Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011 - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Najlepszy tytuł do kolejnej części naszego wątku to:
Maj idzie słonko świeci, w brzuszku zdrowo rosną nasze dzieci! 5 8,77%
W połowie drogi jesteśmy, a nasze brzuszki wyskakują jak grzybki po deszczu 0 0%
Będą z nas fajne mamy, bo wciąż frytkami się zajadamy 1 1,75%
Na talerzu wciąż fryteczki, takie z nas mamusiowe kuchareczki 0 0%
inęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki 25 43,86%
Nasze brzuszki rozwijają się jak wiosenne kwiatuszki- mamuśki IX-X 1 1,75%
Puk-puk- kto tam? Już nie anonimowy hipopotam- mamuśki IX-X 6 10,53%
Brzuszek tu, brzuszek tam- wątek wrześniowo- październikowych mam 19 33,33%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-11, 21:11   #391
anciaahk
kosmitka

Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
jak ja tyle wytrzymam
Dasz radę!

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 21:17   #392
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Nasze będą najpiękniejsze. Mój to chyba w ogóle twarzy nie ma, jak wy tam coś widzicie?
Mój robaczek tylko raz pokazał się od przodu i tylko chwilę na usg, a tak to tylko profil znam

Cytat:
jak ja tyle wytrzymam
Ani się nie zorientujesz a będziesz skopana od środka

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 21:18   #393
anciaahk
kosmitka

Mój coś tam pokazywał, ale żeby to już twarzą nazwać .

Stary 2011-04-11, 21:20   #394
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Rany, gratuluję i umieram z zazdrości. Ja się codziennie osłuchuję stetoskopem, macam po brzuchu, pukam.. nic. A w książce napisali, że szczuplaki czują to wcześniej Pojutrze zaczynam 18tc

A tak w ogóle to buzia mojego dziecka wygląda na zdjęciu z usg jak hmm.. twarz Grinch'a z tej bajki z Carreyem Liczę, że mi wypięknieje przez resztę ciąży Małż się wnerwia na to porównanie, ale co ja poradzę, że dzieciak niefotogeniczny jakiś
Pokażesz nam ?
Cytat:
Nasze będą najpiękniejsze. Mój to chyba w ogóle twarzy nie ma, jak wy tam coś widzicie?
U mnie ponoć na zwykłym usg było widać- ginka z nfz się dopatrzyła, ale przerażającą trochę minę miało moje dziecko, jak w krzyku.
A na 4d jak cudnie widać

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 21:22   #395
anciaahk
kosmitka

Buu to nie mam 4d. U nas buzią kłapało i wodę piło, śmiesznie tak.

Stary 2011-04-11, 21:25   #396
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Mój coś tam pokazywał, ale żeby to już twarzą nazwać .
Noo bo tam jest twarz tylko na zwykłym usg nie widać noska z przodu i oczów i polików

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Pokażesz nam ?

U mnie ponoć na zwykłym usg było widać- ginka z nfz się dopatrzyła, ale przerażającą trochę minę miało moje dziecko, jak w krzyku.
A na 4d jak cudnie widać
Kusi mnie 4d Ponoć cudne widoki i jak się nagra to pamiątka na całe życie, ale znowu prawie 300zł wydać

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 21:29   #397
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Buu to nie mam 4d. U nas buzią kłapało i wodę piło, śmiesznie tak.
Ja się z kolei takich rzeczy nie dopatrzyłam.
Kurde powiem wam, że zazdroszczę że wiele z was jest już pewnych że to co odczuwają to ruchy. Ja już kilka razy miałam śmieszne, dziwne coś i nie wiem nadal co to było i czy chociaż stało obok TEGO uczucia.
A to z wybałuszeniami na brzuchu i inne tego typu to dla mnie surrealna a jednocześnie silnie porządana rzecz której wyczekuję i pewnie przy moim pokładzie sadła będę czekała wieki

