Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-04-11, 22:58   #1441
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI

mój na pierwszej je¼dzi kaza³ mi wcisn±æ gaz(oczywi¶cie zrobi³am to bez wyczucia ) pó¼niej ruszyli¶my i kaza³ mi siê zatrzymaæ ale uprzedzi³ "tylko ¿eby¶my nie wyl±dowali na szybie"

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-11, 22:58   #1442
foxy123
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 650

Cytat:
Napisane przez LunatyczkaBB Poka¿ wiadomo¶æ
Dobry wieczór

Na to nie ma regu³y.
Zazwyczaj zaczyna siê od miasta (ka¿demu nowemu kursantowi ciê¿ko w to uwierzyæ, dopóki siê nie przekona ). Ja pierwszy raz wsiad³am do samochodu na poboczu jakiej¶ drogi (co to by³ za szok ). I najpierw trochê bocznymi drogami, a potem centrum (dalej na pierwszej je¼dzie). Plac zobaczy³am chyba ok.10 godziny pierwszy raz. 15 minut na nim spêdzi³am i miasto. Potem na niego przyje¿d¿a³am co jaki¶ czas, kilka razy ³uk, górka i znowu w miasto. Na placu nie da siê d³u¿ej ni¿ 15 minut spêdziæ w ci±gu jednej jazdy .

Ja nigdy nie mia³am problemów z kierownic±. Ju¿ po pierwszej je¼dzie zosta³am pochwalona za skrêcanie. Ale¿ wróci³am wtedy do domu dumna

Dzisiaj sz³am sobie przez miasto, na pasach zatrzyma³a siê eLka, ludzie przeszli, eLka zgas³a, ja w tym czasie dosz³am do pasów. No to my¶lê, ¿e skoro zgas³ ju¿ raz, to niech jedzie, a nie zatrzymuje siê znowu. I w tym momencie samochód z naprzeciwka siê zatrzyma³, na co kursant te¿. Zrobi³ to tak, ¿e I. prawie odbi³ siê od szyby

Co do luzu, mogê powiedzieæ tyle... .
Jak s³yszê "doje¿d¿aj na luzie to a¿ mn± trzêsie" . I nigdy tego nie robiê, a potem muszê s³uchaæ "to po co je¼dzisz, skoro nie chcesz siê niczego nauczyæ?"
a ja myslalam,ze najpierw pare h na placu a potem miasto
nie znam sie kompletnie, dopiero zaczynam
Tez jestem w szoku,ze tak odrazu trzeba bedzie jechac jak ja pojecia nie mam tyle co TZ mi dawal jezdzic ( ale zmienial mi biegi)
Stary 2011-04-12, 06:13   #1443
jomic
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 876

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
mój na pierwszej je¼dzi kaza³ mi wcisn±æ gaz(oczywi¶cie zrobi³am to bez wyczucia ) pó¼niej ruszyli¶my i kaza³ mi siê zatrzymaæ ale uprzedzi³ "tylko ¿eby¶my nie wyl±dowali na szybie"
ja swojego uprzedzi³am ze dzien wczesniej moje hamowanie bylo ostre i "instr" zwia³ z samochodu. Te¿ mi sie wydawa³o, ze jak siê wy¿szy bieg wrzuca to od razu samochód sam z siebie wystartuje jak rakietaI my¶la³am ze nie wyjadê na miasto póki ³uku bezb³êdnie nie zrobiê

Milego dnia chociaz zanosi sie na zimny, brrrr

jomic jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-12, 08:43   #1444
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 487
GG do sylwiszon757

dzieñ dobry do mnie dzisiaj zawitaj± kole¿anki
Stary 2011-04-12, 12:58   #1445
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ
I my¶la³am ze nie wyjadê na miasto póki ³uku bezb³êdnie nie zrobiê

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwiszon757 Poka¿ wiadomo¶æ
dzieñ dobry do mnie dzisiaj zawitaj± kole¿anki
a jak zdrówko?

