![]() |
#2581 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXVI
red-hellou!
a TZ weź i kopnij-serio wkurzył mnie ![]() ![]() ![]()
#2582 |
Nindżopesz
|
Awww, czytam, że była akcja oczekiwawcza w Barze
![]() ![]() ![]() Jesteście koffani ![]() Dobra, szybko streszczę: o 8:30 odeszły wody ale skurczy niet, pojechałam koło 13 na Żelazną, zajrzeli, potwierdzili. Pełna profeska ale zero uśmiechów. Powiedzieli że nie ma miejsc, jak zgodziłam się na inny szpital od razu same uśmiechnięte twarze wokoło. Znaleźli mi miejsce na Kasprzaka. Posiedziałam z godz na izbie przyjęć, potwierdzili że wody i zaprowadzili na porodówkę. TŻ ciągle był w robocie, myślałam, że go ubiję. Dali mi magnez, potas i kazali spacerować. Tośmy se z matką spacerowały. Skurczy nie miałam wcale, siedziałam znudzona, koło 18 wpadł TŻ a potem teściowa bo do niej dzwonił. Więc siedzieliśmy całą rodziną czekając aż się coś wydarzy. Teściowa oburzona czemu ja nie rodzę ino siedzę. Czemu oksytocyny nie dają, czemu tu ciemno, czemu Kasprzak, czemu coś tam. I po jakiejś pół godz zrzędzenia postanowiła iść pokłócić się z lekarzami bo są niekompetentni. My grzecznie, że nie trzeba, wszystko pod kontrolą i niech się uspokoi i jedzie do domu. No ale nie docierało, jak poderwała d... w stronę porodówki to już się wydarłam, że NIE. No i kłótnia, że jak ja się zachowuję, jak śmiem, i to jeszcze przy mojej matce (?) na co odwrzasnęłam, że se nie życzę żeby się wtrącała i robiła mi obciach, jak urodzę to urodzę. Się obraziła, że w takim razie jedzie do domu, ja "świetnie bo nikt nie zapraszał" a potem zgarnęli mnie na salę i się skończyło. Potem jeszcze zaglądała przez szparę aż koło 21 zwątpiła i se poszła w cholere. Dali mi oksytocynę, koło 21:30 rozbolało, o północy bez gadania znieczulili jak już zaczęłam stękać, że nie mogę, pomogło na 1,5 h a potem położna zajrzała, że już czas przeć chociaż ni cholery parcia nie czułam. Więc oczy mi prawie wyszły na wierzch (nie, żartuję, pamiętałam żeby zamykać :P) no i po pół godz było finito. Ale nie miałam siły spojrzeć na małą tylko czułam, że śliska jak żaba - stąd Monika na drugie. Pierwsza nocka była super bo trafił mi się dwuosobowy pokój, cisza, ciemno, potem nas przenieśli do piątek i już była tragedia. W pon myślałam, że im gdzieś zemdleję w kącie z niewyspania ale w domu mi przeszło i nawet urządziłam wielkie sprzątanie z myciem lodówki włącznie. Tak wiem, jestem ponożyczkowana. No i tak. Ale więcej dzieci nie chcę patrząc na pomocny stosunek TŻta. Chyba, że mu się coś odmieni. |
![]() ![]() |
![]() |
#2583 | ||
Zakorzenienie
|
Red wróciła
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2584 |
Zakorzenienie
|
1
dzielna mamusia Red ![]() a TŻ kopa w rzyć ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-12 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2586 |
grozi wypollizowaniem
|
ukatrupic nietoperza
![]() ![]() bosze....co za baba ![]()
#2587 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Red-kopnij Go w dupsko
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2588 | |
Zakorzenienie
|
Redzia
![]() ![]() Cytat:
![]() nie mam ![]() Justyna no straszne, współczuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2590 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() 1. Dobrze Ci, że miałaś znieczulenie- zazdroszczę. 2. Dobrze, że wydarłaś się w końcu na teściową, szkoda, że nie obraziła się na zawsze. 3. Nie będę pytać przez którą szparę Nietoperz zaglądał i gdzie, bo nie wypada, ale sądzę, że chodzi o tą szparkę od drzwi i że zaglądała na porodówkę ![]() 4. Przestań robić TŻ śniadanie ![]() ![]() Wstaw zdjęcie małej ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-12 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2591 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() ![]() i się przyłączę do chóru, Tż-towi Twojemu kop w rzyć się należy jak nic.. Cytat:
2. nio chyba tak, ciekawe czy jakiś proces kwalifikacyjny był czy tak przypadkiem się udały? Cytat:
![]() a alexi nie jest fcale ale to fcale paskudny, słit słit jest ![]() Cytat:
pewnie zależy od stopnia wrażliwości..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ-eta trza oswoic z nową sytuacją i od razu co nieco zacząc wymagac.
