|
|
#2732 | |||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
Cytat:
Jesteś nieprzyzwoita! ![]() Cytat:
No... no pewności to ja mieć nie mogę (bo jak moja siostra mawia "ojciec jest zawsze tylko domniemany") ![]() ![]() Półtora roku już będzie |
|||
|
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięx....
![]() Jeśli realnym myśleniem jest brak chęci na poprawę ogólnych warunków życia (pod wieloma względami), to na pewno tak Najlepiej usiąść i nic nie robić, bo np się nie chce Koniec tematu.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2734 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziecka mi się zachciało gópia jestem
|
|
|
#2735 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
fota z Behciem a tego to nie wiem w sumie każdy myśli realnie tylko czyjaś realność może nie przystawać do czyjejś innej realności
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-04-13 o 15:10 |
||
|
|
|
#2736 |
|
BAN stały
|
Spo, daj Menżó troszkę czasu na przyzwyczajenie się do tej myśli, bo Ty zdania nie zmienisz (tylko nie za dużo, tak powiedzmy 5,5 godz.)
![]() Red, ślićna niuńka
|
|
|
|
#2737 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2738 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
urodzony piczonek? ![]() żart, nie bić! Cytat:
spryskałam chatę żeby usunąć zapach farby, ten akrylit w dekorala owockami daje, gruszką i brzoskwinką i wywietrzeć nie chce.. ciekawe czy coś dało, dziś wieczorem obadam, oby nie wyszedł mix-zabójca a propos wietrzenia, jak usunąć smród nowości z lodówki? czy umycie wewnętrza coś da? czy wietrzyć trzeba? a może po prostu z czasem minie?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja uzywam od dzwona robio chopom wode z mózgu i nie tylko oraz czasem wydłużajo nogi no i przydajo sie w alkowie no i generalnie w szpilach każda ma nogi jak Steczkowska - przynajmniej do kolan, lepiej lezy podwozie i cała sylwetka zyskuje niestety ja zadaje szyku w szpilach kilka razy do roku bo jednak uwielbiam "pomykać" lub się wałęsać w czymś sandałowym lub kozakowym ale czasem mozna, intryguje mnie coś czego nie używam na codzień i ma to fajny smaczek ( niestety idąc ulicą w szpilach śmieje sie w duchu bo wiem ze to widać żem nienawykła no ale nic to eksperymenta ciekawa rzecz dobry jest obcas słupek - polecam - ino że łon juz nie jest pono seksy - łon jest hippi - ja nie umiem nie kochać go - ale takie seksy tyż kupiłąm kiedyś w amoku - i kcę drugi amok Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-13 o 15:45 |
|
|
|
|
#2741 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potrenuję "na sucho" klasyki ![]() moze dlatemu ze zawsze oczami wychwycę ino hippi
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-13 o 15:50 |
|
|
|
|
#2743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteście obie niesamowite! I strażnik kot Cytat:
obcasy dla mnie to kpina przy okazji z roli pognębionej żony, ktora musi utrzymać dom na poziomie jeszcze dobrze mi wychodzi zakładanie się z samą sobą, że zrobię coś w tyle i tyle minut- w nagrodę wąchanie albo psik ale, jak Rejcz mówi, tylko dla mnie to nowość
|
|
#2744 | ||
|
Nindżopesz
|
Zbiorczo dziękuję
Cytat:
2. Oszywiście kot Behemot Majka się boi i omija szerokim łukiem.Zaczynam podejrzewać, że Wy się skądś znacie ![]() Wstrzymaj sie do ślubu bo sukienki szkoda ![]() Psieśtań bo mi sie udzieli ![]() Cytat:
![]() ![]() Teraz czas zacząć się odchuuudzać, tralala Nie, żartuję, póki co rąbię bułki z serkami śmietankowymi i kiełbasą drobiową, banany, jabłka a zapijam mlekiem i rumiankiem. Nie wiem czy wolno pić pokrzywę czy może powodować kolki, ktoś się zna?Nie byłabym też sobą gdybym się nie obmierzyła - w udach i d... 4 cm do zrzutu Ciekawe czy samo zacznie schodzić.
|
||
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Red- zaręczyny-czemu nie?
Ja też się chcę odchudzać- tylko ani nie od jutra, ani po-, ani popo-, tylko popopojutrza- czyli po-niedziałku. spooro teraz 56, chcę schudnąć do 53, obwody są jakby mniej zależne ode mnie. 3 kg do końca kwietnia to chyba realne? W 13 dni?
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-04-13 o 16:35 |
|
|
|
#2748 | |
|
Nindżopesz
|
Chyba nie ale lubi oliwki.
Cytat:
U mnie jest 58 i mam abstrakcyjnie wielkie cycki (jak na mnie). |
|
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On czasem chciał (choć z tym oczywiście nie wiadomo, nigdy się niczego do końca nie przewidzi, to normalne ).No realne
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
Bo musisz się sprężyć i zmobilizować ![]() Ale wiesz co, tak teraz myślę - 3 kilo to się nie opłaca chuść ![]() To prawie nic, a przez święta można i tak 2 z powrotem przytyć... ![]() ![]() .... jak ktoś będzie się strasznie obżerał
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
znowu o odchudzaniu
![]() jaaaa niemoge 58, 56 kg ![]() kutwa chciałam się uczyć ale w tym półmroku jaki panuje w mojej dziurze szumnie zwanej domem kalkulator mi nie działa no i normalnie nie mogę się uczyć zadanie domowe odrobię jutro przed szkołą to nawet lepiej i więcej w głowie pozostanie i na zajęciach będę bardziej zorientowana co w tym zadaniu było ![]() no, to już sobie wytłumaczyłam, że nie ma sensu
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2754 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() o !!! Cytat:
to ludzkość do dziś zamieszkiwałaby jaskinie ![]() Cytat:
Cytat:
coś tak mi się kojarzy
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałem dopiero
![]() Zjadłem śniadanio-obiad w postaci ziemniaków,ryby i surówki z kiszonej kapusty a teraz się rozkoszuje kawą czarną bez cukru
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2757 | |||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mieszam czarną i czerwoną. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I drugie zdjęcie - jaka zadowolona! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja Ci dam z serem! Prupki mam! Prupki! Dórzo prupkuff f pódelecczkó. Zielónym. O! Ja?! ![]() Ja się nie całowałam! Przynajmniej nie wtedy. Cytat:
Przecież całe to mleko musisz wyprodukować z własnych kalorii...
|
|
#2758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby nie ![]() Mała śłiczna
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
Red śliczne dzięciątko
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.

)

Najlepiej usiąść i nic nie robić, bo np się nie chce
Koniec tematu.

gópia jestem

Jabłkami mi pachnie, a nie cedrem.

a teraz się rozkoszuje kawą czarną bez cukru