Pobrali¶my siê
Stary 2011-04-12, 13:02   #1446
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

dziêkujê, co raz lepiej ale strasznie mi siê nudzi w domu...
Stary 2011-04-12, 13:06   #1447
princeseczka
Zakorzenienie

a ja po niedzielnej katastrofie postanowi³am dzisiaj chwyciæ byka Dziadek chcia³ ¿ebym go podwioz³a do sklepu wiêc akurat
tylko ¿e on siê boi ze mn± je¼dziæ zauwa¿y³am ¿e czêsto "hamuje" swoimi nogami,, a jak skrêcam w prawo w podporz±dowan± a na podporz±dkowanej auto stoi przy osi i mruga w lewo, to dziadzia mówi " ¿e te¿ siê nie boisz tak blisko niego przeje¿d¿aæ" tyle ¿e ja sobie poduszke na siedzonku umie¶ci³am (mimo tego ¿e mam 170 cm wzrostu) i widzê calutki przód a z jego perspektywy (to jest z perspektywy wpadaj±cego ty³ka) rzeczywi¶cie mo¿e to wygl±daæ na jechaniae" na ca³o¶æ"

Pobrali¶my siê
Stary 2011-04-12, 14:13   #1448
catttt
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 649

Cytat:
dziêkujê, co raz lepiej ale strasznie mi siê nudzi w domu...
To tak jak mi, ponud¼my siê razem

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
tylko ¿e on siê boi ze mn± je¼dziæ zauwa¿y³am ¿e czêsto "hamuje" swoimi nogami,, a jak skrêcam w prawo w podporz±dowan± a na podporz±dkowanej auto stoi przy osi i mruga w lewo, to dziadzia mówi " ¿e te¿ siê nie boisz tak blisko niego przeje¿d¿aæ"
To tak jak moja babcia
'Kasia, ale on jedzie'
'Ja te¿ jadê!'
'Ale to tak blisko, Kasia, a jak ¼le skrêcisz to wjedziesz na niego'

Ale koniec koñców stwierdzi³a, ¿e je¿d¿ê uwa¿nie
catttt jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-12, 14:57   #1449
princeseczka
Zakorzenienie

a dzisiaj jecha³am sobie za jakim¶ dziadziem i samochód mu zgas³ chwilê po tym jak skrêci³.. nie wiem co on zrobi³ bo siê nie zatrzymywa³( mo¿e mia³ za wysoki bieg?) i za chwilê patrzê a ten awaryjne sobie w³±cza. Ja kierunek, mój dziadzia"nooo jed¼" a ja- dziadku z naprzeciwka jedzie pan, mam wjechaæ mu na maskê??
nie mów mi co mam robiæ, bo kiedy¶ Ciê pos³ucham i bêdzie bum. No i na tym dzisiejsze komentarze dot. mojej jazdy siê skoñczy³y

Pobrali¶my siê
Stary 2011-04-12, 15:02   #1450
foxy123
Zakorzenienie

Czesc kobietki

Z racji tego,ze staracie mi sie pomoc i odpowiadacie na moje czesto glupie pytania postanowilam zadac jeszcze jedno
Po jakim czasie (godzinach?) ogarnia sie samochod to jest jego wielkosc? Nie wiem jak to wytlumaczyc, powiem na swoim przykladzie- jak moj TZ dal mi jezdzic to wydawalo mi sie zza kierownicy,ze jego Golf jest baaardzo duzy i ze ja jade cala ulica i inne auto sie juz nie zmiesci Czy to normalne na poczatku?
Szybko idzie sie oswoic i nie jezdzic po za linia lub po krawezniku/piaskowym poboczu?
Stary 2011-04-12, 15:05   #1451
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

nie wiem....nie czu³am tego nigdy tzn...na kursie, bo teraz to musia³am siê 'nabadaæ' jakie wymiary maj± moje auta ale to trwa chwilkê
Stary 2011-04-12, 15:08   #1452
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ
mój WORD ma przerazaj±cy wynik.
Pocieszajace jest to, ze pozosta³e kategorie maj± c±³kiem dobre wyniki - za drugim razem bêdzie lepiej
Ciekawie to zabrzmia³o Inna kategoria w planach?
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-12, 15:12   #1453
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem....nie czu³am tego nigdy tzn...na kursie, bo teraz to musia³am siê 'nabadaæ' jakie wymiary maj± moje auta ale to trwa chwilkê
Mnie sie wydaje,ze to tez byla wina jak moj TZ mial ustawiony fotel (ja go sobie juz nie przestawialam)noga na sprzegle to mi wisiala w powietrzu,a nie opierala na piecie. Takze siedzialam dosyc daleko od kierownicy no i bardzo nisko,wiec moze dlatego tak mi sie dziwnie wydawalo

Z drugiej strony moja kolezanka jak zdala prawko i przewiozla mnie swoim cieniasem to albo jechala przy samym rowie/poboczu,albo przy samej lini
Na pewno smiesznie to wygladalo z zewnatrz
Stary 2011-04-12, 15:17   #1454
catttt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez foxy123 Poka¿ wiadomo¶æ
Czesc kobietki

