|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |
|
Szara Eminencja
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Witam dziewczyny
![]() U mnie wzrost 0,5 kg ale 66 dalej jest ![]() Cytat:
O jakie portki przy duże A teraz... z pupala lecą![]() Moi rodzice byli dzisiaj z pieskiem na szczepieniu, matko jaki szał :O każdy go chciał ściskać, głaskać, brać na ręce. Jakiś chłopak nawet składał ofertę kupna mojemu ojcu
|
|
|
|
|
#2462 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2463 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2464 |
|
Wtajemniczenie
|
witam Was
![]() u mnie dzien zakrecony jak nie wiem w pracy siedze i latam do klientow jak kot z pecherzem ech. Waga uparcie stoi ale nie przejmuje sie tym . Byla kumpela w weekend ze swoim chlopakiem i on powiedzial ze ladnie wygladam ![]() z BMI 43 zeszlam naq BMI 29
|
#2465 |
|
Szara Eminencja
|
|
|
|
|
#2466 |
|
Zadomowienie
|
a ja od wczoraj mam taki nastrój. że nic tylko siąść i płakać
|
#2467 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- A co się dzieje? |
|
|
|
|
#2468 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję Basiu Cytat:
Cytat:
dziekuję Cytat:
dziękuję
|
|
#2469 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
No i tak nas straszyli, że ma padać w Warszawie cały dzień, a ja tymczasem byłam z Oskarciem na 2-godzinnym, pięknym, słonecznym spacerku. Może w samej stolicy pada Widać, opłaca się mieszkać na obrzeżach W-wy ![]() Ja wczoraj miałam P, dziś PW, nie weszłam jednak rano na wagę. Mam znów plan, aby zważyć się dopiero pod koniec tygodnia. Ciekawe, czy dotrzymam ![]() Zawsze ważę się codziennie, bo dzięki temu mogę sobie kontrolować menu. Wiem, kiedy i co trzeba odstawić, co ograniczyć, a czego zjeść więcej ![]() No nic, trzymajcie kciuki za moja silną wolę hehe
|
#2470 |
|
Wtajemniczenie
|
moze @??
|
#2471 | ||
|
Wtajemniczenie
|
co się stało?
![]() Cytat:
gratulacje!Cytat:
ja nie dałabym rady-chyba, że byłabym zmuszona... będę zmuszona w święta w domu... a i chyba zrobię dodatkowy dzień PW, to spadnie mniej:P
|
|
|
#2472 |
|
Zadomowienie
|
no czasem tak mam, że mnie wszystko dobija, martwię się jak sobie poradzimy z TŻ-tem, bo ciągle jakieś wydatki.. i czasem jakoś normalnie z tym żyję i mam w dupie to i myślę, że kiedyś będzie lepiej, a czasami mnie to za bardzo męczy..
i jeszcze siedzę w pracy, a moje "koleżanki" co chwile narzekają, że mało zarabiają, że to, że tamto.. a ja pracuję rok na umowę zlecenie i pewnie zarabiam połowę mniej niż one i muszę słuchać tego narzekania.. PO PROSTU CZASEM MAM WSZYSTKIEGO DOŚĆ
|
#2473 |
|
Raczkowanie
|
tchnienie-wiatru a moze byłabys taka dobra i napisała mi na priv, jakiś przykładowy swój dzień P, co dokładnie jesz, jakiej forimy, ile ? Moze zastosowałabym to u siebie
i zobaczyłabym, bo moze ja naprawde robie cos zle ;/
|
|
#2474 |
|
Raczkowanie
|
Nadiia24 - no nareszcie jesteś!!!!
Nie przejmuj się pracą, znajdziesz lepszą, a nie u jakiś wyzyskiwaczy!!! Sorceresss - trzymam kciuki za jutrzejsze ważenie!!! ![]() A z okazji STUDNIÓWKI - DUKANÓWKI wszystkiego NAJCHUDSZEGO!!! Tchnienie - ja zawsze dobrze radzę - z leniem trzeba się czasem zaprzyjaźnić basia_ww - bidulka ![]() A co do wagi, to musisz być cierpliwa modliszka87 - dla Ciebie także najchudsze życzenia ![]() anita9005 - myślę, że dobrze zrobiłaś odstawiając parówki. Zastąp je wędlinką i zobaczymy, czy to one były winne. PANDZIA - CO Z KOMISEM?? bo ostatnio moje pytanie akurat lądowało na końcu strony i chyba nie zauważyłaś ![]()
Początek 13.02.2011 66,1 kg ![]() ![]() II faza od 18.02.2011...... 05.07.2011 54,50kg jest mnie mniej o 11,60kg!!! 05.07.2011 początek III fazy 120dni III faza - 54,30kg , w porywach do 53,10kg Edytowane przez dominic_sz Czas edycji: 2011-04-12 o 13:06 |
|
|
|
#2475 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ech wiem jak to jest. Pewnie macie kruchy miesiac ja jak mam taki to tez caly czas sie kłocimy z TŻ i w ogole jestem przygnebiona ale pamietaj ze bedzie w koncu lepiej
|
|
#2476 |
|
Raczkowanie
|
Blondyna - witamy w szeregach
karmeelek - gratuluje spadeczku Wyjątkowo łaskawy ten @ pysia222 - dawaj no tą wagę!!! ![]() ![]() ![]() popolka - JUCHU!!! ![]() tina22 - Gratuluję!!! Jak nam niewiele do szczęścia potrzeba ale faktycznie, gdy nagle faceci znów się za nami zaczynają oglądać, aż serducho się cieszy ![]() sweetpinky - WOW!!!! Kochana!!!! Gratki!!!! ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- ![]() Ale wiesz co??!! Tu na forum jest na szczęście parę kobitek, co potrafi poprawić humor!!! ![]() A tak na serio - coś się dzieje konkretnego?? czy sama nie wiesz, co jest?? taka po prostu chandra??
|
#2477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty tez się nie martw Będzie dobrze!
|
|
|
|
|
#2478 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ech wiem jak to jest. Pewnie macie kruchy miesiac ja jak mam taki to tez caly czas sie kłocimy z TŻ i w ogole jestem przygnebiona ale pamietaj ze bedzie w koncu lepiej---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- ja mam chrzciny 24kwietnia (maz jest chrzestnym) i 1maja nastepne chrzciny. Po czym kumpela ktora byla psytala mojego meza czy zostanie chrzestnym a chrzcza w maju. Chyba zagram w automaty
|
|
#2479 |
|
Szara Eminencja
|
Ja już nie mam siły się załamywać. A najgorsze jest to, że ja już nie wierze, że będzie lepiej...
|
|
|
|
#2480 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wielu moich znajomych, mój mąż, na różnych rynkach to zauważyli. Ja np. widzę nawet po ilości ludzi, jaka teraz przerzuciła się na Biedronkę! U nas w Otwocku nie nadążają z dostawami!!! tyle osób u nich kupuje, bo wiadomo -taniej. Pamiętaj, że w naszym życiu działa jednak wykres sinusoidalny i po każdym dołku ZWYCZAJNIE MUSI PRZYJŚĆ LEPSZY OKRES!!! Główka do góry! ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
Początek 13.02.2011 66,1 kg ![]() ![]() II faza od 18.02.2011...... 05.07.2011 54,50kg jest mnie mniej o 11,60kg!!! 05.07.2011 początek III fazy 120dni III faza - 54,30kg , w porywach do 53,10kg Edytowane przez dominic_sz Czas edycji: 2011-04-12 o 13:35 |
||
|
|
|
#2481 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny!!
ale mnie i tak to wszystko wkurza, oboje się staramy, zmieniamy pracę zawsze, żeby iśc do lepszej, studiujemy, mieszkamy razem, płacimy rachunki itd.. i powinniśmy cieszyć się życiem, bo przecież jesteśmy młodzi a tu ciągle jakieś zmartwienia, że czasem nic mi się nie chce i czuję sie jak stary człowiek zmęczony życiem. Wiem, że narzekam, ale tak to przecież wygląda. A wszyscy wymagają tylko od nas czegoś. i jak tu siedzę to się wkurzam, że te kobiety siedzą na dupie. Nigdy nie spotkałam się z tak dobrymi warunkami pracy jak tutaj. a one ciągle narzekają ( jednocześnie kupując sobie kurtkę na wycieczkę na spacery za 400zł) premia na święta 600zł.. czemu taka mała?! ja pewnie jej w ogóle nie dostane, bo mam umowę zlecenie.. chociaż na Boże Narodzenie dostałam prawie 1000zł i tak siedzę czasem i zakładam słuchawki i włączam sobie muzyke, bo zdzierżyć tego nie mogę. one tu pracują 30 lat, 20 i gówno wiedzą o szukaniu pracy i o pracowaniu za 1000zł, o gdzie o jakichkolwiek świadczeniach, premiach można tylko pomarzyć.
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
Czy wyście powariowały? 3 strony miałam do nadrabiania!
![]() Ja właśnie gotuje jaja i zaraz zrobie na obiadek coś ala pieczeń rzymską z jajem w środku. Najpierw myślałam o mielonym z jajem w środku gdzies widziałam przepis na jajka niespodzianki ![]() Jestem przed @ gębe mi tak obsypało że jestem w głębokim szoku bo nigdy nie mialam takich problemów. Dziś w pracy znów bez ruchu Popolka aaa to chociaz ładnie płaca za te nadgodziny,bo już myślałam,że stawkę normalną
|
#2483 |
|
Szara Eminencja
|
extravagance86, Tam gdzie pracowałam wcześniej było podobnie... Do tego wychodzenie w trakcie pracy, a praca taka lajtowa, że... Ale i tak narzekanie, że za mało płacą, że źle.
![]() Patrzcie jakie znalazłam ogloszenie o prace Kryteria
|
|
|
|
#2484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do pracy u mnie jest normalnie tak samo nawet grozi nam rozwiązanie przez to gadanie
♥ Edytowane przez sweetpinky Czas edycji: 2011-04-12 o 13:49 |
|
|
|
|
#2485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jesli chodzi o Tz to ja tez naleze do tych SZCZESCIAR ktore oszczedzaja na mechaniku . Moj Tz potrafi wszystko sam zrobic poczawszy od aut (sam je konstruluje - tyle , ze obecnie zmienil prace i od poniedzialku do piatku jest poza domem , dlatego auto bede miala najwczesniej w sobote) az do wszystkich prac domowych czyli kafelkowanie , wymiana okien , polozenie chodnika,sprzatanie itp. No taki DINOZAUR jak sie smieja moje kolezanki
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2011-04-12 o 13:56 |
||
|
|
|
#2486 |
|
Wtajemniczenie
|
a wlasnie ile teraz chrzestny na chrzcinyy daje?? Mąż bedzie trzymal chlopaka moze pomozecie cos kupic??
a na chrzest idziemy do dziewczynki
|
#2487 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kochana głowa do góry - trzeba myśleć pozytywnie, wtedy wszystko wyda Ci łatwiejsze, życie jest za krótkie by się dołować
Cytat:
a co do czosnku - właśnie zajadam chili con carne - już mam dość takie pikantne - że chyba 1.5 litra płynów wypije na raz Cytat:
Tak nie można myśleć a co dopiero mówić, zawsze po burzy wychodzi słoneczko więc proszę takich tekstów nie puszczać bo , będzie dobrze i trzeba wierzyć, jesteśmy z Tobą więc głowa do góry Cytat:
Powiem Wam że najgorsze jest to że jak się wali to wszystko na raz- ja jestem takim typowym tego przykładem... ale może to innym razem ... |
|||
|
|
|
#2488 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Moje już baaardzo długo nie wychodzi, z czasem sie traci nadzieje, niestety
|
|
|
|
|
#2489 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

więc postanowiłam zrobić foto
A teraz... z pupala lecą

strasznie dziwne... może przebadaj się na tarczycę, bo to może mieć wpływ... albo przejdź się do lekarza i powiedz co i jak, bo to fizycznie niemożliwe, żeby na Dukanie nie schudnąć, bo jemy max 1500 kcal, a spalamy ok 2000, więc mamy niedobór, który powinien skutkować min. tymi 0,5kg tygodniowo... a dodatkowo organizm spala kalorie spalając białko, więc tu się nie da nie chudnąć. moim zdaniem powinnaś pójść do lekarza...

Widać, opłaca się mieszkać na obrzeżach W-wy 

ja nie dałabym rady-chyba, że byłabym zmuszona... będę zmuszona w święta w domu... a i chyba zrobię dodatkowy dzień PW, to spadnie mniej:P

Będzie dobrze!