|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! |
|
12 | 19,35% |
| Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie |
|
2 | 3,23% |
| Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. |
|
0 | 0% |
| Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. |
|
27 | 43,55% |
| Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca |
|
0 | 0% |
| Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. |
|
3 | 4,84% |
| Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. |
|
3 | 4,84% |
| Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. |
|
1 | 1,61% |
| Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... |
|
14 | 22,58% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
listopadowa80, Catia88 i Kasia super brzuszki
![]() Aguś brzucholek masz niziutko to już chyba wnet ddaaiissyy to co piszesz to jakbym o swoim czytała, ale on sie nie zna na tym i ja sie wolę sama zabrać za wszystkie rzeczy. Faceci to faceci, im chyba nie sprawia przyjemność latanie za dzieciowymi rzeczami itd - to już takie typy są i na pewno będzie sie interesował dzieckiem jak juz będzie na świecie głowa do góry, na pewno będzie super tatą Zytus gratuluje udanej wizyty Aliczka88 zapomniałabym wspomnieć o ciuszkach - super jest bodziak z małpką ![]() mam ochotę na grzybową, zaraz się wezmę za gotowanie, bo przez wyprawę na miasto nie zrobiłam obiadu Edytowane przez Klaterina Czas edycji: 2011-04-11 o 17:11 |
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Ja tez nie uzywalam pasow ciazowych ale to dlatego, ze albo mialam dlugie bluzki ciazowe albo spodnie/getry ciazowe juz z pasem, wiec mi zastepowaly taki zwykly pas. Mam taki z H&M i ani razu go na sobie nie mialam.
|
|
|
|
#2193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2194 |
|
Wtajemniczenie
|
moniqac mialam ci napisac, ze ja tez na twarzy sie taka pyza zrobilam. Druga broda jest widoczna na kilometr...pewnie to tez za sprawą obrzekow. Jestem ciekawa jak ja bede sie czuc i wygladac jak mi to wszystko po porodzie puści
![]() Klaterina dzieki a zupy grzybowej to bym pojadla, o tak!
|
|
#2195 |
|
Wtajemniczenie
|
lo kruca jak Wy nadajecie
nie ogarniam Wpadlam tylko powiedziec Kasi24, ze ma piekne wlosy i niestety blond wloski trzeba podcinac, bo lubia sie wykruszac Wiec teraz jak chociaz co 2 miesiace podetniesz skraweczki to nawet nie odczujesz No i teraz wiem jak wygladaja obnizajace sie brzuchy ![]() Mimbi ciesze sie, ze Ci sie podoba ten Bolder Jak mowilas o sukience to myslalam, ze chodzi o ten niebieski z bialym
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To świetne wieści, cieszę się razem z Tobą. Cieszę się również, że promyczki dotarły ps. Nazwałaś mnie gusiaczkiem aż mi się uśmiech powiększył
|
|
|
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
antropia; czesik
![]() ![]() milusio, że też mnie rozumiesz ja w ogole w sobotę od rana miała zły humor, własnie przez te remonty bo już w sobotę sie temat zaczął no a potem te zakupy przelały czarę goryczy. Eh było mineło.. z salą weselną z jednej strony mu wybaczam, bo było wesele w moim miescie (130km do krk) więc powiedzmy, ze nie miał rozeznania ale ja znając siebie, gdyby sytuacja była odwrotna i wesele miało by być w jego miescie rodzinnym to i tak grzebałabym w necie i szukała sal w Krk.. chyba to kwestia chwarakteru. Hahahha pomysły mężczyzn są czasem nie z tej ziemi !! A może kupi Ci koło zapasowe? Własnie... dobre pytanie.. są takowe ? i ciekawe jak sie zmienia Ty nie narzekaj, bo widzisz jak się TŻ stara ja jako baba nawet na takie coś nie wpadłam No własnie... ani Eweski, ani Anulinki, ani Xanti, ani Kiary ani anulinki... caroline_1988; witam Cię Mamusiu niestety nie pomogę 24kasia86; ![]() ![]() ![]() ![]() mnie tez na dekolcie robią sie takie swędzące drobniutkie krosteczki Ale to z hormonami ponoć związane.. A jaki to Twoj ulubiony serial ? ![]() Super się siostra spisała !! za 200zł to już nie mało kupisz To bedzie chrzestna ? Klaterina; jak poczytałaś wczesniejsze posty dziewczyn, to jak okazuje się, nie tylko nasi TŻeci tacy są.... Wiecej takowych typków
|
#2198 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja teraz klubik nadrabiam- godzinki przy kompie leca jak szalone ![]() Cytat:
jedyny serial jaki ogladamtak siostra Anna chrzestna bedzie jak to ona zawsze mowi bedzie miala dziecko bez pierd****nia wiesz nie wiem czy to hormony, ale dopiero od paru dni mnie tak swedzi, raz mocniej raz wcale
|
|
|
#2199 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Wam Kochane za te wszystkie komplementy!
