|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny
poczytałam was, ale nie dam rady poopisywać ... strasznie mnie łeb dziś boli, chyba przez tą pogodę paskudną i nie chce juz siedziec dłużej przed kompem ale kciuki za wszystkie staraczki oczywiście są ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane. Dziękuje jeszcze raz za wsparcie.
![]() ![]() ![]() Może to mi przyniesie szczęście ![]() ![]() Wszystkie imiona są piękne. A Maja bardzo mi się podoba. Uczę w przedszkolu i mam tam taką słodką dziewczynkę, która właśnie ma na imię Maja. Ech, jest taka cudna że to imię będzie długo mi się z nią kojarzyło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mnie w mojej przychodni babka pytała czy wizyta za tydzień, bo wcześniej nie da rady ![]()
![]() |
#3455 |
Raczkowanie
|
Niestety. Wizytę umawiałam ponad miesiąc temu. Przez jakiś czas leczyłam się u babki, która faszerowała mnie hormonami a jak powiedziałam że chcę zajść w ciążę i czy może mi uregulować cykl bez tabletek ( to było rok temu i miałam nieregularny @ ) stwierdziła że nie wie jaka jest przyczyna i trzeba jej poszukać. WIęcej do niej nie poszłam. Powinna była zacząć od szukania tej przyczyny a nie wpychać we mnie tabletki. Może chaotycznie to opisałam ale tak było. Teraz umówiłam się do specjalisty, takie o niej słyszałam opinie. Wiele moich koleżanek do niej chodzi.Niestety na dobrego lekarza trzeba czekać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Zakorzenienie
|
agawa, u mnie na szczęście dobrych lekarzy nie brak, tylko jeden dobry prywatnie nie zawsze jest dobry na fundusz.
Zanim wybrałam się do nowej pani ginekolog, poszukałam opinii o niej, zależało mi także, aby pracowała w szpitalu. Na moje szczęście pracuje w tym samym szpitalu, w którym mam przychodnię, dodatkowo ma prywatny gabinet. Ordynator oddziału ginekologii i położnictwa w szpitalu, pod który podlega przychodnia ma prywatny gabinet niedaleko mnie. I jest bardzo chwalony. Mam nadzieję, że teraz pójdę do przychodni z dobrą wiadomością ![]()
#3457 |
Wtajemniczenie
|
Udziela się na mamusiowym. Podobno w ciąży
![]() ![]() Moja też ![]() o Irminka mnie wyprzedziął z informacja o Darusi ![]() ![]()
![]() 14 sierpnia 2010 ![]() ![]() 4 listopada 2011 ![]() Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-04-12 o 21:19 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3458 |
Wtajemniczenie
|
HEJKA!
Korzystam,że Lilka spi i zcekam aż się obudzi,żeby ją nakarmić,więc napisze conieco ![]() Na cesarke się wyczekałam prawie 5 h co było trochę stresujące,bo chciałam miec ją juz za soba i tulic Lilusie.Podczas operacji strasznie sie denerwowałam,tak że tętno mi skakało,kazano mi sie uspokoić,bo to nie dobre dla dziecka i mniea,le wiecie jak to jest emocje były tak silne,że nie do opanowania.Pani anestezjolog barzo mi pomogła,bo mnie głaskała po buzi i kazała oddychac jak na szkole rodzenia pod tlenem,a pielegniarka głaskała mnie po ręcę ![]() Lilusia jest cudowna i wciąz nie moge uwierzyć,ze to moja córka i że po tylu latach JEST!Piękna i zdrowa!!! Oto oficjana prezentacja Lilusi-fotki ze szpitala.Pierwsze 20 minut po porodzie,ostatnie z dziesiejszego wyjścia jak sie topniła w kombinezoniku w rozmiarze 50(a wcześniej zakładałam,ze w ogóle do niego nie wejdzie! ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Wtajemniczenie
|
Corcia, jej.... super... wyobrazam sobie ze cesarka to nic milego, ja bym chciala jej uniknąć, ale to nigdy nie wiadomo
![]() ![]() ![]() ![]()
#3460 |
Zakorzenienie
|
cora, domyślam się, że cesarka nie jest przyjemnym uczuciem, bo sama miałam pod znieczuleniem zabieg chirurgiczny brzucha, i niby nic się nie czuje... to znaczy bólu tylko nie czuć...
