|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
ktosia jak goscie przyjda to w jadalni bedziemy ich goscic. a naroznik bedzie przed pokojem zuzy bo tam jest taki pokoj ala przechodni ktory widac z jadalni tez
|
|
|
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Cytat:
bo już myślałam, ze całkiem stracicie salon, a szkoda by trochę było
|
|
|
|
|
#513 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Atomufka wcale ci sie nie dziwię że jesteś zdenerwowana, skumulowało sie kilka problemów, ale bedzie dobrze. Szkoda że z umową tża tak wyszło, może z czasem jak sie sprawdzi to warunki płacowe sie polepszą, a kolegów z pracy niech nie słucha, nie znam osoby która by nie narzekała na swoją firmę mam nadzieję że sprawa z mieszkaniem się wyjaśni i w końcu dostaniecie akt notarialny, sama bym drżała w takiej sytuacji. Trzymam kciuki za jutrzejszą rozmowę!Martuś ja cię doskonale rozumiem i też bym była wściekła, rehabilitantka ma obowiązek wykonywać polecenia lekarza. Mam nadzieję że w piątek Pat będzie miał już plastry! Kasiaher brawa dla Dominika ani sie obejrzysz a będzie latał po domu!Gucia jestem pewna że uporasz sie z tym młynem, w końcu kto jak nie Ty! Kliwia zdecydowaliście sie na to łóżko ze skrzynią, czy będziecie mieli inne?
|
#514 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak kupujesz nowe mieszkanie to ono wpierw należy do developera,a akt notarialny=akt własności mieszkania, w naszym przypdaku musi zostać przepisana z developera na nas
|
||
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher sami założyć nie możemy - tzn możemy ale wątpię żeby przyniosło to jakieś rezultaty bo to jest "kinesiotaping" i żeby skutecznie operować plastrami trzeba mieć kurs, więc niestety musimy czekać na nią
a co do teściowej to bardzo dobrze zrobiłaś - ja nie wyobrażam się nie myć - nie wziąć raz dziennie prysznica, tak sami nie wyobrażam sobie nie wykąpać po całym dniu harcy dziecka, rozumiem zrobić "dzień brudasa" raz na jakiś czas, ale higieny dziecko należy uczyć od początku a tak to jakie wzorce dostaje? każda mama niech w swoim sumieniu decyduje o wychowaniu i pielęgnacji dziecka a skoro ty (sama czy też z mężem) zadecydowałaś tak a nie inaczej to teściowa czy mama siostra brat szwagierka czy sąsiadka albo ktokolwiek inny ma guzik do tego.. wielkie brawa dla Domisia!!!! też tak myśle strippi ktosia mona_ja dziękuję za ciepłe słowa Rosette hej!! kliwia ale pokażesz fotki po wszystkim?
|
|
#517 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia czujemy się dobrze dzięki. Mam pytanie rodziłaś z mężem?