Z racji tego,ze staracie mi sie pomoc i odpowiadacie na moje czesto glupie pytania postanowilam zadac jeszcze jedno
Po jakim czasie (godzinach?) ogarnia sie samochod to jest jego wielkosc? Nie wiem jak to wytlumaczyc, powiem na swoim przykladzie- jak moj TZ dal mi jezdzic to wydawalo mi sie zza kierownicy,ze jego Golf jest baaardzo duzy i ze ja jade cala ulica i inne auto sie juz nie zmiesci Czy to normalne na poczatku?
Szybko idzie sie oswoic i nie jezdzic po za linia lub po krawezniku/piaskowym poboczu?
Ja na kursie nie mia³am z tym problemu, za to gdy zaczê³am je¼dziæ ju¿ po odebraniu prawka ( z reszt± te¿ Golfem) zawsze wydawa³o mi siê, ¿e jestem bardzo blisko linii albo j± przekraczam, przez co czêsto patrzy³am w lewe lusterko by siê upewniæ, ¿e wszystko jest ok
Ale po jakim¶ czasie samo przesz³o i ju¿ nie mam wra¿enia ¿e nie mieszczê siê na swoim pasie- czyli kwestia wprawy, tak samo jak z parkowaniem- na pocz±tku to dopiero by³a zagadka: zmieszczê siê tu czy nie
Stary 2011-04-12, 15:21   #1455
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

o parkowanie....zmora:rolle yes: mia³am z tym problemu do czasu kiedy kuzyn udowodni³ mi, ¿e zmieszczê siê moj± krowa w taka ma³± (wg mnie) szczelinê miêdzy autami

ale jak jade moj± krow± to lubiê siedzieæ wysoko, tak by widzieæ przód auta
Stary 2011-04-12, 15:24   #1456
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
o parkowanie....zmora:rolle yes: mia³am z tym problemu do czasu kiedy kuzyn udowodni³ mi, ¿e zmieszczê siê moj± krowa w taka ma³± (wg mnie) szczelinê miêdzy autami

ale jak jade moj± krow± to lubiê siedzieæ wysoko, tak by widzieæ przód auta

..dlatego nie bede zwracac uwagi czy sie ze mnie smieja, biore poduche na jazdy
Stary 2011-04-12, 15:26   #1457
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

generalnie w eLkach s± wysoko siedzenia, no chyba, ¿e jest niska?
Stary 2011-04-12, 15:37   #1458
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
generalnie w eLkach s± wysoko siedzenia, no chyba, ¿e jest niska?
Mam 1.58

Przypomnialo mi sie jak moj TZ mi powiedzial abym w zadnym wypadku nie stroila sie na egzamin, zadnych pazurow itd ( nie wiem po co mi to mowil, bo taka nie jestem, po 9 latach zwiazku powinien to zauwazyc :P ) bo znal taki smieszny przypadek.
Jak zdawal prawko 14 lat temu to zdawala tez z nim taka panna.
Zawsze na manewrach mieli malucha a na miescie byl do wyboru polonez lub duzy fiat.
No i przyszlo co do egzaminu, mowi, laska idzie w mini spodniczce, dekolt po pepek, wlos rozpuszczony i pazury megasne, Pan egzaminator zaprasza ja do Fiata a ta w ryk 'bo przeciez na jazdach miala zawsze poloneza i ona fiatem nie umie' Moj TZ myslal,ze parsknie smiechem ale staral sie byc powazny mowil,ze dziewczyna myslala,ze zda na wyglad a tu nawet to auta nie wsiadla i oblala bo egzaminator powiedzial,ze uczyla sie Pani jezdzic pojazdami do 3,5 tony a nie robila Pani prawka tylko na poloneza

Edytowane przez foxy123
Czas edycji: 2011-04-12 o 15:38
foxy123 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-12, 15:50   #1459
princeseczka
Zakorzenienie

ja s³ysza³am ¿e egzaminatorzy nie lubi± cwaniaków za kierownic± o wystrojonych pannach nic nie s³ysza³am, ale w mini do egzaminu na prawko? chyba "lekka" przesada
w mojej egzaminacyjnej grupie by³a pani na wysokim obcasie, w rozpuszczonych w³oskach i niema³ym dekoldzie. By³a w spodniach ( ale mróz dochodzi³ do -20 stopni) Niestety trafi³a na pani± egzaminator i po chwili wróci³a

