Miłośniczki Zary- część V (wieczny zakupoholizm i pustki na kontach :) ) - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-13, 08:35   #1021
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary- część V (wieczny zakupoholizm i pustki na kontach :) )

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
Najwidoczniej każdy ocenia po sobie Ja nie doszukuję sie złych intencji w podczytywaniu jakichkolwiek wątków. Wizaż jest publiczny, więc czytam sobie różne wątki, a nie zabieram tam głosu z różnych powodów a nie czytuję też postów np. H&M-owych po to by zaraz pobiec do sklepu i wykupić wizażowe hity wręcz przeciwnie, chętnie kupię coś komuś, a już niekoniecznie sobie
Mnie tam nie przeszkadza liczba czytających wątki, ani te wątki, które są moimi "stałymi" i na których ja się udzielam (głównie fitnessowe, bo to mnie interesuje bardzo) ani też nie przeszkadza mi, że wszyscy gustują w tym samym i każdy chce to mieć
Poza tym ja nie widzę związku z odzywaniem się tutaj, a cenami na allegro. Można sie odzywac, a np. na koncie mamy/taty.siostry/brata/chłopaka/męża wystawiać towar i udawać, że nie ma się pojęcia kto tak zawyża ceny
Sorki za off topic
zgadzam sie z Twoja wypowiedzia a takze z wypowiedzia innej Wizazanki ktora napisala ze forum to miejscce publiczne. Nie kazdy kto czyta forum MUSI sie udzielac, przeciez istnieje tez opcja goscia, ktory moze tylko czytac posty.
Dziewczyny nie panikujcie, 2 razy w tygodniu sa dostawy wiec ciuchow nie zabraknie, Zara juz oto zadba. Był szal na plisowane sukienki teraz wisza "bezpansko", podobnie bedzie z marynarkami. Nie sadze tez aby Wizazanki kupowaly na All marynarke za 300zeta ktora w sklepie idzie za200 albowiem łatwiej jest tutaj napisac i pomocna Wizazanka zakupi po normalnej cenie. Zamkniecie watku oznaczaloby tyle ze ktos nowy kto chcialby dolaczyc nie mialby szans i kłóci sie to z idea forum.
Nie wiem czemu pisza tu dziewczyny ze wstydza sie wstawiac swoje fotki, przeciez nie kazdy musi wstawiac z twarza, a zreszta tu jest oceniany stroj a nie figura czy twarz. A ponadto, warto zauwazyc ze w V czesci pojawilo sie coraz wiecej wpisow nowych dziewczyn ktore wczesniej nic nie pisaly.
Co do All to mamy wolny rynek, konkurencyjnosc cen i kazdy moze wystawic taka cene towaru jaka mu sie podoba, a nam nic do tego.

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 08:59   #1022
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
wlasnie o tym mowie i moznaby tam dodawac zdjecia?

odnosnie torebek to pamietam sporo takich hitow np slynne z łańcuchem, pikowane male torebeczki na lancuszku czarne i pudrowe, pudrowe i czarne kuferki z cwiekami ( to tez maly hit stylio:P ) torby z azurowym wykonczeniem z przodu, te torebki czarne z łancuchami skorzane i chabrowe (f&f je podrabialo) Wiele z tych toreb rok po zarze ma w swojej kolekcji reserved Wykonanie jednak juz nie to.
Cytat:
Moze wtedy nie myslalabym,ze te osoby sa tu tylko po to by liczyc na allegrowy zarobek. Ja pamietam poczatku tego watku i tutaj tez wszystkie sie znamy.
Ostatnio przeczytalam gdzies wypowiedz jednej wizazanki. Wspominala,ze podczytuje watki,ale nigdy sie nie udziela poniewaz trudno jej przylaczyc sie do grona osob,ktore sie juz znaja.
Jesli sa jakies niesmiale to zapewniam,ze kazdy zostanie milo przyjety
Poza tym jesli ten watek ma zostac i dalej to wszystko napedzac to wieksza liczba znanych osob spowoduje,ze kazdy bedzie mial latwiejszy dostep do ubran Zary bez allegrowej prowizji.
To chyba plus
Ja często się nie udzielam, częściej podczytuję

Ale z wymienionych przez Ciebie rzeczy mam tylko chabrową zamszową torbę z łańcuchami, bo reszta po prostu mi się nie podoba

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
dziękuję za rozgrzeszenie, lepsze to niż nic

dzięki, ale to jest sukienka

no ba!!

fakt, marynara cudna tylko kurka ta cena już mniej cudna a bielizna to esotique (łącznie za te 4 elementy zapłaciłam niecałe 160 zamiast 230 - rabat 30%, no i tylko tam (ze znanych mi stacjonarnych sklepów u mnie) mają obwody 65...)

jasne

tak, zachodzą

widziałam i nawet mierzyłam - jest cuuuudowna!!! małż ma w sobotę urodziny to może w piątek mi ją kupi na te swoje urodziny, muszę podszlifowac tę strategię

no to w piątek się widzimy na kawie już prawie wiem jak wyglądasz spodnie mi się nie podobają za bardzo bo mają rozszerzane nogawki, a ja w takich całą nastoletnią młodość przełaziłam i póki co mam ich dosyć

ja tam "gotowych setów" nie kupuję, ale faktem jest że głównie kupuję w zarze - z jednego prostego powodu: znajduję tam to, czego szukam, zara idealnie wpisuje się w mój styl, nie marnuję czasu na bieganie po innych sklepach tylko spędzam ten czas z dziecięciem, wolę u siebie połazić po lumpeksach
Może ja też wypróbuję taką strategię w okolicach września, chociaż w urodziny Tż mamy rocznicę ślubu

PS. Budgetko doszła różowa marynarka od Ciebie, jest cudna dziękuję bardzo za pomoc

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:00   #1023
hihi
Zakorzenienie

Witam.

Napiszę jedno zdanie i więcej się tu słowem nie odezwę, bo klimat jaki się ostatnio zrobił jest po prostu nieprzyjemny.

Ja się tu prawie nie udzielam, mimo, że ciuchy z zary kupuję od kilku dobrych lat. Zary u siebie nie mam, więc zakupy robię jak znajdę się w okolicy. I przeglądając internet, blogi, fora, zdjęcia wiem wtedy, na co warto zwrócić uwagę, co jest dobrej jakości, że te ślicznie wyglądające na wieszakach kiecki, na które się napalam to szmaty nie warte funta kłaków.

Ostatnio napisałam kilka postów tylko dlatego, że chciałam wiedzieć jak się innym nosi coś, co ja już kupiłam, a miałam wątpliwości względem prania, a żadna z moich znajomych takiego ciucha wcześniej nie kupiła.

Ale nie o tym chciałam pisać - co chwilę pojawiają się komentarze,że ojej, ale się od nowych twarzy zaroiło, że teraz to już nie tylko my, że to i tamto... A teraz na dodatek te uwagi, że jak ktoś podczytuje i się nie udziela to na pewno czyta po to, żeby polecieć do zary moment po dostawie i wykupić to, na co Wy tak tutaj polujecie i wyprzedać na allegro za grubą kasę.

Przepraszam, ale to w pewien sposób obraża masy "niewinnych" dziewczyn i źle świadczy o tych, którzy takie myśli w ogóle mają. I na pewno nie zachęca to wypowiadania się tych, które podczytują.

A! I jeszcze coś! Jest cała masa dziewczyn, które uwielbiają ciuchy z Zary, ale niekoniecznie stać je na to, aby iść i kupić te wszystkie piękny żakiety po 4 stówy. No to siedzą i oglądają to, co inni kupują. Albo tak jak ja, podpatrują, czasami poproszą właścicielkę upatrzonego ciucha i kilka dokładniejszych zdjęć i sobie samy sklecą. No i o czym niby wtedy miałyby pisać...? A wiecie, nie stać mnie, to sobie podglądam? Albo komentować wrzucone zdjęcia? Dla zasady, żeby się udzielać i nie być posądzoną o jakieś nieszczere intencje? to już lepiej sobie cały wątek darować.

A druga rzecz - tutaj liczę się z tym, że mogę dostać punkty karne, trudno, ale ciśnienie mi się od rana podniosło, arogancją jest sądzić, że to wątek o zarze na wizażu podkręca sprzedaż w sklepach.

Prawie skończyłam.

Gabi marynarka piękna, jakbym miała fundusze, już bym ją miała, wyglądasz w niej fantastycznie, idealnie do Ciebie pasuje, kup, bo później będziesz żałować, że jej nie było I jeszcze raz Ci serdecznie dziękuję serduszko za wszelką pomoc, już Ty wiesz o co chodzi.

Teraz skończyłam. Pa.
Stary 2011-04-13, 09:14   #1024
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
A druga rzecz - tutaj liczę się z tym, że mogę dostać punkty karne, trudno, ale ciśnienie mi się od rana podniosło, arogancją jest sądzić, że to wątek o zarze na wizażu podkręca sprzedaż w sklepach.
ja mam inną teorię
"hieny allegrowe" czytają o czym tu głośno
nie jest mowa, że to wizażanki wykupują i wystawiają (chociaż pewnie też się zdarzają takie osoby)
forum jest publiczne i każdy może czytać i pisać, ale jak chce tylko czytać to ok, mi tam to nie przeszkadza
podobnie jest na wątku np. H&M-owym
rzeczy osiągają horrendalne ceny na allegro
w kilka godzin chodliwy towar jest wyprzedany, a na allegro jest tych rzeczy później od groma
a Ci allegrowicze muszą skądś wiedzieć na co jest popyt

Edytowane przez pronunciation
Czas edycji: 2011-04-13 o 09:16
pronunciation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:17   #1025
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:

A! I jeszcze coś! Jest cała masa dziewczyn, które uwielbiają ciuchy z Zary, ale niekoniecznie stać je na to, aby iść i kupić te wszystkie piękny żakiety po 4 stówy. No to siedzą i oglądają to, co inni kupują. Albo tak jak ja, podpatrują, czasami poproszą właścicielkę upatrzonego ciucha i kilka dokładniejszych zdjęć i sobie samy sklecą. No i o czym niby wtedy miałyby pisać...? A wiecie, nie stać mnie, to sobie podglądam? Albo komentować wrzucone zdjęcia? Dla zasady, żeby się udzielać i nie być posądzoną o jakieś nieszczere intencje? to już lepiej sobie cały wątek darować.

.
Albo tak jak ja... u mnie nie ma Zary, skazana jestem na allegro, tutaj mogę zobaczyć zdjęcia, poznać opinie innych dziewczyn, albo liczyć na pomoc w zakupie

Fakt, ostatnio sporo osób się tutaj udziela, ale według mnie to zdecydowany plus, forum 'żyje' a nie przymiera nudą

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:23   #1026
miqqa
Raczkowanie

Cytat:
...

Z drugiej strony ciesze sie,ze jest nas coraz wiecej i,ze wszystkie dziewczyny sa pomocne. Chcialabym jednak zeby podczytujace dziewczyny zaczely sie udzielac.
To w takim razie ja Do zaroholizmu już się przyznałam a teraz pytanio/prośba, jak były to nie kupiłam teraz żałuję i juz nawet brytyjski on -line shop z pomocna przyjaciółka mi nie pomoże to już tylko wy
Ktokolwiek widział - ktokolwiek wie gdzie w Polsce jeszcze wiszą i na mnie czekają w rozmiarze "M" te sukienki http://www.zara.com/webapp/wcs/store...RILLED%2BDRESS i absolutnie nie może być to ta nowa różowa, tylko i wyłącznie ta żółta

A a propos dyskusji off topicowej- ja z tych czytających i milczących raczej, z racji codziennego życiowego wygadania jakoś mi talentu do pisania na forach nie starcza, za to mogę sumiennie przysiąc żem nigdy nie zdzierała z żadnej zaroholiczki na żadnym serwisie handlowym bo pragnienie osiadania hiciorów rozumiem aż za dobrze a ponadto prozaicznie talentu do allegrowania też nie mam, stąd fuksjowe cudo ze Studio leży sobie u mnie w szafie i czeka nie wiadomo na co bo jest za duże
miqqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:24   #1027
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
Fakt, ostatnio sporo osób się tutaj udziela, ale według mnie to zdecydowany plus, forum 'żyje' a nie przymiera nudą
o tak
w zimowej kolekcji prawie umarło
Stary 2011-04-13, 09:38   #1028
pronunciation
Zakorzenienie

tutaj zdjęcie Kasi Zielińskiej w tej sukience
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (46,8 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (38,5 KB, 156 załadowań)
Stary 2011-04-13, 09:40   #1029
hihi
Zakorzenienie

A tutaj dody od stóp do głów w Zarze. W sensie Buty, spodnie, żakiet. Czy torebka, podkoszulka i bielizna, to nie wiem.
http://e2.pudelek.pl/p1776/6fec6fac000672664da4e791

Edytowane przez hihi
Czas edycji: 2011-04-13 o 09:46
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:44   #1030
ewelinkka20
Zadomowienie

Cytat:
A tutaj dody od stóp do głów w Zarze.
http://e2.pudelek.pl/p1776/6fec6fac000672664da4e791
Ta torebka tez z ZARY?

ewelinkka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:45   #1031
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
Albo tak jak ja... u mnie nie ma Zary, skazana jestem na allegro, tutaj mogę zobaczyć zdjęcia, poznać opinie innych dziewczyn, albo liczyć na pomoc w zakupie

To dokładnie tak jak ja

Dziewczyny, pamiętacie ile kosztuje ta sukienka? Przymierzał ktoś? Fajna?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2228935420_1_1_3.jpg (13,3 KB, 21 załadowań)

— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
Stary 2011-04-13, 09:46   #1032
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelinkka20 Pokaż wiadomość
Ta torebka tez z ZARY?
Przepraszam, wyedytowałam tamtego posta, aby uniknąć nieporozumień.
Stary 2011-04-13, 09:50   #1033
cabanamoon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
o tak
w zimowej kolekcji prawie umarło
bo zimowa kolekcja nie zachecala to aktywnosci
za to ta obecna... odwrotnie.

dziwnie jakos sie poczulam czytajac co tu piszecie. kiedys tez czytalam tylko i nie udzielalam sie. teraz juz pracuje kupuje , wiec i pisac mam o czym.
po niektorych tekstach niektorych kolezanek jednak sie odechciewa..

zreszta skonczmy ta rozmowe of topową
cabanamoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:52   #1034
funykiki
Raczkowanie

Dziewczyny ja przez to forum to znowu muszę zrobić BARDZO restrykcyjny przegląd szafy i posprzedawać rzeczy bo nie mam na nowe
funykiki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:55   #1035
Manehajera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez canaduelle Pokaż wiadomość
wiecie co, używane zarowe nudziaki poszły za 255 zł.. nieźle!
i watpię żeby jakaś wizażanka czytająca ten wątek zapłaciła za nie 250% ceny wyjściowe, w dodatku jeśli są używane

http://allegro.pl/szpilki-zara-nude-...548691425.html

a ja myślę, że na pewno kupiła je jakaś wizażanka

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość
To dokładnie tak jak ja

chyba 289zł

co do off'a - uderz w stół a nożyce się odezwą Skoro nie pijemy do Was dziewczyny to o co chodzi z tym rozgoryczeniem, co? Przecież wizaż to forum i będzie działał...
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 10:02   #1036
ewelinkka20
Zadomowienie

