![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Dostałam dziś takiego njusa, że zamierzam tylko chlać i płakać. Za jakiś czas się będę z tego śmiała - ale nie dziś.
Idę do torby ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() miała rację ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
no i słusznie
Madziks - no cza odczekać do śmiechania ach te chłopy żeby ich no - dzie one majo oczy ( na pewno nie są sobie pisani) jestem potforem dziś jesu a wy czekacie na sofy Californication? no ja je mam we łbie ale żeby tak poszukać trocheu mi zejdzie tzn jedna sofka w salonie Hanka - ino ona tam w wersji skóra a ja bym wolałą obicie a'la lata 80te ![]() Kameno - popieram pluszaki i miluchne obicia ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-11 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Konto usunięte
|
Spooro -
![]() ![]() ![]() Madzik jeśli ja się to dowiem odnośnie jednego faceta to się powieszę ![]() Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-04-11 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
I tak by z tego nic nie było. W ogóle nic nie było ![]() ![]() Ves - cudne wieści ![]() Verko - ja za żadnego faceta duszy nie oddam - ani żadnej części ciała ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-04-11 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Ale że co, że nie straszny zupełnie...? ![]() ![]() ![]() Ju, ale przyznaj, że straszny, że hohohoho ![]() ![]() Achaaa... ![]() ![]() ![]() "Bo z facetami nigdy nie wie oj nie wie się, czy dobrze jest czy może jest może jest już źle, nie będziesz wiedziała czy jest tak czy tak i to jedyny pewny fakt, jedyny pewny fakt, jedyny pewny fakt!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No nie no, sms-y spox, pisanie chyba odrobinę pewniej mi idzie ![]() (ale w kwestii odpowiadania na sms-y nie można mi nic zarzucić ![]() ![]() Z oddzwanianiem to już, stety czy niestety, gorsza sprawa, ale mam ku temu jakieśtam swoje powody (mniej czy bardziej absurdalne, w sumie mniejsza z tym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Skuszę się na SoColor Matrixa, a potem będę odświeżać kolor ColorSync - zobaczymy co z tego wyjdzie, mam nadzieję, że nie włosy ![]()
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-04-11 o 17:40 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Konto usunięte
|
Madzik -Ja za niego duszę diabłu oddam. Ja chcieć go. Dlatego mi tak zależy na tym 20 bo to jedyny facet po tym wszystkim co się między 2002 a 2007 u mnie działo ufam - i dla tego chcę z nim być - inaczej wolę nie być z żadnym - ja się boję jak ognia mężczyzn
![]() Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-04-11 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz mawiają ze tego kwiatu pół swiatu - ale coś sceptyczna jestem łostatnio Werko - normalnie aż nie wiem za co czymam ale umieram z ciekawości ( juz się nie da ukryć zem nie wścibska? ) mówisz jeden dzien jedna data - nijak nie rozgryzę - poczekam to juz juz za chwilę i aż mi gópio że mi nigdy przenigdy tak na nikim nie zależało - jestem kotem jednak Mićku - bosz ile straciłam, a moze mnie jeszcze piorun szczeli ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-11 o 17:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
#2267 |
Konto usunięte
|
Rachel - sprawa trudna, jak chcesz to ci wyślę PW z wyjaśnieniem - staram się nie pisać o tym publicznie, bo mi tylko łzy mi lecą.
![]() Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-04-11 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
Oby, ja byłam bardziej zaangazowana. Wlaściwe nastepny rok miałam wyjety z zyciorysu
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-04-11 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja wiem, że to przechodzi ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-04-11 o 17:26 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
Madzik
![]() ![]() próba nadrobienia baru, podejście czecie ![]() czy cały czas coś musi mi przeszkadzać ![]() ![]()
![]() |
#2272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze poczekajmy na przebieg wypadków |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Betty, Nocny Demonie, jak tam te Adornedy, hę? ![]() Noooo! I tak miało być ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Krew tryskająca obficie we wszystkie strony wpisana jest w ryzyko zabiegu. W razie wątpliwości należy skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą. ![]() A tak serio ![]() ![]() ![]()
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-04-11 o 17:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To dla Gryxia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() kumpela też ostatnio zamówiła w "zwykłym sklepie" i jest zachwycona ![]() też se zamówię, kiedyś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | |
Zakorzenienie
|
![]() a ona oczywiście foch, że to ffcale a ffcale nie jezd oklepane ![]() I że mają jakiś układ wymyślać, bo oboje lubią tańczyć ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja kiedyś z jednym takim kręciłam, zabujałam na maksa, a on mnie olał, bo się tylko bawił i jednocześnie kręcił z 2 innymi ![]() ![]() ![]() ![]() innego chopa nikt mi nie sprzątnął - bo zwykle jak mi się spodobie, to już żonaty albo wiem od razu, że zarynczony ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-11 o 17:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Byłam na dopełnieniu rzęs,idę się wachlować ![]() Wes,Madzik ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.