|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Ja wróciłam z pracy, i zamiast zjeść kolację, to nałożyłam sobie loda i teraz mi zimno
Ale miałam taką ochot, że szok ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jakoś nie che mi się wierzyć, żeby nie znała hasła do komputera tamtej księgowej, w końcu gdyby tamtej np. coś się stało i trwale zaniemogła, to ktoś musi przecież za nią robić robotę
|
|||
|
|
|
#3992 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o biżuterie to mam nadzieje, ze bedzie ok chyba, ze z mojej winy rozwalę martoolka: niestety czesto jest tak z zalatwianiem różnych spraw ;/ U nas w szpitalach tez jest tv na kasę tz jak byl ostatnio w szpitalu to mu musialam kase wymieniac ![]() Ja wstalam dzisiaj o 7 pojechalam do szkoly i dopiero po 7 wrocilam , masakra strata czasu bo mam duze okienka i to czekam na takie niepotzrebne przedmioty...
|
|
#3993 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że szybko zleci, tylko się martwię, bo czasu ucieka, a mamy podpisywać umowę notarialną najpóźniej 14 maja i wtedy musimy już mieć przyznaną kasę. Jak już złożymy wniosek, to będziemy czekać 7 dni roboczych na decyzję ekonomiczną, a później musi jeszcze rzeczoznawca wycenić mieszkanie. Mam nadzieję, że nie będziemy napotykać więcej przeszkód, bo się nie wyrobimy.
Cytat:
![]() Może nie tyle jej się nie chciało, co się bała, że coś nie tak napisze, albo, że ta druga ją ochrzani, że ta w jej zakres kompetencji wkroczyła i dlatego się wykręcała Bo podobno każda z nich ma swoje obowiązki i jedna drugiej się do tego nie wtrąca ![]() Cytat:
Ale zabiegany dzień znów miałaś Fajnie, że ciuszki pokupowałaś ![]() Cytat:
Ale jak się chce coś zrobić, to się szuka sposobu, a jak się nie chce, to się szuka powodu, żeby nie robić ![]() Cytat:
Pewnie dostosowują grafik tak, żeby wykładowcom było wygodniej, a studentów mają w nosie
|
||||
|
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
czeeeeść
![]() dziewczyny, jaka ulga... choć na fotelu nie było mi do śmiechu dała mi znieczulenie, trochę ukłuło, moje pierwsze w życiu, a wizyt natrzaskałam dobre 50 chyba no więc dała znieczulenie, otworzyła ząb i się okazało, że stan zapalny. bym przyszła trochę później, to by była ropa i nie wiem co, chyba wyrwać no i mi wyciągnęła nerw, bolało pomimo znieczulenia, dosyć mocno krwawiło, zęba zatruła, wymiana zatrucia w piątek, o ile wcześniej nie wyleci i plomba pewnie we wtorek albo jakoś. dziś nie wzięła nic, nawet za znieczulenie, co mnie nieco zadziwiło. ale jestem dobrej myśli.przy okazji odwiedziłam mamę, miałam siedzieć godzinę, siedziałam ponad trzy |
|
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3996 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
\bezaczek :to masz juz z głowy pierwsza wizyte i znieczulenie
|
|
#3997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to rano jak się obudziłam dziś, to całe pod nosem miałam spuchnięte i górne zęby zdrętwiałe na tyle, że nie zdążyło mnie rozboleć na nowo przed wizytą. nie wiem czy "powinno" boleć, czy nie powinno, najważniejsze, że zjadłam duużo obiadu i wafelki u mamy. to mi się trochę poprawiło ![]() dziewczyneczka no już wiem na czym polega to znieczulenie, przekonałam się na własnym dziąśle i podniebieniu, a potem na tym, gdzie się wypluwa różne resztki i waciki ![]() aha, dziąsło mam obolałe, ale to może po tym wkłuciu, bo tak inaczej, niż przez zęba mnie bolało wczoraj. no nie wiem
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-04-12 o 22:18 |
|
|
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzcik już wrócił z pracy, więc spadam śpiochać, dobranoc |
|
|
|
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobranocek. też zaraz zmykam |
|
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
bezaczku, cieszę się bardzo że dentysta pomógł
kurcze tż ostatnio tak długo pracuje, przedwczoraj był po 19, wczoraj dopiero 20.30 a dzisiaj podobno może być jeszcze później no a chodzi do pracy na 6, tak mi go szkoda że się musi tak napracować. Do tego ta pogoda teraz taka bardziej jesienna, wiatrzysko, albo deszcz, zaraz troche słonka, masakra ![]() Ja dzisiaj już prowadzę zajęcia w szkole, troche mam durnawy temat o instrumentach, no ale może jakoś pójdzie zaraz musze je przygotować dopiero wczoraj miąłam taki dzień pełen wrażeń że już nie miałam siły ![]() Kobitki macie już coś w domu zrobione na święta, posprzątane albo coś? Bo ja nic a nic pewnie dopiero w sobote zaczne cokolwiek robić
|
|
|
|
#4001 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() bezaczku ciesze się ze z zębolkiem lepiej ![]() acelinko czy mamy coś na święta porobione Tym bardziej ze w tym roku porządki przygotowania zakupy itp. wszystko na mojej głowie. Tz wraca z delegacji w Wielki Piątek dopiero także mi nie pomoże za bardzo. No i we wtorek po świętach mam jeszcze urodziny. Tak mi w tym roku wypadło ze nawet nie będę miała czasu żeby je jakoś zorganizować albo piec ciasto i jakieś potrawy w poniedziałek wiec w święta nie odpocznę :P No i się wyżaliłam
Edytowane przez ultraradiola Czas edycji: 2011-04-13 o 07:12 |
|
|
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
ultra kochana nie załamuj się, ja tez pewnie wszystko sama bo już pisałam jak tż teraz pracuje. Ile zrobimy tyle zrobimy, nikt nam przecież oceny z tego wystawiać nie będzie
a nie mogłabyś zaprosić gosci an urodzinki np. w weekend po świętach? Tak na spokojniej troszke byś to miała
|
|
|
|
#4003 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Cytat:
Cytat:
My nawet okien po zimie jeszcze nie umyliśmy, bo jak była ładna pogoda, to ja byłam chora, a teraz pogoda taka "w kratkę" to nawet ciężko to jakoś zaplanować ![]() Ja w Wielki Piątek jeszcze do pracy idę, więc nie wiem jak to ogarnę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
więc w ogóle się tym nie przejmuj.Mnie na szczęście w tym roku ominie "wizytacja" ze strony teściów ![]() Aleee mi się nic nie chceee
|
||||
|
|
|
#4004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawo - dzielna z ciebie dziewczyna! Widzisz ze dalo sie przezyc. Cytat:
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
cześć.
wydrukowałam mamie CV, bo szuka pracy. czemu nie ma zatrudnienia na rok, póki by nie miała swoich pieniążków z zusu? ząbek nawet nie boli, ale dziąsło chyba nadwyrężone po wkłuciu, bo daje o sobie znać ![]() po obiedzie jedziemy szukać gontów jak to brzmi co za pytanie... ja umyłam jedno okno, od strony drzwi, bo widać, jak ktoś przychodzi. reszta czeka porządków jeszcze żadnych
|
|
|
|
#4006 |
|
Wtajemniczenie
|
Ehh ja znów smutna bo mężulek pojechał do pracy,
na szczęście wraca w piątek, więc szybko zleci ale od poniedziałku znów to samo. Jedyny plus jaki w tym widzę to że może w końcu zacznę się uczyć i pisać pracę no i bez wojny o pilota mogę obejrzeć moje seriale![]() bezaczku cieszę się że dentysta pomógł acelinko ja nie mam nic zrobione Przydałoby się umyć okna chociaż ale to zobaczymy po piątkowej wizycie u gina. dziewczyneczka doskonale wiem jak wkurzające są okienka między zajęciami ![]() martoolka przykro mi z powodu opóźnień i mam nadzieję że to będzie jedyna przeszkoda a dalej pójdzie z górki ja mam w pracy dwie księgowe i każda zajmuje się czym innym i jest tak że jak jednej nie ma, to druga nawet dla nas nie załatwi nic bo to ,,nie jej działka"A ja dzisiaj na wieczór robię sobie sałatkę owocową mam banany, winogrono, kiwi, pomarańczę i jabłko - aż mi już ślinka cieknie.....
|
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
magolinka, Ty przy Twoim krwawieniu nawet nie myśl o myciach okien bo
i będe Cie gonić o tak nic się tym oknom nie stanie jak nie będą umyte ![]() wróćiłam z praktyki i padam. Prowadziłam dwie lekcje,a potem robiliśy plakaty na konkurs ekologiczny i zeszło nam na tym 3 godziny lekcyjne, dzieciaki pracowały w grupach wiec sobie wyobraźcie co tam się działo i ja i wychowawczyni miałyśmy dosyć, ale cóż
|
|
|
|
#4008 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym się cieszyła ![]() Cytat:
![]() W sobotę miałam plany sprzątaniowe, ale TZcik chce coś porobić na działce i już mu obiecałam, że pomogę ![]() Czeeeść ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja ci umyję okna, o tak Odpoczywać masz, a nie o oknach myśleć No, ustawiona do pionu?
Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-04-13 o 18:14 |
||||
|
|
|
#4009 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Laseczki dawno mnie nie bylo postaram sie nadrobic
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
agawoo gonty to taka jakby "dachówka". się to kładzie na dach i tyle wiem
ale to lżejsze i tańsze od dachówki. koniec. ![]() silvyetta nadrabiaj i skrob co u ciebie. ja się rozpisuję o moich jedynkach i "musicie" to czytać, biedactwa wy moje ![]() odkryłam właśnie jedną stronę internetową. ale jaja. głupie, dziwne i "słit" focie znalezione w necie. ojć... |
|
|
|
#4011 | ||||
|
Raczkowanie
|
a co to za watek jak go znalezc?
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tylko nie wiem jak Ty wytrzymalas tak dlugo z tym bolem bo ja przez takie zapalenie wyladowalam na pogotowiu nocnym...
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.— Phil Bosmans Edytowane przez silvyetta Czas edycji: 2011-04-14 o 22:56 |
||||
|
|
|
#4012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no powiem ci, że ja to chyba wytrzymała na ból jestem, bo nawet jakoś mi bardzo nie doskwierało. wiadomo, upierdliwy i ciągły, czasem pulsujący ból. a w zasadzie od soboty bolało. temu też uroniłam łezkę bezsilności w aucie, jak wracałam w poniedziałek do domu odprawiona z kwitkiem. znaczy przyjęliby mnie w poniedz, jakbym się upierała, ale prywatnie. a tak miałam darmo wizytę pomimo problemów z chipem, i mam nadzieję darmo zostanie. w piątek się pewnie dowiem coś więcej, a na zakładaniu plomby już na pewno. ale denerwujące to, bo za tą plombę dałam chyba ze 120 zł wtedy, a było to w czerwcu, a mi zżółkła, pomimo, że niby "lepsza, światłoutwardzalna". a kawy nie pijam codziennie, nie palę w ogóle, ba nawet nigdy nie spróbowałam z czego jestem dumna by mieć takie naloty no nie wiem |
|
|
|
|
#4013 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
u Was tez taka daremna pogoda ? U mnie leje i leje. Podobno weekend ma być juz fajny, się okaże Magolina za ten pomysł z myciem okien. Odpoczywaj- okna nie zając nie uciekną
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ultra, u mnie leje, paskudna pogoda. Już widze jakie dzieciaki dzisiaj będą na praktykach grzeczne silvyetta, dziękuję autko super tylko dłuuuuuuuuugie ![]() magolinka, jak się czujesz? Jak te krwawienia masz jeszcze? leż i odpoczywaj, proszę no i nie przesadzaj z komputerem
|
|
|
|
#4015 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki,
dzisiaj już od 6 próbowałam podnieść się z łóżka, ale było ciężko bardzo i stwierdziłam, że jak cały dzień przede mną to muszę jeszcze chwilę poleżeć i wstałam po 7, ale nie powiem, żebym była wypoczęta, za to wzięłam na noc proszek na uspokojenie i jakoś udało mi się przespać, padłam wczoraj o 24 jak mucha... a jutro już wielki dzień, proszę Was bardzo o kciuki ( od 10 do 14) ![]() no i oczywiście w sobotę (od 16) ![]() bardzo się denerwuję i już nie wiem czego mam się uczyć... mam nadzieję, że się uda, bo nie wyobrażam sobie uczyć się tego wszystkiego jeszcze raz, a znowu tyle jeszcze rzeczy nie umiem i już z nimi nie zdążę ![]() oj oby było dobrze bo ja już tak bardzo chcę żeby była niedziela i w końcu się wyspać i odpocząć psychicznie. bezaczku dobrze, że już ząbek nie boli. magolinka ani myśl myć okna ![]() u mnie kwestie porządkowe stoją w miejscu, nie mam czasu na robienie obiadu już nie mówiąc o porządkach w domu, ale od wtorku zabieram się za sprzątanie i mycie okien ![]() także bardzo proszę jeszcze raz o wizazowe wsparcie ![]() |
|
|
|
#4016 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Moje kochane, tyłek mnie boli od Waszych batów ale obiecuję nie myć okien, choć przeszło mi to przez myśl ale macie oczywiście rację, nic się nie stanie jak tż umyje, nawet jeżeli nie będzie różnicy przed i po![]() acelinko ultra u mnie też leje i lało całą noc, w takie dni cieszę się że nie muszę wychodzić z domku ![]() silvyetta witaj certi Skarbie będę bardzo mocno trzymać kciuki będzie dobrze kochana, zdasz i będziemy świetowaćA tak w ogóle to siedzę i jem mam już wyhodowany galanty brzuszek, ale jak tu nie tyć jak mama same pyszności pod nos podstawia, tż zakupów narobił i na co tylko mam ochotę to mam w domu |
|
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
certi będzie dobrze, zdasz na pewno
trzymam kciuki najmocniej i fasolek też na pewno trzyma główka do góry ![]() magolinko, cieszę się że już ok ale uważaj na siebie i tak fajnie masz z tymi pysznościami ![]() Ale dzisiaj pogoda zimno tam strasznie. Jak pomyśle, że tż na tym deszczu i zimni pracuje to jeszcze ostatnio pracuje po 14 godzin wczoraj to oboje byliśmy tak padnięci ze po 20 zasnęliśmy przed tv i sobie był włączony całą noc
|
|
|
|
#4018 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I jak Ci salatka wyszla? ja kiedys prawie codziennie robilam takie i byly pyszne ![]() certina:trzymam kciuki ! Moja mama mi wczoraj kupila pół kilo takich pysznych czekoladowych jajeczek z nadzieniem w środku
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
cóż tu dzisiaj taka cisza?
|
|
|
|
#4020 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

Ale miałam taką ochot, że szok 

chciałabym do pracy ale zdrowie dzidzi najważniejsze. Zabieram się zaraz za pisanie pracy i tak mi dzień leci - trochę przy kompie trochę leżąc przed tv.
I w ten sposób przez durny papierek zamiast załatwiać kredyt w czwartek, będziemy składać wnioski dopiero w przyszły wtorek, albo środę 

Wróci dopiero w piątek. Źle mi tak wracać do pustego mieszkania i samej tutaj siedzieć...
no ja nie wiem. mam przynieść zaświadczenie od TŻta z pracy, że jestem u niego ubezpieczona. jeszcze niedawno byłam u dermatologa i było w porządku. nie wiem co się dzieje... efekt mojej wizyty u denty jest taki, że nadal boli, bo nie miałam wizyty, jestem zapisana na jutro w południe na reklamację do kobity, która mi robiła tego zęba w czerwcu. no i siedzę i boli i rwie i zjadłam na śniadanie banana, na obiad trochę grysiku, potem 4 pierogi, na kolację kanapkę pokrojoną w paseczki. i jak ja tu mam przytyć
ale każde dotknięcie boli, choćby językiem, że nie wspomnę o tym, że boli cały czas. a jeszcze mam krzywy zgryz i jak zagryzę zęby, choćbym próbowała jeść bokiem, to mi się zęby stykają no i boli 

więc nie biorę w ogóle. bo "czeba twardym być, nie miętkim" 
i to czekam na takie niepotzrebne przedmioty...

Pewnie dostosowują grafik tak, żeby wykładowcom było wygodniej, a studentów mają w nosie 

na szczęście wraca w piątek, więc szybko zleci ale od poniedziałku znów to samo. Jedyny plus jaki w tym widzę to że może w końcu zacznę się uczyć i pisać pracę no i bez wojny o pilota mogę obejrzeć moje seriale
mam banany, winogrono, kiwi, pomarańczę i jabłko - aż mi już ślinka cieknie.....
nic się tym oknom nie stanie jak nie będą umyte
za ten pomysł z myciem okien. Odpoczywaj- okna nie zając nie uciekną
ale macie oczywiście rację, nic się nie stanie jak tż umyje, nawet jeżeli nie będzie różnicy przed i po