Obżartuchy łakomczuchy zmieniają swój styl życia :) Czyli jak być FIT - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-12, 15:41   #241
martusia205
Zakorzenienie

Dot.: Obżartuchy łakomczuchy zmieniają swój styl życia :) Czyli jak być FIT

hej wam mogę się dołączyć? napiszę coś o mnie a więc mam 20,5 lat ..zawsze byłam szczupła ale od kąd objadam się z tz to przytyłam do 62kg a wzrostu mam około 1,65 niby nie widać po mnie tej wagi ale jednak jest..i zrobię wszystko by pozbyć się tego tłuszczyku!
martusia205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 15:49   #242
Jully
Raczkowanie

Mnie dzisiaj cały dzień mdli po wczorajszym wyskoku (i dobrze mi tak ) ale i tak nie jest źle bo zawsze takie objadanie się to u mnie było max 2 dni a czasem i dłużej, więc dobrze że już się opamiętałam.

Dzisiaj na szczęście już grzecznie, na śniadanie owsianka, potem kanapka z wędzonym łososiem, a przed chwila jajecznica z pieczonym kurczakiem i pół papryki. Niestety chyba nie uda mi się dzisiaj poćwiczyć bo mam trochę pisaniny
Jully jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 15:49   #243
Aangel86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agniesiolka Pokaż wiadomość
Moje dzisiejsze jedzonko to:
śn. jogurt nat. 200 g + łyżka otrąb + 2 łyżki musli, kromka razowego chleba z szynką i pomidorem, oczywiscie kawa i herbata
II śn. jabłko
obiad talerz pomidorowej
kolacja- chyba mango zjem, bo leży się dziwnie już patrzy
Kochana za mało jesz mango zjedz, a i owszem, ale na podwieczorek a na kolację np. jajka czy serek wiejski+ ewentualnie warzywo jakieś jedząc za mało spowalniasz metabolizm

Cytat:
Mam pytanie odnośnie picia wody, czy staracie się wypić 1,5 l wody + jakies inne płyny? Kawa herbata, czy w tych 1,5 już jest zawarte wszystko to, co wypijacie??
Bo mam takie fajne kubki z IKEA, o pojemności 330 ml, (przetestowałam wlewając do niego całego Kubusia) i zawsze na sniadanie zrobie sobie kawe i herbatkę w takim kubku, pozniej kolejne herbatki i jeszcze wypije praktycznie całą butelkę wody do wieczora, więc zastanawia mnie czy nie przesadzam z płynami. Żartuję sobie, że nerki mam przefiltrowane i żadne kamienie mi nie starszne, ale mawia sie że w nadmiarze wszystko szkodzi, teoretycznie
Ja ogólnie dużo piję, ale niekoniecznie wody... ostatnio mi w ogóle nie wchodzi.... wolę różnego rodzaju herbatki: miętowe, owocowe, zieloną no i kawaa nie pytajcie się ile jej piję, bo się przerazicie cóż zrobię, uwielbiam!

Cytat:
Napisane przez salakis Pokaż wiadomość
Ja mialam kolezanke na studiach co tez jadla ciagle zupki chinskie, gorace kubki i wszystko inne co z proszku. Nie schudla, ani tez nie przytyla ale za to wlosy jej garsciami zaczely wychodzic to sie opanowala i zaczela jesc zdrowiej... Fakt, ze ona jadla to codziennie.
No właśnie zapomniałam dodać, że ta moja koleżanka nieźle sobie zaszkodziła... ma teraz problemy z żołądkiem ;/ jak zaczęła jeść co innego to się zaczął buntować i miała okropne bóle

Cytat:
Co do jogurtow to ja tez je uwielbiam, ale przede wszystkim naturalne!! Smakowe to jem tylko od czasu do czasu. Zaraz zjem moje 200g naturalneco
Też lubię naturalne a z jabłkiem czy pomarańczą to już w ogóle aaa, głodna się zrobiłam! A w kuchni ciastoooooo

Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala,
najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala.
Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr

[euc1]543150[/euc1]
Aangel86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 15:52   #244
itrusta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Cholera dzisiaj luzy w pracy to mi się słodkiego zachciewa
a mamy całą szafę słodyczy...ale oj nie dam się, chcę mieć ładne nóżki w nowej spódniczce
Jak się Wy trzymacie dzisiaj Laski?