Kasiu, ale masz duży brzuszek mnie tez się wydaję,że jest troche niżej
|
|
|
|
#2200 |
|
Zadomowienie
|
wiem, wiem, tak sobie mysle, że ja mam dokładnie taką sama postawę np. na dziale telewizorów, sprzętu grającego, aut itd. nie znam się, nie wypowiadam się i przystaje na to co chłopek wybierze
![]() wybrałam wózek: na 80% taki będzie http://allegro.pl/tako-jumper-x-3w1-...549600065.html |
|
|
|
#2201 |
|
Zadomowienie
|
witam
ale dzisiaj pędzicie z postami, przeczytałam prawie wszystko ![]() listopadowa, kasia brzuszki macie sliczne aliczka zakupki są zytus za wizytę aguś ale ci opadł niziutko mimbi bardzo mi się podoba ten wózyczek i kolorek tez i gdybym miała poloneza to tez bym go wymieniła na taka furę ![]() ![]() ddaaiissyy faceta mam bardzo podobnego, na zakupach byłam z nim dwa razy szwędał sie tylko za mną i w zasadzie był od noszenia tego co ja wybrałam, ale tłumaczę to sobie tym że on nie nosi dzidzi w brzuszku i tak do końca nie czuje tego co ja, mam nadzieję że wstąpi to w niego jak mały się urodzi , tak więc nie odbieraj sobie radości z zakupów malutkich skarpeteczek i ciesz się z tego ![]() to tyle co pamiętam ja wczoraj pierwszy raz spuchłam tak że nie zmieściłam moich balerinek na nogi, dobrze że byliśmy samochodem u teściów, bo inaczej musiałabym iść na boso 2 km ![]() dzisiaj rano jak tylko wstałam to ściągłam obrączkę bo wczoraj już mnie tak cisła że myślałam że będzie trzeba ja rozciąć
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popatrz czy tu nie jest taniej wózeczek, firma jest z Czestochowy (zagłębie tam jest ) bezposrednio u producentahttp://www.tako.net.pl/ ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- zosiaaa, film mi sie bardzo podobał, oglądałam na Kinomaniaku, ale zależy co kto lubi. Ja sie niestety uwsteczniłam i oglądałabym najchetniej włąsnie tego pokroju komedie romantyczne ![]() Obrączki nie nosze od grudnia! a nogi właściwie mi nie puchną, przynajmniej w kostkach w ogole, ale stopy do mojego rozmiaru 37 nie wsadzę Haa to smiem przypuszczac, po tym co piszecie, że gdyby mój małż zachwycał sie jak ja bodziakami, skarpetkami itp... to byłby lekko skrzywiony, bo widzę, ze większość Waszych TŻ jest taka sama jak mój (Albo podobna) ![]() Kasia łódzka, a to ja oglądam Prosto w serce
|
|
#2203 |
|
Zadomowienie
|
catia 88 brzuszek masz sliczny zwłaszcza ten pepek
nie wiem jak mogłam pominąć twoje zdjęcie brzuszka i małego kąciku facetowskiego teraz dopiero zobaczyłam
|
#2204 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja nosze teraz jedna pare butow a mianowicie trampki na rzepy, ktorych juz nie dopinam... boli mnie skora na stopach a dokladnie na zgieciach... boje sie srodowej wizyty u gin ![]() ide zrobic sobie kolacyjke
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Klaterina, ten Tako naprawdę fajnie się prezentuje
Odnośnie filmów polskich - polecam "Boisko bezdomnych", jestem pod wrażeniem gry aktorskiej, a zwłaszcza pana Dorocińskiego
|
|
|
|
#2206 |
|
Zadomowienie
|
ddaaiissyy dzięki za stronke, pooglądam później, teraz lecę do garów bo grzybowa musi być
|
|
|
|
#2207 |
|
Wtajemniczenie
|
tez bym pewnie ogladala, ale pierwsza milosc juz pare lat leci...i tak patrze
oj musze zjesc nooooo
04.05.2011r. godz.21.42 Nikosia Edytowane przez 24kasia86 Czas edycji: 2011-04-11 o 17:46 |
|
|
|
#2208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dodam że syn jest bardzo samodzielny,sam się ubiera, sam sprząta swój pokój itd. jest dzieckiem bardzo pewnym siebie (czasem za bardzo) i odważnym, mimo tego nie zdecydowałabym się aby spał gdzieś dalej lub na dole.
|
|
#2209 |
|
Rozeznanie
|
Kasia, nie ma się co dziwić, w końcu jesteś już w 38tc
![]() Zosiaaa- dziękuję )
|
|
|
|
#2210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tego nie widzialam jeszcze
|
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
Daisy, a odnośnie twojego pytanka - Adrian i tak ma pokój za ścianą, bo tak to zwykle w blokach bywa. Od ok. 1,5 roku śpi przy zamkniętych drzwiach, tyle że przy zapalonej lampce nocnej (gaszę ją jak zaśnie)
|
|
|
|
#2212 |
|
Wtajemniczenie
|
anula_81 piekne zdjecia masz w albumie, kurde zazdroszcze ci tych widokow
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Z nowszych polecam jeszcze "Huśtawkę" |
|
|
|
|
#2214 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla synka! takie postepowanie sie ceni, a pewnosci siebie nigdy nie za duzo, przyda mu sie to w przyszlosci. Cytat:
![]() oby nie za duzo
|
|
|
#2215 |
|
Zadomowienie
|
ddaaiissyy mi do tej pory jak puchły stopy to tylko gdzieś tu koło palców i to tak malutko, tak wiec myślę ze w kostkach spuchniesz jeszcze
, obawiam się że Cię to nie ominie , a co do filmów to teraz komedie romantyczne to tez mój ulubione tak więc na pewno obejrzę ![]() 24kasia86 normalnie w tygodniu to tez śmigam w adidasach ale te balerinki to wczoraj mnie zaskoczyły ![]() a wizyty sie nie bój będzie dobrze listopadowa a to boisko bezdomnych to jakiś smutny film???
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2217 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu wyglądasz cudownie, promiennie. Wymienionych przez Ciebie rzeczy dla maluszka do szpitala nie biorę, dla maluszka chusteczki, pampersy, zasypkę i ubranko.
Andziot to wielkie wydarzenie w Twoim domu, córa pewnie jest dumna z nowych umiejętności, warto to sobie zapisać w pamiętniku córuni. ![]() Idę dalej nadrabiać
|
#2218 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
![]() dzieki ![]() Cytat:
za info rowniezdobra dziewczyny ide cos zjesc i na moj filmik, zajrze pozniej
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
daisy fajowo że się da
![]() byłam na drugim spacerku teraz czas na bajki ![]() tyle mam do powiedzenia ![]() niewiele
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.

nie ogarniam
(da się obejśc bez pozwolenia) to będziemy tam miec 2 pokoiki
wprawdzie za oknem ich nie mam ale w głowie - w sensie nastrój

za wizytę