dla Dominisia
|
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
mona tak bierzemy lozko z podnoszonym stelarzem
martucha no nie wiem czy pokaze
|
|
|
|
#520 |
|
Rozeznanie
|
kasiaher współczuję takich "dobrych rad i uwag" - mam nadzieję, że moja mama i teściowa nie będą takie- zwłaszcza teściówka, bo razem mieszkamy
aaa i gratulacje dla Dominika
|
#521 |
|
Wtajemniczenie
|
kliwia ja to nie wiem kiedy się wyprowadzę od Dominika
mona ja bardzo bym chciała żeby już chodził , nie naciskam niech sam do tego dojdzie , ale i tak jest straszny urwis jak raczkuje a raczej biega jak piesek na kolankach i łapkach i rozrabia a jak będzie chodzil to przynajmniej wygoda dla mnie rozrabiac i tak będzie ale to nawet wygoda jak go gdzies postawię i stoi a nie na rękach non stop marta no chyba że tak , no szkoda że tak olewa sobie takie sprawy tym bardziej że to dziecko a tu tzrba działać a nie się obijac trzymam kciuki ,moim zdaniem to bądź bardziej stanowcza i domagaj się bo widzę że babka chyba za bardzo pewna siebie jest wiesz ja bym powiedziała to co napisałaś tutaj " że do tej pory byliśmy zadowoleni z pani i z przeprowadzonych rehabilitacji, ale ostatnio zauważyłam że Pani nie przykłada się do swojej pracy z MOIM dzieckiem, ja jestem matką i oczekuje najlepszej opieki dla swojego syna, wiem że to tylko kolejne dziecko które Pani prowadzi ale jęsli nie zmieni Pani swojego podejścia do pracy z moim synem będę zmuszona udać się do Pani zwierzchnika" i tyle oczywiście jeśli znowu wyjdzie coś z tymi plastrami, bądź stanowcza , dobre maniery to wiesz gdzie ja chowam jak chodzi o moje dziecko i jego zdrowie w du*** i mam gdzieś co ktoś sobie pomyśli scio rodziłam na prostej i rodziłam z mężem , bardzo polecam bezcenna pomoc dla mnie i bezcenna pamiątka dla męża rosette dzięki no to idę zaraz na spacerek ciepło zaraz Dominik zaśnie to będę miała spokój bo coś ciężko z tym spokojem ostatnio ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- celi czasami można posluchać , ale nie jak ktoś ci ewidentnie wmawia że jesteś zła czy głupia albo przesadzasz to mnie wkurza , zauważyłam że sama zaczęłam dawać jakieś rady odemnie do innych mam tzn do koleżanek które urodziły sama pamiętam jak mnie to wkurzało i przestała i mówię " wiesz co ja np. Dominikowi podałam to.... no i pomogło, a moja koleżanka podała tamto i jej znowu to pomogło .." ale to jakoś nie uniknione żeby dawac jakieś rady ok to rozumiem ale nie gadanie że jesteś zła matka bo to.... o jejku zabiłabym pamiętam mojego kolegę który najeżdzał na mnie że tak krótko karmiłąm synka więc powiedziałam mu parę słów i skończył swoją gadkę , wkurza mnie to nie przeciętnie co innego dawać jakąś radę a co innego najeżdzac na kogoś uuuu... zabiłabym normalnie no ale wiecie jaka ja jestem , nie daję sobie wchodzić na głowę i potrafię odpysknąć ale dużo na tym zyskuje i poprostu taki mam charakter jednym to odpowiada a drugim nie i mam to gdzieś
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu napisałam Ci pw.
Martuś współczuje Ci przejść, ale to niesamowite jak bardzo się pani zmieniła
|
|
|
|
#523 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do dobrych rad to się nie dziwię że Ci ciśnienie podnoszą, teraz madrują a ciekawe jak one wychowywały własne dzieci, może po prostu je zżera od środka że jesteś taką dobra matką.
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
Mona, dzięki
Kasia, no współczuję, ale dobrze im powiedziałaś. To jest Twoje dziecko i Ty o nim decydujesz. A jeśli chodzi o mycie - to ja też będę myć codziennie Martucha, Ty się kochana nie nerwuj, nie nerwuj! Już wystarczy. Kobieta przesadza, jej obrót o 180 stopni mnie przeraża. Kliwia, czekam na fotki Jestem bardzo ciekawa jak to będzie wyglądać.łłłooo. matko. Nawet nie zaczęłam tego co sobie na dzisiaj zaplanowałam. Ciągle coś... no to do potem!
|
#525 |
|
Wtajemniczenie
|
Kliwia łóżko też będzie z Voxu czy innej firmy? No i ja też czekam na fotki!
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
Łoooooo jesu
zwątpiłam właśnie ![]() przegladam lokalna gazete a tam w moim szpitalu, czyli tam gdzie ktosia chce rodzic, przyszla na swiat dziewczynka .... ma na imie tak jak Ktosia wybrała ... i mama ma na imie ... tak jak Ktosia... Ktosia ale to nie ty nie? ![]() ale zbieg okoliczności....przez chwile zwatpilam bo jeszcze miejscowosc podobna
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2011-04-12 o 12:47 |
|
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zapewniam, że na porodówkę się jeszcze nie wybieram ![]() Ciekawe kto się pode mnie podszywa?
|
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
niezły zbieg okoliczności nie?
|
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
Niesamowite
Wyobrażam sobie Twoje zdziwienie jak zobaczyłaś te dane w gazecie |
|
|
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... zaczelam do Tz mowic i w miare potoku slow zdalam sobie sprawe ze wczoraj widzialam cie na wizażu wiec to przeciez nie ty a tz biedak i tak nie wiedzial o co chodzi ![]() twojego nazwiska nie znam wiec nie od razu zajarzylam ze to zbieg okolicznosci
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2011-04-12 o 13:04 |
|
|
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#532 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
Rosette Scio
![]() kliwia co nie wiem ja chce widzieć ![]() kasiaher dzięki!! wykorzystam twoje słowa na pewno Gucia nie wiem czy ona się zmieniła czy my tego nie zauważaliśmy ale wcześniej nie olewała zajęć nie spóźniała się pracowała z nim nawet "wciskała" nas na dodatkowe godziny, teraz jak jego problemy diametralnie się zmieniły to i ona już ma w sobie miej zapału, może wie że już nie musi się wysilać i tego nie robi, rozumiem że nie musi mu poświęcać tyle czasu ale podstawowe rzeczy wykonać powinna.. może młody jest za mało absorbującym przypadkiem, olać już mi się nie chce tego rozkminiać myszka_maj zbieg okoliczności albo ktosia ściemnia i pisze z porodówki tudzież już z domu ale nie chwali się
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-04-12 o 13:51 |
|
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie biorę ja od dwóch lat słucham swojego ciała jak eko mama brałam dawno temu ale nie długo
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
mona lozko tez z voxu drogie bo na 160cm 2100 chyba kosztuje, ale bierzemy wszytsko od kompletu, bo juz mam dosc kazdego mebla z innej parafii. A te meble co agus pokazywala z wejnerta akurat u mnie mieli w stym skelpie remont i nie moglam sobie pomacac :/ dodatkowo mieli szafe na 100cm albo na 200cm oczywiscie ta na 100 bym sie nie zmiescila a ta 200by mi nie weszla. ta z voxu ma 175
moi rodzice chca sie dorzucic wiec ta cena nie jest az tak straszna dla nas, no i bierzemy na 10 rat bo sa 0% |
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha, przytulam
Rosi lato Ci się marzy i opalanie?! ![]() Myszka, pięknie to wydedukowałaś Kasia, Ty hetero! Uwielbiam tą Twoją żyłkę do afery! Ale w słusznej sprawie, żeby nie było!U mnie się po chmurzyło. Mam tylko nadzieje, że nie będzie padać, bo mam umówiony spacer i obiad z Danielitem
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher a czemu nie wiesz kiedy sie od dominika wyprowadzisz? brak pokoju zeby zrobuc sypialnie?
|
|
|
|
#538 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dalej śpiąca
![]() zrobiłam pulpety na obiad w sosie pomidorowym z koperkiem, TŻ dalej nie ma ani znać nie daje o której będzie, ja to głupia jestem tak się napaliłam na dziecko że dziś w lumpach tylko śpiochy oglądałam
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.

bo już myślałam, ze całkiem stracicie salon, a szkoda by trochę było
mam nadzieję że sprawa z mieszkaniem się wyjaśni i w końcu dostaniecie akt notarialny, sama bym drżała w takiej sytuacji. Trzymam kciuki za jutrzejszą rozmowę!
ani sie obejrzysz a będzie latał po domu!
hehe nie no, teraz by było za późno na podejmowanie takich decyzji, bo by nie wyrobił się z programem 

aaa i gratulacje dla Dominika