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Gdybym ja mogła chociaz przez minutę zakręcić to by był cud jak Wy to robicie???
kiedys jako dziecko nie umialam kompletnie krecic, nauczylam sie jakies 4 lata temu, teraz 50 minut hula hop to dla mnie żaden problem

Cytat:
Napisane przez sensualangel Pokaż wiadomość
w ogóle uwielbiam wszelkiego rodzaju jogurty! mogłabym je jeść i jeść

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

no ja myślę
oka laski ja spadam, bo nic dzisiaj nie zrobiłam tylko na wizażu siedze hee buziaki
jezuuuuu uwielbiam jogurty!!! to moglaby byc moj dieta
Cytat:
Jogobella jest pyszna, a to pieczone jabłuszko- niebo w gębie!! fit jest dobry, a te w wersji normalnej ostatnio stały się dla mnie zbyt słodkie, może przez to, że staram się używać mniej cukru,
Zazdrości Ale będzie matura, to tez stres, jedni zajedzą, inni odwrotnie Pamietam ten stres, ale przez egzaminem na prawko było gorzej, żołądek skurczył mi sie do minimum

Moje dzisiejsze jedzonko to:
śn. jogurt nat. 200 g + łyżka otrąb + 2 łyżki musli, kromka razowego chleba z szynką i pomidorem, oczywiscie kawa i herbata
II śn. jabłko
obiad talerz pomidorowej
kolacja- chyba mango zjem, bo leży się dziwnie już patrzy

Mam pytanie odnośnie picia wody, czy staracie się wypić 1,5 l wody + jakies inne płyny? Kawa herbata, czy w tych 1,5 już jest zawarte wszystko to, co wypijacie??
Bo mam takie fajne kubki z IKEA, o pojemności 330 ml, (przetestowałam wlewając do niego całego Kubusia) i zawsze na sniadanie zrobie sobie kawe i herbatkę w takim kubku, pozniej kolejne herbatki i jeszcze wypije praktycznie całą butelkę wody do wieczora, więc zastanawia mnie czy nie przesadzam z płynami. Żartuję sobie, że nerki mam przefiltrowane i żadne kamienie mi nie starszne, ale mawia sie że w nadmiarze wszystko szkodzi, teoretycznie

ja bym sie tym nie martwila, ze duzo pijesz, lepiej duzo niz malo organizm jest przynajmniej dobrze nawodniony
Cytat:
Hej hej!!
Jak rano mialam mega zapierdziel w pracy tak teraz luz... W sumie nie narzekam- mam czas do Was napisac

Ja mialam kolezanke na studiach co tez jadla ciagle zupki chinskie, gorace kubki i wszystko inne co z proszku. Nie schudla, ani tez nie przytyla ale za to wlosy jej garsciami zaczely wychodzic to sie opanowala i zaczela jesc zdrowiej... Fakt, ze ona jadla to codziennie.

Co do jogurtow to ja tez je uwielbiam, ale przede wszystkim naturalne!! Smakowe to jem tylko od czasu do czasu. Zaraz zjem moje 200g naturalneco

Agniesiolka - ja pije ok 1,5-2litrow wody+ rano kawa i wieczorem 2 -3 herbatki owocowe. Kiedys nie lubilam wody i nie pilam wcale, ale ok 2 miesiace temu zaczelam sie zmuszac i teraz nie wyobrazam sobie wyjscia do pracy bez butli wody

Piekielkoo - marchewki tez dobre!! Zdecydowanie lepsze niz slodycze - tak trzymaj!!!

Buziaki i do wieczora!! Po pracy mam zamiar jechac do sklepu i kupic sobie jakies buciki na lato - mam nadzieje ze cos znajde, bo wiem ze z rozmiarem 35/36 to bywa ciezko
Trzymajcie sie
kurcze ja od tygodnia szukam dla siebie butow i znalezc nie moge
jak mam pieniadze i musze cos kupic to nic mi sie nie podoba, a jak nie mam to zawsze pelno cudeniek widze
itrusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 15:57   #245
Aangel86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martusia205 Pokaż wiadomość
hej wam mogę się dołączyć? napiszę coś o mnie a więc mam 20,5 lat ..zawsze byłam szczupła ale od kąd objadam się z tz to przytyłam do 62kg a wzrostu mam około 1,65 niby nie widać po mnie tej wagi ale jednak jest..i zrobię wszystko by pozbyć się tego tłuszczyku!
witamy i zapraszamy
coś wiem o tych wspólnych obiadkach z TŻ-tem... zanim go spotkałam to trzymałam dietę, zdrowo się odżywiałam... a później jakoś tak przestałam o siebie dbać nie wiem z czego to wynika... nie wiem naprawdę... kusiciel jeden

Cytat:
Napisane przez Jully Pokaż wiadomość
Mnie dzisiaj cały dzień mdli po wczorajszym wyskoku (i dobrze mi tak ) ale i tak nie jest źle bo zawsze takie objadanie się to u mnie było max 2 dni a czasem i dłużej, więc dobrze że już się opamiętałam.

