![]() |
#2642 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ech...z powodu prawie wszystkiego ![]() Dobranoc.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie cierpię jałowego (w sensie "niedoprawione" ![]() ![]() Może być ![]() To jest temat tabu ![]() --- Red! Witaj! ![]() A ojca dziecka ziebać trzeba, i to porządnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
BAN stały
|
Ju, zupełnie żem zapomniał - gratuluję cudownego powrotu zguby!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
never say no to panda
|
były na prezentacjach - dziwnym trafem nie zgodzili się na ich udostępnianie
![]() pokazywali np. bardzo rozrywkowego chuopaka - domorosłego pirotechnika, który postanowił w jednym z łódzkich parków wypróbować swoje najnowsze dzieło obrazek wyglądał mniej więcej tak: długa aleja parkowa, po prawej stronie roztrzaskana w drobny mak ławka i jakiś flak leżący w oddali - z bliska okazało się, że to noga była korups z częściami kończyn i resztką głowy leżał gdzieś w trawie, połowa twarzy wisiała na gałęzi (to chyba najbardziej hardcorowa fota była), ręce się rozprysły w drobny mak poza tym pełno mięsnych strzępów ![]() kuleczki to już chyba ma ![]()
![]() |
#2648 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Fantastisk!!!! ![]() Cytat:
![]() Trzymaj się, kochana ![]() Prawda? ![]() Tym sposobem jestem całkowicie zasłodziakowana- na staro- L'Heure, na budyniowo- Hypnotic Poison, na migdałowo- Lempicka, na podmokło- Lempicka Defendue I na razie niech tak sobie będzie- może wytrzymam parę dni bez wystawiania? ![]() Aha, Wojtkowi BARDZO spodobało się Bvlgari Blv II- może się jutro strzaskam dla siebie- zobaczę, czy muszmieć, czy nie Cytat:
![]() Pójdę se do półeczki z perfumami i se popatrzę- może odkurzę?
![]() |
#2651 |
Zakorzenienie
|
kupiłam demakijaż Avocado polecany przez Cbr
![]() tłuścioch ![]()
![]() |
#2652 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co?
Jak tak teraz patrzę, to ten kolor nie złapał mi równo - górę mam bardziej rudą, a od połowy włosów mniej :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Zakorzenienie
|
Poczekaj na światło dzienne
![]() Odpadam- pa, pa ![]()
#2654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nierówność koloru to częste, u mnie nawet bardzo i nieważne czy w domu farbuję czy u fryzjera ![]() ![]() już ![]() i co idzie na sprzedaż? ![]() kolorowych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
BAN stały
|
Nieee spaaać, zwieeedzaaać!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | |
Zakorzenienie
|
nie gadamy, nurkujemy
![]() Cytat:
![]() dla mnie to zmora normalnie tym bardziej, że często odrosty farbuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- ale właśnie, właśnie, mam już włosy za cyc ![]() ![]() ![]() ![]() i szok wejszłam na naszą wycieczkę a tam cena o 200 zł za osobę wyższa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą ciekawa jestem, jak długo mi ta henna na włosach się utrzyma... ![]() Na farbę bym się nie zdecydowała jednak... Szkoda mi włosów. Wiem że traz są nowoczesna i fogle, ale ja to niereformowalna jestem. Nie teraz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trza zacząć oszczędzać posty, do 6 tyś dociągam i wsio czcze gadanie ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-04-13 o 00:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
co nie
![]() ![]() kocham ich skecze ![]() a nie ![]() dopsz, to teraz wyluzuję ![]()
![]() |
#2663 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co z tą Twoją pustością ![]() ![]() kurcze późno, trza iść spać to palę i mykam
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam come back choroby - właśnie mnie obudziła - ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:37 ---------- Poprzedni post napisano o 02:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() to nic ze przeczytałąm ortologiczne ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-13 o 01:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
BAN stały
|
Izi spox
![]() ![]() --- P. chce mnie fyciongnońć na imprezę jakąś do wielkiego miasta ![]() ![]() I nie mam co na siebie włożyć ![]() A tak fogle to se moją mondrom frazę wyguglowałem, i znalazłem coś takiego, cyt. fragm.: "Ambiwalencja semantyczna tekstów postmodernistycznych wynika przede wszystkim z braku eksplikacji nastawień propozycjonalnych" Nie mogę się nie zgodzić, no ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-04-13 o 02:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2669 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja ostatnio - od lat 6 niezmienie - ecę na look oldschoola dziny i biały albo czarny podkoszul - T-shirt - czyli mensko i mrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale jednak laski we wielkim mieście wolą wymuskany look z tego co zauważyłam - lubio czarne buty z czubem ale zaskroniec jakis koszul szary np, generalnie lubio pitu pitu ze o szaliczkach nei wspomne decyzja nalezy do ciem nadrobiłam wreszcie wszysto - Redzix - strasznie się cieszę ( również przeżywka i rozkminka w domu była u nas i mnie też kocięta sie skojarzyły na zasadzie wyobrażeń) po drugie primo - nie jestem zdziwiona co do absolutnie ani jednego podpunktu Twej relacji - wszystko sie zgadza po Redziowemu po trzecie primo ultimo - mam dla Ciebie propozycje nie do odrzucenia: otóz jeśli zgodzisz sie urodzić za mnie to ja w zamian ustawię Ci chuopa, usługa za usługę choć jeszcze się nad tym zastanowię na spokojnie, bo coś mi mówi że jednak urodzenie moze okazać sie lzejsze z dwojga złego ![]() gratuluję podejścia do sprawy rodzeniowej - teraz nie daj sie zmanipulować ( wiem ze chuop pracuje=zarabia to matka niezbędna niejako, rozumiem - ale nie ma zmiłuj, ustaw sie dobrze. ściskam ) Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-13 o 02:23 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | |||
BAN stały
|
Raaacheeelooo! Co też Rachela! [:/
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No wszystko, co żeś powyżej wypisała, się zgadza ![]() Cytat:
![]() ![]() --- Dobranoc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.