Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-12, 09:14   #3541
mag89
Raczkowanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Cytat:
Napisane przez moniczkar_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja mam takie nietypowe pytanie ... macie może dobrego rzeźbiarza?Wymyśliłam sobie że chce obraz Matki Bożej z Dzieciątkiem właśnie drewniany,rzeźbiony
wiesz mojej mamy znajoma kupiła właśnie taki obraz na królewskiej w sklepie z artykułami religijnymi ja osobiście też taki chcę
mag89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 09:27   #3542
bernadeta85
Rozeznanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Cytat:
Napisane przez moniczkar_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja mam takie nietypowe pytanie ... macie może dobrego rzeźbiarza?Wymyśliłam sobie że chce obraz Matki Bożej z Dzieciątkiem właśnie drewniany,rzeźbiony

Ja mam taką płaskorzeźbę...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00102.jpg (89,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00103.jpg (78,0 KB, 8 załadowań)

http://s10.suwaczek.com/20100410650113.png

Edytowane przez bernadeta85
Czas edycji: 2011-04-12 o 09:29
bernadeta85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 10:15   #3543
_agatka
Rozeznanie

śliczna ta płaskorzeźba - musze sie namysleć czy bardziej nie wole jej od obrazu

do jakiego wieku dzieci siedza razem z rodzicami, a kiedy dawac im juz osobny talerzyk?, jak to jest w Waszych restauracjach? - dodam ze bedziemy miec sporo maluszków, wiec i pokój dla dzieci jest zarezerwowany...... czy warto zrobic oddzielny stół dla starszych dzieci z podstawówki?, ale co wtedy z tymi z gimnazjum???

czy oprócz winietek na stół planujecie jakąs specjalna liste/plan/mape gdzie kto siedzi?

kwietniówki - jak przygotowania i plany na wieczór panieński??? - chwalić się dziewczyny!!!!!!!!!!!

_agatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 11:24   #3544
Tanitka
Rozeznanie

[QUOTE=_agatka;26308701]śliczna ta płaskorzeźba - musze sie namysleć czy bardziej nie wole jej od obrazu

do jakiego wieku dzieci siedza razem z rodzicami, a kiedy dawac im juz osobny talerzyk?, jak to jest w Waszych restauracjach? - dodam ze bedziemy miec sporo maluszków, wiec i pokój dla dzieci jest zarezerwowany...... czy warto zrobic oddzielny stół dla starszych dzieci z podstawówki?, ale co wtedy z tymi z gimnazjum???

czy oprócz winietek na stół planujecie jakąs specjalna liste/plan/mape gdzie kto siedzi?

kwietniówki - jak przygotowania i plany na wieczór panieński??? - chwalić się dziewczyny!!!!!!!!!!![/QUOTE]

agatko my będziemy chyba liczyć dzieci 4-5 letnie jako oddzielny talerzyk. co do stolu to nie bedzie winietek, więc mlodziez sama zadecyduje czy chce siedziec razem z rodzicami czy nie. Z atrakcji planujemy dla nich stół ze słodyczami. Ale moim zdaniem takie dzieci chcą juz siedzieć oddzielnie, no bo przecież już młodzież chociaz najlepiej zapytac się przy zapraszaniu

Monika czekamy na relacje i date Twojego panienskiego
Stary 2011-04-12, 12:11   #3545
Magda_84
Rozeznanie

dziewczyny ponawiam pytanie jakie kwiaciarnie możecie polecić na bukiet ślubny?
Magda_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 12:26   #3546
miamore999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mag89 Pokaż wiadomość
wiesz mojej mamy znajoma kupiła właśnie taki obraz na królewskiej w sklepie z artykułami religijnymi ja osobiście też taki chcę
ja też tam kupowałam właśnie taki obraz a'la rzeźba

Cytat:
Napisane przez Magda_84 Pokaż wiadomość
ja miałam bukiet robiony w kwiaciarni gabriela na wileńskiej. wyszło pięknie i tanio bukiet właśnie taki jak chciałam - kwiaty mieszane - róża, eustoma, kolorowa kulka z ozdobnymi kryształkami - 150zł
Stary 2011-04-12, 13:21   #3547
margolka1986
Zakorzenienie

ja słyszałam od mamy ze Ona planuje zakup takie świętego obrazka ze srebra

ja tez jeszcze nie wybrałam kwiaciarni ...

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 16:06   #3548
moniczkar_
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny za radywłaśnie dzisiaj byłam tam na Królewskiej i jest tyle pięknych obrazów że nie wiedziałam który wybrać
moniczkar_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 16:18   #3549
kruczydło
Raczkowanie

Hej Dziewczyny

Dzięki za poradę przy kolczykach! Macie rację, trzeba wybierać to, w czym się dobrze czujemy i wiemy że dobrze wygląda
W marcu wstawiłam tutaj listę spraw do załatwienia na marzec i jeszcze nie jest wypełniona! Ale jesteśmy na dobrej drodze - umowa z restauracją już jest uzgodniona i niedługo ją podpiszemy.

Nie pisałam przez jakiś czas, bo zaczęliśmy zapraszać gości, mamy teraz wyjazdowy czas... szkoda, że nie umieją tego zrozumieć na uczelni a co dopiero w czerwcu, w sesji! Będę chyba uczyć się więcej w maju.

Kto będzie pierwszy w tym roku? Mamy kwietniowe PMki? Jak wam idzie?
kruczydło jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 17:07   #3550
iovaa
Raczkowanie

Z listy PM 2011 wynika, że pierwsze są:

moni_ka.g
i
nimportequoi

Dziewczyny startują już 30.04.2011
To jeszcze tylko 19 dni
Niesamowite, że niektóre z nas już dosłownie za pojedyncze tygodnie staną się PM-kami
Czekamy na relacje i info z wydarzeń, bo termin jest bliski

A mi przyszedł album, który stanie się naszą księgą gości
Już szukam pomysłów na zagospodarowanie pierwszych stron, na pewno będzie instrukcja zachowania się na weselu, którą znalazłam tu, na wizażu, a reszta... Zobaczymy :P
W załączniku fotka albumu (na razie pustego ;P )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1550940290.jpg (25,1 KB, 28 załadowań)
iovaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 17:39   #3551
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

jak ktoś chce-obrazy:
http://allegro.pl/plaskorzezba-rzezb...543353892.html
http://allegro.pl/swieta-rodzina-obr...547513726.html
http://allegro.pl/plaskorzezba-drewn...511964086.html

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 17:49   #3552
nimportequoi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _agatka Pokaż wiadomość
śliczna ta płaskorzeźba - musze sie namysleć czy bardziej nie wole jej od obrazu

kwietniówki - jak przygotowania i plany na wieczór panieński??? - chwalić się dziewczyny!!!!!!!!!!!
My będziemy mieć winietki. Dzieci do 3 lat nie będą miały talerzyków, pozostałe tak. Usadzimy mniej więcej młodzież z rodziny mojej w jednym miejscu, a z rodziny narzeczonego w drugim, gdzieś obok rodziców. Plan zrobimy tylko dla osób, które nam to rozstawią i postaramy się jakoś pokierować gośćmi do miejsc.

Przygotowania na finiszu, to ja z 30 IV jestem Ale wiecie co, dalej czekam na suknię !!!! Dzwonię, pytam i mam czekać na ich telefon ... Już mam dość, a do ślubu niecałe 3 tygodnie Poza tym zabieram się za przygotowanie albumu z podziękowaniami dla rodziców, wybieram się do kosmetyczki, na solarium i na farbowanie włosów Musimy jeszcze ostatnie potwierdzenia gości zebrać, zgłosić to do lokalu i prawie wszystko będzie gotowe

A panieński to tajemnica mojej świadkowej, prawdopodobnie po weekendzie będzie co opowiadać

Cytat:
Ja bukiet zamówiłam w Passja Flora na Jana Sawy. Płacę za niego 200 zł. Śliczne babka robi te bukiety, niewiadomo, który wybrać. Ale potrafi doradzić, widziała po oczach, co mi się podoba, a co nie. Więc polecam
nimportequoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 20:08   #3553
Miecia85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez basik_4 Pokaż wiadomość

A co do butów na Parysa to ja też tam zamówiłam i powinny być już gotowe przed świętami
,no chyba że będą potrzebne poprawki to odbiorę po świętach.

Koniecznie wklej zdjęcie
Stary 2011-04-12, 20:41   #3554
(kicia)
Zakorzenienie

hej

mam o was pytanie czy może jest tu jakaś PMka która kupowała bądź mierzyła suknie w salonie LllYes w Lublinie i czy można robić tam zdjęcia w czasie przymiarek??
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 21:27   #3555
truskawkoowa
Przyczajenie

Dziewczyny potrzebuje waszej rady ponieważ w najbliższych dniach przede mną najgorsze.... musze kupić buty ślubne.
Bardzo Was prosze o informacje gdzie sie udać?? Gdzie w Lublinie są sklepy z butami slubnymi i innymi niezwykłymi butami (zależy mi na czyms wyjatkowym, niebanalnym, moga byc rozowe)

bardzo prosze o sugestie
truskawkoowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 21:43   #3556
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

zależy jak bardzo mają być niebanalne i jak bardzo różowe nie no ale tak serio chcesz taki amartowy róż?? czy buty typowo ślubne, białe?? bo jeśli chcesz różowe to w sklepie z obuwiem ślubnm nie znajdziesz takich, pójdziesz do sklepu z butami full service-kozaki, baleriny, czółenka-trafisz dosłownie na pojedyncze pary butów ślubnych, które raczej do niezwykłych należeć nie będą

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 23:53   #3557
stokocoto
Raczkowanie

Dziewczyny mam problem. Ślub zaplanowany na 27 sierpnia, wszystko już umówione i załatwione a dziś się dowiedzieliśmy, że nie dostaniemy w tym terminie urlopu. Myślicie, że uda się przesunąć termin na październik? Wesele robię w remizie, co utrudnia, bo kucharka, kelnerki i dekoratorka są załatwiane osobno. Dodam jeszcze, ze jesteśmy po ślubie cywilnym już rok, więc jak teraz się nie uda, to drugiego podejścia nie będzie pewnie. Nie wiem co robić. Pocieszcie mnie jakoś...
Stary 2011-04-13, 09:21   #3558
8mouse3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez stokocoto Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam problem. Ślub zaplanowany na 27 sierpnia, wszystko już umówione i załatwione a dziś się dowiedzieliśmy, że nie dostaniemy w tym terminie urlopu. Myślicie, że uda się przesunąć termin na październik? Wesele robię w remizie, co utrudnia, bo kucharka, kelnerki i dekoratorka są załatwiane osobno. Dodam jeszcze, ze jesteśmy po ślubie cywilnym już rok, więc jak teraz się nie uda, to drugiego podejścia nie będzie pewnie. Nie wiem co robić. Pocieszcie mnie jakoś...
A czy z racji ślubu nie dostaniesz urlopu okolicznościowego? nie spotkałam się z tym, żeby ktoś musiał planować ślub wg wolnego w pracy... może któraś z dziewczyn coś innego Ci podpowie, a ja moge tylko proponować poczytanie w internecie jak to jest z tym urlopem okolicznościowym.

Ups doczytałam się, że osobom, które zawarły wcześniej ślub cywilny pracodawca nie ma obowiązku przyznania urlopu okolicznościowego :/ Pozostaje tylko w miarę możliwości zamienić się urlopem z innymi pracownikami, albo ugadać się z pracodawcą...Współczuję, ale jest jeszcze trochę czasu, więc może uda się coś nakombinować. A swoją drogą- załatwialiście te wszystkie rzeczy związane ze ślubem nie wiedząc czy dostaniecie urlop czy mieliście już rozmowę z szefem i mieliście mieć na ten termin wolne?

Edytowane przez 8mouse3
Czas edycji: 2011-04-13 o 09:28
8mouse3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:52   #3559
Magda_84
Rozeznanie

Dzięki dziewczyny za info w sprawie kwiaciarni jak ktoś ma jeszcze jakąś godną polecenia to piszcie

iovaa zamawiałaś album na allegro? wkleisz linka do sprzedawcy?
Magda_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 10:55   #3560
8mouse3
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki dziewczyny za info w sprawie kwiaciarni jak ktoś ma jeszcze jakąś godną polecenia to piszcie

Ja mój bukiet zamawiałam tutaj http://www.floristic.pl/ zreszta moja bratowa też i byłyśmy bardzo zadowolone (swój bukiet mam do tej pory, nie wiem czy zdołam go wyrzucic, chyba, że kot się nim "zajmie" )
Stary 2011-04-13, 11:22   #3561
stokocoto
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 8mouse3 Pokaż wiadomość
A czy z racji ślubu nie dostaniesz urlopu okolicznościowego? nie spotkałam się z tym, żeby ktoś musiał planować ślub wg wolnego w pracy... może któraś z dziewczyn coś innego Ci podpowie, a ja moge tylko proponować poczytanie w internecie jak to jest z tym urlopem okolicznościowym.

Ups doczytałam się, że osobom, które zawarły wcześniej ślub cywilny pracodawca nie ma obowiązku przyznania urlopu okolicznościowego :/ Pozostaje tylko w miarę możliwości zamienić się urlopem z innymi pracownikami, albo ugadać się z pracodawcą...Współczuję, ale jest jeszcze trochę czasu, więc może uda się coś nakombinować. A swoją drogą- załatwialiście te wszystkie rzeczy związane ze ślubem nie wiedząc czy dostaniecie urlop czy mieliście już rozmowę z szefem i mieliście mieć na ten termin wolne?
Po pierwsze jestem w UK, więc potrzebuję przynajmniej tydzień. Poza tym mam specyficzną pracę, która z założenia wymaga elastycznych godzin. Urlopują nas pracodawcy, bo jesteśmy jedynymi pracownikami i nasze wolne zależy od ich wolnego czasu. Wczoraj nam powiedzieli, że muszą właśnie w ten weekend wyjechać i że sprawa jest dla nich bardzo ważna i nie mają możliwości przełożyć. Jeśli się postawimy to będą musieli poszukać innych pracowników. Nie ma innego rozwiązania. I to jest właśnie problemem, bo dla jednej imprezy chyba nie warto tracić pracy.
Stary 2011-04-13, 11:26   #3562
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
W pracy przysługują ci 2 dni urlopu okolicznościowego, ze względu na ślub i pracodawca ma obowiązek ci te 2 dni dać.

Cytat:
Napisane przez 8mouse3 Pokaż wiadomość
A, to tego nie wiedziałam. A nie możesz się na te dni zamienić z kimś? Nie sądzę, żeby ktoś odmówił jeśli poprosisz o zamianę bo masz ślub.
A wiesz może jak to jest w przypadku pracy na pół etatu? Czy też przysługują 2 dni? Moja dyrekcja miała się tego dowiedzieć, ale póki co ja jeszcze nic nie wiem. Wiem tylko, że nie muszę się o nic martwić, i w niedzielę po ślubie i poniedziałek nie przyjdę do pracy, a czy będzie to rozwiązane w ten sposób że wykorzystam urlop okolicznościowy, czy na zasadzie zamiany i odpracowania kiedyś to drugorzędna sprawa.

Dziewczyny, u nas 17 dni zostało W piątek mam panieński

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Po pierwsze jestem w UK, więc potrzebuję przynajmniej tydzień. Poza tym mam specyficzną pracę, która z założenia wymaga elastycznych godzin. Urlopują nas pracodawcy, bo jesteśmy jedynymi pracownikami i nasze wolne zależy od ich wolnego czasu. Wczoraj nam powiedzieli, że muszą właśnie w ten weekend wyjechać i że sprawa jest dla nich bardzo ważna i nie mają możliwości przełożyć. Jeśli się postawimy to będą musieli poszukać innych pracowników. Nie ma innego rozwiązania. I to jest właśnie problemem, bo dla jednej imprezy chyba nie warto tracić pracy.
Dla jednej imprezy? Przecież to jest Wasz ślub, a nie jakaś impreza. A przełożyć wszystko może nie być tak łatwo. Jesteś pewna, że ten inny termin wszyscy, z którymi się juz umawiałaś: kucharka, sala, itp, itd będą mieli wolny?
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 12:00   #3563
moniczkar_
Raczkowanie