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

U mnie 150 zł z wizytą więc szkoda nie pozwolić sobie czasami na takie przyjemności Moja ginka co prawda niezbyt obeznana sprzęcie ostatnio obsługiwała nagrywarkę ze ściągą i nie udało jej się, jaka ja zła byłam dobrze , że chociaż zdjęcie piśka zrobiła

Wymianka.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-11, 21:36   #398
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Kusi mnie 4d Ponoć cudne widoki i jak się nagra to pamiątka na całe życie, ale znowu prawie 300zł wydać
my pewnie pójdziemy na 4d ale później, duuużo później. Pewnie w okolicach 30tygodnia albo trochę dalej. Jak dzidziul już będzie spory i będzie lepiej i więcej widać

ale mam zgagę zachciało mi się żurku na obiad to teraz mam

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 21:43   #399
Sharifa
Rozeznanie

Cytat:
Kurde powiem wam, że zazdroszczę że wiele z was jest już pewnych że to co odczuwają to ruchy. Ja już kilka razy miałam śmieszne, dziwne coś i nie wiem nadal co to było i czy chociaż stało obok TEGO uczucia.
A to z wybałuszeniami na brzuchu i inne tego typu to dla mnie surrealna a jednocześnie silnie porządana rzecz której wyczekuję i pewnie przy moim pokładzie sadła będę czekała wieki
Ja tez nigdy nie wiem czy to dzidzolek czy jakies rewolucje zoladkowe, bo jakies ruchy czuje wlasciwie tylko po jedzeniu, a na brzusiu mam sadelko wiec pod reka to w ogole nic nie czuje jeszcze, ale mialam wrazenie ze jakby sie uspokajaly te rewolucje jak reke na brzuchu kladlam, wiec moze to to Wszyscy mi mowia ze tego uczucia nie da sie pomylic z innym, a ja tam nie wiem, chyba dopiero przy porzadnych kopniakach bede pewna ze to dzidzia
Stary 2011-04-11, 21:55   #400
eveline22
Raczkowanie

dziewczyny w ktorym tyg najlepiej isc na usg 4d? chce córce zrobic frajde i isc z nia,jak bylismy na genetycznym usg to tak jej sie podobało ze przez kilka dni chodzila ze zdjeciem bobasa,po czym zawiesila sobie nad łóżkiem
Stary 2011-04-11, 21:56   #401
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Po pierwsze - uspokój się z tym sadłem, widziałam zdjęcia dzisiejsze i właśnie miałam napisać, że Ty chudzielec jesteś.
Ja wybrzuszeń czy ruchów pod ręką nie mam, tylko takie jakby przesuwanie dziwne czuję. Nie wiem, czy to nie wyobraźnia .
Cytat:
Napisane przez Sharifa Pokaż wiadomość
Ja tez nigdy nie wiem czy to dzidzolek czy jakies rewolucje zoladkowe, bo jakies ruchy czuje wlasciwie tylko po jedzeniu, a na brzusiu mam sadelko wiec pod reka to w ogole nic nie czuje jeszcze, ale mialam wrazenie ze jakby sie uspokajaly te rewolucje jak reke na brzuchu kladlam, wiec moze to to Wszyscy mi mowia ze tego uczucia nie da sie pomylic z innym, a ja tam nie wiem, chyba dopiero przy porzadnych kopniakach bede pewna ze to dzidzia
Przy kolejnej ciąży już będziemy wiedziały, czego się spodziewać. A tak to błądzimy jak dzieci we mgle.
Przy okazji - u nas jest mgła, potworna.

Idę spać, dobrej nocy!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-11, 22:08   #402
aa2
Zakorzenienie

patrzcie na co sie natknelam na necie
boziu takie to słodkie ze masakra-ale ceny ddramat
http://www.zaczarowane-sny.pl/pl/c/C...-Chlopiec/37/2
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 22:22   #403
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Po pierwsze - uspokój się z tym sadłem, widziałam zdjęcia dzisiejsze i właśnie miałam napisać, że Ty chudzielec jesteś.
Ja wybrzuszeń czy ruchów pod ręką nie mam, tylko takie jakby przesuwanie dziwne czuję. Nie wiem, czy to nie wyobraźnia .

