|
|
#3241 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
Cytat:
Idiota. Burak. Cham!!! Wrrr. Od razu mi się przypomniała Mimimka i jej dawny eks, który potrafił jej psiakiem rzucić. Krew się burzy normalnie.
|
|
|
#3242 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że z pieskiem będzie dobrze Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dasz radę i bez niego A jakby wrócił, to nie bałabyś się, że znowu dojdzie do rozstania? Kurcze, poradziłam koleżance, żeby wypisała wady eksa na kartce - jak Wy tutaj radziłyście. I spytała mnie jakie wady miał mój... Jak jej napisałam pare, to zrobiło mi się tak przykro... Może nie dlatego, że z nim zerwałam, ale że po prostu można było tego uniknąć. Czym sobie zasłużyłam, że mnie nie szanował i traktował jak śmiecia? Szkoda, że mnie tak potraktował, ale cóż. Mówi się trudno. Ale żal pozostaje. Przepraszam, musiałam się wyżalić, takie mnie refleksje naszły
|
|
#3243 |
|
Rozeznanie
|
Elvegirl:
Oczko było fajniejsze..
|
|
|
|
#3244 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
ale z reguły jest tak, że odpuszczamy pierwszy objaw, bo misio miał prawo mieć zły dzień, drugi objaw też tłumaczymy, a potem oni już nie mają umiaru...Najczęściej nie mamy szacunku, bo go nie egzekwujemy niestety... ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- haha No czekałam na komentarze Wiem, wiem, było odpowiednio demoniczne ale miałam je ponad 4 lata, chwila wytchnienia też mu się należy
|
|
|
#3245 |
|
Nie depcze krokusów
|
Wreszcie Elve to elf...
|
|
#3246 |
|
Rozeznanie
|
E tam elf.. to oko !!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#3247 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma o czym pisać, zatem wybaczam ![]() Ja to sobie tłumaczę tym, że po prostu nie miał odwagi zerwać i tym zachowaniem chciał mnie sprowokować żebym sama to zrobiła. Mówisz masz, i po krzyku ![]() Też możliwe, pocieszeniem jest to, że jestem nieco mądrzejsza teraz i następnym razem nie dam sobą pomiatać ![]() Ale żal i tak jest, mam nadzieję, że prędzej czy później się go pozbędę ![]() A nowy avatar uroczy
|
|
#3248 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Wróci, wróci, daj poszaleć
![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
Dzięki, pewnie sobie polatam po avkach, zanim wrócę do starego, hehe
|
|
|
#3249 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem. I nawet nie zdajecie sobie sprawy jak mnie jest przykro, że tak napisał... Chcialabym sie wyleczyc z niego.... ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
Dziekuje raz jeszcze za ciepłe słowa i życze wszystkim spokojnej nocy! Dobranoc... |
||
|
|
|
#3250 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3251 |
|
Zadomowienie
|
Elve nie zorpoznałam Cię na początku
jaka zmiana
|
#3252 | |
|
Zadomowienie
|
Elfica, tez jest super
Kojarzy mnie sie z Warhammerem ![]() Pogrywalam w to ze zajomymi pare lat temu ---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:31 ---------- Cytat:
Niech go prad kopnie ![]() ![]() Nienawidze goscia Jakby mi ktos placil 100000000 euro to nie chcialabym i tak miec z nim NIC wspolnego Jakby moj obecny chlopak, cokolwiek zrobil mojemu psu to wiecej by jego noga w moim domu nie postala... Moj pies to swietoswc, nieraz jest wazniejszy niz chlopak... Pies to wierny przyjaciel, chlopak moze sie zmienic, wiec nie mam zamiaru go zaniedbywac ![]() I musi zyc z tym, ze do mnie dzwoni, pyta czy przyjade, a ja mowie "Przyjade ale najpierw musze wyjsc z psem" :P Ostatnio zaproponowal mi cyrk, zapytal sie co o tym sadze... Powiedzialam, ze to cyrku nie pojde, zapytal tylko z rozczarowaniem z kim ma isc bo sam nie chce... Powiedzialam, ze nie ze mna. I kniec dyskusji-nie drazyl tematu jak eks, nie pilowal mnie... Po prostu przyjal z pokora to, ze do cyrku nie pojde i juz... A co on ma ochote zrobic to jego sprawa Podoba mi sie to, ze oboje szanujemy swoje zdanie czego nie bylo w moich poprzednich zwiazkach
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! Edytowane przez mimimka Czas edycji: 2011-04-14 o 06:49 |
|
|
|
|
#3253 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pfff to już jest lekka przesada jak można wyznaczać komuś terminy kiedy może się odezwać i ile w ogóle ma czasu na rozmowę. Nie odzywaj się bo moim zdaniem w tym momencie przesadził .! Dziewczęta przepłakałam pół nocy to jest niby tak błahe a tak boli. Wczoraj wieczorem jak to było przez ostatnie 3 dni dostaje smsa wychodzę na piwo i z tą samą osobą. Nie wkurzyłoby mnie to ani nic bo to nic złego. Ale boli to, że ja nie pamiętam kiedy 3 dni podrząd się ze mną spotkał, jakbym to ja zadzwoniła przyjedź do mnie powiedziałby, że mu się nie chcę. Już wiem na 100 % , że wraca przeszłość, że będzie tak jak kiedyś z bólu myślałam, że serce mi pęknie.I ciągle mam w głowie słowa Elvegirl "Ty już jestem samotna" z jednej strony smutne to i przybijają a z drugiej podnoszą bo dają możliwość uświadomienia sobie jaka jest prawda. Zła prawda
|
|
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja chyba znalazłam powód
on był na meczu w Kownie i tam poznał jakąs dziewczyne. To pewnie dlatego sie "odkochał". Ona kibicka- ja przeciwnik tych jego całych wyjazdów. Dzis chciałam zadzwonic z jego tel no i weszłam w sms i ona go na impreze zaprasza, on pisze ze chetnie by przyszedł ale do pracy idzie. No co za burak nawet nie potrafi powiedziec dlaczego "odkochał" sie z dnia na dzien po 3 latach. |
|
|
|
#3255 |
|
Nie depcze krokusów
|
candy111 - to jeszcze o niczym nie świadczy
|
|
#3256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3257 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bez niego jest źle, do dupy.Nie bałabym się, gdyby wrócił.
|
|
#3258 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dewastacja - dasz radę. Zdajesz sobie sprawę z tego, co będzie, gdy odezwiesz się pierwsza.
|
|
#3259 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3260 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dawno mnie nie było
Aczkolwiek mam takie poranne przemyślenie, mijają dwa miesiące, z kimś tam się luźno spotykam, odwaliłam już jedną akcję (ale spokojnie, poza całowaniem nic nie było ) i tylko tak sobie myślę... Czy Wy też po rozstaniu patrzycie na facetów i jesteście przekonane że nie czeka Was od nich niczego dobrego? Ja się nie spodziewam niczego i nie czekam, zachowuję się trochę cynicznie, z dystansem, pewnie odstraszająco, ale nie potrafię na dzień dzisiejszy patrzeć na jakiegokolwiek samca ufnie. Nie to żebym patrzyła na nich jak na wrogów, czy jakby mi zagrażali, ale... po randce, czy coś nie spodziewam się sms, tel, następnej - jakbym zakładała, że im to zawsze możne coś odbić, odwidzieć się. Bo potrafią się zachowywać cudownie, chociaż w myślach knują że to ostatnie spotkanie
|
|
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyno. przeciez przez niego cierpisz męki. On Cię skrzywdził. Naprawdę, wyobrażasz sobie być nadal z czlowiekiem, ktory jest zdolny do tego, by Ci wbić nóz w plecy? Chyba instynktu samozachowaczego nie masz.
|
|
|
|
#3262 |
|
Rozeznanie
|
nie ma to jak wyciągnąć wnioski z własnych błędów.
|
|
#3263 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3264 | |
|
Rozeznanie
|
Widzisz jak Cię to rozstanie bardzo boli, jak cholernie cierpisz
Gdyby Cię kochał nie pozwolił by na to żebyś tak cierpiała.---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() Ja osobiście z dystansem podchodzę do facetów, bo gdzieś tam głęboko mam jakąś blokadę i wydaje mi się że każdy następny okaże się takim frajerem jak eks
|
|
|
#3265 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie większość chciała powrotu po rozstaniu. Ja np. też, chociaż było to irracjonalne. Warto tylko sobie przekalkulować jakie były + i - związku, ile kosztowało nas rozstanie i ile cierpienia zadała nam druga osoba. Wyciągnąć wnioski i iść dalej. Skoro facet się miesiąc nie odzywa to ewidetnie już nie zamierza kontynuować tej znajomości w takiej formie (uważaj, być może kiedyś się odezwie, ale to nie znaczy że trzeba do niego wracać :P). Straszne, że Ty w 2gim miesiącu nadal tak cierpisz i o tym rozmyślasz. Ja odkąd całkowicie straciłam kontakt z eks (a bodaj to dopiero 2 tyg?) to jakbym odpięła sobie kulę od nogi. W ogóle nie zaprząta on moich myśli (no, może czasami ). Nie warto, tego kwiatu jest pół światu a my rozpaczamy nad największymi chwastami Nawet z zakochania można się "wyleczyć" kwestia rozsądku, motywacji i czasu. Więc do roboty! |
|
|
|
|
#3266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3267 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3268 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no ale to jednak były 3 lata mojego szczęścia (niestety)z którego zostałam brutalnie i boleśnie wyrwana. większość planów na przyszłość stała się nieaktualna i trzeba stworzyć sobie nowe.
|
|
|
|
|
#3269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JAk ta ksiazka"Nie zalezy mu na Tobie"przeczytalam troche i sama prawda.. Szkoda ze bedac z eks jej nie czytalam..
|
|
|
#3270 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

) i ze miał operacje i modle sie zeby nie był zlosliwy..A on.... napisał zeby zdychał 

Dasz radę i bez niego
No czekałam na komentarze 

). Nie warto, tego kwiatu jest pół światu a my rozpaczamy nad największymi chwastami