|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszam
jasne ze lepiej
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszam
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
U mnie w pracy nie istnieje coś takiego, jak 12h. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#783 | ||
Zakorzenienie
|
idę Wam cos naskrobac do Klubu
![]() ![]() -268 zł przelałam na fundusz wakacyjny.. ![]() w tym miesiacu juz bardzo oszczędnie! postaram sie nie siedziec całymi dniami na allegro ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- irenkaaa tak mi narobiłaś smaka ostatnio zapiekanką makaronową, że dzisiaj zrobiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Konto usunięte
|
Foltynka a gdzie na wakacje jedziecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
Dagunia może i długo, ale warto! Dziś upiekłam chlebek pszenno żytni wieloziarnisty, wyrósł mi na maksa, wróciłam do domu z zakupów i mało nie padłam bo prawie do szybki sięgał i ma 1095 g
![]() ![]() ![]() Poza tym wydałam dziś ponad 50 zł na : nasiona pomidorów dla babci kaszankę 1,5 kg bo u mnie fani tego cuda w domu są ![]() pół chleba zwykłego składniki na pizzę, w tym przyprawy, dodatkowa mąka, jogurt naturalny do sosu czosnkowego, ser żółty w kawałku, pieczarki itp. dwa słoneczniki dla córy do karmienia ptaszków ![]() Pogoda dziś beznadziejna raz słońce, raz wieje i leje, raz jakimś gradem sadzi, a zimno takie lodowate, okropność! Folti brawo za fundusz wakacyjny (gdzie byś chciała ruszyć?) ![]() ![]() ![]() ![]()
#787 |
Komplikatorka
|
Kasiu na pewno warto i pewnie i tak go zamówimy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Pokaż fotkę chlebka ![]() ![]()
#788 |
Wtajemniczenie
|
Mi właśnie doszła ta lokówka. Zastanawiam się czy ją trzymać czy upchnąć na allegro. Sprzedam zawsze za jakieś 200 zł, a to jednak dużo. Z drugiej strony mam lokówkę, ale starą jak świat. A podobno loki ma pasują. I mam rozkminę co zrobić. Za sprzedaną lokówkę mam spodnie, buty i jakąś bluzkę
![]() ![]() Z drugiej też nie jest tragicznie u mnie z kasą, wiem, że 300 na pewno na Święta z domu przywiozę. może więcej. i co tu robić ![]() ![]() Lokówka tej fimry --> Remington AS7060 Miał ktoś z nią styczność? Edytowane przez joyeuxe Czas edycji: 2011-04-13 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz się zastanowić czy wolisz ją sprzedać czy zatrzymać. Jakiś czas temu kupiłam lokówkę i tylko raz jej użyłam,żeby ją sprawdzić i ciągle mi leży ![]() Edytowane przez agusiownik Czas edycji: 2011-04-13 o 13:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Komplikatorka
|
Ja też mam jeden dylemat...
W maju dostaje laptopa służbowego i zastanawiam się czy nie sprzedać mojego... Przecież na dwóch nie będę działać... ale z drugiej strony ten będzie normalny-duży a mój jest malutki więc do szkoły czy jak potrzebuje gdzieś to biorę do pokrowca i do torebki, a ten będę musiała w torbie nosić... Opłaca się trzymać swojego tylko na "wyjścia" ? No i kasa zawsze się przyda... W tamtym roku po 1700 zł chodziły używane to myślę że chociaż 500 zł wezme za niego
#791 |
Zakorzenienie
|
Dagunia, ja bym nie sprzedawała.. Sprzęt sporo traci na wartości, a potem w razie czego za 500zł możesz już takiego nie dostać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Zadomowienie
|
Kasiulka, zadzwoniłam do mamy, tak jej nagadałam o tej maszynce do chleba, że chyba zamówimy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
Dagunia ja sprzedałabym, bo po co ma leżeć
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Wtajemniczenie
|
Ja jednak sprzedam tą lokówkę.
Wiem, że nie będę jej używać. Mam w domu jedą, starej daty, ale dziala i kręci. A ta zapewne będzie leżeć nie używana, więc za chwilę ją puszczę na all. Jak się nie sprzeda to ją wtedy zostawię. Edit: Dam mamie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez joyeuxe Czas edycji: 2011-04-13 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
after hours
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#797 | ||
Komplikatorka
|
Cytat:
Też tak myślę, bo dodatkowo jak teraz z Tżtem chcemy zamieszkać to po co nam na 2 osoby 3 laptopy ![]() Tymbardziej, że na all używane teraz sprawdzałam i od 899 do 1500 zł chodzą ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#798 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
mialam ten problem ze starym kompem jak kupowalam nowy i stwierdzilam ze nie oplaca sie sprzedawac i wlasnie mamy 3 kompy na 2 osoby i wcale mi to nie przeszkadza .
Wlasnie mam pytanie do dziewczyn co maja lokowki ... Co polecacie? |
![]() ![]() |
![]() |
#800 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja dzis nic, wpłynęło mi na konto za delegacje; 80,00 i za zlecenia; 473.00 czekam na przelew z kursu angielskiego za dojazdy, to tez sporo bedzie/mam nadzieje/-kupie za to sobie tv do nowego mieszkania ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Wtajemniczenie
|
1,25 zł za bilet
3,14 zł w polo (2 jogurty i mały soczek) 0, 80 zł wydruk referatu Padam na twarz po tym referacie. Jeszcze w nocy nie mogłam spać, bo miałam silne duszności, poszłam rano do lekarza i okazało się, że poprzedni antybiotyk nie do końca zadziałał i mam zapalenie tchawicy. No i kolejne zwolnienie ![]() Anna Antonina, jak przeczytałam Twojego posta to trochę jakbym o sobie czytała ![]() Edytowane przez zawiechaczarny Czas edycji: 2011-04-13 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26343378]ja dzis nic,
wpłynęło mi na konto za delegacje; 80,00 i za zlecenia; 473.00 czekam na przelew z kursu angielskiego za dojazdy, to tez sporo bedzie/mam nadzieje/-kupie za to sobie tv do nowego mieszkania ![]() Aneszna napisz proszę jak Ty to robisz, że ciągle masz tą dodatkową kasę . Gratki. Super ![]() ![]() U mnie dzis 10 zl równe. 4 na bilety, 6 na maca - nie mialam innego wyjscia, jakos go przetrawiłam,ledwo co A jutro pewnie wydam ok 120 zł. Na buty, farby, lakier do włosów i spożywkę na 4 dni. Mam 230 zł do przyszłego piatku, powinnam się zmieścić w limicie. A jak zostanie mi jeszcze trochę to będzie tak cudownie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Komplikatorka
|
Dziewczyny znające dobrze angielski powiedzcie mi czy polskie przysłowie "przez żołądek do serca" tłmaczy się normalnie ?
![]()
#804 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26343378]znasz mnie, ja bym sprzedała
![]() witaj, widzialam cie na wątku o avonie ![]() ja dzis nic, wpłynęło mi na konto za delegacje; 80,00 i za zlecenia; 473.00 czekam na przelew z kursu angielskiego za dojazdy, to tez sporo bedzie/mam nadzieje/-kupie za to sobie tv do nowego mieszkania ![]() aneszna Ty to potrafisz zaoszczędzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zadomowienie
|
Kupiłam trencz, za 119zł, przecena ze 189zł, taki jaki szukałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
Dagunia, Coffee kochane
![]() ![]() Ciasto może zrobić maszyna, ale mi dziś nie wyszło ![]() ![]() Jestem przeżarta, normalnie koniec bo będę w lecie kwadratowa ![]() Wkleję Wam fotkę mojego następnego chlebka jaki upiekę ![]() Dagunia ja jak Aneszna, sprzedałabym ![]() ![]() ![]() ![]()
#809 | ||
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26343378]znasz mnie, ja bym sprzedała
![]() witaj, widzialam cie na wątku o avonie ![]() ja dzis nic, wpłynęło mi na konto za delegacje; 80,00 i za zlecenia; 473.00 czekam na przelew z kursu angielskiego za dojazdy, to tez sporo bedzie/mam nadzieje/-kupie za to sobie tv do nowego mieszkania ![]() Rzeczywiście na Avonowym wątku sporo się udzielam, bo wciąż przepełnia mnie euforia i podekscytowanie świeżo upieczonej konsultatntki ![]() Ja ostatnio dodatkowe pieniążki mam tylko jak mi się uda sprzedać coś na allegro z ubrań których nie noszę, kosmetyków, których nie używam etc. Ale dziś widziałam się z rodzicami i tata mi przywiózł od siebie trochę jedzonka typu swojskie wędlinki, jajka, ziemniaki. Mama natomiast dała mi śliczny biały bezrękawnik z futerkiem przy kapturze i fajny topik. I to już jest ładnych parę zł zaoszczędzonych ![]() Cytat:
![]() Zdrowiej Bidulko;* Cytat:
![]()
Edytowane przez Anna Antonina Czas edycji: 2011-04-13 o 20:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
kusisz Kasia kusisz ... w takim razie chyba w pon lub wtorek jakis chlebus i buleczki beda ale musze dokupic otreby albo cos bo jakos nie bardzo mam
pizza niezla a tez ja w tej maszynce pieklas? czy tylko jakis program na ciasto? ja dzis nic nie wydalam pol dnia mam wrazenie ze jakby zle mi sie oddych i taki bol dziwny w klacie mialam kiedys tak w pracy to mi kolega dal ketonal i moment przeszlo wyplata jest ( tzn jutro wplynie ale kwitek jest) i nawet spoko mialam robic nalesniki ale chyba sie poloze bo tz napisal ze on wcale nie musi jesc jak wroci wiec luz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.