Dzisiaj na szczęście już grzecznie, na śniadanie owsianka, potem kanapka z wędzonym łososiem, a przed chwila jajecznica z pieczonym kurczakiem i pół papryki. Niestety chyba nie uda mi się dzisiaj poćwiczyć bo mam trochę pisaniny
uwielbiam łososia!

Ja się kurde muszę sprężyć z tym odchudzaniem i tak nie odkładać go w nieskończoność bo za niecałe 2 tygodnie święta trzeba jakoś wyglądać 22 maja mam Komunię chrześniaka też trzeba się wbić w jakąś sukienkę w czerwcu wesele kuzynki, w sierpniu następnej kuzynki, a w październiku swoje własne kurza twarz! jak to już blisko!

[euc1]543150[/euc1]
Stary 2011-04-12, 16:20   #246
sensualangel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aangel86 Pokaż wiadomość
witamy i zapraszamy
coś wiem o tych wspólnych obiadkach z TŻ-tem... zanim go spotkałam to trzymałam dietę, zdrowo się odżywiałam... a później jakoś tak przestałam o siebie dbać nie wiem z czego to wynika... nie wiem naprawdę... kusiciel jeden

uwielbiam łososia!

Ja się kurde muszę sprężyć z tym odchudzaniem i tak nie odkładać go w nieskończoność bo za niecałe 2 tygodnie święta trzeba jakoś wyglądać 22 maja mam Komunię chrześniaka też trzeba się wbić w jakąś sukienkę w czerwcu wesele kuzynki, w sierpniu następnej kuzynki, a w październiku swoje własne kurza twarz! jak to już blisko!
ooo ale masz fajnie z tym swoim weselem! mnie także czekają imprezy w tym roku siostry 18-stka i 50-tka wujka

łosoś, tuńczyk, makrela
a dzisiaj odkryłam fajny patent na owsiankę pół na pół czyli 1/2 szklanki mleka i tyle samo szklanki mleka sojowego o smaku wanilii całość smakuje coś w rodzaju budyniu waniliowego
Aangel86 rozglądasz się za krojami, wzorami sukienek? ja to pewnie już bym szalała i szukała ale ja to ja
salakis pochwal się zakupami , ja także jestem na etapie poszukiwań jak kupie buciki to pokaże wam

Edytowane przez sensualangel
Czas edycji: 2011-04-12 o 16:25
sensualangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 16:29   #247
Agniesiolka
Raczkowanie

Cytat:
witamy i zapraszamy

uwielbiam łososia!

Ale napięty grafik! Za czasów ostatniego TŻ-a wbrew pozorom jadłam mniej, bo dużo czasu z nim spedzałam i nie było kiedy jeść- jeść tyle co predzej a ze to chodzilismy na rower na rolki na spacery, nawet sie nie musialam o wage martwic, a teraz ... szkoda gadać:/

Mam tak małe posiłki dziś, bo siedze na tyłku i sie uczę, więc wiem, że niestety nie wyjdę, a kalorie same się nie spalą.

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

sensualangel Mleko sojowe waniliowe? a gdzie kupujesz? kurczę, aż mi ochotę zrobiłaś

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 17:06   #248
_Fiume_
Raczkowanie

mleko waniliowe ma mnóstwo chemi, kalorii, węflowodanów, cukrów..... :P
ja nie jestem dzisiaj zbytnio zadowolona bo przez to że jestem chora nic a nic sie dzisiaj nei ruszałam i zjadłam o 1 jabłko za dużo ;/
  • śniadanie: jajecznica – 2 jajka, feta, ogórek, rzodkiewka, pomidorek koktajlowy, plasterek wędzonej szynki; herbata
  • papryka, 3 rzodkiewki, ogórek
  • jabłko

waga: 70kg
wzrost(ok.): 174cm

talia: 81
biodra: 94
udo: 57
łydka: 40

70kg --> 60kg

70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
_Fiume_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 17:16   #249
sensualangel
Wtajemniczenie

