|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 19,35% |
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie |
2 | 3,23% |
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. |
0 | 0% |
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. |
27 | 43,55% |
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca |
0 | 0% |
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. |
3 | 4,84% |
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. |
3 | 4,84% |
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. |
1 | 1,61% |
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... |
14 | 22,58% |
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Enchantresss i basienka pieknie wygladacie.
Cytat:
![]() kurcze prognozy niezbyt dobre, mam nakaz lezenie do wt, we wt jechac do chirurga (karetka mi kazali, ale oczywiscie wgramole sie do naszego) lezenie chyba do konca ciazy, a dalsze kontrole po rozwiazaniu mam kule, mam balkonik. kule wydaja mi sie nie stabilne, balkonik ok, ale ciezko mi wstac do niego, dzisiaj chodzenie boli bardziej , duzo bardziej niz wcz super ze po wizycie wszystko ok, dobrze ze to bialko zniknelo, Cytat:
![]() mary teraz ciebie bierze kaszel???????!!!! tak!!! mnie tez sie dziwia!!!!! a teraz plakac mi sie chce jak pomysle co ja zrobie jak tz pojedzie? jak ja bede kierowac? ja bym jezdzila do konca normalnie, gdyby nie nogi, do ostatniego dnia. ba, powiem ci ze jezdze duzo bardziej zdecydowanie i pewnie niz przed ciaza Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
no rewelacyjne fotki! tak wyraznego zdjecia ogonka to ja jeszcze na oczy nie widzialam! Cytat:
ale dzisiaj mnie bola ![]() mialam jechac na morfo- nie jade, nie jestem w stanie, mocz zawiezie tz do badania, |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3062 |
Zadomowienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Agnieszko dużo cierpliwości i żeby ten czas w łóżku chociaż w jakims stopniu miło Ci upływał
![]() ja juz prawie gotowa jestem do wyjścia, zaraz sie będe zbierać, dzisiaj będzie ciężko tu zajrzeć, więc nadrobię Was w wolnej chwili |
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
Wtajemniczenie
|
ddaaiissyy ja poloznej nie oplacam, ide na zywiol
![]() ![]() ![]() Ollliwka wiesz tak fajnie wyszlo- ważyła mnie pielegniarka i gina zapomniala zapytac o wage, tylko o cisnienie pytala i patrzyla na obrzeki hehe a najbardziej byla zajeta zrobieniem wymazu, jak zwykle musialam jej pomoc ![]() ![]() anula_81 ![]() ![]() Lolka1212 ja tez na razie o drugim dziecku nie mysle ![]() ![]() a zielona koniczynka wszystkim sie przyda na szczescie ![]() ![]() enchantresss piekna mloda mama z Ciebie ![]() bassienka jesteś zgrabna ![]() ![]() Paulizia ![]() ![]() matallewar ja tez nie widzialam takich wyraznych zdjec z usg, no i te jajeczka hehe musisz byc dumna ![]() ![]() Klaterina ![]() ![]() agnieszko_pe25 to naprawde niesprawiedliwe co sie tobie stalo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moniaqac tak to kazda nie moze sie doczekac kiedy bedzie rodzila a teraz prosze bronia sie rekami i nogami ![]() ![]() dzisiaj mam termin wg usg ale trzymam sie tego wg @.... w tv trąbią o swietach, cale 9miesiecy Święta Wielkanocne 2011 kojarzyły mi sie z moim dzieckiem- to już bardzo blisko ![]() do terminu porodu zostalo 12dni ![]()
![]() |
#3064 |
Zadomowienie
|
Witam z rana. Dziś szaro, buro i ponuro za oknem i nic się robić nie chce. Na dodatek w zlewie znów sterta garów do mycia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3065 |
Rozeznanie
|
6 razy wstawałam do kibelka w nocy, MASKARA !!!!
Na dworze szaro i pada, dzień zapowiada się pięknie, muszę wytrwać do wieczora bo mąż w Warszawie. Na 11 mam wizytę już nie mogę się doczekać co tam ginka wypatrzy, hehe, jakies rozwarcie, krótka szyjka, ja już chce rodzić. Mąz wczoraj przez telefon do dzidzi mówil że ma nie rodzic się do weekendu ze tatusiowi najbardziej by pasował piatek bo urlop okolicznosciowy od poniedzialku a pepkowe tez latwiej zrobic w weekend - zły ojciec ! Choć w sumie mi tez by tak pasowalo, na swieta bylabym w domku. Zobaczymy ! Trzymajcie kciuki, odezwe się po wizycie. PAAAAAA MIŁEGO DNIA !!!!!!
#3066 |
Zakorzenienie
|
24kasia86 a co Ty dzisiaj kochana tak wcześnie piszesz?
![]() masz już wybranego pediatrę? wiesz jak jest u Ciebie z położną po porodzie? wczoraj byłam tam gdzie mam deklaracje wypełnione i mam lekarza rodzinnego i mi powiedziała, że najlepiej jednak szukać przychodni gdzieś bliżej ![]() a mówiła Ci cos gina nt szyjki, rozwarcia,czopa itd. ? enchantress śliczna fotka ![]() bassienka zgrabniola z Ciebie ![]() andziot ja jeszcze dopytam co trzeba wziąść do mojego szpitala...albo mi Kasia napisze ![]() ![]()
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2011-04-14 o 07:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3067 |
Moderatoreska
|
Dzień dobry
![]() Ja też już na nogach jak zwykle, choć dziś bym spała i spała, raz wstawałam, ale udalo mi się od razu usnąć :P Chyba przez tą pogodę bo dzień śpiący, pochmurno i pada deszcz. Dzisiaj mężul idzie do znajomego, specjalnie żebym mogła do niego zadzwonić ![]() ![]() Ciągle się zastanawiam kiedy iść do szpitala czy już jutro czy poczekać do poniedziałku. Nie wiem kurcze, wiem że mają mi porobić dodatkowe badania, pewnie jakieś przed cc, a o tym kiedy i jak będę rodzić pewnie zadecyduje ordynator w poniedziałek, albo wtorek jeśli położyłabym się jutro, ale bez sensu czekać tam dwa dni bo weekend i bardziej przekonywuje mnie poniedziałek. ech ... trzeba pomyśleć :P Muszę porządnie ogarnąć mieszkanko, porobić wszystko jak należy bo zostanie puste, bo jak coś to synal będzie u dziadków, w przyszłym tygodniu ma tylko rekolekcje i wolne, więc z babcią nie muszą tu u mnie siedzieć. Pewnie drzemkę sobie jeszcze zaliczę :P Matall świetne zdjęcia i jak dokładnie wszystko widać ![]() Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3068 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja też już na nogach i po śniadaniu. Tak się objadłam że hej, zrobiłam sobie dwie duże wypasione kanapki z sałatą, serem, ogórkiem, jajkiem i czym się dało ![]() ![]() zapraszam na następny ![]() Co do ciuszków to po co masz kupować jak jest spadek po Zosi, na prawdę nie ma sensu ![]() śliczne zdjęcie ![]() Cytat:
![]() Agnieszka_pe, trzymaj się jakoś ![]() ![]() Mattal, śliczne zdjęcia ![]() Eweska, może poniedziałek rzeczywiście byłby lepszy bo w weekendy to wiadomo jak oni pracują w tych szpitalach. Tylko żeby czasami akcja nie zaczęła się w weekend właśnie ![]()
![]() |
#3069 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() chciałam się tylko przywitać i zmykam na morfologię. choć nie powiem żeby mi sie chciało wychodzić w taką pogodę. wczoraj sie troche narobiłam u mamy ![]() noc mialam okropna nie mogłam znaleźć miejsca dodatkowo pojawiła się u mnie ... OPUCHLIZNA dłoni i stóp ![]() brrr.... o 13 siadam z nogami w górze i was nadrabiam ![]() aż się boję ile mam stron ![]() proszę trzymać kciuki za moją hemoglobine ![]() ![]() troszkę się obawiam że nie podskoczyła bo zapominam ciągle brac to zafajdane żelazo ![]() dobra idę aha już mam problem w moje spodnie ciązowe rozmiar 40 się zmieścić więc chodzę w leginsach... jeszcze w czwartym miesiacu ciązy były te spodnie na mnie tak wielkie ze mi spadłąy z brzucha i tyłkA ![]() paaaaaaaaaaaaaaaa
#3070 |
Zadomowienie
|
Witajcie.
Dziś w końcu się wyspałam, bez zgagi - przed spaniem wypiłam szklankę coli może to pomogło. ![]()
#3071 | |||||
Zakorzenienie
|
a ja mam skurcze za kierownicą, bo mi spodnie uciskają ... ale to typowe twardnienia tylko, bezbolesne
Cytat:
![]() zdjęcia słodkie Edzika ![]() Cytat:
biedaku ![]() bierzesz coś przeciwbólowego ??? może spraw sobie ortezę, to ci trochę usztywni nogi, chrurdzy nic o tym nie mówili ???? jesteś naprawdę twarda bo ja to bym chyba ryczała non stop ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i powiem CI że Zośka miała katar i kaszel i ja się nie zaraziłam, co jest dla mnie wielką zagadką, ale narzekać nie będę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wstałam wyspałam się ![]() pogoda durna !!!! nie wiem co dziś robić, żeby Zośka miała jakieś zajęcie ![]() nie wiem co na obiad ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3072 |
Zadomowienie
|
Matall zaskoczyłaś mnie twoim postem po wizycie u gina.
Szykuj się kochana,super że Edzik zdrowy i pięknie rośnie. No no napięcie rośnie ,wszystko się jeszcze może zminić w kolejce do porodów. Aga_pe toż to szok,kochana szczęście,że z małym ok i fika nóżkami,oj dobrze że na brzuch nie upadłaś. dziewczyny gratuluję udanych wizyt i proszę o kciuki za moją dziś o 15. Czytam dalej ,adrenalinka wzrasta
#3073 | ||
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki!
U nas w łódzkiem dziś deszczowo i pochmurnie więc nie wychylam się z domu. Nałożyłam maseczkę na włosy i zaraz idę się prysznicować ![]() ![]() eweska piękna waga dzieciaków ![]() ![]() Jeśli chodzi o szpital to ja bym się kładła jak najpóźniej no bo te badania przed CC to po prostu pobranie krwi: morfologia, APTT, WR i może przeciwciała anty-hcv i antygen hbs. Mi właśnie takie zrobili no ale wystarczyły na to 2 minuty w punkcie pobrań i siup do domu. Wyniki już są w mojej teczce na porodówce i już. Na ktg też pewnie możesz w każdej chwili podjechać no chyba, że masz szpital daleko. matall świetne fotki, szczególnie ta z jajkami ![]() atiz ja też dziś pierwszy raz aż 4 czy 5 razy do kibelka w nocy wstałam ![]() Cytat:
![]() aga_pe tak myślałam o Tobie cały wczorajszy wieczór ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3074 |
Zakorzenienie
|
Hej, 3000 postów i każda w dwupaku ?
![]() enchantresss tobie również ciąża służy, extra wyglądasz ![]() Widzę znajomą twarz, Basieńka ![]() ![]() Do tematu o ktg dodam że ja chodziłam powyżej 20tyg, w związku z nadciśnieniem, przy każdej wizycie, a czasem extra na samo ktg jechałam bez wizyty.W szpitalu robili 2,3x dziennie.Taki człowiek spokojny od razu był jak słyszał że wszystko ok tam w brzuszku ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3075 |
Zadomowienie
|
Hejjj Dziewczynkiii
![]() ![]() Matall ale fajnie się Eda rączka zasłania, pokazuje mamusi kciuka, że wszystko 'spoko' ![]() ![]() Aga_Pe buziaczki przeciewbólowe dla Ciebie ![]() ![]() ![]() Grazin, Kasia kciukaski ![]() A ja zła jestem, bo dzisiaj miał mnie mężula do domu zawieść, do rodziców na święta, sam później miał do Niemiec, do firmy jechać i dojechać do mnie po paru dniach.. spakowana już jestem i w ogóle w pełnej gotowości, a teraz ledwo co d pracy wyszedł to dzwoni mi i mówi, że nie wiadomo czy pojedziemy dzisiaj.. i że najprawdopodbniej dopiero jutro ![]() ![]() Edytowane przez Lolka1212 Czas edycji: 2011-04-14 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3076 | |||||||
Rozeznanie
|
Czy ten cholerny deszcz przestanie kiedyś padać ????!!!!!
szaro, buro, mokro .. nieładnie ![]() dzień dobry ![]() na szczęście znow wyspana jestem, cudowne uczucie jak nie trzeba wstawać o 6 i się spieszyć ze wszystkim żeby zdążyć do szkoły tylko można sobie poleżeć w łóżeczku do góry brzuszkiem ![]() teraz kawa i pączuś .. ![]() aa .. i dziękuję WSZYSTKIM za te milutkie komentarze odnośnie brzuszka , naprawdę to budujące jak ktoś nie widzi we mnie wieloryba tylko kobietę w ciąży noszącą dzidzię pod serduszkiem ![]() nie wiem czy Wam mówiłam , ale ostatnio sorka od matmy (niby w żartach) powiedziała do mnie ''ale się spasłaś'' .. ![]() i teraz każdy pozytywny komentarz to miód na moje uszy ..!! Cytat:
![]() Zaprosiłam Cię do przyjaciół, w albumie mam 3 zdjęcia 'przedciążowe' ![]() Cytat:
![]() i zgrabny brzusio , a to już przecież końcówka u Ciebie ! Cytat:
![]() ps. zazdroszczę słuchania 'szczęśliwego bicia serduszka Antosia' ![]() ja Gabi słyszałam tylko raz w 15 tc ... Cytat:
siusiak wyraźny ![]() a buziaaa.. i ta rączka i stópka , jeju ![]() Cytat:
![]() ![]() aż zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() ja standardowo ze 3 razy , ale u mnie to jest na takiej zasadzie , że wstaję jak lunatyk , wracam i OD RAZU zasypiam .. więc aż tak mnie to nie męczy .. ![]() a pogoda to brak słów ... Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3077 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekamy na ładniejszą pogodę ![]() brzuszek rośnie ???? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3078 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane!
ja dzisiaj noc mialam fatalna, zgaga jakby mniejsza, ale siku co chwile plus ok 3:30 obudzilam sie , Zosia zaczela swoja nocna gimnastyke, przekrecila jakos wczoraj dziwnie noge i kopie pod zebrami bolesnie, oczywiscie zglodnialam , jak juz wstalam i zjadlam to juz nie moglam zasnac i zaczelam rozmyslec i tak mi zeszlo do 5:30! na szczescie jak TZ wyszedl po siodmej rano to zasnelam jeszcze i dospalam do ...9-tej!!! MoniaK przez ciebie wlasnie gotuje sobie jajko do sniadanka ![]() eweska w sumie masz racje, mozna poczekac do poniedzialku, w weekend w szpitalu i tak przeciez nic sie nie dzieje prawda? jeju ale nie moge uwierzyc ze to juz tuz tuz....ja naprawde sobie nawet popcorn kupilam ![]() atiz ja co noc prawie tak wstaje, wiec lacze sie w bolu ![]() kasiulku dziekuje ![]() ![]() aga pe przytulam raz jeszcze, kurcze nie wyobrazam sobie ze ty biedna z tymi nogami i w ciazy i jeszcze synek, dzielna jestes ![]() basienka ale masz sliczny brzusio! jaka chudzinka mary u mnie tez chwilowo plaza, czop chyba cos tam odchodzi (wnioskuje po naszych dyskusjach forumowych na temat wkladek ![]() ![]() ![]() mnie tez wczesniejszy porod przepowiadaja wszyscy, ale pamietaj MAMY RODZIC SYNCHRONICZNIE ![]() ![]() Ps. ja autem nie jezdze, bo my mamy sportsline i neistety bardzo nisko sie w nim siedzi i mega mi nie wygodnie, i jak wysiadam to wygladam jak hipcio i nie moge sie wygramolic ![]() KRAKOW SPOTKANIE W LIPCU- ALE CZEKACIE NA MNIE; ZEBY BYLA JASNOSC; JAK SIE JUZ TE 1600 KILOMETROW DO WAS DOCZPLAPIE ![]() Paulizia Antos w beatyfikacje? swieta rodzinka ![]() ![]() matall w Krakowie tyle lat mieszkalam, czemu nie lubisz...? znajde nam jakies fajowe zaciszne miejsce, obiecuje ![]() ![]() ![]() andziotku wiem ze jak brzydka pogoda to nie ma co robic z Zosia, ale moze ...owieczka? ![]() a u nas wiem ze was wnerwie, zino rano bylo, ale teraz pieeekne slonce bez grama chmurki i ma byc 15 stopni po poludniu! mialam dzisiaj siedziec w domu i sie obijac, ale chyba jakis spacer zalicze, no bo jak to tak..... |
