|  2011-04-12, 17:35 | #2461 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-10 Lokalizacja: Silesia 
				 | 

Dot.: Scent Bar XXVI

Cbr 100 lat   Mój eksmałżonek wygrał kiedyś główną wygraną w małego lotka czy ekspres lotka. Cos takiego było , skreslało się 5 cyfr. była to mniej więcej równowartośc ówczesnej ceny 3 i 1/2 malucha  Cytat: 
 ja mogę w sobotę ta lub nastepną , może na wątku spotkaniowym coś zainicjujemy ? 
				__________________ Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie  . Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-04-12 o 17:49 | |
|     | 
|  2011-04-12, 17:41 | #2462 | 
| grozi wypollizowaniem Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

postanowiłam dążyc do czystości na poziomie red   -nie iwem czy to osiagalne w całym mieszkaniu -aczkolwiek w salonie sieu udało   
				__________________ Fotografia dziecięca i nie tylko   | 
|     | 
|  2011-04-12, 17:43 | #2463 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2007-06 
				 | 

Ale ceny winter - jestem zazdrosna   A ja sobie strzelnę o tu - http://www.timeforwax.pl/ - mają ludzkie ceny.  http://www.timeforwax.pl/cennik.html (i bikini po brazylijsku oferują  ) - i cudownie szybko to robią - minimum cierpienia.   | 
|     | 
|  2011-04-12, 17:53 | #2464 | 
| Zakorzenienie | 

Naleśniki usmażyłem z nutellą   
				__________________ 08.11.2010-Rzucil palenie  ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- | 
|     | 
|  2011-04-12, 17:55 | #2465 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
|  2011-04-12, 17:56 | #2466 | 
| Zakorzenienie | 

Przy smażeniu i smarowaniu jest trochę roboty  ale zjedzenie ich wynagradza wszystko   
				__________________ 08.11.2010-Rzucil palenie  ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- | 
|     | 
|  2011-04-12, 18:00 | #2467 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

O właśnie teziak jeszcze Ty nie podawałeś ile ważysz     Cytat: 

__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. | |
|     | 
|  2011-04-12, 18:01 | #2468 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: jestem warszawianką 
				 | 

Witajcie podłamałam się. Listonosz na moją prośbę, kiedy byłam nad morzem, oddał paczkę sąsiadowi. Teraz zeszłam do niego, a on mi daje puste pudełko po czajniku- przez ostatni rok się bardzo "posunął"- mówi, że u niego bywają różne osoby i mieszkają, jak go nie ma, on ich ich nie zna, tyle, że mają klucze, nazwisk, telefonów też nie pamięta- "Wie pani, po 90tce w głowie już galareta".  Do tego W. mówi do mnie "Masz. co chciałaś, było nie kupować na wyjeździe"- i robi mi wykład. Nie dodałam, co to było- L'Heure Bleue  Na dodatek nic, co przyszło- 5 przesyłek, mi nie pasuje. Idę nadrabiać. 
				__________________ Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ | 
|     | 
|  2011-04-12, 18:02 | #2469 | |
| Zakorzenienie | 

Ważę odpowiednio dużo  Cytat: 

__________________ 08.11.2010-Rzucil palenie  ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- | |
|     | 
|  2011-04-12, 18:02 | #2470 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
|  2011-04-12, 18:03 | #2471 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   Współczuj  ę  ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- wole roletki  niż żaluzje    
				__________________ 08.11.2010-Rzucil palenie  ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- | |
|     | 
|  2011-04-12, 18:05 | #2472 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Bo patelnię trzeba rozgrzać   Na zimnej to długo trwa,zanim jajka się zetną   
|     | 
|  2011-04-12, 18:06 | #2473 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

|     | 
|  2011-04-12, 18:07 | #2474 | 
| perfumowy zawrót głowy Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Madzik - ja Cię nie będę głaskać, napiszę coś innego. Nie ma takiego ślubu, którego nie można odwołać  Właśnie kumpela była w takiej sytuacji, nie chciała rozbijać związku, przyjaźniła się z gościem jeszcze zanim poznał swoją narzeczoną, potem z nią też ale widziała, że z tego nic nie będzie... i ślub odwołany  dziękuję, ale nie przytulać tylko  ja znam! - moja ciotka coś ok. 100 tyś w multi! a moja mam kiedys dawno syrenkę w totku! jak na bezrobociu takie życie to całkiem całkiem......  Pin - co avek to ładniejszy! Ale serio przypominasz mi tu Avril Olu - 100 lat    spełnienia, szczęścia, zdrówka i kasy na perfumowe szaleństwa!!! I nie chudnij już! 
				__________________ Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice   | 
|     | 
|  2011-04-12, 18:08 | #2475 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

To wiórkuj na zdrowie,ale prądu nie oszczędzaj    
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-04-12, 18:08 | #2476 | 
| BAN stały | 

| 
|     | 
|  2011-04-12, 18:09 | #2477 | 
| Zakorzenienie | 

Prundu nie oszczędzam  ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- I obwód czego jeszcze   :  cojest: 
|     | 
|  2011-04-12, 18:11 | #2478 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

|     | 
|  2011-04-12, 18:13 | #2479 | 
| Zakorzenienie | 

|     | 
|  2011-04-12, 18:21 | #2480 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Jak ludzie to robią, że wygrywają?      
				__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. | ||
|     | 
|  2011-04-12, 18:22 | #2481 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-04-12, 18:23 | #2482 | 
| Zakorzenienie | 

|     | 
|  2011-04-12, 18:31 | #2483 | 
| perfumowy zawrót głowy Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

musisz grać   a czemu  ? Avril ładna jest, czy nie? w ogóle mam nerwa  w niedzielę lecę do Mińska, a wczoraj był zamach... nie wsiądę tam do metra... oby tylko to była jednorazowa akcja 
				__________________ Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice   Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2011-04-12 o 18:32 | 
|     | 
|  2011-04-12, 18:34 | #2484 | 
				 | 

Możesz se je wyjąć     Nieprawda     Wiele osób gra latami i nie wygrywa i pytanie brzmi jak grać by wygrać     
				__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. | 
|     | 
|  2011-04-12, 18:35 | #2485 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: jestem warszawianką 
				 | 

[QUOTE=Spoora;2629\dziś po pracy u tej sąsiadki spytać o mieszkanie, czy się  namyśliła. Powiedziała, że nadal myśli i że po świętach da znać i się  jakoś spróbujemy dogadać, no to oki. Teraz niedawno przyszła i  powiedziała, że jest chętna   :[/QUOTE] trzymam  Cytat: 
  rozumiem Urywa  Zdjęcie robione podczas łapania muszek owocówek?  Ja też- ale raczej się powieszę- tak, z wszystkiego Cytat: 
  No...to była ta kropla...popłakałam sobie za wszystko  CBRKU wszystkiego NAJ!!!! 
				__________________ Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ | ||
|     | 
|  2011-04-12, 18:38 | #2486 | |
				 | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Justyno   
				__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-12 o 18:39 | |
|     | 
|  2011-04-12, 18:48 | #2487 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-04-12, 18:52 | #2488 | 
| Zakorzenienie | 

Kupiłam gębogwałtki   :j  upi: Zapijam herbatą różano-waniliową te skurczybyki  Idę was doczytać. 
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | 
|     | 
|  2011-04-12, 18:53 | #2489 | |
				 | 

Ju    Cytat: 
 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) fistacha  wtedy zdecydujemy, czy Cię nawracać na babeczki   nie smutaj, jak Cię to pocieszy, to nie tylko o Tobie ktoś napisał, że wygląda jak Avril  http://www.lastfm.pl/music/Finntroll/+images/12006063 goopi ma szczęście?   
				__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-12 o 18:54 | |
|     | 
|  2011-04-12, 18:57 | #2490 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Perfumy | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

Dupę urywa, c'nie...?
 Dupę urywa, c'nie...?