Cytat:
sensualangel Mleko sojowe waniliowe? a gdzie kupujesz? kurczę, aż mi ochotę zrobiłaś
napój sojowy o smaku waniliowym firmy prawdziwe z biedronki

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
Napisane przez _Fiume_ Pokaż wiadomość
mleko waniliowe ma mnóstwo chemi, kalorii, węflowodanów, cukrów..... :P
ma ciut więcej kcal niż mleko wieć nie jest takie kaloryczne, a co do chemii to w dzisiejszych czasach we wszystkim jest chemia trzeba tylko mieć umiar
Stary 2011-04-12, 17:21   #250
Kotowe
Wtajemniczenie

Dieta to dieta, ale nie popadajmy w paranoje. Przecież nie o to chodzi żeby jak najszybciej schudnąć ( chociaż byśmy chciały) tylko żeby w pewnym momencie osiągnąć satysfakcjonującą nas wagę. Nie oszukujmy się. Jak za szybko schudniemy to efekt jojo murowany bo będziemy tak strasznie zadowolone, że trochę się zapomnimy. Dziewczyny, skoro tu jesteście to oznacza że naprawdę chcecie schudnąć, ale nie na chwilę tylko na dłużej. To jest teraz nas sposób na życie, więc _Fiume_ to jedno jabłko nie ma aż tak wielkiego znaczenia. Przynajmniej dobrze że to nie fast food więc naprawdę się nie przejmuj

Sensualangel przeraża mnie twoja waga Po co ty się jeszcze odchudzasz?

Razem od: 1.01.2010
Zaręczyny: 13.09.2014
Ślub: 6.08.2016

Edytowane przez Kotowe
Czas edycji: 2011-04-12 o 17:26
Kotowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 17:29   #251
Tycikata
Wtajemniczenie

Ja dzisiaj jestem po pyyysznym obiadku, ryż z gotowanymi warzywami, uwielbiam
Zaraz biorę się za naukę, no i dzisiaj postanowiłam porobić pompki i brzuski, oczywiście tyle, ile dam radę. (czyli mało)

a BTW Dziewczyny, znacie jakieś fajne ćwiczonka na nogi?

Cytat:

o nie! nie ruszysz żadnych słodyczy!
kurna skusiłam się na michałka...;/ niby nic ale jak tak codziennie se będę pozwalała...
Cytat:
Napisane przez piekielkoo Pokaż wiadomość
Tycikata ile masz wzrostu? 41 kg to nie za mało?
Oj Piekielko przy moim wzroście przy 41kg to by mnie w ogóle nie było ale nie martw się, ja tylko celuję do 65 kg
Cytat:
Napisane przez Kotowe Pokaż wiadomość
Do skutku Na początku było ciężko i nadal nie udaje mi się kręcić na raz dłużej niż minutę, ale przecież nie musimy być mistrzami
Nosz cholera, wybieram chyba jednak skakankę

Cytat:
Napisane przez piekielkoo Pokaż wiadomość
Trzeba przestać pić
Wiesz Kochana, że alko też daje zbędne kg w tyłek?
A kłótnią z TŻ się nie przejmuj, tak to już bywa, założę się że sie dzisiaj pogodzicie, a może nawet już się pogodziliście?
Cytat:
w ogóle uwielbiam wszelkiego rodzaju jogurty! mogłabym je jeść i jeść
MMMmmmmmm no to powitajcie kolejną jogurtomaniaczę pychaaa są jogurty, lub serki, ze świeżymi owocami, i płatkami muesli np fitella czy te inne takie z rodzynkami itp. idealne na śniadanie

Cytat:
Płynów nigdy za wiele

Cytat:
Napisane przez itrusta Pokaż wiadomość
kurcze ja od tygodnia szukam dla siebie butow i znalezc nie moge
jak mam pieniadze i musze cos kupic to nic mi sie nie podoba, a jak nie mam to zawsze pelno cudeniek widze
Ja wczoraj wydałam prawie całą wypłatę.... najgorsze jest to że ubrania mi się podobają ale nie podoba mi się jak one na mnie leżą.