Przy kolejnej ciąży już będziemy wiedziały, czego się spodziewać. A tak to błądzimy jak dzieci we mgle.
Przy okazji - u nas jest mgła, potworna.

Idę spać, dobrej nocy!
No błagam, zrobię ci chyba zdjęcia na golasa to uwierzysz haha

niedobrze mi idę spać, może tż na masaż naciągnę

Wymianka.
Stary 2011-04-12, 01:23   #404
81gosia
Zadomowienie

Cześć w nowym wątku. Od kad zniknelam w niedziele mam takie urwanie glowy ze juz drugi dzien klade sie po 2:00 jak dla mnie koszmar. Nie mam czasu Was czytac i pewnie nie nadrobie. Caly tydzien mi sie taki zapowiada. Przynajmniej do soboty wlacznie. Mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze. Trzymajcie kciuki zebym przezyla ten tydzien. Postaram sie cos napisac w czwartek po USG.
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
81gosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 05:34   #405
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadłam . Ptasie mleczko super. Czekolada też. A dziecko podobno się cieszy, jak mama ma słodkie wody , więc nie będę dziecku przyjemności żałować!
moje to się wyraźnie cieszy na słodkie kopie wtedy że hej chociaż ostatnio po kwaśnych mandarynkach też kopało pewnie kwasiołki ten lubi, po mamusi

super, że czujesz

Cytat:
Napisane przez Sharifa Pokaż wiadomość
My wczoraj bylismy w Mcdonaldsie, wzielam tylko frytki i milkshake, a maz patrzyl jak na wariatke, ze frytki popijam slodkimi, rozpuszczonymi lodami

No niby tylko my, ale jak to zle na psychike dziala, jak rozmiar na metce zbyt duzy
ja też często do frytek albo cheesburgera biore "szejka" i nie tylko w ciąży tak robie bo wcześniej też mi się zdarzało

mi to tam lotto jaki rozmiar nosze
Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
i jak tam acelinka jeździ się nowym wozem?
bajerancko super, leciutko no i szybciutko ale staram się pilnować tylko jeszcze przy wyjeżdżaniu z parkingów mam stracha bo to kombi takie dłuuuuuugie jest, nie to co czinkuś

z tyłu na szybie jest naklejka "Igor on board" i sie śmiejemy że teraz jak będzie chłopiec to trzeba mu dac na imie Igor co by naklejki nie zmieniać

cotynato, bajerancki misiek też sobie takich poszukam, ale jak już będe znała płeć

Cytat:
Napisane przez Antiopa7 Pokaż wiadomość
acelinka a gdzie jest te Bosco Cafe?
Kochana idziesz sobie od rynku ul. Sobieskiego do góry i tam gdzie kiedyś był Empik, a teraz jest sklep Metro jest taki pasaż i musisz w niego wejść i tam jest taka miła kawiarenka, i ma superanckie fotki dzieci na ścianach idzie tez w ten pasaż wejść od placu Wolności ale chyba lepsze dojście od sobieskiego, przynajmniej do wytłumaczenia

caroline, co do ubranka to w domu zależy od temperatury. JEżeli masz standardowo ok 20 stopni no o chyba jeden dług rękaw wystarczy. No i wygodniejsze to jest do przebierania pampka niż ściąganie bodów, potem pajacyka itd.
Bardziej problematyczne pewnie dla nas będzie ubieranie na spacerek ja to tak mniej wiecej wiem co i jak ale jak np. wychodze z Wojtasem na spacer to zawsze mu na pleckach sparwdzam czy nie ma zimnych albo spoconych

kapka, super z tą pozytywką my coś pewnie kupimy dzidziolkowi "na zajączka"

Dziewczyny Wy o zaliczeniach na uczelni jeeej, mi sie zaczynają na początku maja, ale narazie staram się o tym nie myśleć

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Stetoskopem nic nie słychać nawet jak się rusza - próbowałam Mój na ostatnim usg wyglądał jak obcy Wypięknieje na pewno, nasze dzieci nie będą brzydkie
moim stetoskopem słychać takie szuranie jak się rusza, a jak kopi to takie "stuk" ale nasze malenstwo to kopie prosto w ten stetoskop, mądrala

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2011-04-12 o 05:38
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 05:43   #406
spray
KWC

Cytat:
Napisane przez eveline22 Pokaż wiadomość
dziewczyny w ktorym tyg najlepiej isc na usg 4d? chce córce zrobic frajde i isc z nia,jak bylismy na genetycznym usg to tak jej sie podobało ze przez kilka dni chodzila ze zdjeciem bobasa,po czym zawiesila sobie nad łóżkiem

Podobno optymalny czas to 22-33 tc. Ja chciałam zrobić 4d w 17tc3d i położna powiedziała, że ciąża jest jeszcze za mała. po 33 znowu zbyt zaawansowana.
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 06:47   #407
pestka78
Rozeznanie

Czesc dziewczyny

Plan miałam taki....wstac rano, przeczytac co u Was i odpisac zanim zarzucicie kolejne wiadomosci i się nie przebiję) Chyba mi się udało.

Dziś mam wolne. Uczniowie piszą egzamin a ja z racji mojego stanu nie zostałam przydzielona do komisji(byłam juz raz w tamtym tygodniu i wystarczy).

Jade dziś do endokrynologa. Jak na moje oko wyniki są ok, wiec nie martwię się. A później wieczór z tz
pestka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 06:52   #408
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Hejka
Acelinka jak zwykle pierwsza, ranny ptaszek

Cytat:
Napisane przez eveline22 Pokaż wiadomość
moja ginka nie ma 4d, tylko jeden lekarz w mieście ma i jak dzwoniłam to 250zł kosztuje, no i babka w rejestracji mówiła, że najlepiej między 22tc a 26tc. Ale myslę, że się skusimy, bo na pewno niezapomniane widoki, a i pierwsza ciąża to człowiek ciekawy wszystkiego

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
Cześć w nowym wątku. Od kad zniknelam w niedziele mam takie urwanie glowy ze juz drugi dzien klade sie po 2:00 jak dla mnie koszmar. Nie mam czasu Was czytac i pewnie nie nadrobie. Caly tydzien mi sie taki zapowiada. Przynajmniej do soboty wlacznie. Mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze. Trzymajcie kciuki zebym przezyla ten tydzien. Postaram sie cos napisac w czwartek po USG.
oj współczuje nawału pracy, także trzymaj się i daj znać po wizycie

Miłego dnia dziewczyny
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 07:20   #409
pestka78
Rozeznanie

Śpicie Dziewczyny? Ja juz po sniadanku i po pasku czekolady Tak się naczytałam o słodkich wodach płodowych, że tez postanowiłam dac mojemu brzuszkowi troszkę szczęscia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 07:25   #410
tusia872
Zadomowienie

a ja ide na 3D w 20 tygodniu mam nadzieje ze nie za wczesnie piszecie ze od 22 tygodnia mam nadzieje ze w 20 tez bedzie wszystko ładnie widac jak w 22

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 07:32   #411
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Podobno własnie w drugiej czuje się szybciej. Moja siostra czuła w 1 dopiero w 21 tc.
U mnie to się sprawdziło - w pierwszej ciąży ruchy czułam w połowie 18 tc, a teraz w ostatnim dniu 16tc

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 07:37   #412
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kapka Pokaż wiadomość
Jak ciąża wpływa uspokajająco na kobiety, mi jak na razie wychodzi panowanie nad złymi emocjamiwpływ dobrego wychowania albo anielskiej ciepliwości
Też jakoś bardziej panuje nad emocjami, choć czasem wybucham z byle powodu wczoraj się tak wkurzyłam na wieczór, mąż mi czekoladę kupił i jakoś się uspokoiłam ale płakałam jak bóbr .