Pobrali¶my siê
Stary 2011-04-12, 15:58   #1460
catttt
Zakorzenienie

Cytat:
ja s³ysza³am ¿e egzaminatorzy nie lubi± cwaniaków za kierownic± o wystrojonych pannach nic nie s³ysza³am, ale w mini do egzaminu na prawko? chyba "lekka" przesada
w mojej egzaminacyjnej grupie by³a pani na wysokim obcasie, w rozpuszczonych w³oskach i niema³ym dekoldzie. By³a w spodniach ( ale mróz dochodzi³ do -20 stopni) Niestety trafi³a na pani± egzaminator i po chwili wróci³a
Uwa¿am, ¿e na egzamin na prawo jazdy powinno siê ubieraæ bardziej oficjalnie, nie galowo, ale tak bardziej stonowanie i ciut elegancko, w koñcu to egzamin pañstwowy
Nie mam nic przeciwko odwa¿niejszym kolorom, ale odwa¿niejszy fason chyba lepiej sobie odpu¶ciæ
W koñcu wizualne wra¿enie te¿ jest wa¿ne tak jak u¶miech, 'Dzieñ dobry', 'Proszê', 'Dziêkujê' i zero trzaskania drzwiami
Stary 2011-04-12, 16:16   #1461
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez catttt Poka¿ wiadomo¶æ
Uwa¿am, ¿e na egzamin na prawo jazdy powinno siê ubieraæ bardziej oficjalnie, nie galowo, ale tak bardziej stonowanie i ciut elegancko, w koñcu to egzamin pañstwowy
Nie mam nic przeciwko odwa¿niejszym kolorom, ale odwa¿niejszy fason chyba lepiej sobie odpu¶ciæ
W koñcu wizualne wra¿enie te¿ jest wa¿ne tak jak u¶miech, 'Dzieñ dobry', 'Proszê', 'Dziêkujê' i zero trzaskania drzwiami
Zgadzam siê

Pobrali¶my siê
Stary 2011-04-12, 16:39   #1462
ekscentryczna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 077

HEy a ja dzisiaj szala³am na drogach hihihi tata to dzwoni³ do mnie 5 razy za ka¿dym razem nie odebra³am dopiero gdy dojecha³am oddzwoni³am i mówie co siê sta³o a on `no w³a¶nie nie wiem , zastanawiam siê czy mój samochód jest ca³y` hehe ale o mnie to ju¿ nie zapyta
Dzisiaj jeszcze bd kursik do znajomych i bd wozi³a znajomych bo bd piæ a ja sobie mo¿e kupie piwko na wieczór do domu
i musze siê po¿egnaæ z autkiem na 3 dni ale w sobote dalej szaleñstwo

a i przypomnia³a mi siê wpadka ... wyje¼dza³am z uliczki i podje¼dza³am tak do ulicy ¿eby widzieæ praw± i lew± stronê czy mam wolne a w tym momencie z lewej strony jecha³ samochód (a ¿e mam kobi to d³uga¶ne wiêc mo¿e troche wystawa³ zanim zobaczy³am wszystko i mia³am hamowaæ) no to mnie str±bi³ bo my¶la³ ¿e chce wyje¼dzaæ ... JA siê patrze kto to na mnie tr±bi a tu moja dyrektorka ze szko³y hahah a¿ g³owe schowa³am w dó³ haha

Edytowane przez ekscentryczna
Czas edycji: 2011-04-12 o 16:41
ekscentryczna jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-12, 16:59   #1463
Wizazanka492
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 916

Witam
Ja równie¿ jestem zdania , ¿e na egz trzeba ubraæ siê "chocia¿ odrobinê" elegancko ( w koñcu egzaminatorzy s± ubrani na galowo) .
W sumie to bardzo niestosownie wygl±da, gdy widzi siê id±c± na egzamin wystrojon± pannê (jakby na disco sz³a) .

Ja ju¿ my¶la³am nad swoim strojem na egz, za³o¿e d¿insy, czarn± marynarkê i bia³± bia³± bluzkê.
Zastanawiam siê nad butami, strasznie lubiê adidasów i strasznie w nich siê czujê :/
Za³o¿ê buty na koturni, niewysokiej, ale odrobinê koturni, chyba mnie nie nie zdyskwalifikuj±.. .. ;p

_________________________ __________________

Wizazanka492 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-12, 17:09   #1464
foxy123
Zakorzenienie