![]() |
#2593 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() rekrutacja była ostra i proces dwutygodniowy, oraz do wybranych zadzwoniono i musieli odebrać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2594 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2596 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 2. to już wiem jakiego kocia szukam, odbierającego za telefobicznego ludzia komórkę ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2597 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2598 | |
Zakorzenienie
|
no akurat w tym finie nie gustuję
![]() Cytat:
![]() Telefobisie? ![]()
![]() |
#2599 | ||
Zakorzenienie
|
Red
![]() to jak to jest w końcu , mnie się zdawało że ty jakoś pod wieczór nam zniknąwszy.... ale historia.... teściowa kretynka i w sumie wiele wsparcia znikąd nie miałaś... TŻ był przy patroszeniu??? wszystkie dni Twojej nieobecności byłaś w myślach , aż dziwne bo w sumie nigdy się nawet nie widziałyśmy, w domu nawet są na bieżąco... nie bedę pisać że TŻ w łeb czy coś.... napiszę z grubej rury... to jest po prostu śfiństwo i chamstwo z jego strony ![]() jak to jest do kur*y nędzy, że do robienia dzieci to są pierwsi a potem ni h*j pozytku ![]() a teraz Red możesz się na mnie obrazić, trudno..... .
![]() |
#2600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2601 |
Nindżopesz
|
Z TŻtem jest taka sprawa, że pomaga przy myciu, przewijaniu itp. więc narzekać nie mogę ale odmawia współpracy gdy każę mu sprzątać. Czyli taki przypadek "dziecko chciałem to pomogę ale nie licz, że odkurzę albo pozmywam". Z jednej str rozumiem bo moje kanony czystości są ponożyczkowane, z drugiej się wkurzam bo mógłby posprzątać PO SOBIE a nie zostawiać wszystko na mojej głowie jak do tej pory - ale taki mieliśmy układ, ja robiłam w chałupie, on zakupy, śmieci i załatwianie spraw wszelakich. A niestety wziął urlop i tak siedzi i bumeluje.
Żeby nie było, póki co pomaga mi matka i on też coś tam niechętnie robi, aż taka nie do zdarcia nie jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2603 |
Zakorzenienie
|
no co Ty, to w moim interesie
![]() ![]() i już wiem co się z nim stało ![]() ![]() Winter aligancka na siłowni chciałaś być ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2604 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dzieci mieć nie zamierzam. Jak se chłop chce, to proszę bardzo - może urodzić i wychować ![]() ![]() Net mi zdeda znóff ![]() Ideu spać, chyba fot Redzinej latorośli nie doczekam ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-12 o 21:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2606 | |
Zakorzenienie
|
si
![]() Red ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2607 |
Zakorzenienie
|
Nie potwierdzam nie zaprzeczam!
![]() Jak tak to widzę i nic na to nie poradzę....Teraz Red się zajedzie na amen!Bo będzie mieć w domu dwójkę małych dzieci ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2608 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2609 |
Zakorzenienie
|
Ty chyba z pieluchami nie miałaś do czynienia
![]() Albo z takim, co ledwo od ziemi odrosło, a już kce mazac po ścianach, wszędzie zostawia ślady brudnych łap, a pyszczek i bluzka służą jako menu - co dziś było na łobiad... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-12 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2610 |
Zakorzenienie
|
No tak tylko co się stanie jak Red się zajedzie?Wtedy nietoperz przybiegnie z radością
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.