Bardzo miłe było zachowanie anestezjologa i pielęgniarki ![]() Musiałaś się nacierpieć ale ważne, że już jest dobrze i wracasz do zdrowia ![]() A Lilusia... prześliczna ![]() ![]() Nic tylko usiąść i patrzeć jak słodko śpi. Raz jeszcze gratuluję rodzicom ![]() i słodki buziaczek od wirtualnej cioci ![]()
#3461 |
Raczkowanie
|
Cora
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Troszkę się wycierpiałaś przy cesarce ale całe szczęście już w domku ze swoim szczęściem ![]()
![]() |
#3462 |
Zakorzenienie
|
Cora Lilianka jest prześliczna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Zakorzenienie
|
Cora - jeszcze raz gratuluję
![]() ![]() Byłam z Izulem na pobraniu krwi - nawet się nie kapnęła kiedy ją ukłuli w palec ale już uciskanie paluszka żeby krew leciała nie bardzo jej się podobało - jednak obyło się bez płaczu ![]() Wyniki po południu a jutro podskoczę do lekarki co by zerknęła. |
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Rozeznanie
|
Cora Śliczniątko jest takie urocze
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Zakorzenienie
|
Cora najważniejsze, ze już po wszystkiemu i masz swoją córcię przy sobie
![]() Śliczna jest - bez dwóch zdań. Ja się jeszcze pozachwycam zdjęciami - bo są super zrobione. Zresztą Ty zawsze masz takie fajne zdjęcia ![]()
#3466 |
Zakorzenienie
|
Cora gratulacje
![]() ![]() Kotek Izunia dzielna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Wtajemniczenie
|
cora gratuluje przepieknej coreczki
![]() ![]() tez bym chciala zeby moja miala takie wloski czarniutkie ![]()
#3468 |
Zakorzenienie
|
Cora Lilusia jest śliczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Zakorzenienie
|
Cora wzruszyłam się Twoim opisem cc i aż mi się łezka w oku zakręciła. Przykro mi, że musiałaś i pewnie ciągle musisz cierpieć fizycznie, ale na pewno widok Maleńkiej wszystko Ci wynagradza. Lilusia jest śliczna, słodka, maleńka
![]() ![]() ![]() ![]()
#3470 |
Raczkowanie
|
cora Wielkie gratulacje, masz przecudną córeczke!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | ||
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Scio, Nadia zabójcze macie sny ![]() ![]() Mezaga super, że macie plan działania, szkoda tylko, że ten lekarz ma takie dalekie terminy... Oby spełnił Wasze nadzieje ![]() Cytat:
![]() Lilusia cudna ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie dziś szaro i brzydko, na szczęście jak na razie nie pada. Ale spacer chyba sobie odpuszczę ![]() Z nowości to ostatnio moje dziecię zaczęło solidnie dawać znać o sobie, coraz wyraźniej czuję ruchy, odkryłam też, że szaleje głównie wieczorem i w nocy (chyba ma coś po mamusi ![]() ![]() Zostawiam dla staraczek od mojego 23-tygodniowego szkraba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez DAnia Czas edycji: 2011-04-13 o 10:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3472 |
Zadomowienie
|
Scio, Nadia, Wasze sny są powalające
![]() Kotek, Izunia urocza ...i może faktycznie jest po prostu drobna ![]() Agawaaa, tak jak radziły dziewczyny, może lepiej iść do gina, żeby zobaczył co i jak i przepisał jakieś tabletki na wywołanie @ ...i niech się zacznie nowy cykl ...oczywiście owocny ![]() Magdulec, może złe samopoczucie powoli Cię opuszcza na dobre ![]() ![]() Cora, TwojaLilka jest prześliczna ![]() ![]() Dra, kochana dziękuję Ci za przesyłkę ...właśnie do mnie dotarła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3473 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Ja tylko na chwilkę bo muszę doprowadzić dom do ładu przed wyjazdem i się jeszcze popakować ![]() Pewnie następna wiadomość napisze do Was już z Polski bo jutro już lecimy ![]() ![]() ![]() Cora- Gratuluję córeczki ![]() I dla Wszystkich dziewczyn ostatnie z Włoch fluidki ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i do usłyszenia już z Polski ![]()
#3474 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że szybko wrócisz do formy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Super Kochana, że dzidziolek się odzywa ![]() Porywam jednego ![]() Cytat:
![]() Pewnie bardzo się cieszysz, że do Polski już jutro ![]() ![]() A od Kamilki poczęstuję się fluidkiem ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Zakorzenienie
|
Cora... Kochana właśnie przeczytałam twoją relację i tak się wzruszyłam, że aż nie wiem co powiedzieć... Mam nadzieję, że już teraz nie pamiętasz o bólu i Lileczka wszystko Ci wynagradza
![]() ![]() Ja też będę miała cesarkę ze względu na wzrok i też chciałabym trafić na taką fajną opiekę. No ale jeszcze trochę czasu przede mną ![]() Mezaga trzymam kciuki żeby cos sie ruszyło u nowego specjalisty ![]() ![]()
![]() |
#3476 |
Zakorzenienie
|
No zobaczymy co z tego będzie
![]() W sumie to wstyd przyznać ale umówiłam się do tego lekarza tylko dlatego, ze zaczynam czuć, że przestaje mi zależeć, bo już chciałam sobie całkiem dać spokój. Wmawiałam sobie od jakiegoś czasu, ze tak jak teraz jest mi lepiej, że mam dużo czasu dla siebie, mam czas na hobby, dużo zamówień więc po co mi dziecko. I to wmawianie tak mnie pochłonęło, że naprawdę zaczęłam tak czuć. Teraz jak mnie Cora zapisała to jakoś chyba nowe nadzieje się we mnie obudziły. To musiał być jakiś znak, że mam się nie poddawać.
#3477 |
Zakorzenienie
|
Aguś czasem mamy takie chwile jak długo o coś walczymy. A czasami nasza psychika sama sobie wmawia, ze lepiej jest tak jak jest, żeby dać sobie czas i trochę odsapnąć
![]() ![]()
![]() |
#3478 |
Zadomowienie
|
cora normalnie łezka mi sie w oczkach zakreciła jak zobaczyłam Lilianke i przeczytałam twojego posta. Ma pięknie oczy a włoski to rewelacja, jest cudna. NIECH ROSNIE ZDROWO, NIECH NIE SPRAWIA PROBLEMÓW, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NIEJ!!!!Mam nadzieje ze jakos wrócisz do formy i nie bedziesz miała problemów z piersiami.
kotek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edzia życzę spokojnego i przyjemnego lotu do ojczyzny ![]() ![]() ![]() Dania to super, że już coraz mocniej czujesz ruchy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3480 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no przeszłaś swoje,ale największy skarb wynagradza wszystko ![]() Cytat:
edziu to odzywaj sie jak tylko bedziesz miec czas i dla staraczek od Rafałka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.