Cytat:

Skoro przez TŻ-a łatwo można przytyć, to i równie łatwo można poćwiczyć w przyjemny sposób
A Ty widzę same rodzinne imprezy w tym roku, fajnie
I gratuluję zamążpójścia to tym bardziej trzeba się ulachonić, póki jeszcze jesteś "panną"

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 17:36   #252
Imelda89
Raczkowanie

O rany! Ale się rozpisałyście Zaparzę sobie zaraz dzbanek herbaty i poczytam...

Ja wczoraj troszkę zabalowałam Dawno mi tak drinki nie smakowały, oj dawno! A ile się komplementów nasłuchałam, że schudłam i że ładnie wyglądam. Aż z tego wszystkiego sobie na ciacho pozwoliłam i poprawiłam lodami hahahaha! Ale dzisiaj już grzecznie!

Dobra, napiszę więcej jak przeczytam o czym tak zażarcie dyskutujecie
Imelda89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 17:51   #253
Aangel86
Rozeznanie

Cytat:
ooo ale masz fajnie z tym swoim weselem! mnie także czekają imprezy w tym roku siostry 18-stka i 50-tka wujka
no fajnie fajnie, tylko trzeba trochę schudnąć

Cytat:
Aangel86 rozglądasz się za krojami, wzorami sukienek? ja to pewnie już bym szalała i szukała ale ja to ja
jaaasne ja już się od roku rozglądam najgorsze jest to, że już trzeba się powoli na coś decydować... a ja po pierwsze nie wiem jaką chcę po drugie: chciałabym trochę się odchudzić dlatego to przymierzanie, latanie po salonach odkładam z dnia na dzień

Cytat:
Ale napięty grafik! Za czasów ostatniego TŻ-a wbrew pozorom jadłam mniej, bo dużo czasu z nim spedzałam i nie było kiedy jeść- jeść tyle co predzej a ze to chodzilismy na rower na rolki na spacery, nawet sie nie musialam o wage martwic, a teraz ... szkoda gadać:/
No, ale wcześniej to ja sobie nie pozwalałam na kotleciki, makarony, popcornik i inne tuczące świństwa to wszystko jego wina

Cytat:
  • śniadanie: jajecznica – 2 jajka, feta, ogórek, rzodkiewka, pomidorek koktajlowy, plasterek wędzonej szynki; herbata
  • papryka, 3 rzodkiewki, ogórek
  • jabłko
czy to jest cały Twój dzisiejszy jadłospis?

Cytat:
kurna skusiłam się na michałka...;/ niby nic ale jak tak codziennie se będę pozwalała...
niedobra Tyyyy ale jeden...

Cytat:
Skoro przez TŻ-a łatwo można przytyć, to i równie łatwo można poćwiczyć w przyjemny sposób
A Ty widzę same rodzinne imprezy w tym roku, fajnie
I gratuluję zamążpójścia to tym bardziej trzeba się ulachonić, póki jeszcze jesteś "panną"

no sporo tych imprez mam tylko nie wiem skąd kasę brać na to to
a dziękuję no trzeba się ostro wziąć za to odlachonianie

[euc1]543150[/euc1]
Stary 2011-04-12, 17:54   #254
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

itrusta nie martw sie kazdy ma dni , ze nie ma na nic czasu

No wlasnie TŻ tez nie posiadam do masazy

sensualangel Tycikata powiem Wam ze na poczatku 10 min i mialam dosc, padalam po prostu, ale z dnia na dzien wiecej i do godzinki dochodze teraz ale sie juz przyzwyczilam i weszlo i to w krew wogole jak mialam takie zwykle z dzieciecego wogole mi nie szlo nie umialam nawet krecic, ale kupilam na allegro takie duze z masazerem i od razu jakos zaczelam hulac Moze to od ciezaru zalezy nie mam pojecia

Inka_ ja kiedys zaczelam BBL ale po dwoch dniach przerwalam z powodu braku czasu a teraz zaczelam od nowa jestem na 3 dniu 3 programu i na razie ciezko powiedziec o efektach, ale miesnie bola i leje sie ze mnie doslownie podczas cwiczen wiec mysle ze efekty tez bedaa Ty tez na BBL jestes?

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 17:54   #255
martusia205
Zakorzenienie

ja będąc z tz tyję ponieważ oboje uwielbiamy jeść a ja potrafię gotować,i zawsze coś się pysznego zrobi..jutro np będziemy wcinać naleśniki z dżemem.postaram się jak najmniej zjeść
Stary 2011-04-12, 18:00   #256
Aangel86
Rozeznanie

Cytat:
ja będąc z tz tyję ponieważ oboje uwielbiamy jeść a ja potrafię gotować,i zawsze coś się pysznego zrobi..jutro np będziemy wcinać naleśniki z dżemem.postaram się jak najmniej zjeść
Ja koooocham gotować, a w szczególności piec no i siłą rzeczy zawsze coś skubnę
Ja nie przepadam za naleśnikami nie pamiętam kiedy jadłam nawet ale teraz jak czytam Ciebie to aż mi się zachciało co ta dieta robi z człowiekiem

[euc1]543150[/euc1]
Stary 2011-04-12, 18:05   #257
Kotowe
Wtajemniczenie

Ja swojego TŻ utuczyłam(+5kg) jak zaczęłam go ciągle dokarmiać. Jeszcze znalazłam sobie nowe hobby i zaczęłam piec ciasta z "moje wypieki". Tam są tak fajne przepisy i te zdjecia po prostu aż chce się jeść

Razem od: 1.01.2010
Zaręczyny: 13.09.2014
Ślub: 6.08.2016

Kotowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 18:08   #258
Wickilin
Przyczajenie

Wiadomosc do piekiellko
Jak poszłam na studia miałam 19 lat tylko ,ze ja jestem z grudnia rocznik 1989
Wickilin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 18:24   #259
sensualangel
Wtajemniczenie

Cytat:
Sensualangel przeraża mnie twoja waga Po co ty się jeszcze odchudzasz?
punk widzenia żależy od punktu siedzenia z tego co wiem waga którą chce osiągnąć jest jeszcze w szerokiej granicy normy.I proszę mnie już nie pytać czemu chce się odchudzać, bo to tylko i wyłącznie moja sprawa.Na pewno nie będe miała anoreksji jeśli o tym myślisz patrząc na moją wagę.Jest dużo szczupłych osób, zdrowych osób które nie maja jakichkolwiek zaburzeń w odżywianiu.

noo a ja pożarłam 3 naleśniki z białym serem i nie czuje jakoś specjalnie wyrzutów sumienia jutro już na bank będzie dietkowo

Czas edycji: 2011-04-12 o 18:26

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 18:27   #260
_Fiume_
Raczkowanie

Cytat:
Ja koooocham gotować, a w szczególności piec no i siłą rzeczy zawsze coś skubnę
Ja nie przepadam za naleśnikami nie pamiętam kiedy jadłam nawet ale teraz jak czytam Ciebie to aż mi się zachciało co ta dieta robi z człowiekiem
ja tez uwielbiam, gotować, piec itd. nie da się np piec ciasta bez podjadania mission impossible
to był mój jadłospis do pory obiadowej :P a teraz dokładam do tego
  • obiad:4 kawałki mielonego mięsa (cevapcici), ryż jaśminowy, sałatka-sałata, ogórek, pomidor, papryka, musztarda francuska; herbata

70kg --> 60kg

Stary 2011-04-12, 18:32   #261
sensualangel
Wtajemniczenie

Cytat:
no fajnie fajnie, tylko trzeba trochę schudnąć

jaaasne ja już się od roku rozglądam najgorsze jest to, że już trzeba się powoli na coś decydować... a ja po pierwsze nie wiem jaką chcę po drugie: chciałabym trochę się odchudzić dlatego to przymierzanie, latanie po salonach odkładam z dnia na dzień
jest tyle pięknych sukienek, że na pewno coś znajdziesz dla siebiemnie się kiedyś białe sukienki podobały, ale teraz bardziej jestem za ecru

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
sensualangel Tycikata powiem Wam ze na poczatku 10 min i mialam dosc, padalam po prostu, ale z dnia na dzien wiecej i do godzinki dochodze teraz ale sie juz przyzwyczilam i weszlo i to w krew wogole jak mialam takie zwykle z dzieciecego wogole mi nie szlo nie umialam nawet krecic, ale kupilam na allegro takie duze z masazerem i od razu jakos zaczelam hulac Moze to od ciezaru zalezy nie mam pojecia
Aguś a jakie Ty masz to hula-hop z masażem czy takie dla dzieci?

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Imelda89 Pokaż wiadomość
O rany! Ale się rozpisałyście Zaparzę sobie zaraz dzbanek herbaty i poczytam...

Ja wczoraj troszkę zabalowałam Dawno mi tak drinki nie smakowały, oj dawno! A ile się komplementów nasłuchałam, że schudłam i że ładnie wyglądam. Aż z tego wszystkiego sobie na ciacho pozwoliłam i poprawiłam lodami hahahaha! Ale dzisiaj już grzecznie!

Dobra, napiszę więcej jak przeczytam o czym tak zażarcie dyskutujecie
jest co czytać, więc wracaj do nas szybko

Czas edycji: 2011-04-12 o 18:36
Stary 2011-04-12, 18:32   #262
_Fiume_
Raczkowanie

mi tez sie podobają białe sukienki, takie w sam raz do opalenizny albo granatowe.... też śliczne, ja mam dziecięce, myślicie że takie krecenie też by coś dało?

70kg --> 60kg

Stary 2011-04-12, 18:34   #263
martusia205
Zakorzenienie

ja mam talent do słodkości..ostatnio robiłam oponki..to tz stwierdził,że są smaczniejsze niż jego mamy! co za komplement

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 18:36   #264
salakis
Raczkowanie

oczywiście butów nie znalazłam jak zwykle: połaziłam po sklepach, poprzymierzałam, ale albo za dużo, albo twarde i niewygodne (wyrosłam już z kupowania butów z myślą, że się "rozchodzą"!! teraz jak mi od razu nie leżą na stopie jak kapcie, to nie biorę)

Aangel86 - Twoje wesele w październiku, a moje w już w czerwcu!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! !! przymiarkę sukni mam na początku maja, więc to dla mnie ostatni dzwonek, żeby coś ze sobą zrobić!!!! co prawda nie wiele mi brakuje do celu, ale jednak troszkę...

Kotowe - masz w 100% rację - trzeba chudnąć powoli i rozsądnie. Efektu jojo mam już dość!!!!

Tycikata - 1 michałek to nic. nie przejmuj się. najważniejsze, że na jednym się skończyło! ja jak zaczynam jeść słodycze to wsuwam wszystko, aż więcej w domu nie ma

idę przygotować coś na kolację (tzn towarzyszyć Tż-towi w przygotowaniach ja raczej nie gotuję - od czasu do czasu coś super łatwego i szybkiego). Dziś w planie: pieczony łosoś z warzywami - mniammmm
salakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 18:58   #265
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

jogurty rządzą! ostatnio posmakowały mi te serki wiejsce, omg z truskawkamii pyyychaa Jogurciki naturalne, po prostu zjem każde które są w mojej lodówce
Ale przedobrzyć też z nimi nie można, bo później jak się człowiek rzuci na jedzenie inne to wole nie myśleć jak waga zacznie szaleć ;|

zabieram sie za naukę, 1szy raz od zakonczenia sesji zimowej, jakieś to dziwne się wydaję troszeczkę. Od czasu kiedy zdawałam maturę rok temu, wizja nauki wieczorem do czegoś jest nienormalna. Studia - spokojnie -raz na jakiś czas, by za dużo nie było ehhehe

PannaMigotkaa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 19:05   #266
Aangel86
Rozeznanie

Cytat:
Ja swojego TŻ utuczyłam(+5kg) jak zaczęłam go ciągle dokarmiać. Jeszcze znalazłam sobie nowe hobby i zaczęłam piec ciasta z "moje wypieki". Tam są tak fajne przepisy i te zdjecia po prostu aż chce się jeść
mój ukochany blog te przepisy są wspaniałe

Cytat:
ja tez uwielbiam, gotować, piec itd. nie da się np piec ciasta bez podjadania mission impossible
to był mój jadłospis do pory obiadowej :P a teraz dokładam do tego
  • obiad:4 kawałki mielonego mięsa (cevapcici), ryż jaśminowy, sałatka-sałata, ogórek, pomidor, papryka, musztarda francuska; herbata
no właśnie :P nie da się bez podjadania w dodatku własny wypiek
skoro to nie był cały jadłospis to okej

Cytat:
jest tyle pięknych sukienek, że na pewno coś znajdziesz dla siebiemnie się kiedyś białe sukienki podobały, ale teraz bardziej jestem za ecru
no ja myślę
Cytat:
ja mam talent do słodkości..ostatnio robiłam oponki..to tz stwierdził,że są smaczniejsze niż jego mamy! co za komplement
no toooo tylko pogratulować

Cytat:
Aangel86 - Twoje wesele w październiku, a moje w już w czerwcu!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! !! przymiarkę sukni mam na początku maja, więc to dla mnie ostatni dzwonek, żeby coś ze sobą zrobić!!!! co prawda nie wiele mi brakuje do celu, ale jednak troszkę...

idę przygotować coś na kolację (tzn towarzyszyć Tż-towi w przygotowaniach ja raczej nie gotuję - od czasu do czasu coś super łatwego i szybkiego). Dziś w planie: pieczony łosoś z warzywami - mniammmm
możesz mi powiedzieć, jak dawno zamawiałaś suknię? szyjesz, czy zamawiasz z salonu?
damy radę, tylko musimy się wziąć ostro do roboty i nie ulegać pokusom

pieczony łosoś

[euc1]543150[/euc1]
Stary 2011-04-12, 19:06   #267
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

sensualangel na poczatku wlasnie mialam takie dladzieci ale ona mi caly czas spadalo i nie umialam krecic. Teraz mam takie wlasnie z masazerem dosyc ciezkie i od razu lepiej i efekty mam nadzieje ze sa, samej mi trudno ocenic mierzyc sie bede za dwa tygodnie

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 19:16   #268
Agniesiolka
Raczkowanie

Przyszły do mnie kruszynki z biedronki!!!!!, podstawiono mi je praktycznie pod nos i kuszono, chyba celowo, a teraz leżą na stole, ale nie, nie ugięłam się, czyli ciąg dalszy odwyku!
Żeby jedzonka nie było za mało zalałam musli mlekiem w ramach kolacji.
Cytat:
zabieram sie za naukę, 1szy raz od zakonczenia sesji zimowej, jakieś to dziwne się wydaję troszeczkę. Od czasu kiedy zdawałam maturę rok temu, wizja nauki wieczorem do czegoś jest nienormalna. Studia - spokojnie -raz na jakiś czas, by za dużo nie było ehhehe
mam tak samo, poźniej znów bedzie sesja a ja jak to przy takiej okazji bywa będę narzekała, że moglam się zacząć uczyć szyciej i nastepnym razem tak zrobie, ale to bledne koło

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
punk widzenia żależy od punktu siedzenia z tego co wiem waga którą chce osiągnąć jest jeszcze w szerokiej granicy normy.I proszę mnie już nie pytać czemu chce się odchudzać, bo to tylko i wyłącznie moja sprawa.Na pewno nie będe miała anoreksji jeśli o tym myślisz patrząc na moją wagę.Jest dużo szczupłych osób, zdrowych osób które nie maja jakichkolwiek zaburzeń w odżywianiu.

noo a ja pożarłam 3 naleśniki z białym serem i nie czuje jakoś specjalnie wyrzutów sumienia jutro już na bank będzie dietkowo
naleśniczkiiiiiiiiii z chęcią bym się wybrała na jakiekolwiek, a najchętniej z brokułami i serkiem topionym, jeden wielki naleśnior, a człowiek najedzony na min.5 h

Edytowane przez Agniesiolka
Czas edycji: 2011-04-12 o 19:23
Agniesiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 19:25   #269
Aangel86
Rozeznanie

Cytat:
Przyszły do mnie kruszynki z biedronki!!!!!, podstawiono mi je praktycznie pod nos i kuszono, chyba celowo, a teraz leżą na stole, ale nie, nie ugięłam się, czyli ciąg dalszy odwyku!
to się nazywa ćwiczenie silnej woli bravissimo!

[euc1]543150[/euc1]
Stary 2011-04-12, 19:42   #270
Maartikrk
Zakorzenienie

Jak dobrze wrócić z uczelni i wiedzieć, że czeka na mnie mnóstwo ciekawych postów do przeczytania

Dziś zjadłam przepyszną sałątkę w Dominium..z tuńczykiem ale później troszkę nagrzeszyłam pierożkami i batonem miętowo - czekoladowym No trudno. W tygodniu muszę mieć jeden dzień w którym mogę odrobinkę pogrzeszyć jako że przez cały tydzien trzymam się twardo i widzę efekty na wadze choć ostateczne ważenie zrobię w weekend

Mam nadzieje, że u Was fajniejsza pogoda niż w Krakowie. Cały dzień zimny i lekko deszczowy. Słońce wychodziło oczywiście wtedy kiedy siedziałam na uczelni
Maartikrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości