|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
:brzydal :
|
|
#2732 | |
|
Raczkowanie
|
byc moze, ale Ty tez dajesz rade
ja w zyciu tyle nie przebieglam ![]() Cytat:
znam osoby,ktore sie bawia tym swoim kolczykiem :P szoruja po sebach :P albo sie kulka bawia :PPandzia fajna masz mame moja nawet kolczykow nie nosi,bo uszu nie przebila,jakos tak... moi mojego 3 kolczyka zauwazyli po jakims czasie i to przez przypadek a co mialam im sie chwalic,ze bolalo strasznie i ledwo przytomna do domu wrocilam :P ale bylam mloda i glupia :P jakos na 19 urodziny chyba sobie go zrobilam czy cos :P ale juz ich wszystkich nie nosze,bo nigdzie prawie nie wychodze,to mi sie nie chce stroic :P--> ale sie dzis rozpisalam :P
|
|
#2733 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja zrobiłam sobie drugą dziurkę w uchu, chyba z 14 lat miałam i taka wojna w domu
|
|
|
#2734 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() oby się sprawdziła, bo taki znaczny spadek z pewnością by podniósł mi troszkę motywację. Właśnie zrobiłam sobie czekoladę na jutro, tak dla miłego rozpoczęcia dnia widzę ze tu sezon na fotki się zrobił no i pięknie bo piękne jesteście, więc jest (i trzeba) się czym chwalić![]()
|
|
#2735 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
to jak z rowerem, nartami, pływaniem - specyficzny ruch który sama musisz załapać ![]() Cytat:
mogłabyś mieć w miejscu niewidocznym przy normalnym stroju nam właśnie też tak mówili bo jednak lekarz z tatuażem to troche niebardzo no i ostrzegali że jak się będzie chirurgiem to na śluzie na bloku operacyjnym często sporo ciała się pokazuje a jakiś starej daty prof może tatoo nie akceptować więc wtedy faktycznie jak już się koniecznie chce to w baaardzo ukrytym miejscu ![]() kolczyki w nosie też mi się u innych tylko podobają - mój jest za duży i za dużo ma wągrów ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
a teraz na to już leję - i będzie czwarta dziurka
|
||||
|
|
|
#2736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz, po latach ![]() A z języka raz pożarłam kolczyka z kebabem. Potem po 4-5 godzinach nie mogłam włożyć nowego. Ostatecznie wypieprzyłam "dziadostwo" z języka jak sobie ukruszyłam na nim zęba. A tatuaż... m... może kiedyś... bardzo mi się podobają takie delikatne, na stopie... może na 30 urodziny sobie strzelę... o takiego:
|
|
|
#2737 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jakis strach mnie paralizuje i kicha :/ no nic obloze sie poduszkami i pojde w tany jak sie pogoda zrobi i wezme ekipe,zeby mial kto mnie zbierac :P
|
|
#2738 |
|
Wtajemniczenie
|
mam takie drzwi w robocie w ktorych sie odbijam jak ide a ze laze non toper to zauwazylam zeee nie mam X czyli nie zacieram nogami ;d hahahha
|
#2739 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko czy lekarze faktycznie uznają to za zgodę?
|
|
|
#2740 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kumpela robila---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- http://www.wiocha.pl/40303,A_moze
|
|
#2741 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te wkrety o ktorych piszesz bardzo ladnie wygladaja - ostatnio moja znajoma ´sobie takie cyrkonie dala zrobic ![]() Jesli chodzi o mnie to mam kolczyk w nosie - kiedys sobie sama nawet go zrobilam wiem , wiem ale taka moda byla i raczej nie byly jeszcze takie modne studia. Kolczyk w nosie nosze do dzisiaj tyle , ze jak sie przyjmowalam do szkoly to musialam zapytac pracodawce o zgode.
|
|
#2744 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no bo problem największy jest że późno zaczynasz (przepraszam ze wiek wypominam) le najlepiej nauka takich rzeczy dzieciakom wychodzi... ja np. pływałam odkąd pamiętam więc czuje sie jak ryba (fish ) w wodzie. za to narty późno zaczełam i az mi było głupio jak takie bajtle bez strachu smigały... ale też dało radę bo to jest problem w tym że dorosli sie boja a dzieci nie!Cytat:
i zazdraszczam bo to mój teraz priorytetowy cel... ale bedzie ciezko bo takie kurze udka mam |
||
|
|
|
#2745 |
|
Wtajemniczenie
|
cholerka! zawsze pod górkę!
można po pijaku robić tatuaż ?
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu masz fajny link https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=107549&page=61 warto wejsc na adresy zico on naprawde sie zna
|
|
#2747 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
otóż biorę 1 łyżkę mleka odtłuszczonego w proszku i 1 łyżkę mleka w płynie, mieszam do rozpuszczenia i dodaję 1 jajko. roztrzepuję widelcem, doprawiam jak mam ochotę (na słono lub słodko) i wylewam żrednio cienką warstwą na mocno rozgrzany teflon i smaże z obu stron na małym ogniu.
|
||
|
|
|
#2748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2749 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
życzę i tylko żeby pierwsze upadki nie zakończyły się złamaniami (tak jak u mnie). Ochraniacze na ciałko i jedziesz odradzam uczenie się jazdy na chodnikach (takich dla rowerzystów) bo kółeczka rolek wchodzą w szparki między kafelkami. Najlepiej to się na równej ulicy jeździ, ale musisz znaleźć taką mało ruchliwą Przede wszystkim staraj się rozluźnić, bo taka spięta będziesz czuła się bardziej niepewnie- to rady z mojego doświadczenia
|
|
#2750 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jakos przedtem nie mialam kasy, rodzice tez mi nie kupili :P kolezanki nie mialy raczej;p i tak wyszlo, na rowerze mialam opory bo tez sie balam a teraz jakos smigam ;p w wodzie poki sie nie zmecze tez unosze sie jakos na wodzie jak sie probowalam na snowboardzie nauczyc to tez mi glupio bylo ze male dzieciaczki smigaly na sprzecie a ja staruch pod choinkami sie zatrzymywalam ale ciiiii ;pCytat:
![]() tchnienie-wiatru zgadzam sie z toba, soba chce sie dzielic ile sie da.moze to komus uratuje zycie badz zdrowie znam sporo osob,ktore tego nie rozumieja... ale ja na serio chce pomoc ![]() Agus dzieki za informacje wiem wlasnie,ze na plytkach mi nie wychodzi i stopy mnie pozniej bola:P a na asfalcie nawet wychodzi ale jedynie w okolicach moje TŻ bo tam mniejszy ruch na ulicy jest a i mam problem z rozluznieniem;p ale moze kiedys sie uda
Edytowane przez modliszka87 Czas edycji: 2011-04-13 o 22:33 |
||
|
|
|
#2751 |
|
Wtajemniczenie
|
robia ale wtedy krew jest rzadsza
|
#2752 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
(szczerze mówiąc jedną z interesujących mnie specjalizacji jest transplantologia) ludzie niezgadzają się np z pobudek religijnych (choć kościół katolicki nie zabrania...) ale przede wszystkim przez niewiedzę i wiele różnych mitów na temat przeszczepów (np boją się że nie będzie się ich ratować tylko pozwoli im się umrzeć żeby pobrać organy )... niestety społeczeństwo jest niedoinformowane dobrze że powoli do szkół wkraczają pogadanki na ten temat - może coś się z czasem zmieni
|
|
|
|
|
#2753 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
tyle napisałyście ,że nawet nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić , gratuluję spadków ! widzę ,że świetnie sobie radzicie ... powiedzcie mi jak u was z wydatkami na diecie bo ja jestem 16 dni i już mi 350 zł poszło nie wiem czy tylko ja tak mam , czy tak po prostu wychodzi na tej diecie. W ogóle czuje się jakaś napompowana dziś. Miałam dziś dni P ale moje menu było dziwne ciut : 9:00 2x monte 11:00 1x monte ( oczywiście dukanowskie) 14:30 1 x mała makrela , kurczak z przyprawami 300g kawa inka z mlekiem , około 19 1l wody cytrynowej bez cukru ( mase chemii miała niestety ale tak strasznie chciało mi się pić) 21:00 serek wiejski 2x , 8 plasterków polędwicy z indyka |
|
|
|
#2754 |
|
Rozeznanie
|
Sorceresss po pijaku raczej nie bardzo, nawet tatuażyści nie chcą robić, czasami stosują jakieś maści na znieczulenie i zawijają Cię w folę spożywczą
![]() u mojego wykonawcy tego cudeńka wisiała taka karteczka z fajnym wierszykiem na temat tatuowania po %
|
#2755 | |
|
Rozeznanie
|
powiedzcie mi czasami nie przeginam z ilością wiem ,że na Dukanie się je sporo ale czy aż tyle?
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
mm ja was podziwiam z tymi tatuażami ja bym się nie odważyła chyba |
|
|
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
Modliszka...tak pracuję w aptece
![]() Metal fish ...wiesz może i nie biegam po aptece nago, ale po co robić coś co jest ukryte Poza tym tatuażu nie chciałabym nawet, nie lubię w ten sposób ingerować w ciało Ale dla każdego coś innego![]() Dziewczynki ja schodzę z kompa, zrobiłam na jutro obiadek i lecem miłego dnia życzę a właściwie to nocy Nocne marki moje![]() |
|
|
|
#2757 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Moja Mama ostatnio stwierdziła, że chce aby po jej śmierci oddać ją lekarzom, aby jej ciało mogło posłużyć studiującym studentom w celach nauki,bo twierdzi, że oni też muszą się jakoś różnych rzeczy nauczyć i ciało ludzkie jest zawsze czymś realnym aniżeli manekin.
|
|
#2758 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jak to monte robisz?? to z otrebami jest bo nie widze otrebiow? moze cos pozywniejszego na sniadanko ;> ja dosc czesto ostatnio bulke jem i od razu wiecej energii mam ;pszykuje sie spac jeszcze z psem na dwor bo mi miauczy
|
|
#2759 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Dziś cały dzień trąbią w radiu, że inflacja strasznie poszła w górę i będzie jeszcze gorzej, że najbardziej podrożało jedzenie i paliwo. Chyba pójdę z torbami niedługo... Anita ja również odkąd jestem na tej diecie to więcej wydaję na jedzonko, ale mam nadzieję, że niedługo przestaną szaleć z tymi podwyżkami i po jakimś czasie choć troszkę ceny spadną, bo masakra jakaś jak na razie.
|
|
#2760 |
|
Rozeznanie
|
muszę sobie skomponować menu na całe święta
![]() ma któraś jakieś pomysły ? myślałam już o standardowym kurczaczku, gyrosie, mama obiecała szynkę wędzoną z indyczka, tata z kolei kiełbasę białą i mini galaretki kurczakowe będą na bank chciałabym coś takiego typowo świątecznego wykminić
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.

:brzydal :

widzę ze tu sezon na fotki się zrobił
to jak z rowerem, nartami, pływaniem - specyficzny ruch który sama musisz załapać 

kumpela robila

i zazdraszczam 
i mini galaretki kurczakowe będą na bank