Cytat:
Ja wybrzuszeń czy ruchów pod ręką nie mam, tylko takie jakby przesuwanie dziwne czuję. Nie wiem, czy to nie wyobraźnia .!
To przesuwanie to i ja czuję od dłuższego czasu plus takie uczcucie jakby ktoś mnie dotykał w środku -> taki obcy

Cytat:
ale czad
http://www.zaczarowane-sny.pl/pl/p/C...tu-Maurycy/728

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
a ja ide na 3D w 20 tygodniu mam nadzieje ze nie za wczesnie piszecie ze od 22 tygodnia mam nadzieje ze w 20 tez bedzie wszystko ładnie widac jak w 22
Ja nie wiem czy się skuszę na 3d może później...

Dziś wstając w domu miałam 15 stopni , już się przyzywyczaiłam do tej temperatury ciałem, ale moje przeziębienie rozwija się w najlepsze w tej temperaturze

Mąż mnie wczoraj zgasił znalazłam przepiękne misiowe kurteczki jak wy, pokazałam meżowi a ten powiedział że po co mi to przed porodem? Że mam absolutnie nic nie kupować! Przykro mi się zrobiło, bo już bym chciała coś mieć takie urealnienie mojej dzidzi... ehhh.
Zastanawiam się mocno czy nie kupić i u mamy nie skaładować, nie dowie się a ja będę wzdychać , chociaż tyle mojego... Bo o innych rzechach to widze będę mogła pomarzyć ...

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 07:43   #413
pestka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Też jakoś bardziej panuje nad emocjami, choć czasem wybucham z byle powodu wczoraj się tak wkurzyłam na wieczór, mąż mi czekoladę kupił i jakoś się uspokoiłam ale płakałam jak bóbr .

To przesuwanie to i ja czuję od dłuższego czasu plus takie uczcucie jakby ktoś mnie dotykał w środku -> taki obcy

ale czad
http://www.zaczarowane-sny.pl/pl/p/C...tu-Maurycy/728

Ja nie wiem czy się skuszę na 3d może później...

Dziś wstając w domu miałam 15 stopni , już się przyzywyczaiłam do tej temperatury ciałem, ale moje przeziębienie rozwija się w najlepsze w tej temperaturze

Mąż mnie wczoraj zgasił znalazłam przepiękne misiowe kurteczki jak wy, pokazałam meżowi a ten powiedział że po co mi to przed porodem? Że mam absolutnie nic nie kupować! Przykro mi się zrobiło, bo już bym chciała coś mieć takie urealnienie mojej dzidzi... ehhh.
Zastanawiam się mocno czy nie kupić i u mamy nie skaładować, nie dowie się a ja będę wzdychać , chociaż tyle mojego... Bo o innych rzechach to widze będę mogła pomarzyć ...
Wiecie...czy ze mną jest coś nie tak, że ja jeszce o kupowaniu ciuszków nie marzę?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 07:47   #414
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Ja 4D robiłam w pierwszej ciąży w 22tc, ładnie było widać synka, teraz chyba nie będę robić, wolę na co innego kasę przeznaczyć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (41,0 KB, 29 załadowań)

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 07:53   #415
tusia872
Zadomowienie

Ja w sumie to tez bym sie zastanawiała nad tym 3D ale tak sobie pomyslałam pierwsze prenatalne miała za darmo drugie w 2D sa za darmo a w 3D dopłata 130zł + 30zł płytka z filmem wiec nie jest tak zle jakbym miała płacic za pierwsze prenetalne i za nastepne to tez bym sie zastanowiła

piekny synek
mama nadzieje ze u mnie w 20 tygodniu tez tak ładnie bedzie widac jak myslicie??

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 08:00   #416
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Wiesz co - biorąc pod uwagę, że to na chrzest, to chyba nie będę żałować. Zresztą u mnie chrzest pewnie dopiero na wielkanoc, ze względu na chrzestną, więc tego nie oglądam.
Cytat:
No błagam, zrobię ci chyba zdjęcia na golasa to uwierzysz haha
Taaaa jasne .
Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
Gosiu - nie wiem, czy gratulować, że dużo pracy, czy współczuć. Kaska pewnie się przyda. Nie przemęczaj się za bardzo!
Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
moje to się wyraźnie cieszy na słodkie kopie wtedy że hej chociaż ostatnio po kwaśnych mandarynkach też kopało pewnie kwasiołki ten lubi, po mamusi

super, że czujesz
Jeszcze nic pewnego, ale chyba tak . Nie zwróciłam jeszcze uwagi, czy reaguje na słodkie czy kwaśne. Rano jem słodkie płatki i raczej się nie rusza, czuję raczej po południu.
Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
Jade dziś do endokrynologa. Jak na moje oko wyniki są ok, wiec nie martwię się. A później wieczór z tz
Cześć , trzymam kciuki za wizytę u lekarza, czemu musisz jeździć do endokrynologa?
Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
U mnie to się sprawdziło - w pierwszej ciąży ruchy czułam w połowie 18 tc, a teraz w ostatnim dniu 16tc
No właśnie, chyba u wielu mam się sprawdza.
Cytat:
Heheh też tak pomyślałam, że to obcy, ale nie chciałam tak napisać .
Cytat:
Tak czytam kolejny dzień o zimnie w Twoim domu i nie wiem, czy Ty masz awarię pieca jakiegoś?
Cytat:
Małgosiu z tego co kojarzę, to Ty od początku pisałaś, że Twój mąż nie zgadza się na żadne zakupy. Ale czym on to motywuje? Jak swojemu powiedziałam, że może potem sam zrobić zakupy, to zrobił tak przerażoną minę, jakbym co najmniej kazała mu skoczyć z mostu.
Jest przesądny?

Stary 2011-04-12, 08:02   #417
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
Wiecie...czy ze mną jest coś nie tak, że ja jeszce o kupowaniu ciuszków nie marzę?
No co Ty ja chce choć jedną rzecz mieć żeby żeby już móc marzyć
A o wózku czy innych rzeczach to jeszcze nie myślę.
Ciuszki są moim słabym punktem, sama lubie coś fajnego dla siebie znaleźć i teraz zaczełam dla dzidziusia szukać
Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
mama nadzieje ze u mnie w 20 tygodniu tez tak ładnie bedzie widac jak myslicie??
Ja się nie znam, ale powinno być już coś widać

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 08:03   #418
pestka78
Rozeznanie

Ukazałam Wam się

Do endokrynologa muszę co 6 tygodni jeździc, bo mam nabytą niedoczynnosc tarczycy.... Ostatnio leczyłam się sama, robiłam badania co 3 miesiace i sama zwiększałam lub zmniejszałam dawkę leku - wcale to nie trudne - ale teraz byo by to głupotą..... Tak więc co 6 tygodni pojawiam się u Tz przynajmniej bo to u niego w miescie chodzę
Stary 2011-04-12, 08:06   #419
anciaahk
kosmitka

To ja się pochwalę, co właśnie wylicytowałam za całe 8,50 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1546925266.jpg (17,2 KB, 34 załadowań)

Stary 2011-04-12, 08:08   #420
pestka78
Rozeznanie

Cytat:
To ja się pochwalę, co właśnie wylicytowałam za całe 8,50 zł
Zakochałam się Chyba pomału zmienię nastawieniehihi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości