|
|
#2191 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
boy without a revelation, but I loved you. chłopcze bez rewelacji, ale Cię kochałam. och, ku#_ewsko ładnie wyglądacie. Tiger does "wrrraaaawr ..." and you're running away. tygrys robi " wraaaawr" a ty uciekasz. - a gdyby tak ... - odmówiłabym - skąd wiesz co chciałem powiedzieć? - gówno mnie to obchodzi. even dustman didn't touches your girlfriend. nawet śmieciarz nie dotknąłby twojej dziewczyny. zapragniesz, spróbujesz sięgnąć, nic nie dostaniesz, melodia śmiechu pogra ci w uszach, tylko nie płacz. his girlfriend back to the nursery, is a better investment than powder. cofnij swoją dziewczynę do przedszkola to lepsza inwestycja niż puder. spadł deszcz, ochłonęłam. I smile, more beautiful, and you? you deal with your shitty decision? uśmiecham się, pięknieje, a Ty? dajesz sobie radę ze swoją gównianą decyzją? mówisz : kocham. myślisz : sex. Brain shift was due to reach blood to the penis. przesunięcie mózgu spowodowane było dotarciem krwi do penisa.
|
#2192 |
|
Raczkowanie
|
jak aktor drugoplanowy, koło ratunkowe. ważna choć coraz rzadziej potrzebna. zawsze do Ciebie wracam, choć wcale za mną nie tęsknisz. skromnie, po niezauważonej nieobecności.
|
#2193 |
|
Raczkowanie
|
Kochane... fajne, że jesteście. Aż chce się tu wchodzić.
Rób to, co się uszczęśliwia.
Gdzieś tam, gdzie szukam szczęścia. Z każdym nabraniem powietrza, czuję Twój brak. _________________________ _______ Naiwna, zakochana, głupia! |
|
|
|
#2194 |
|
Zadomowienie
|
Optymiści giną pod ciężarem pesymizmu, który bardzo często zawala im się na głowę.
Z radości wypływa niejasna nauka, o życiu i śmierci. "Dałeś mi Boże, kęs istnienia co mi na całą starczy drogę (...)" Świat to zbyt wielkie ogniwo, aby pokonać je samemu. |
|
|
|
#2195 |
|
Raczkowanie
|
-Ale ja jestem cwelem.
-Może, ale za to moim <3 -Cześć mendo - podeszłam do niego i pocałowałam go w policzek. -Mendo? Oj grabisz sobie maleńka, grabisz. - odpowiedział przytulając mnie czule i oboje wybuchnęliśmy śmiechem.
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
Paralogiczna - myszko, zachwycasz
słońce oświetla kolejne wzgórza, a powietrze
jest gorsze niż smak moich ust po wypaleniu papierosa. trzymałam za rękę chłopca zrobionego z gwiazd, powiedział, że przypominam mu dźwięki pianina. zostawiłam serce na podłodze jego mieszkania. krótkie chwile, dzięki którym wierzę w wieczność. ktoś zapytał mnie, co najbardziej lubię. zamarłam. po chwili wahania powiedziałam, że lubię książki i zieloną herbatę, bo nie śmiałam powiedzieć, że najbardziej lubię seks i kokainę, najlepiej razem. stałabym się straszną suką w oczach innych. to, czego pragnę najbardziej, czego nie umiem powiedzieć głośno… jesteś piękny i już nic dla mnie nie znaczysz.
|
|
#2197 |
|
Raczkowanie
|
Paralogiczna - cudowna
![]() _________________________ _________________________ _______________________ Zmienił mój świat w bajkową krainę z krórej nigdy nie chce wychodzić. Umarł w niej a ona nie ma tyle sił by móc go wynieść z serca. Bo on dobrze wiedział , że jest najlepszy i bezkonkurencyjnie może rozpierdo*ić każdy mój problem. Chcę być twoim number one, twoją "only" na zawsze. Edytowane przez smileandsweet14 Czas edycji: 2011-04-13 o 11:35 |
|
|
|
#2198 |
|
Rozeznanie
|
'Show me all the things that I shouldn't know Pokaż mi wszystkie rzeczy, których nie powinnam wiedzieć You saw me crying but you didn't want to look Widziałeś mnie płaczącą lecz nie chciałeś patrzeć'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
' And still I have the pain I have to carry. A past so deep that even you could not bury if you tried./ i wciąż czuję ból, który muszę znosić. przeszłość tak głęboka, że nawet gdybyś próbował, nie puścisz jej w niepamięć. chciałam zasnąć, w nadziei na sny, że wszystko może być takie, jak przedtem. ale noce, jak ta, ciągną się w nieskończoność. kochałam Cię mocniej, niż możesz to sobie wyobrazić. miłość przemawia w ciszy. przebiliśmy mur, ale nie możemy przez niego przejść. obydwoje wiemy, że nie jest tak, jak myśleliśmy, że mogłoby być. '
|
#2200 |
|
Rozeznanie
|
hah. z zamkniętych z humana- 19/20
jestem w szoku... a dzisiaj mat-przyr -,- ale z zamkniętych 24/25 ![]() gorzej otwarte -,- Bywałeś lepszy. Kochanie, to dopiero początek, a mi już się znudziłeś. Po co mam cię wciąż naprawiać? Może lepiej by było cię zniszczyć, moja droga miłości?
|
#2201 |
|
Raczkowanie
|
wooooow z humana 17/20
![]() kto by pomyslal ee tamm nie jest zle damy rade. --------------------------- dziś jest tym jutrem, którego nie chciałam wczoraj. Pamiętaj o tym, kiedy będziesz szedł własną ścieżką, że zwykle dobrze wybrać jest ciężko. We wschody i zachody słońca, chcę Cię mieć . <3 czasami muszę się mocno skupić, by zapamiętać co kocham, a czego nienawidzę. Dlaczego Bóg nie pozwala ludziom wierzyć w sny… W to, że tęcza wcale nie musi roztapiać się w słońcu… A w jego oczach - magia. Wciągnęła do płuc wiosenne powietrze i wybuchnęła śmiechem. ![]() uśmiechnęłam się dziś. z niedowierzaniem, ale uśmiechnęłam. Nawet nie wiesz co ze mną zrobiłeś, biorąc mnie wtedy nieświadomie za rękę.. A gdy przyjdzie pora, napiszcie tylko w odpowiednim miejscu, że nie umiałam bez niego żyć... Czasem gdy czegoś bardzo chcemy, wieje w oczy wiatr. pamietacie mnie? juz niedługo wpadam na grilla - komar ![]() "To była miłość, która miała nieść prawdę, tak jak te słowa czyli kocham Cie na zawsze..." Nie jestem niemiła. Jestem realistką, a rzeczywistość bywa czasem okrutna ;] Twój chłopak myśli o mnie , nawet jak połkniesz - proste ![]() zostaw wszystko. niech mówi serce. tak mało trzeba by znaleźć szczęście. <3 mój eden jest tam, gdzie rytm Twego serca! <3 nie jesteś moją kokainą, ani żadnym narkotykiem... jesteś moim dilerem, który daje mi każdego dnia dawkę miłości <3 |
|
|
|
#2202 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kochana Ty <3 Wiem, że mnie nie ma, ale jest tyle spraw.., że brakuje czasu na cokolwiek innego. Specjalnie dla Ciebie To pustka, którą rozdajemy codziennie, mijając się na zatłoczonych ulicach. To kawałki serc przekazywane z rąk do rąk, których nie potrafimy połączyć. Oddając wszystko z miłości dowiedziałam się , że to nie wystarczy. Mieszkania na kredyt. Samochody na kredyt. Sny również brane na kredyt. Przynajmniej te moje. "Książki są pełne bajek, o królach i królowych i o najbardziej błękitnych niebach. Moje serce jest rozdarte, wiedząc, że któregoś dnia odróżnisz prawdę od kłamstw" |
|
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
postaraj się.
staraj się. damy radę. mimo wszystko.. ![]() " Jest taka siła, której siły brak. To ja. Jest prawda, w której całej prawdy brak. To ty. Nie zranisz mnie już więcej. Dziś tracisz mnie ostatni raz Posłuchaj jak to pięknie brzmi. Ostatni. Jest taka myśl, co mrozi serce. Jest taki strach, co wiąże ręce. Jest taka złość, po której nie mam nic. To ty. Jest taka sława, której nie chcę. Jest wody dzban, co winem będzie. Jest taka mądrość, której nie chcę znać. To ja. Mówią, że miłość wiecznie trwa. Niech trwa beze mnie. " patrycja markowska - ostatni.
|
#2204 |
|
Raczkowanie
|
egzamin humanistyczny 2011 - tyle w nim polskiego, co miesa w parówkach
![]() |
|
|
|
#2205 |
|
Raczkowanie
|
o łoooo :d to nieźle, nieźle ;dd
|
#2206 |
|
Przyczajenie
|
"
- odszedł.. -tak zwyczajnie? - nie ku.rwa, z efektami specjalnymi ! nigdy o nic Cię nie prosiłam, ale w tej chwili w dupie mam honor. przytul mnie mocno.¦ "Tak, kocham cię. Bardziej niż wczoraj i mniej niż jutro." |
|
|
|
#2207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Bo mi brakuje ciepła twych rozchylonych warg"
Potraktowałeś mnie instrumentalnie, zapomniałeś jak o starej zabawce, Jednak ja ciągle Cię kocham, kocham nieustannie. Boże, mną się nie przejmuj, miej w opiece jego . ! |
|
|
|
|
#2208 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje
kaate90 - cudowna <3 human - poległam. mat-przy - poległam. are some things that You will never touch. a mouth that will you never kiss.
są rzeczy, których nigdy nie dotkniesz. są usta, których nigdy więcej nie pocałujesz. don't fall in love anymore because it's going to die. nie zakocham się nigdy więcej ponieważ to umrze. nie martwił się o nią, nie obchodziła go. We cut the hearts. leaking blood and pain, give us satisfaction. rozcinamy serca. cieknąca krew i ból dają nam satysfakcję. chęć pójścia z Tobą do łóżka jest wprost proporcjonalna do ceny prezentu jaki otrzymałaś. nie chcę by w tym mieście zatrzymało mnie coś więcej niż adres zamieszkania podawany w urzędach. - spał kiedy weszłam, zabiłam go. chciałam wiedzieć czy ma czystą krew - uśmiechnęła się szyderczo opierając się o drewniane krzesło. I'll kill you. I''ve never seen an interrupted aorta. zabiję cię. nigdy nie widziałam przerwanej aorty. I could be like you, but I don't like humiliation mogłabym być jak Ty, ale nie lubię poniżenia. drzemię we mnie pewna odmiana naiwności, pewien ból złamanych obietnic i szum wspomnień. nikt nie rozckliwia się nad wewnętrznymi rozterkami czarnych charakterów. przysięgam i łamię przysięgi.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2011-04-13 o 15:41 |
|
|
|
#2209 |
|
Zadomowienie
|
umcia umcia
![]() ____ Zatem powiedź, że podzielisz ze mną jedną miłość, jedno życie Pozwól mi ochronić cię przed samotnością Powiedź, że mnie potrzebujesz teraz z tobą, przy tobie gdziekolwiek pójdziesz, pozwól mi też pójść.. Za drzwiami może padać śnieg lecz w moim świecie wciąż jest czerwiec Złamane serce i ogony kucyków.. |
|
|
|
#2210 |
|
Rozeznanie
|
staranie się to pierwszy krok do porażki.
otwarty świat, rany zamknięte. świat zamknięty, rany otwarte. między szeptem a ciszą znajdziesz mnie. chwila która trwa może być najlepszą z Twoich chwil. nienawidzę siebie za to, że tak wszystko biorę do serca. już wolałabym nic nie odczuwać . daj ponieść się uczuciom. nie myśl co powiedzą inni! lubię gdy odwracasz się udając, że szukasz kogoś w tłumie, a patrzysz na mnie. pamiętaj, że szczęśliwa przyszłość zaczyna się od teraz. miłość trzeba budować, odkryć ją to za mało. tatuś zawsze mówił: jeśli chłopcy cię nie lubią, są gejami. zniszczył ją. jakież to typowe dla mężczyzny. witamy w piekle, tu fałsz jest jak zaraza słodkich snów, Ty egoistyczny s✂✂✂✂y.synie. chore wyczekiwanie, kiedy poprosił o numer telefonu i powiedział, że się odezwie. to wszystko jest zbyt niezwykłe. każda z tych chwil jest zbyt nierealna. Ty jesteś zbyt idealny. ja jestem zbyt z innego świata, rozumiesz? nie chcesz wiedzieć co Twój rzekomo wierny facet szepcze mi co weekend wprost do ucha. nie chcesz wiedzieć z jaką precyzją pozostawia ślady swoich dłoni na moim ciele. nie chcesz wiedzieć z jakim zapałem całuje moje usta. nie chcesz wiedzieć jak patrzy, pełen pożądania. Drań bez uczuć ma opis '♥' . Parodia kur.wa. potrzebuję czekolady z orzechami, soku pomarańczowego, położenia się do łóżka, odwołania jutrzejszych i piątkowych lekcji, oraz Jego głosu. tonu, który mimowolnie uniesie mnie ponad powierzchnię ziemi. uskrzydli. zadawaj mi ból w dalszym ciągu, proszę. przynajmniej będę wiedzieć, że jesteś
|
#2211 |
|
Raczkowanie
|
Nie wystarczy człowiekiem się urodzić.
Będąc człowiekiem trzeba umrzeć. Nie mam zamiaru przepraszać za swoją niedoskonałość. Co więcej, podziękuję za wady. A Ty możesz pocałować mnie w dupę, na którą tak poleciałeś. Skowo wolisz laskę, która miała w buzi więcej razy niż Ty się masturbowałeś to proszę. Powiedziałabym, że tego pożałujesz, Ale sam kiedyś do tego dojdziesz, Mnie wtedy już nie będzie. Fakt, że masz serce nie czyni Cię człowiekiem. Musisz nauczyć się z niego korzystać. Podkładem nie zamaskujesz ubytków w mózgu.
|
#2212 |
|
Zadomowienie
|
miłość nie jest przypadkiem -
to przemyślana ingerencja Boga w nasze samotne życie nie czułam jak trucizna sączy się z Twoich ust wprost do moich żył ostrzegam Cię, potrafię złamać każde serce nawet to z lodu. ON mnie tego nauczył. miał serce z kamienia i żelazne zasady. uciekaj! nie zakochuj się we mnie! bo wiesz, nie wszystkie anioły ucztują przy niebiańskich stołach, jeden właśnie stoi przed Tobą. jeśli koniecznie chcesz grać to nigdy nie graj o swoją miłość zawsze przegrasz świat wiruje jak karuzela, raz na górze, raz na dole moje serce płonie szczerym ogniem dziś on może je ugasić a jutro? jutro może Ty. dom to nie ceglana budowla pełna okien i drzwi dom to nie drewniana chatka z pięknym ogródkiem dam to nie blok z dziesięcioma piętrami dom to zaufanie i szczerość bawiące się w zgodzie z miłością. to jest DOM. kiedy ciebie nie ma - jestem niekompletna barkuje mi kawałka serca, ponad litra krwi, sił, by spokojnie zacząć nowy dzień, odłamka duszy i powietrza... tak, powietrza też mi brak. marzenia już nie smakują jak dawniej kawa jest za gorzka, sen za krótki, księżyc za bardzo wyblakły, a samotność? ... za bardzo uciążliwa
|
|
#2213 |
|
Zadomowienie
|
***** Gdybyś tylko czuł Moc najprostszych słów Z kilku jasnych piór Utkałbyś skrzydła miłości tej ***** Gdybyś tylko chciał Stąd do nieba bram Mógłbyś posłać nas Jednym ruchem serca ***** Varius Manx- " Jednym ruchem serca "
|
#2214 |
|
BAN stały
|
'ściąłeś mi wczoraj głowę tępym niepotrzebnym słowem Chciałabym abyś wiedział że to zabolało. I choć żyje z każdą chwilą coraz mocniej, przekonując się jak pięknie może być. Nadal mnie boli. Beż żadnych zasad, bez przysiąg, róbmy to jak nam się podoba bolę i umieram, a miałam nie. Czas to teraz. Jeśli kochać to teraz, Jeśli przepraszać to teraz, Jeśli trzymać za rękę to teraz.' |
|
|
|
#2215 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Pierwszy raz w tej części. Cudowne jak zawsze jesteście. Jesteś coraz jaśniejszy, powoli zanikasz.
Spójrz, wciąż tu jestem. Look, I'm still around Zimna sprawa miłości, to co mi zrobiłeś było przestępstwem. Tej nocy pozbądź się kontroli, daj ponieść się fantazji, zmysłowości ciał.
|
|
#2216 |
|
Raczkowanie
|
SparklyAngel, caroline2324, Martusssia, absurdalnie - cudowne, okradłam
' Alkohol traktujemy jak spożywanie babcinego kompotu Stagnacja myśli zamieniająca się w całkowitą destrukcję marzeń Chciałabym umieć rozróżnić tandetę od życia. Na dzień dzisiejszy, są to dla mnie słowa o podobnym znaczeniu, wyrażające ten sam przekaz Niesamowicie podobasz mi się nocą Tutaj wstrzyknięta morfina nie pomoże mi Gdyby tęsknił zostałby napadnięty przez obsesję. Jego życie byłoby ciągłym nerwowym biegiem, martwiłby się cholernie i potwornie, On nie zamierza tęsknić, bo woli spoglądać szyderczym okiem na zdemoralizowany bolesny miszmasz, który wspiera mnie w tych momentach Wolałabym nie częstować Cię zbędną nadopiekuńczością, doskonale wiem, że jesteś człowiekiem samodzielnym. Jeśli koleżanka RADOŚĆ postanowi uciec, możesz odwiedzić następną- HEROINĘ. Gdy nagle zachorujesz, bez zastanowienia napisz do DR. GOOGLE. Poza tym, zawsze możesz wskoczyć do łóżka pierwszej napotkanej OBOJĘTNOŚCI. Na pewno sobie poradzisz, zapewniam Cię'
|
#2217 |
|
Raczkowanie
|
Dreadlocks, Kaaate90, Sharmila, Affen, Drift, Paralogiczna, _Niebanalna, Martusssia, Chcialam byc, Malinowa girl, Bitter orange, _Mandarynka, Latin, Chers, Z innej bajki, Caroline 2324, Kinderka13, Happyend,
i wiele innych, macie moje serduszko <3 Marikab, Zuzka Z?? Wracajcie!! (_________________________ _______________ Odwracała wzrok, kiedy jej oczy były pełne od łez.
Poczuła się oszukiwana, ale zdawała sobie jednak sprawę, że nie zrobiła niczego, aby zapobiec katastrofie. Może i powinni byli sobie wiele wybaczyć, ale czy da się wybaczyć ból i rozczarowanie? Była słaba. Nie potrafiła stawić czoła losowi . Nabrała powietrza i wykrzyknęła to co miała mu do powiedzenia, po czym się uśmiechnęła i odeszła. Więcej o niej nie słyszał. Nie przeraziło jej to. Wręcz odwrotnie. Zmotywowało do pokazania na co ją stać. Rozglądała się, jego już nigdzie nie było. _________________________ _______________________Naiwna, zakochana, głupia. |
|
|
|
#2218 |
|
Rozeznanie
|
Marsi89 - napisany pod wpływem chwili
DZIĘKUJĘ!!! Była tak blisko niego, czuła już jego rzęsy na swoim policzku. "Nie wspominałeś, że uciekniesz tak daleko moim ustom" wyszeptała. "Bywałeś mój narzeczony, przyrzekałeś mi." "Nigdy się już nie zobaczymy, ale powiem to; oboje nigdy się nie poddajemy." "Nie można mnie zapomnieć, ale też trudno o mnie pamiętać."
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
Laawendaa - dziękuję .
możesz sobie współczuć, Kochanie - nie, w sumie to możesz sobie pogratulować - bo stałeś się głównym celem mojego nikczemnego planu. jeden głupi temat uśmiechu, a tak wiele znaczy w Naszym życiu. nie wiem ile znaczę, nie wiem w jakim świetle widnieję w Twoich oczach. to wszystko zbyt się skomplikowało. bredzisz skarbie, a ja w te brednie wierzę, niestety.
|
|
#2220 |
|
Raczkowanie
|
Miłości nie wolno karać przyjaźnią. Koniec to koniec. więcej niż przyjaźń, mniej niż miłość. - właśnie uświadomiłam sobie, że kończę kolejny etam w moim życiu, czuję się starsza , bogatsza o doświadczenia, ale czy mądrzejsza? nie-nadal nie potrafię uczyć się na błędach... Nie jestem jak ta dziewczyna z gazet, telewizji czy programów, jakie oglądasz. Nie jestem idealna, nie mam mega drogich ciuchów, nie chodzę w szpilkach, wybieram trampki. Lecz ja jestem realna i cała dla ciebie, marząca byś przestał być obojętny... ...mała, smutna królewna, której rozbawić nigdy nie mógł nikt.. 'opcja 'zapominanie' oficjalnie włączona!' nie bój się własnego zdania. ono liczy się tak samo jak zdanie każdego.!!! Za te cudeńka które tworzycie..! Weny, weny, weny żeby opisowy cały czas tak tętnił życiem..
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.

jestem w szoku...

(
Za te cudeńka które tworzycie..! Weny, weny, weny żeby opisowy cały czas tak tętnił życiem..