![]() ![]() |
![]() |
#3079 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nocka koszmarna, położyłam się o 1, mąż dołączył o 3 nad ranem to jeszcze nie spałam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Grazin za hemoglobinę ![]() i parę ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3080 |
Zadomowienie
|
enchan śliczny brzusio ,taki zgrabniutki.A jaka laska z Ciebie fiu fiu
basieńka ślicznie i jaka zgrabniacha matall piękne fotki Edzika,a jajka jak się patrzy,niespodzianki nie bedziesz miała co do płci. eweska wow piękna waga chłopców,rzadkością jest aby bliźnięta rodziły sie takie duże,gratuluję.Kochana ja położyłabym sie w poniedziałek do szpitala,przez weekend nic nie zrobia . U mnie także buro i ponuro,pada deszcz i zimno. Piszecie o prowadzeniu auta,ja jeżdżę nadal a jak długo hmm pewnie do konca Ale mam lenia,leżę i czytam co napisalyście,kurcze strasznie bolą mnie łydki,jakbym całą noc chodziła.Wiecie może dlaczego ?????
#3081 |
Zakorzenienie
|
U mnie również szaro, buro i ponuro
![]() ![]()
#3082 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry.
ja w łóżku. Nie pojechałam na badania, mam nadzieje, że jutro mi zrobia i że będe miała od razu wyniki, bo wieczorem wizyta/ Leżę dalej w łóżku, czuje się fatalnie - nie daje rady juz tymi moimi rękami - całą noc mnie męczyły: drętwienie, ból, piecenie. Dzisiaj rano nie bylam w stanie otworzyć z hermetycznego opakowania szynki, a już nie wspomnę o pokrojeniu jej na chlebek ![]() Rąk nie złożę w pięść, mam strasznie zdrętwiale i obolałe. Ileż można ![]() A na dodatek - powiem Wam coś śmiesznego - w nocy puchną mi duże palce u stóp ![]() Dziwne to wszystko. daisuś - jak Twoja mama sobie radzi z zespołem ciesni nadgarstka to ja nie wiem - powiedz jej że strasznie jej współczuję. ja nic nie wiem o opłaceniu połoznej u mnie - muszę sie o wszystko jutro wypytać, bo to tuż tuż. zastanawiam sie tylko czy "dopłacić" do pokoju jednoosobowego (tez nie wiem ile) czy normlanie położyć się do dwójki?! nie wiem. anula gratuluje artykułu ![]() ![]() ![]() ![]() a popytam - im bliżej terminu cc to ja mniej wiem ![]() doczytałam gdzie te artykuły ![]() ![]() Loleńko -Kochanie pomyśl sobie ze te kg to tylko stan przejściowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() enchantress - pięknie ![]() Paulizia ![]() ![]() ![]() bassienka - ![]() ![]() Xanthi - o ile dobrze kojarzę to mnie również też cos takiego wyskoczyło - na wewnętrznej stronie ud. czytałam w mojej książce ciążowej, że coś takiego może się pojawiać, byłam u dermatologa i mój gin widziała - wszystko OK. po dłuuuugim czasie zaczęło się to zmniejszać. i prawnie znikneło. nie pamiętam jak to nazwali, ale własnie wygląda jak krostka, ale ja mialam większe niż 1mm. poziomko ![]() ![]() matall supr fotki stopa i kciukol super ![]() ![]() atiz ![]() eweska - ![]() ja tez uważam, że bez sensu kłaść się w pt do szpitala - przecież przez weekend nie zrobią Ci żadnych badań, a chyba te 3 dni chlopaki posiedzą jeszcze spokojnie. od pn wzieliby Cie w obroty ![]() Grazin ![]() ![]() agnieszko_pe podziwiam Cię ![]() ![]() kasia1361 ![]() andziotku - ja też nie mam pojęcia co na obiad ![]() w ddtvn mowią o speed dating u mnie w mieście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3083 | ||
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() jestem wykonczona 3/4 nocki nieprzespanej wszystko mnie boli mdli mnie goraco mi nogi mnie rwa biodra mnie bola w nocy mnie obudzily skurcze co 20 minut tesciowa mowi, ze to chyba koncowka oby miala racje ![]() ale dopiero wieczorem, bo kurcze męża nie ma w Poznaniu jest i czeka biedny na telefon heh Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3084 |
Zadomowienie
|
enchan nie wiem gdzie ty tam widzisz że jestes gruba ja widzę szczupła dziewczynę z ładnym brzuszkiem ciążowym
![]() basienka jesteś szczuplaczek że hej ![]() ![]() atiz ![]() kasia1361 ![]() ![]() ![]()
#3085 |
Zadomowienie
|
ja sie pisze na spotkanie lipcowe w Krakowie anula - pamietajcie o mnie
![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- zosiaaa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3086 | |
Wtajemniczenie
|
Witam mamuśki
![]() Widzę, że wszystkie dalej w komplecie ![]() U mnie w nocy 2 razy siku i jedna tabletka Rennie zjedzona ![]() Od nocy leje i zimno - tylko 5 stopni. Do pracy się jakoś dowlekłam i rozgrzewam się herbatką cytrynowo-miętową. Cytat:
![]() Pociesz się, że moje nogi są cały czas spuchnięte. Dzisiaj TŻ ubierał i wiązał mi buty, bo za zimno i mokro na balerinki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3087 |
Zadomowienie
|
Witam z rana
![]() Emilka już dzisiaj w przedszkolu, wiec mam wiecej czasu ![]() ![]() Nocka spokojnie przespana, wstałam na siku dopiero o 5.50, ale juz nie zasnełam, bo Miśka też sie obudziła i przygotowywałyśmy sie do przedszkola ![]() jeszcze raz dziekuje za komplementy ![]() ![]() ![]() matallewar śliczne zdjecie ![]() ![]() aga_pe biedulko, namęczysz sie z tymi nogami ![]() 24kasia dziękuję ![]() ![]() ![]() Weredka moja córa też niedawno była chora i już po 2 tygodniach z nia w domu myślałam, ze dostane szału ![]() ![]() atiz, kasia1361, zosiaa ![]() grazin ![]() Piszecie, ze u Was tak zimno i deszczowo, wiec zapraszam na Podlasie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3088 |
Wtajemniczenie
|
Odnośnie obiadu to ja dzisiaj robię takie szybkie kotleciki z piersi kurczaka z młodymi ziemniaczkami i surówką
![]() Wczoraj był makaron z tuńczykiem. Jak chcecie przepisy, to służę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3089 |
Rozeznanie
|
Oj widze ze nie tylko ja taka nie wyspana dzisiaj.
niby wstalam tylko raz na sik tak po 3, ale pozniej zasnąc nie moglam.Wiercilam sie i wiercilam chyba z 1,5 godziny, juz nawet myslalam zeby wstac i zajrzec na na forum, ale jakos udalo mi sie zasnąc No ale z rana pobudka po panowie do pieca przyjechali, niby tż wstal do nich ale ja sie obudzilam i juz lipa ze spania!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3090 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja to ostatnio śpię jak zabita ![]() Cytat:
![]() a te łydki to ja nie mam pojęcia od czego .. ale też tak czasem mam Cytat:
![]() już niewiele zostało do końca .. a te cierpienia przybliżają Nas z każdym dniem do Maluszków .. ![]() a co do spuchniętych paluszków u stóp to podobno często dopada dziewczyny przy końcówce, mi koleżanki opowiadały, że miały takie 'serdelki' hehe ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() czasem mi się wydaje , że w biodrach przytyłam właśnie więcej niż w brzuchu ![]() ![]()
Gabrysia 04.06.2011 <3 Edytowane przez enchantresss Czas edycji: 2011-04-14 o 09:27 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.