Ja takze uwazam,ze nalezy ubrac sie jakos odpowiednio choc wygodnie Moj chlopak sie wlasnie smial i mowil,ze egzaminatorzy nie lubia wystrojonych panienek, a tamta historia z laska w mini to na zawsze utknela mu w pamieci
Mowil,ze byla taka pewna zdania a nawet do auta nie wsiadla a juz oblala
Czasem o 4 rano ogladam na tvn nauke jazdy i musze przyznac,ze wiele dziewczyn ubiera sie nieodpowiednio nie wspomne juz o paznokciach i makijazu.
Czlowiek powinien wygladac skromnie, miec wygodne buty i krotkie pazurki
Stary 2011-04-12, 17:14   #1465
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

ja na egzamin-ka¿dy by³am w jeansach, bluzce i jakim¶ sweterku a paznokcie zawsze mam pomalowane na czerwono
Stary 2011-04-12, 17:39   #1466
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 25 575

foxy ok. rozumiem ja by³am na kursie w OSK w Lêborku najlepsza szko³a jazdy

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Wizazanka u mnie egzaminatorzy normalnie ubrani tak na codzieñ ja na ka¿dy egzamin jeansy, bluzka, sweterek, ale ostatnio siê wkurzy³am i jecha³am w dresie
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-12, 17:48   #1467
3mw
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 389

ja na pierwszy egzamin posz³am w "d¿insach" i bia³ej koszuli, ale jak zobaczylam usmolonego egzaminatora w dresie to zw±tpi³am i na drugi ju¿ za³o¿y³am jaki¶ sweter, a na trzeci znów powróci³am do bia³ej koszuli
Stary 2011-04-12, 17:54   #1468
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 400

Cytat:
Napisane przez ekscentryczna Poka¿ wiadomo¶æ
HEy a ja dzisiaj szala³am na drogach hihihi tata to dzwoni³ do mnie 5 razy za ka¿dym razem nie odebra³am dopiero gdy dojecha³am oddzwoni³am i mówie co siê sta³o a on `no w³a¶nie nie wiem , zastanawiam siê czy mój samochód jest ca³y` hehe ale o mnie to ju¿ nie zapyta
Dzisiaj jeszcze bd kursik do znajomych i bd wozi³a znajomych bo bd piæ a ja sobie mo¿e kupie piwko na wieczór do domu
i musze siê po¿egnaæ z autkiem na 3 dni ale w sobote dalej szaleñstwo

a i przypomnia³a mi siê wpadka ... wyje¼dza³am z uliczki i podje¼dza³am tak do ulicy ¿eby widzieæ praw± i lew± stronê czy mam wolne a w tym momencie z lewej strony jecha³ samochód (a ¿e mam kobi to d³uga¶ne wiêc mo¿e troche wystawa³ zanim zobaczy³am wszystko i mia³am hamowaæ) no to mnie str±bi³ bo my¶la³ ¿e chce wyje¼dzaæ ... JA siê patrze kto to na mnie tr±bi a tu moja dyrektorka ze szko³y hahah a¿ g³owe schowa³am w dó³ haha
Mogê mieæ pro¶bê? Pisz bardziej po ludzku . Nasz jêzyk zawiera te¿ niezbêdne przecinki .
Nie wiem co s±dz± o tym inne dziewczyny, ale ja osobi¶cie mam pro¶bê o zapoznanie siê z zasadami j. polskiego dotycz±cymi przecinków itd..

I lepiej nie chcê wiedzieæ co rozumiesz pod has³em "szaleñstwo na drodze"..

Te¿ uwa¿am, ¿e nale¿y siê ubraæ w miarê elegancko, ale nie znowu stroiæ jak stru¶ na Bo¿e Cia³o

Edytowane przez LunatyczkaBB
Czas edycji: 2011-04-12 o 17:55
LunatyczkaBB jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-12, 17:56   #1469
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 25 575

princeseczka u mnie z gazem na 1 je¼dzie mia³am niez³± przygodê jadê sobie, a on mi ka¿e gazowaæ bo z naprzeciwka auto jedzie, a ja w tej panice na sprzêg³o cisnê, to I. zdesperowany nogê mi na kolano i tak ¿e¶my gazowali potem przez ca³y kurs mówi³, ¿e jak nie zacznê jechaæ szybciej to znów mi rêkê na nodze po³ozy

Ale powiem Wam, ¿e kolejn± wiadomo¶c o terminie egzaminu przyjê³am tak spokojnie, bez jaki¶ znacz±cych emocji

Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Czas edycji: 2011-04-12 o 17:58
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-12, 17:59   #1470
catttt
Zakorzenienie

Ja na pierwszym mia³am be¿owy sweterek i br±zowe spodnie, a na drugi za³o¿y³am czarno-szar± sukienkê, tak± tulipanow±, a pod spód niebieski golf, szare rajstopy i szar± torebkê...oczywi¶cie sukienka do kolanka

A na naukê jazdy to ró¿nie chodzi³am, czasem nawet w mini ku uciesze instruktora
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.