? A teściowa znowu w szpitalu....Brak słów!! Trzy światy z ta kobietą !
#2182 | ||
Zakorzenienie
|
Ałć, nie bij
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() W krzyżu mnie znowu napiernicza ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
agnieszka_pe, a Synek już doszedł całkiem do siebie po szczepionce ?? ale to szczęście mieć męzusia obok siebie, nie?
![]() ![]() Z tego wszystkiego zapomniałam ,ze obiadu jeszcze nie jadłam ![]()
#2184 |
Wtajemniczenie
|
Daissy Super wieści !! A dodatkowe dwa pomieszczenia to naprawdę dużo!! Teraz tylko pozostaje wybrać fajnego fachowca i do roboty !!
idę budzić tżta !! Padł biedny po tym szpitalnym maratonie ![]()
#2185 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczynki za rady w sprawie tych bucików! W końcu wezmę się za nie, a nie tylko patrzeć i narzekać będę.. tym bardziej, że mówicie, ze jest szansa na rozbicie ich
![]() ![]() Kasia86 brzuszek nisko ![]() Ddaaiissyy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziekuje, maly juz ok, calkiem przyjemnie z tz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciężarówki kochane
![]() Z tej strony mamusia październikowa ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z całą pewnością nie są niezbędne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez mam takiej wielkosci pokoje, calkiem przytulnie jest ![]() co do brzuszka, zgadzam sie ze Agusi sie bardziej obnizyl niz mi ![]() dziekuje rybki ![]() agnieszko, cykniesz fotke tej komody? ![]() Cytat:
Mysle o tym bezustannie ![]() ogarnelam troszke i spac mi sie odechcialo, zreszta za niecala godz moj film bedzie. Bardzo mnie swedzi skora miedzy piersiami, zrobily mi sie tam male krosteczki ![]() ale mala sie wypina ![]() ![]() zapomnialam sie pochwalic ze siostra dala mi w sobote 200zl tak dla malej, zebym cos jej kupila, milo z jej strony ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.