Cytat:
Przepraszam, wyedytowałam tamtego posta, aby uniknąć nieporozumień.
Nic nie szkodziFajnie jakby była z zary

ewelinkka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 10:05   #1037
mon9
Zakorzenienie

ok to wracamy do właściwego tematu czy ktoś coś wie może na temat kobaltowych XS-ek w warszawie?
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 10:10   #1038
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
dziękuję za rozgrzeszenie, lepsze to niż nic

dzięki, ale to jest sukienka

no ba!!

fakt, marynara cudna tylko kurka ta cena już mniej cudna a bielizna to esotique (łącznie za te 4 elementy zapłaciłam niecałe 160 zamiast 230 - rabat 30%, no i tylko tam (ze znanych mi stacjonarnych sklepów u mnie) mają obwody 65...)

jasne

tak, zachodzą

widziałam i nawet mierzyłam - jest cuuuudowna!!! małż ma w sobotę urodziny to może w piątek mi ją kupi na te swoje urodziny, muszę podszlifowac tę strategię

no to w piątek się widzimy na kawie już prawie wiem jak wyglądasz spodnie mi się nie podobają za bardzo bo mają rozszerzane nogawki, a ja w takich całą nastoletnią młodość przełaziłam i póki co mam ich dosyć

ja tam "gotowych setów" nie kupuję, ale faktem jest że głównie kupuję w zarze - z jednego prostego powodu: znajduję tam to, czego szukam, zara idealnie wpisuje się w mój styl, nie marnuję czasu na bieganie po innych sklepach tylko spędzam ten czas z dziecięciem, wolę u siebie połazić po lumpeksach
A ja byłam pewna, że to ta plisowana spódniczka z poprzedniej kolekcji.. A jeśli to sukienka to można wiedzieć skąd? z Zary? Dawno kupowana? Prześliczna jest
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 10:12   #1039
pralinkax
Zadomowienie

Rarrko raz jeszcze dziękuje ;* t-shirt właśnie doszedł, jest piękny ! ( pisze to osoba nieznosząca różu :P ) A z materiału jestem bardzo zadowolona !Jutro kupię sobie jeszcze trzy w innych kolorkach

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
Stary 2011-04-13, 10:27   #1040
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość
To dokładnie tak jak ja

ja mam ta sukienke kosztowala 289 zl, pienkowska w niej kiedys byla w dzien dobry tvn. Jest wygodna, mialam ja dopiero raz na sobie wiec za bardzo nie moge sie wypowiedziec,ale jest na podszewce i fajny ma material.

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
a ja myślę, że na pewno kupiła je jakaś wizażanka

chyba 289zł

co do off'a - uderz w stół a nożyce się odezwą Skoro nie pijemy do Was dziewczyny to o co chodzi z tym rozgoryczeniem, co? Przecież wizaż to forum i będzie działał...
Dobrze napisalas. Zawsze znajda sie osoby,ktore robia z siebie cierpietnice. Do nikogo w tym watku nie "pilam" wiec mozecie sie wyzbyc przykrego uczucia.
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 10:45   #1041
lenka799
Raczkowanie

GG do lenka799

dziewczyny blagam - skończcie z wzajemnymi oskarżeniami i dyskusją, ktora sama w sobie nic nie wnosi poza psuciem genialnej atmosfery - ktora do tej pory była największym atutem tego wątku
ja jestem z tych, które udzielają się od niedawna, choć moja miłość ZAROWA trwa już ładnych kilka lat - wczesniej po prostu nie wiedziałam nawet o istnieniu tego forum
ale to głównie świetna ATMOSFERA i Wy dziewczyny zachęciłyście mnie do udzielania się, komentowania i pomocy innym!!!
pozostałych watków już prawie nie czytam bo pełno tam zawiści, babskich kłótni których po prostu organicznie nie znoszę
zresztą szkoda mi życia i swojego wolnego czasu na przepychanki słowne!!!
zatem apeluje raz jeszcze wróćmy do meritum i bądźmy takie - jak kilka postów temu
a ciuchy to tylko ciuchy - zawsze, gdzieś na nie zapolujemy!!!
lenka799 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 10:55   #1042
Manehajera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lenka799 Pokaż wiadomość
dziewczyny blagam - skończcie z wzajemnymi oskarżeniami i dyskusją, ktora sama w sobie nic nie wnosi poza psuciem genialnej atmosfery - ktora do tej pory była największym atutem tego wątku
ja jestem z tych, które udzielają się od niedawna, choć moja miłość ZAROWA trwa już ładnych kilka lat - wczesniej po prostu nie wiedziałam nawet o istnieniu tego forum
ale to głównie świetna ATMOSFERA i Wy dziewczyny zachęciłyście mnie do udzielania się, komentowania i pomocy innym!!!
pozostałych watków już prawie nie czytam bo pełno tam zawiści, babskich kłótni których po prostu organicznie nie znoszę
zresztą szkoda mi życia i swojego wolnego czasu na przepychanki słowne!!!
zatem apeluje raz jeszcze wróćmy do meritum i bądźmy takie - jak kilka postów temu
a ciuchy to tylko ciuchy - zawsze, gdzieś na nie zapolujemy!!!

ja też kończę temat - swoje zdanie mam

co do Zary - którą spódniczkę kupić? Koralowa czy różowa?
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 10:55   #1043
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
ja mam ta sukienke kosztowala 289 zl, pienkowska w niej kiedys byla w dzien dobry tvn. Jest wygodna, mialam ja dopiero raz na sobie wiec za bardzo nie moge sie wypowiedziec,ale jest na podszewce i fajny ma material.
Dzięki. Właśnie oglądałam ten odcinek DDTVN i wtedy też mi się spodobała Mam okazję kupić ją za 170zł i zastanawiam się czy warto A powiedz mi jeszcze proszę jak krótka ona jest przy Twoim wzroście? Przepraszam, że tak męczę, ale nie mam gdzie przymierzyć a chcę kupić przez internet

— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
Stary 2011-04-13, 10:58   #1044
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:

co do spodniczek, jak je widzialam w pierwszej dostawie- rozowe to wydawaly mi sie jakies wyblakle, a teraz w poniedzialek znow je widzialam(nowa dostawa) i kolor jakby zywszy.
Mnie sie podoba fuksjowa-rozowa ale kolor musi miec dla mnie zywy, nasycony

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 11:03   #1045
Nedda
Zadomowienie

Kolejny "dowód" na to, że wizaż nakręca sprzedaż.

http://www.pudelek.pl/artykul/31648/...kolorach_foto/

Nedda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 11:14   #1046
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miqqa Pokaż wiadomość
..... fuksjowe cudo ze Studio leży sobie u mnie w szafie i czeka nie wiadomo na co bo jest za duże
może na mnie??
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 11:21   #1047
pralinkax
Zadomowienie

:d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1020017.jpg (96,4 KB, 208 załadowań)

Paulo Coelho
Stary 2011-04-13, 11:31   #1048
miqqa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
może na mnie??
Może, może - tylko handlu na Wizażu uprawiać nie wolno
Jest taka piękna, taka cudna i taka za duża no może nie jakas ogromniasta ale kura ja mam jakieś ramiona chyba nie wymiarowe bo resztę ponad wymiarową
miqqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 11:34   #1049
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miqqa Pokaż wiadomość
Może, może - tylko handlu na Wizażu uprawiać nie wolno
Jest taka piękna, taka cudna i taka za duża no może nie jakas ogromniasta ale kura ja mam jakieś ramiona chyba nie wymiarowe bo resztę ponad wymiarową
jaki masz jej rozmiar??
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 11:37   #1050
zffazoffana
Zakorzenienie

Cytat:

koralową bo jest fantastyczna
dziewczyny a mam pytanko bo mam już kupioną sukienkę na komunię mojego Tż w której planuje iść do Kościoła i tak się zastanawiam czy nie kupić właśnie jeszcze tej koralowej spódniczki na przebranie .. jak sądzicie?
chyba szukam pretekstu do zakupu

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości