|
|
#2221 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
wiem, przeżywam ja stona wykopki ciekawi mnie po czemu sie Flo telefon urywa? pośrednicy turystyczni? szkoli sie przez tel? Betty dzowni? tak urwala w pół słowa
|
|
|
|
|
#2222 |
|
Konto usunięte
|
A moja eks lodówka (Ariston - nie polecam tej marki
Mama siedzi z sis w salonie - wtem bzyk bzyk z kuchni, a tam się okazuje, że z pomiędzy komory chłodniczej a zamrażalki płomienie... Dobrze, że udało się nam uratować.Teraz mamy Liebherra i jest cudowna - ogromna i w ogóle. |
|
|
|
#2223 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
no no, stara się, widać do wiatraków coraz bliżej ![]() Cytat:
Cytat:
ja sofy/wersalki do dużego pokoju nie zamówiłam jeszcze, czekam na jeden model firmy kubera, jak spodoba mi się to zakupię bo wygląda sympatycznie a spanko wybrałam sobie właśnie właśnie no name, mała rozkładana tapczaniko-sofka za około 700 zł, jak z jakością to poczekamy zobaczymy, dowożą mi we czwartek, fajnie sie skorelowało bo już planowałam spać na karimacie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#2224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie
Ja też będę chyba tak odrestaurowywać starą kanapę i fotele (już jakiś czas temu miałam to robić, ale stwierdziłam, że nie, że poczekam na nowe mieszkanie no i czekam...)Cytat:
![]() Cytat:
To tak jak u nas piekarnik, ale to z naszej winy trochę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2225 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
no już nie wypominajcie
widzę jak wyszło i nawet wyedytować się nie da bo u Was w cytatach zostanie na wieki wieków ten pafon ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#2226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo juz siedzem na stronie - i fajna albo nie - zgaduj zgadula powiedz tylko czy narożnik czy sofa i jaki kolor ścian i podłogi bo szafran to cheba kuchniowy - coś o rzucaniu talerzem curry było |
|
|
|
|
#2227 | |||
|
Zakorzenienie
|
że niby co
![]() Cytat:
ile masz temp w chłodziarce?? nie wiem,ale w ciemno mogę powiedzieć tyle że jak woda ścieka pod warzywa tzn że jest za wysoka temperatura weź na razie uprzątnij i obniż temperaturę ze 2 stopnie , ajk się lodówka opustoszy to możesz z powrotem zmienić . no chyba że problem lezy w czymś innym
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
dziś tak
![]() zapisałam się na manicure japoński ![]() a teraz idę czytać co to za ciudo
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
stopów sobie nie dam w gabinecie dotknąć
|
|
#2231 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a linek ten: http://kubera.pl/kanapa_roger.php wygląda strasznie dziwnie na zdjęciu ale podobno na żywo bardzo dobrze, dlatemu czekam aż mi do sklepu dowiozą model reprezentacyjny bo szukam wersalki abo sofy z dopasowana pufą coby doraźnie robić narożnik i sie strasznie z tym miotam, zamiast po prostu wzionć i kupić edit: i jeszcze sie nad tym o: http://kubera.pl/kanapa_roxi.php zastanawiam tylko nie wiem czy to jest choć trochę ładne raz mi się podoba raz odrzuca czy to aby dobra kolejność?
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-04-11 o 15:54 |
|
|
|
|
#2232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie podziałało podłubanie w tym otworku na tylnej ściance spinką do włosów. Okazało się,że utkwiło tam ziarenko kawy I woda pod pojemniki już się nie leje ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze mogę zadzwonić i odwołać ![]() o właśnie czytam i dobrze o tym piszą a ja mam dwa w cenie jednego, bo po dwóch latach jeżdzenia na wosk do Gdyni zapisałam się na wsi i tu depilacja kosztuje 15 zł normalnie same plusy
|
|
#2234 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2235 | |||||
|
BAN stały
|
Jak z dziećmi normalnie, spuścić z oka na chwilę
Podłub se w otworze, pomoże Wcale nie O właśnie!
Cytat:
![]() Bo się wyda, że interesowny jestem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Że niby banan to zuy owoc jest --- Gulę mam za uchem (a raczej tak jakby w usznym płatku), kaszak pewnie, wielkości średniego laskowego orzecha Myślicie, że można to se przekłuć w domu (bo wycisnąć się nie daje, mimo szczerych chęci)
|
|||||
|
|
|
#2236 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja tak mialam-cos sie zasyfiło i zatkało-ale nie pamieatm co i gdzie ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
to ja mam na odwrót jak pacze na te linki ![]()
|
|
|
#2237 |
|
Konto usunięte
|
No cóż.. Dlatego serdecznie nie polecam Aristona. Zmywarka po dwukrotnych problemach została wymieniona na Siemensa i jest zdecydowanie lepiej. A i nie polecam żelazek de longhi - ostatnio nam się chciało zapalić i samo unicestwić. Bosh'e są zdecydowanie lepsze. I pralki Bosh polecam - dobrze piorą.
|
|
|
|
#2238 | ||
|
Zakorzenienie
|
że niby .... sam to się z niczym nie obnażysz, nie podzielisz efektami lub choćby brakiem efektów jeśli Ci nie idzie, mieliśmy się wspierać i się mobilizować a Ty co?
nic nie chcesz się podzielić jak Ci idzie, zero współpracy, zero wspierania, zero czegokolwiek, bo masz doła kryzys albo hyj wie co jeszczeja też miewam i też mi nie lekko ale nie olewam umowy, co i raz pytam Cię , zagaduję, interesuję się Tobą durnoto, a Ty co? a Ty mi tu banana o długości 10 cm będziesz wypominał ? chromolę takie wspieranie, wiesz? chro-mo-lę ![]() nie podchodzisz do tematu serio, tylko się użalasz nad sobą jakiś Ty tósty i brzydki.. ech gdybym ja Cię teraz dorwała w swoje ręce to przysięgam że bym Ci kurdę wydusiła ten cellulit z ramion i z musku przy okazji też
|
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
Kameno - baleronik link 1 czyli Roger - wyglonda odjazdowo baaaardzo tak ze bardziej juz by nie mógł - ale im dłuzej paczę tym się przekonuję - że na żywo moze byc najjjs - jedna osobistycznie ja nie lubuję sof "skóropodobnych vel skórzanych, no śliskich nie lubuję i przez to obiektywna nie będę
ten Roger w odpowiednim otoczeniu meblowym może robić furrorę - ale musisz na nim posiedzieć i sprawdzić czy to ejst dobre do zalegania za to kod rkeskowy - chyba zwykły jest - ja bym brała ten czorny GIzzi - ale ni ma strachu - myslałam nad nim od razu po wejściu na strone oba ciekawe i dobre - ino jeden zwykły drugi ni ( kurtka puchowa) chyba sofiasto jestem zbyt zadurzona w Californication |
|
|
|
#2240 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() co masz na odwrót? ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
zapomniałam jakie to są sofy we Californication, a może nie były linkowane? w każdym razie nie kojarzę nic a nic
|
||||||
|
|
|
#2241 |
|
BAN stały
|
no już zarezerwowałam
![]() idę się uczyć albo jeszcze poczekam na te sofy z californication ![]() łoże mi się podobało, to sofy pewnie też Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-04-11 o 17:03 |
|
|
|
#2242 | ||
|
Zakorzenienie
|
się stresa najadłam
się starszy utopił większym i cięższym traktorem, to bez zerwania linki i odpinania ciężkiego kultywatora zagrzebanego w błocie się nie odbyło ![]() Cytat:
sorry - mój kolega z pracy miał na nazwisko Gula ![]() Cytat:
![]() dobrze już, spokojnie, spokojnie Kcesz usłyszec cuś śmiesznego jaki Maja ma jęzor? Znajoma pewna pisze, że na weselu kcą jakiś szybki kawałek jako 1 taniec, byle nie smęty. Na co Maja "byle nie oklepane Dirty dancing" A łona "no właśnie myślimy o The Time of My Life... Majut: upss... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-11 o 17:08 |
||
|
|
|
#2243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ariston to ZUOOOOOOOO
i za każdym razem to samo zostało naprawiane.
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
||
|
|
|
#2244 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2246 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kameno-ze 2 wydaje mi sie na zywo ok, a pierwszy raz mi sie podoba raz odrzuca
|
|
#2247 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Już zmieniłem garderobę, niestety To nie jest śmieszne ![]() Ja dednąć mogę
|
|
|
|
|
#2248 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj kam luuuzuj my se żartujemy tylko tak Cytat:
I zatykało rzeczywiście ![]() Cytat:
Dzięki za odpowiedź
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) od lodówki Pogrzebaliśmy patyczkami ![]() No se tak zrobiliśmy Cytat:
![]() Dzięki za szczere chęci ![]() C'nie? Płonącą żyrafę to widziałam, ale lodówki nie ![]() Słuchajta ![]() Byłam dziś po pracy u tej sąsiadki spytać o mieszkanie, czy się namyśliła. Powiedziała, że nadal myśli i że po świętach da znać i się jakoś spróbujemy dogadać, no to oki. Teraz niedawno przyszła i powiedziała, że jest chętna i jutro ma wieczorem przyjść no i pogadamy Czymajta kciuki, żeby się udało I żebyśmy nie musieli za dużo dopłacać No dopłatę jakoś nam starczy (chyba), ale na remont i meble już nic nie będziemy mieć ![]() Ma ktoś pożyczyć tak minimum 20 tysiaczków ? Na parę lat ![]() A i będę musiała zacząć myśleć jakie kolory, meble, płytki Także szykujta pomału pomysły ![]() Tanie, ładne i praktyczne ma być ![]() Tzn jakieś tam już pomysły na kolory mam, ale chyba dziś będę mieć wyjątkowo długą nocccc przed kompem ![]() Albo może lepiej poczekać, aż będzie pewne ![]() Qrde ale skąd tę kasę wziąć na remont oprócz kredytu?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-11 o 17:47 |
||
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie!
Wiadomo co u Red? Jak tam nietoperz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.

tak urwala w pół słowa

Dobrze, że udało się nam uratować.

no i czekam...)
To tak jak u nas piekarnik, ale to z naszej winy trochę
widzę jak wyszło i nawet wyedytować się nie da bo u Was w cytatach zostanie na wieki wieków ten pafon
Spływa mi na dół pod pojemniki takie duże na warzywa itp Czy komuś się działo coś podobnego?
Rozmroziliśmy nawet lodówkę, ale nic to nie dało 

Myślicie, że można to se przekłuć w domu (bo wycisnąć się nie daje, mimo szczerych chęci)