|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
Pięcioraczków mi się zachciało. Przynajmniej trzech !
|
|
#2762 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. Zbyt mało ich widziałam żeby się wypowiedzieć więc wierze na słowo ![]() 3. ...i umrę z niedożywienia ![]() Na szczęście chcę żeby minęło bo się w ciuchy nie mieszczę i mi niewygodnie. Dzięki
|
|
|
|
|
#2763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, żeby ważyć 54 kg, o! Cytat:
ale niezależnie od wszystkiego, uczyć się wieczorem to robić sobie kuku To znaczy, że lunatykujesz na wizażu
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wcale się nie zmuszałem. a nie wiem jestem w domu!
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#2765 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
ide na poczte, przyszła torbka albo flaszki
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ino lamp nie mam, na razie są tylko (wstrętne zresztą) kinkiety
|
|
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jako i ja zaraz uczynię - i raz i dwa! I brzuszki i skłony! I Flo do roboty! Jak taki leń, zrzęda i ofiara losu jak Maja potrafi chuśc, to Ty tym bardziej dasz radę I spowiadać się ile kcal dzisiaj poszło ![]() U mnie bydzie ok. 1200 + 3 puerhy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-13 o 18:16 |
|
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra, wiem ![]() zamiast ćwiczeń idę się wymasowań pod prysznicem naprzemienne zimne i ciepłe i pyling ![]() jak piękny av, mniam mniam
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-04-13 o 18:18 |
|
|
|
|
#2773 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. wow, więc jednak poświęcenie. |
|
|
|
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() metamorfoza jak nic kciuki za powera i wytrwałość
|
|
|
|
|
#2775 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
nie poznałam Mai w tym bląądzie w avku
a fogle to powinnam sie pakować a nie siedzieć przed kompem, wpadłam w etap nerwa nieroba, nietopsz..... ![]() Cytat:
nie napiszę co mi się pierwsze skojarzyło z wsadzić połówkę cytryny..... ![]() mi się kojarzy mycie wodą z octem, tylko boje się żeby nie zamienić jednego smrodu w drugi.. moze spróbuję po prostu umyć wodą z płynem ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2776 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czym umyć nie wiem - ale mama kiedyś kawę wsadząła - nie pamiętam jednak czy pomogło |
|
|
|
|
#2778 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomyśl sobie, że przy każdym posiłu organizm uruchamia cały system trawienia itp, a więc rusza metabolizm i spalanie - na mnie taki argument działa ![]() I ile kcal ma taki napój? Ja powywalałam dietetyczne otręby, batoniki i inne bzdety - zamiast tego wolę zjeść coś smacznego i pożywnego. A moze jaje gotowane zamiast smażonego? ![]() Cytat:
A potem 15 minut biegania albo ćwiczeń! A od przyszłego tygodnia 30 minut! ![]() trza się motywować, c'nie? ![]() Kolo mnie pilnuje na diecie ![]() i uważnie oblukuje, czy już żem wystarczająca laska, żeby się zainteresowac, czy jeszcze ![]() 5 kilo jeszcze drugie tyle przede mną a bo Majek już tak ma - marudzi, marudzi, marudzi jaka to jest beznadziejna, słaba i do kitu i nic jej się nie kce, ale jak już się wreszcie przełamie i podejmie decyzje, to się od razu ostro bierze do roboty ![]() Cytat:
![]() jaki tam pałer - wkuffienie z głodu i ośli upór, że schudnę, choćbym miała się zesrać na cienki patyk
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-13 o 18:38 |
|||
|
|
|
#2779 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
My żartowałyśmy z tymi wymiarami, nie musisz podawać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czyim? ![]() A i myślałam, że jakiś nowy gość do baru przyszedł, a to Maja
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-13 o 18:39 |
||||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
Red - śliczne kociaki. Obydwa
Zawsze zapominam jak takie noworodki są małe![]() Humor mam kiepski
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
No to połowiczne gratulacje
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do idealnych proporcji talii i bioder powinno zmaleć jeszcze o 10 cm, ale tyle nie dam rady ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-13 o 18:57 |
|
|
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
łeeeee
zatem odreagować go - sama potwierdzasz chyba ze wywalka emocji służy, choć sprawy nie załatwia nie remoncisz dzis? coś czuję ze dasz, ale ja dasz 8 to i tak będzie fanfastiko |
|
|
|
#2784 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
No ale śo? Ślićny bejbik, ti-ti-ti-niu-niu-niu ![]() Z palcem w... w zupie Cytat:
![]() Cytat:
A zadanie spisz od kogoś przed lekcjami, na parapecie (jak za dawnych, młodzieńczych czasów) ![]() Tak, Ty ![]() Cytat:
Cytat:
--- Maja! Gratuluję!
|
|||||
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
e no so Ty? serioooooo? nie zauważyliśmy nie może być no Maja - tak se pacze w ten Twój avek - i tak se myśle i myśle - ile taki chopok młody powłóczyscie paczący realnie potrafi zrobić dobrego kobicie/ z kobitą? w sensie no ciekawa jestem co też potrafi nawiwijać ? czy to tak ze skoro i tak ma popyt to biere jak leci i nie dba o "ten teges" tylko robi swoje czy też dobry we te klocki? zawsze mię to zastanawia jak widzę takich potencjalnych chojraków, w stylu jestem piękny i basta i na tym koniec - czy ...... łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i inne ikonki tyż
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-13 o 19:08 |
|
|
|
#2786 | |
|
Zakorzenienie
|
coś Ty - musiałabym schuść chyba z 30 kilo, żeby 70 w talii mieć
jeszcze nigdy w życiu (od czasów dzieciństwa) nie zjechałam do 75 cm mój rekord 2 lata temu to było 76 Myślę realnie a jak Tobie idzie? No w końcu mamy grupę wsparcia w barze i razem się schudzamy, c'nie?Cytat:
![]() Nie miałam z takimi niestety nigdy do czynienia ![]() Chyba dużo zalezy od charakteru danego łosobnika, a nie tylko wyglądu - znam i brzydali, co bzykają co się nawinie ![]() Choć z moich osobistych obserwacji wynika, że zazwyczaj im facet ładniejszy, tym gorszy dziwkarz - bo przyzwyczajony i ponorowiony, że za nim panny same latają i się przymilają, to wystarczy sięgnąć i brać, wybierać, przebierać (oczywiście najchudsze i najładniejsze tylko). Łatwo przyszło łatwo poszło
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-13 o 19:16 |
|
|
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądam Chirurgów
sezon 3
|
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
Rachell - remoncić to ja zacznę pod koniec roku chyba na poważnie.
Humor mam skiepszczony z powodu paru rzeczy. Dodatkowo zbiera mi się na @ i chyba wszystko wyolbrzymiam i wszystko mnie boli bardziej niż powinno. Nie wiem, czy pisałam, ale gdzies na tydzień przed @ często się czuję tak, jakbym traciła rozum i zdolność do racjonalnego myślenia. Jakby mnie coś kurna opętało. Uczucia i nerwy mam na wierzchu. Dodatkowo mam potwornego doła - nie widzę sensu niczego, rano nie mam siły podnieść się z łóżka, nie mam chęci ezgzystować. Potem to wszystko przechodzi ale te parę dni są straszne - pod względem psychicznym Jestem wtedy naprawdę nieobliczalna pod względem stanów emocjonalnych![]() Kiedyś się zastanawiałam czy nie mam tej przypadłości: (chodzi mi o PMDD) http://mamzdrowie.pl/pms-a-moze-pmdd/ Av Mai jest faaajny. Jak mi się długopiórzy nie podobają, ten jest mniamniuśny
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2789 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wiesz ja mogę oglądać itp byle nie bawić
![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.

Bo musisz się sprężyć i zmobilizować 
:

kalkulator mi nie działa
zadanie domowe odrobię jutro przed szkołą 

coś tak mi się kojarzy

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a teraz się rozkoszuje kawą czarną bez cukru

i inne ikonki tyż