Dziewczyny dzisiaj byłam na przedostatniej przymiarce w sukni 29 Kwietnia jest do odbioru!!
moniczkar_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 12:48   #3564
monik_85
Raczkowanie

Hej Dziewczynki ja też przyłączam się do prośby o namiary na jakieś sprawdzone kwiaciarnie w Lublinie nie mamy jeszcze zamówionych kwiatów a do czerwca już tuż tuż. mniej więcej wiem co bym chciała ale fajnie by było żeby ktoś doradził coś, zasugerował
monik_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 12:54   #3565
8mouse3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
A wiesz może jak to jest w przypadku pracy na pół etatu? Czy też przysługują 2 dni? Moja dyrekcja miała się tego dowiedzieć, ale póki co ja jeszcze nic nie wiem. Wiem tylko, że nie muszę się o nic martwić, i w niedzielę po ślubie i poniedziałek nie przyjdę do pracy, a czy będzie to rozwiązane w ten sposób że wykorzystam urlop okolicznościowy, czy na zasadzie zamiany i odpracowania kiedyś to drugorzędna sprawa.
Doczytałam się, ale sama tego nie sprawdzałam, tzn nie szukałam po kodeksie...

W przypadku tzw. urlopu okolicznościowego określonego w par. 15 rozporządzenia Ministra Pracy i Polityki Społecznej z dnia 15 maja 1996 r. w sprawie sposobu usprawiedliwiania nieobecności w pracy oraz udzielania pracownikom zwolnień do pracy - Dz. U. nr 60 poz 281 z 1996 r.) pracodawca jest obowiązany zwolnić od pracy pracownika na czas obejmujący 2 dni w razie ślubu pracownika. Co istotne wymiar zatrudnienia nie ma tutaj znaczenia. Za okres ten okres ten przysługuje pracownikowi wynagrodzenie ustalone w sposób określony w przepisach wydanych na podstawie art. 297 Kodeksu pracy.

Podstawa prawna:
- rozporządzenie Ministra Pracy i Polityki Społecznej z dnia 15 maja 1996 r. w sprawie sposobu usprawiedliwiania nieobecności w pracy oraz udzielania pracownikom zwolnień do pracy – (Dz. U. nr 60 poz 281 z 1996 r.).
Może jeszcze komus się to przyda
Stary 2011-04-13, 15:07   #3566
_agatka
Rozeznanie

2 dni z okazji slubu przysługuja jak bierze sie slub cywilny lub konkordatowy, na sam koscielny (jak ktos brał wczesniej cywilny) niestety nie, tak wiec jesli ktos planuje najpierw cywilny, a potem koscielny to wolne trzeba brac przy okazji cywilnego. formalnie trzeba po fakcie doniesc pracodawcy akt slubu (dlatego musi to byc 'panstwowy' slub), w praktyce roznie pracodawcy wymagaja. jest to wielorazowe czyli ile razy slub bierzemy, tyle razy nam przysługuje. jesli w tym czasie jestesmy na zwolnieniu lub urlopie to jak kazdy urlop okolicznosciowy nam przepada - wiec dobrze tak wycyrklowac urlop wypoczynkowy zeby grało, czyli zeby nam sie nie nakladały te urlopy.
jak jest w prawie brytyjskim - nie mam pojecia, powinno byc podobnie, ale lepiej sie dowiedziec..
stokocoto - to Ty lepiej szybko dzwon najpierw po tych kucharkach itp, albo pogadaj z pracodawca, w zaleznosci czy uzgadniałas najpierw z nim swoj termin sierpniowy wczesniej czy nie

kwiaciarnia - skoro ma sie juz jakis zarys bukietu to najlepiej najpierw do jakiejs pobliskiej kwiaciarni uderzyc, popytac, niech doradza, powiedza jakie koszta itp - przeciez nie musisz od razu sie decydowac,
potem zrob rozeznanie w max 2-3 innych kwiaciarniach i zobaczysz jak wrazenia, czyja wizja ci najlepiej pasuje, z kim masz wspolny jezyk no i czy cena ok

ja mam blisko 3 kwiaciarnie, W jednej pani na siłe chciała swoja wizje narzucic, w drugiej wszystko było ok, kontakt z kwiaciarka super, a ze mi sie spieszyło to do trzeciej kwiaciarni nie szłam...wybor okazał sie sluszny bo jak sie potem okazało moje kwiaty mialy byc pod kolor bolerka - ciemnoczerwone NA KONIEC OKAZAŁO SIE ZE BOLERKO BEDZIE BORDO I CO TU ZROBIC? pani zgrabnie doczepiła tiulowatkanine i wyszlo super....sorki za duze litery dziecko mi szaleje

_agatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 19:41   #3567
iovaa
Raczkowanie

Cytat:
Tak, na Allegro, zgodnie z życzeniem wklejam (mam nadzieję, że nie będę posądzona o reklamę :P ) http://allegro.pl/show_user.php?search=fotmar01

W każdym razie polecam sprzedawcę, wszystko ekspresowo i na poziomie.
Czego nie mogę powiedzieć o moim dostawcy welonów: wpłaciłam pieniądze w poniedziałek rano, od razu wysłałam maila z info o kolorze i sposobie płatności i rodzaju przesyłki, do dzisiaj nie przeczytał mojego maila (mam w poczcie potwierdzenie odczytu), a jak dzisiaj zadzwoniłam, to dopiero W TRAKCIE rozmowy ze mną sprawdził, że wpłynęły mu ode mnie pieniądze :/ W końcu udało mi się dowiedzieć, że Pan łaskawie JUTRO zabierze się za pakowanie i wysyłkę...
Wiecie, może gdybym się nie nastawiła, że wszystko będzie tak szybko i sprawie jak w przypadku albumu, to nie byłoby problemu...
Ale codziennie sprawdzałam pocztę, czy już mam potwierdzenie odczytania przez niego maila, w którym de facto prosiłam o potwierdzenie otrzymania pieniędzy i wysłania paczki, co również bez mojej interwencji telefonicznej jak widzę by nie nastąpiło ;(
Jestem zawiedziona... Mam tylko nadzieję, że przeczyta mojego maila zanim zapakuje przesyłkę, bo nie uśmiecha mi się odsyłanie welonów, jak będą w złym kolorze ;(

Cytat:
Napisane przez [B
stokocoto[/B]]I to jest właśnie problemem, bo dla jednej imprezy chyba nie warto tracić pracy.
Myślę podobnie jak moni_ka.g, że warto poszukać wyjścia z sytuacji, bo to jednak Wasz ślub, a nie jakaś tam impreza...
Chyba że nie będziecie mieli problemu z przełożeniem wszystkiego...
A szefowie chyba dopuszczą opcję zamiany czy innego wyjścia, bo chyba ich uświadomiliście, że to Wasz ślub?? Może myślą, że to zwykły urlop i dlatego tak Wam odpowiadają...
iovaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 23:15   #3568
nimportequoi
Raczkowanie

Któraś z Was wspominała coś o lokalu na Głębokiej, gdzie można wypożyczyć dekoracje samochodu. Znacie dokładny adres ??
nimportequoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 23:52   #3569
margolka1986
Zakorzenienie

czekam na informacje o jakości bucików z Parysa bo sama mam zamiar się tam wybrac

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 08:58   #3570
Kicur
Raczkowanie

Dziewczyny! Na jakim papierze robicie zaproszenia? Znaczy jaka gramatura? Mam do wyboru 230, 290 i 300... Myślę. że grubszy byłby ładniejszy, ale boję się trochę, że będzie przypominał tekturę...:/ a postanowiłam zrobić zaproszenia sama, bo próbki, które zamówiłam na all bardzo mnie rozczarowały

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości