|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienie szybko b³yszczyk do ust INGLOT
NIEAKTUALNE !
Cze¶æ br±zowa-raz spróbowana, czê¶æ ró¿owa 2 razy ma¼niêta. Do³±czam do niego orginalny pêdzelek Inglota do nak³adania b³yszczyka. Wymienie na jaki¶ kosmetyk kolorowy , nie mam konkretów, po prostu co mi w oko wpadnie ![]() ![]() Edytowane przez herbata saga Czas edycji: 2011-04-18 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienie szybko b³yszczyk do ust INGLOT
cos u mnie ?
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
a farba do w³osów Casting Creme gloss kolor czekolada 535? Mam now± nie otwieran± a kolor mi nie potrzebny. Oczywi¶cie jest w terminie jak trzeba zrobie foto
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
a wiêc pokusi³am siê zeby zobaczyæ ile dok³adnie tego kremu w tej tubie jest i przystawi³am go do lampki. W ¶rodku widaæ ¿e jest po³owa tubki ale pamietam ze jak kupi³am to tubka tez lekka by³a wiêc je¿eli ci pasuje to nie ma problemu. Ja go u¿y³am kilka razy ale nie podpasowa³ mi wiêc dalej po rpostu sta³. jezeli taka ilo¶æ ci odpowiada to bardzo chêtnie je¿eli nie mozesz co¶ mniejszego sobie jeszcze dobraæ np. lakier?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.