![]() |
#1111 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 262
|
Dot.: Nasze Codzienne Jad³ospisy XIV
Cytat:
![]() ¯yczê powodzenia w diecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 274
|
Cytat:
¬LE DZISIAJ. Co siê dzieje? Czemu tak ma³o? Piszesz, ¿e nie lubisz niezdrowych rzeczy, a jesz jogurty owocowe, które s± moim zdaniem gorsze od czekolady. Boisz siê wêgli prostych jak cholera, a powinna¶ je je¶æ. Brak zdrowych t³uszczy i bia³ka, chyba, ¿e na kolacje bêdzie z tuñczykiem. Kiepsko...
![]() |
#1113 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 024
|
dziêki, Emelie.
![]() ![]() ![]()
#1114 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 168
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1115 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
![]() |
#1116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak na marginesie: doczekam kiedy¶ dnia, w którym zjesz ZIEMNIAKI polane MAS£EM?! ![]() Moje Utrzymanie ![]() ¦niadanie: du¿y i gruby omlet biszkoptowy z m±ki pszennej pe³noziarnistej posmarowany twarogiem pó³t³ustym wymieszanym z mas³em orzechowym i miodem, ob³o¿ony plasterkami z ca³ego banana i sypniêty cynamonem; Inka karmelowa z mlekiem i miodem II ¶niadanie: sa³atka (miks sa³at, sma¿ona pier¶ z indyka panierowana w krakersach, grzanki razowe, pomidor, papryka, kukurydza, dressing); jab³ko Obiad: odchudzone spaghetti carbonara: pe³noziarnisty makaron spaghetti, szynka parmeñska, cebula, szczypiorek, pietruszka, przyprawy); sa³atka (miks sa³at, pomidor, papryka, ogórek, kukurydza, oliwa z oliwek, przyprawy) Podwieczorek: du¿y kawa³ domowej szarlotki na ciep³o z 2 ga³kami lodów waniliowych i sosem czekoladowym ![]() Kolacja (w³a¶nie jem ![]() ![]() + 2l wody |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1117 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 731
|
Cytat:
![]() pysznie/zdrowo/kolorowo o³. ![]() Tylko ja jedz±c codziennie kurczaka to bym chyba umar³a. No ale to kwestia indywidualna bo mi wszystko szybko brzydnie. ![]()
![]() |
#1118 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja KOCHAM kurczaka! ![]() Poza drobiem ma³o które miêso mi smakuje ![]() Edit: Ale dzisiaj nie ma kurczaka, jest indyk! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 56
|
Pozytywna- wariatka bardzo dziêkujê za odpowied¼, wezmê sobie te wskazówki do serca
![]() Edytowane przez beataj86 Czas edycji: 2011-04-11 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1121 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie lubiê nieodchudzonej carbonary, bo nie lubiê boczku ![]() Baardzo dziêkujê za ocenê i komplementy ![]() ![]() A ziemniaki z mas³em w koñcu zjesz, nie chcê Ciê zabiæ, tylko nauczyæ rozs±dnego podej¶cia do jedzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1122 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 891
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;26294894]No to teraz poproszê o ocenê mojego U/R
¦niadanie: Jajecznica z 3 jaj na ma¶le z 1/2 cebuli, szczypiorkiem i rze¿uch±, do tego 2 du¿e li¶cie sa³aty, kubek zielonej herbaty 2 ¦niadanie: Owsianka (3 ³y¿ki p³atków owsianych, szklanka mleka 1,5%, ¿urawina suszona, rodzynki, pomarañcza, ³y¿eczka miodu), jab³ko, kinder country 45 min p³ywania, 30 min spaceru Obiad: 200 ml zupy gulaszowej (gêstej), 1/2 torebki pêczaka kujawskiego, 2 pulpeciki miêsne w sosie warzywnym, 1/2 pomidora, szczypiorek, rze¿ucha Podwieczorek: Zaparzone siemiê lniane z rodzynkami, s³onecznikiem i migda³ami i ³y¿eczk± miodu, 2 ciastka owsiane (p³atki owsiane + kakao ![]() Kolacja: 1/2 puszki tuñczyka wsw z kukurydz± z puszki, sa³at±, ogórkiem/pomidorem, rze¿uch±, ew. dodam trochê wêdzonej makreli jak siê nie najem. Dodam, ¿e nie chodzi³am g³odna, nawet je¶li moje porcje wydaj± siê ma³e.[/QUOTE] moje jadlo chyba zaginelo w akcji wiec podbijam i prosze ladnie o ocenke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 440
|
1.kawa z mlekiem, grahamka na pó³= po³ówka z turkiem ¶mietankowym, polêdwic± z indyka, rzodkiewk±, ogórkiem; druga po³ówka z tym samym turkiem i d¿emem ananasowym
2. kawa bia³a z Mc, banan 3. s³odkawa bu³ka parka z kruszonk±, polana du¿± ilo¶ci± gryczanego miodu 4. jajo sadzone, ziemniaczki z koperkiem, szklanka kefiru miseczka surówki z pekinki, marchewki, cebulki, jab³ka,rzodkiewki i ogórka (+oliwa i przyprawy) 5. jajko kinder, jab³ko 6. du¿a porcja sa³atki z broku³a, fety, kukurydzy, ogórka ¶wie¿ego, s³onecznika, polana sosem z jogurtu, przeci¶niêtego przez praskê ma³ego z±bka czosnku, ³y¿eczki musztardy i du¿ej ilo¶ci pieprzu ♥ ujdzie na U ?
Rozsun±æ suwak, by Zdj±æ skafander cia³a Zapomnieæ Wej¶æ w nowe ¿ycie W zwiewnej sukience Edytowane przez Phynn Czas edycji: 2011-04-11 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Wtajemniczenie
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;26299323]moje jadlo chyba zaginelo w akcji wiec podbijam i prosze ladnie o ocenke
![]() Przyda³aby siê kromka chleba z mas³em do ¶niadania i kolacji, ale ogólnie bardzo mi siê podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 801
|
Cytat:
![]() wrzucam dzisiejsze U, trochê ma³o wêgli chyba, ale nie chce mi siê je¶æ - stres. I. Owsianka z 4³y¿ek z otrêbami, truskawkami (ostatnimi ;P), serkiem wiejskim, pestkami dyni & migda³ami. II. Dwie kromki razowca z margaryn±, ¿ó³tym serem, pomidorem, rzodkiewk± i papryk±. III. Chiñszczyzna: paseczki piersi z kurczaka sma¿one z marchewk±, cukini±, papryk± i selerem naciowym na oleju rzepakowym - ca³o¶æ posypana pestkami dyni. IV. Jogurt o smaku pieczonego jab³ka z dorzuconymi migda³ami; kawa z mlekiem. V. Omlet z dwóch jajek z cukini± i papryk±; zielona herbata z malin±. w ogóle to dorzuci³am sporo t³uszczy. nie za du¿o? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 440
|
te¿ uwa¿am, ¿e dzieñ bez banana jest dniem straconym
![]()
![]() |
#1127 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 988
|
hej
![]() I micha p³atków ró¿nego rodzaju - owsiane, pe³noziarniste, bran flakes, zdrowy b³onnik, muesli z mlekiem 1,5% II kanapka z³o¿ona z past± jajeczn± i polêdwic±, jab³ko III 2 lub 3 nale¶niki z pó³t³ustym twarogiem wymieszanym z danio waniliowym IV gar¶æ s³onecznika i serek homo V i nie mam pomys³u? jajka ju¿ by³, twaróg by³,homo by³, a nie chcê przesadziæ z nabia³em i dawaæ wie¶niaka.. mo¿e jaka¶ sa³atka z miêsem lub wêdlin±? albo ryba? no zobaczê, w ka¿dym razie co¶ bia³kowego ![]() ![]()
![]() |
#1128 | ||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 399
|
Cytat:
a¿ tak ¼le? Cytat:
z tym, ¿e ja tyjê, tylko nie wiem ile, w czwartek siê dowiem. ![]() P: ¦: Miska cheerios'ów z mlekiem, bu³ka z ziarnami na pó³: z mas³em, sa³at±, szyn± i pomidorem, bazyli±, szczypiorem, z goud± do smarowania i pomidorem z bazyli±. Szklanka ma¶lanki truskawkowej. II¦: monte 150g, bu³ka fiñska ze s³onecznikiem z mas³em, szynk± jak±¶, sa³at±, pomidorem, bazyli± i szczypiorem. kilka winogron O: sma¿ona, panierowana pier¶ z kurczaka, ziemniaczki z koperkiem i zgadnijcie czego duu¿o.. ![]() P:warstwowo: jogurt nat. mega banan, rodzynki, cynamon (nigdy mi siê nie znudzi chyba ![]() ![]() ![]() ![]() K: konsumujê: wie¶niak z pomidorem, szczypiorem i bazyli± i 2 kromki ¿ytnio-pszennego z ziarnami i mas³em. I jest meega stres przed jutrzejszym dniem ![]()
zapuszczam siê ![]() www.bananowysong.blogspot .com www.sniadaniowewariacje.b logspot.com Edytowane przez Nora_Grey Czas edycji: 2011-04-11 o 19:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 309
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1130 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czy¿by stres przed egzaminami? ;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 891
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1132 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do II ¶niadania dorzuci³abym owoc, a do obiadu wêgle, ale poza tym ok. Nie za du¿o, nie za ma³o - tak w sam raz ![]() ![]() A okres masz tak w³a¶ciwie? Je¿eli nie, to dodawanie t³uszczy jest jak najbardziej wskazane ![]() A oto przepis na carbonarê: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...82&postcount=3 ![]() Ha, no w³a¶nie, mam poparcie! ![]() Kto jest ze mn± w Klubie Wielbicieli Bananów? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 182
|
Poniedzialkowe RRRRRedukcja
+ 30 min biegania po dawce espresso SnI: owsianka( 4 ³ pl owsianych gorskich, 1 ³ otrab pszennych, 1 starte jab³ko, cynamon, szklanka mleka 0,5%) SnII: starte jablko z marchewka, 3 plastry poledwicy miodowej nadziewanej twarogiem president z rzodkiewka SnIII(zajecia byly) 1 kromka chleba pelnoziarnistego z siemieniem lnianym i jakimis zbozami+ twarog president+ papryka,ogorek,pomidor) + 1 h aerobicu Ob: jajecznica z 2 jaj z pomidorem cebula na lyzece oleju slonecznikowego, pol bulki grahamki tej duzej ![]() Kol: 50 g serka wiejskiego z pieprzem i ogorkiem - wiem, ze malo, ale wiecej juz nie moglam zmiescic - w ciagu dnia zielone herbaty, 1 czarna herbata z cytryna, kawa z mlekiem 0,5%, 0,5 l wody mineralnej Jak to dzis wyglada? Edytowane przez orosier Czas edycji: 2011-04-11 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1134 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A i zapomnia³am - do obiadu wpad³a jeszcze miseczka krupniku z kasz± i ziemniakami - tak¿e jako tako wêgle wpad³y. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 892
|
Cytat:
![]() ![]() Co do pieczywa - uwielbiam je i nierzadko jem go znacznie wiêcej (chocia¿by dzisiaj, patrz w dó³ ![]() ![]() Dzisiejsze U: 1. 2 du¿e i ciê¿kie kromki razowca z bakaliami, na to twaróg pó³t³usty wymieszany z ugotowanym jab³kiem, orzechami brazylijskimi i cynamonem; 2. grahamka z margaryn±, jajkiem, ogórkiem zielonym i szynk± drobiow± zapiekan± z pieczarkami; 3. 2 je¿yki (miêso wieprzowe z ³opatki, ry¿ br±zowy i fix knorr do go³±bków bez zawijania), 2 ziemniaki z koperkiem i sa³ata ze ¶mietan± i cukrem (ostatnio moje uzale¿nienie ![]() po: czekoladka kasztanek; 4. jogurt naturalny z gar¶ci± orzechów ziemnych i cynamonem; 5. 3 kromki chleba graham: ~z szykna drobiow± jw. i oliwkami ~z sa³atk± jarzynow± z majonezem ~z pasztetem drobiowym pieczonym marchewka, zbo¿ówka waniliowa z mlekiem. ujdzie? ![]()
![]() |
#1136 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | |
Rozeznanie
|
pw
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1138 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 778
|
dzisiaj znów spiepszy³am dietê
![]() niewiem co siê ze mn± dzieje.. eh;/ na jutro... eReczka woda z cytryn± i miodem&4suszone ¶liwki moczone ca³± noc I.omlet (4³ p³, 2³ otr±b, jajo i bia³ko)polany homo nat 135g (ze s³odzikiem i aromatem ¶mietankowym ![]() zbo¿ówka pó³ na pó³ z mlekiem; II.spory grejpfruit(nie bêdzie mo¿liwo¶ci na nic innego) III.makaron razowy z lubelli(ok.60g suchego) z sokiem pomidorowym 100%, czosnkiem, zio³ami i jogurtem nat.+tuñczyk w/s/w lub dorsz (siê zobaczy co kupiê) i jaka¶ sa³atka ![]() pomiêdzy miseczka fistachów IV.serek wiejski 200g z pomidorem ogórkiem i szczypiorem; i mam pewnie bardzo g³upie pytanie, no ale.. kto pyta nie b³±dzi...jak zjem ten makaron na obiad -wêgle, ile czasu poczekaæ ze zjedzeniem orzeszków? jest to istotne? proszê o jakies rady.. i jeszcze jedno, czy wa¿y³a siê która¶ z pañ dwa razy dziennie-w sensie rano na czczo i wieczorem przed pój¶ciem spaæ? Ja dzi¶ rano ma³o nie pad³am jak zobaczy³am 66kg ![]() To jest normalne? serio nie martwie siê ¿e przyty³am po jednym dniu ekhem...ob¿arstwa ma³ego ![]() proszê o odpowiedzi ![]() ![]() ![]() ![]()
#1139 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 178
|
ekhm.. moj debiut w NCJ
![]() ![]() 1. duzy jogurt brzoskwiniowy + platki cini minis + orzechy arachidowe w czekoladzie + pol banana 2. trzy kromki chleba razowego z serkiem wiejskim i dzemem morelowym/jagodowym, jablko 3. dwie wydrazone grahamki 'nadziane' fasolka szparagowa, marchewka z groszkiem & fasola czerwona, ser zolty, duzo sosu meksykanskiego ![]() 4. malutka grahamka z serkiem wiejskim i dzemami ![]() 5. makaron zytni razowy + mieszanka chinska + bób, pieczarki, troche cebuli podsmazanej na masle, sos sojowy & sos meksykanski, ogory kiszone 6. dwa batoniki musli 7. jajecznica z dwoch jajek na masle z cebula, kanapki z pasztetami sojowymi i serem zoltym, brukselka & fasola szparagowa na parze, pomidor 8. duzy serek homogenizowany naturalny, duuuzo sliwek, orzechy ziemne, platki chocapic male kakao ...chyba niczego nie pominelam, lol ![]() Edytowane przez ioannah Czas edycji: 2011-04-11 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1140 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 704
|
Cytat:
![]() Moja dzisiejsza redukcja 1. ok. 175g jogurtu dwie czubate ³ychy owsianych, jedna fitelli, kawa z mlekiem 3,2% 2. jab³ko duuu¿e 3. jogurt brzoskwiniowy z musli (z serii 7 zbó¿ czy co¶ takiego) 4. miêso pieczone zawijane z ogórkiem i szparagiem, kasza gryczana -jakie¶ 5/6 ³y¿ek, ogórek konserwowy, dwie ³y¿ki sórówki z marchewki i jab³ka, kawa z mlekiem 3,2%, kawa³eczek babki czekoladowej (tata kupi³ ![]() 5. sa³atka - 1 kiwi, 3 plasterki chudej wêdliny, jedno jajko na twardo, 2 ³y¿ki jogurtu zerknijcie proszê ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.