|
|
#2221 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
I tak stałam w oknie z nożem, i wyczekiwałam kiedy będziesz szedł.
|
#2222 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiedziałam, że istnieje coś takiego jak uzależnienie od miłości. Dopóki nie spotkałam Ciebie. Marzy ci się ideał, a spotykasz przeciętnego chłopaka. I jakim cudem to on staje się całym twoim światem? Złość zawsze zmusza nas do mówienia tego, co naprawdę myślimy. Ćpam by przypomnieć sobie ten czas gdy mnie kochałeś, piję by zapomnieć, że przestałeś. Nie mam problemu z miłością, mam problem bez miłości.
|
|
#2223 |
|
Raczkowanie
|
human. 16/20
mat-przyr. 22/25 stres- najgorszy wróg. załamuję się kompletnie. _________________________ _ Fajnie, że założyłeś się z kolegą o to, że w miesiąc mnie wyrwiesz. Ale nie musiałeś na koniec wyrywać mi serca, dzięki bardzo. Nie jesteś już osobą, którą kocham. Osoba którą kocham, nie postąpiłaby w ten sposób z czyimś sercem. Serca się nie przeżuwa i nie wypluwa. Nie w takim momencie. Świat mi usiadł na głowie, ciężko mi strasznie. Właśnie teraz jest taki czas, kiedy nic nie jest dobrze. Mógłbyś jednym gestem naprawić wszystko, a Ty, bez skrupułów wyrwałeś mi serce. Nie buduj murów wokół siebie, bo mury mają kiepską cechę -lubią się walić prosto na głowę. ******* ♥******* Kocham Was bardzo!
|
#2224 |
|
Raczkowanie
|
wyobrażasz to sobie,
gdy kołyszę się skąpana słońcem. zadław się tym swoim śmiechem, niech gwiazdy się śmieją. z dnia na dzień, boli bardziej. chmury umarły, słońce stanęło; świat się nie zmienił. ![]() wiem, że nie po to jest to forum, ale proszę o głosy : http://konkurs.bella4teens.com/zdjecie/5/sandra-wisniewska
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
|
|
|
#2225 |
|
Raczkowanie
|
Laawendaa - dziękuje ♥
' dzięki Tobie miałam 82 rzęsy mokre od śmiechu Lubie gdy przechodzi korytarzem i slicznie sie usmiecha Oczarował mnie uśmiechem i choć mam do niego żal za tym uśmiechem tęsknię każdego dnia. Nie boję na Ciebie spojrzeć, nie boje się do Ciebie zbliżyć, nie boję się Ciebie złapać za rękę, nie boję się Cię pocałować, boje się jedynie Twojej reakcji... ' |
|
|
|
#2226 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jednym słowem oczyścił moje serce, Sześć niewinnych literek zabliźniły rany, Nawet Bóg w niebie pogratulował sobie, Stworzenia kogoś tak idealnego jak Ty. To nie jest tak, że Cię chcę i już. Po prostu Cię potrzebuje, Nie jesteś nieodłącznym elementem mojego życia. Ale wolałam współegzystować z Tobą. Ludzie nie potrafią współżyć z innymi gatunkami. Oni nawet nie są w stanie współżyć sami ze sobą. Parę chwil z Tobą zamiast całej wieczności z dala od Ciebie. Kilka szczerych słów w miejsce miliona kłamstw. Jeden uśmiech za tysiące łez. Z Tych paru chwil niby nic nie wynikało, Ale przyznaj, że przez chwilę byłam Twoim sercem. Zabiję Cię w swoim sercu. Tak zwyczajnie zapomnę. Oleję żałobę. Bądź moim cieniem. Miłość na początku jest takim pięknym, pociągającym kwiatem jabłoni. Różowa, pachnąca. Następnym krokiem jest czas gdy jest Ona niedojrzała, kwaśna. Jeśli przetrwamy tą burzę wyrośnie z tego piękne dojrzałe jabłko, Które z miarę jedzenia będzie rosnąć. Zapłakała nad jego duszą.
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
sanderson -
' gdybym była ziołem jarałbyś 24/7. brakuje mi tlenu, a sylaby czyjegoś imienia wciąż odbijają się od ścian. byłeś jak kaktus. wystawiłeś dookoła siebie ostre, długie kolce ironii. nie pozwalałeś się do siebie zbliżyć byłeś zagadką. znienawidziłam Cię - tak mi łatwiej. to było jak niezwykły sen. taki typ, taka niestety jestem. pamiętam dzień w którym było mi źle. wtedy napisałeś bym się nie smuciła i zacząłeś opowiadać śmieszne historie. wiesz co? uśmiech pojawił się na twarzy. na pewno z powodu kawału też, ale bardziej z tego, że przejmowałeś się mną, i tym, że jest mi źle - próbowałeś mnie rozśmieszyć. minęła północ, dochodzi pierwsza.. siedzę w pokoju, gadam do ścian. nie mogę zasnąć, gdy nie piszesz.'
|
|
#2228 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
cholernie Cię kocham. nieważne gdzie jesteś, jak bardzo się zmieniłeś i czy czujesz to samo do mnie. kocham i tyle. i znowu kolejny samotny wieczór, słuchając w kółko tego samego utrworu, którego słuchalismy kiedyś razem. "nie martw się, będzie dobrze". ten zwrot nie sprawia, że twoje problemy znikają. daje jednak poczucie, że komuś na tobie zależy i nie jesteś sam z kłopotem. wraz z przekroczeniem drzwi szkoły mam mieszane odczucia. począwszy od ' ***, znowu te mordy ' , kończąc na ' w końcu ich zobaczę!'. to co było między nami było złożone bardziej niż origami. i w tym momencie nie potrzebuję niczego tak bardzo jak Twojego dotyku. i znowu w moje życie wpierdala się wątek miłosny. ostatnio Cie bardzo potrzebuję. a to, że na imprezach tańczę z innymi i to, że władają mi swój język do ust to nic nie znaczy. naprawdę *** naprawdę. życie jest jak szafka z ubraniami. nie ważne jak dokładnie poukładasz i tak wszystko później się roz✂✂✂✂✂✂✂i. a teraz będziesz tylko patrzył, na to co straciłeś. dzięki Tobie wiem, jak czuję się zabawka rzucona w kąt przez dziecko, które wymieniło ją na nowszy model. i jeżeli uśmiecham się jak głupia do monitoru, czy wyświetlacza komórki, to właśnie znak, że piszę z Nim. i te jego cholerne oczy, które doprowadzają mnie do obłędu. w dzisiejszych czasach , opcja ' cofnij ' przydałaby się większości ludzi. był bezkonkurencyjny. swoim uśmiechem potrafił roz✂✂✂✂✂✂✂ić wszystkie moje kłopoty. muszę się ogarnąć. poukładać ten chwilowy burdel uczuć. skoro ci już nie zależy , to po co się tak gapisz ? tam obok masz to swoje blond szczęście. ewidentnie zaczyna mi czegoś brakować i oczywiście oszukuję się, że to nie chodzi o Ciebie. zachowujesz się jak trzylatek, który najpierw stawia babkę z piasku, a potem ją depcze i płacze, że się roz✂✂✂✂✂✂✂iła. mimo, że używam wulgarnych tekstów, jestem *** delikatna, nawet bardzo. jeżeli ktoś pojawia się w twoich snach, to znaczy, że za tobą tęskni.. Skarbie. miłość ma smak Twoich ust. ma temperaturę Twojego ciała, kolor Twych oczu, zapach Twych perfum. Twoją postać. siedzę na brzegu okna, macham nogami i myślę nad tym całym syfem. I żeby cię zaniosło na Syberię za moje krzywdy, s✂✂✂✂ysynie.
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
To nie jest tak, że nie chcę na Ciebie patrzeć. Po prostu łatwiej powstrzymać łzy, gdy oczy są zamknięte. Wiedz, że nie będę w stanie odmówić Ci miłości. Zrobiłam krzywdę samej sobie. Teoretycznie ufając. Irracjonalizm uczuć, stara się mnie uczyć jak mam żyć. Serce po raz kolejny, wymsknęło mi się spod kontroli. Bo życie jest znacznie banalniejsze, niż pistolet przy skroni. Beznamiętny los, po raz kolejny napluł mi w twarz i pozostawił samej sobie. Nie znając, mojej kardynalnej naiwności, wysyłasz mi sprzeczne komunikaty. Zbrodnią jest uśmiercenie uczucia, w ramach hipokryzji. Uczucia, na które tyle się czekało. Czuję, niewysłowioną ekstazę, gdy Cię widzę. Jeżeli nie chcesz, abym umarła z niedotlenienia, to bądź. |
|
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
spływasz po mnie jak łza po policzku,
jak kropla deszczu po parasolce ta ogromna dziura w moim sercu - myślisz, że kiedyś zdołasz ją załatać? podzielmy sie bólem, będzie nam lżej - Ty odłóż pierwsza! - nie Ty pierwszy - no odłóż tę słuchawkę! - nie Ty pierwszy no - okej to na trzy - raz.. dwa.. trzy - jesteś jeszcze? jeszcze raz poczuć zapach Twoich perfum, poczuć jak to było gdy byłeś wciąż pamiętam jak kładł głowę na moich kolanach i powtarzał, że czuje się bezpiecznie wiem ze lubisz deszcz a mnie nazywasz słonkiem potrzebuję parasola, nie przed deszczem, przed uczuciem |
|
|
|
#2231 |
|
Raczkowanie
|
-bolą żebra, co?
-żeby tylko żebra.. -na złamane serce mam tylko czekoladę.. chcesz?
|
#2232 |
|
Zadomowienie
|
moje piekło jest troszkę zbyt blisko twojego nieba.
w środku miasta żyję jak na pustyni, to się chyba nazywa samotność w tłumie jak można płakać przez kogoś, kto walczył o Ciebie jak wariat? jak można pytać dlaczego kocha się życie? jak można przestać kochać? nie można. wiesz dla mnie zdrada najlepszej przyjaciółki jest gorsza niż zdrada ukochanego mężczyzny gorsza od rodziców którzy mnie nie chcą czy babci która już ze starości o mnie nie pamięta. spytasz: dlaczego? już odpowiadam. ukochany mężczyzna nigdy tak naprawdę mnie nie znał, lub znał mnie zbyt krótko rodzicie może chcieli mieć chłopca, lub poprostu byłam tylko wpadką babcia nie jest winna temu, że nie pamięta, a przyjaciółka... no właśnie. znała mnie taką jaka jestem, chciała właśnie tylko mnie, zawsze o mnie pamiętała, a mimo to zdradziła. ta zdrada zabolała najbardziej. nie patrz w moje niebieskie oczy pomińmy moje dwie ręce i coś w kształcie głowy nie słuchaj mojego głosu i mojego rytmicznego oddechu tylko wpatrz się w mą duszę nie pomijaj mojej miłości i słuchaj bicia mojego serca, gdy jestem z Tobą. to właśnie rób. - Kogo szukasz? - Szukam kogoś kto mi przywróci stracone dni, kto będzie znał odpowiedzi na pytania rodzące się każdego dnia w mojej glowie a także kogoś kto będzie zawsze ze mną, bez względu na okoliczności. - Mogę to być ja? - A pokochasz zapatrzoną w siebie, hipohondryczkę z bezsennością? - ... - No właśnie, nie pokochasz. Idź sobie. - Nie. Kocham Cię. - To dlaczego nic nie mówiłeś? - Zastanawiałem się jak wyleczyć tę Twoją bezsenność. <3
|
|
#2233 |
|
Raczkowanie
|
*Zycie nie jest o tym jak przetrwac burze , tylko o tym jak zatańczyć w deszczu
**Ufam ludzia tylko nie diablu który w nich tkwi ***Możemy żyć marzeniami. Możemy żyć chwilami ****Ufam ludzia tylko nie diablu który w nich tkwi *****Nie odkladaj waznych spraw na pozniej bo może zabraknąć ci czasu, odwagi i zycia . *przenosisz w całkiem inny świat ; * **..ktoś nie zdążył złapać kogoś za rękę, powiedzieć przepraszam. **ŻYCIE JEST KRÓTKIE WIĘC ŁAM ZASADY!
WYBACZAJ SZYBKO, CAŁUJ POWOLI, KOCHAJ SZCZERZE, ŚMIEJ SIĘ BEZ OPAMIETANIA I NIGDY NIE ŻAŁUJ NICZEGO, CO WYWOŁAŁO UŚMIECH NA TWOJEJ TWARZY!** |
|
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() _mandarynka, myCh - jesteście już! zostaw mnie samą, byłam szczęśliwsza w moim własnym piekle. pozwalam hałasowi świata odegrać soundtrack do sztuki mego życia. noce jak nierzeczywiste kieszenie, w które upycham to, co we mnie najgorsze. spotkajmy się na kawę i papierosa, porozmawiajmy o tym, gdy słysząc naszą piosenkę czujemy jakby ktoś rozcinał nas potłuczonym szkłem. lato. nadchodzą dni, gdy słońce koloruje nas na złoto, a mieszkanie jest najpiękniejsze, gdy tańczymy tam sami. uczucie piękne i ulotne niczym dym oświetlony przez promienie słońca.
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
gdzieś tam wewnątrz
tkwi radość z tego, że byłam kiedyś szczęśliwa. wiesz co było żałosne? odchodząc powiedziałeś 'trzymaj się, będzie dobrze' już nie łudzę się, że napiszesz. szczerze? już nawet nie wierzę, że masz moje numery.
|
|
#2236 |
|
Rozeznanie
|
Ja tu jestem praktycznie codziennie, tylko jakoś weny brak Słoneczko.
![]() "I czy budując naprawdę najpierw musisz burzyć Walcząc o prawdę nie wiedząc czemu ona miała służyć. By nie stracić godności spojrzeć w lustrzane odbicie Bez lęku idąc przez życie ku normalności i szczęściu. Człowiek jest tylko pionkiem w grze miasto to plansza. Ty powiesz on nie zasłużył ja powiem zasłużył już dawno." Kaczor - Szukając siebie
|
|
#2237 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli moje marzena mają się spełnić to jeszcze w tym roku zniknę.
Nie chciała się dzielić. Może była samolubna ale miłość przecież wyjaśnia wszystko. Zostało tylko echo tamtych dni , pustka i niechęć do życia. Już go nie ma a ja mogę jedynie zaciskać pięści do krwi i krzyczeć z bezsilności. Wyspy szczęścia zniknęły razem z nim. Uśmiech przez łzy jest gorszy niż roztrzaskane serce. |
|
|
|
#2238 |
|
Wtajemniczenie
|
'Zamówiłeś sobie pakiet 600 smsów. Wszystkie wysłałeś do mnie. 200 było o tym, że kochasz. 100 było o tym, że tęsknisz. 50 było na dobranoc. 70 pytało co robi Twoje kochanie. 50 pytało czy Ciebie kocham? 25 chciało się upewnić, że tylko Ciebie. 50 mówiło, że jestem Twoim największym skarbem. 40 zawierało odp. na głupie pytania, które tak często Ci zadaję. i wreszcie ostatnie 5.. mówiło, że to koniec. Nasza miłość trwała całe 600 smsów.
Niestety w życiu przeżywa się tylko dwie miłości prawdziwe. Pierwszą, która umiera i ostatnią - od której się umiera. Niestety. Szkoda, że się nie zobaczymy. Tak ładnie dziś wyglądam. Nie wierz nigdy, kiedy mówię, że nie chcę Tylko pojedynczo można spacerować bez celu. We dwójkę zawsze się dokądś zmierza.. I już się modlę Do spadających gwiazd Bo mi brakuje ciepła Twych rozchylonych warg'
|
#2239 |
|
Przyczajenie
|
; O ..! ile mnie tu czasuu nie było, i chyba już nikt o mnie nie pamieta ;-) Ale kto pamiętał to przepraszam ;-) Czytałam Was dzień w dzien, i nic sie nie zmieniło - w dalszym ciągu jesteście niesamowite ♥ Miałam ostatnio mase problemów.. ale obiecuje, że nadrobię . ;-) Nie dziś, ale w najbliższym czasie .
Jak uważasz że jesteś 'piękna' i 'atrakcyjna', to zacznij się chociaż szanować dziewczynko ;-)
|
|
#2240 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ♥
zaczyna się zabawa marionetkami męskimi, gram jak grali mną, kurtyna w górę. puść w niepamięć każde nieprawdziwe słowo. bywa, że serce z przypadku się złamie, bez większego sensu, tak? tlił się w nas żar marzeń niespełnionych, pragnień nie zaspokojonych, oddechów nie wypuszczonych z płuc. mało czasu mieliśmy. czuję co czułam kilka dni temu, kilkanaście sekund wstecz i miesięcy garść też. His mouth isn't candy. This bitter-sweet taste jego usta to nie słodycze. to gorzko-słodki smak. nie jeden przez nią cierpiał, jeden coś znaczył, jeden odszedł, po jednym cierpiała. zadzwoń z pytaniem jak mi życie mija, zadrży mi serce, zbledną policzki, odpowiem, że dobrze, zapytam co się stało że dzwonisz. pragnę chwil, które nie wrócą. nigdy.
|
#2241 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
-Czym się różni kobieta od mężczyzny? - Kiedy facet kocha kobietę, z którą nie może być zalicza każdą inną by o niej zapomnieć. Kobieta zaś odstrasza każdego innego mężczyznę, gdy ten jedyny jest nieosiągalny. czasami potrzebuję kogoś przeprosić , czasami potrzebuję przyznać rację ponieważ nie mam racji, czasami powinnam trzymać moje usta zamknięte i mówić tylko cześć... Nie możesz zatrzymać żadnego dnia, ale możesz go nie stracić... Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem... 5 minut w jego Towarzystwie . To jak łyk wina dla alkoholika...
|
|
#2242 |
|
Wtajemniczenie
|
" Szczęściem jest kolor Jego oczu, Jego uśmiech, Jego obecność. Nigdy nie ujrzałeś moich łez, choć wypłakałam ich tak wiele. Nigdy nie usłyszałeś bicia mojego serca, choć biło tylko dla Ciebie. Nigdy nie dowiedziałeś się jak bardzo Cię kocham, choć byłeś dla mnie wszystkim. Błagam. Nie zapomnij o moim istnieniu. O istnieniu tak drobnej osoby jak ja, która oddałaby za Ciebie życie. Która woli Cię sobie odpuścić dla wyłącznie Twojego szczęścia. Która zabije każdą osobę, która sprawi Ci przykrość. Która nie pozwoli na smutek w Twoich oczach. Która będzie zawsze. Niekoniecznie obok, ale w środku myślami i całym sercem. Która będzie Twoją podporą w najtrudniejszych chwilach. Tą, której może Ci zabraknąć kiedy wszyscy odejdą. Ale ona będzie. Będzie trwać. I czekać. Nieważne ile. Będzie, bo to jej życiowy cel. Pamiętaj o tym. A teraz czuję się jak dwutlenek węgla, który wszystkim przeszkadza, z którym niektórzy chcą walczyć w imię obrony warstwy ozonowej, a innym jest po prostu obojętny. "
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
♥♥♥♥
nie chciałam widzieć twoich wad a za wszystko obwiniałam siebie a ty potajemnie zmieniałeś łóżka codziennie
może popełniałam błędy, ale jestem tylko człowiekiem. przynajmniej mam na tyle odwagi, żeby spojrzeć im dzisiaj w twarz poza tym jedzenie lodów z sosem czekoladowym w łóżku hotelu Plaza i planowanie zemsty na swoim już wkrótce byłym chłopaku, frajerze i dupku w jednej osobie, było lepsze od seksu. o niebo lepsze odstrzeliłam ci łeb, wylądował w rabatkach w programie przewidziano rzucanie popcornem w zakochane pary to, że twoja wrażliwość uczuciowa mieści się w łyżeczce do herbaty nie świadczy o tym, że wszyscy są tak upośledzeni i znów zmieniasz status na 'niewidoczny gdy mnie zauważasz. daj spokój, już zrozumiałam pomieszanie bulwersu, pogardy, zniesmaczenia i mdłości. jeżeli ci na czymś bardzo zależy, nie okazuj tego światu. kochaj i uwielbiaj skrycie bo w każdej chwili na twej drodze może stanąć wredna jednostka i wysadzić wszystko w powietrze
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2011-04-15 o 11:13 |
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
a w jego głosie jest coś takiego, co sprawia, że chcę słuchać go bez końca. |
|
|
|
#2245 |
|
Raczkowanie
|
absorbeed , siatkarka18 .
![]() sama przyznaj, że już za późno by coś naprawić z miłości w nienawiść, płakałaś tyle razy dziś mówisz - jest podły, ale myślisz o nim i jedyne czego masz za mało to silnej woli Wstać ze świadomością, że nie jestem zdolna do miłości.... Te chore, sprzeczne ze sobą nawzajem emocje, przeszywające od środka niczym rozczarowanie o poranku i łzy bezsilności na dobranoc. Zachorować na znieczulicę i przestać obsesyjnie analizować, każdy oddech... Daj mi pewność, bo nie wiem na czym stoję, choć podświadomość mi mówi, że to cudowny początek.. Chyba zbyt często zastanawiam się nad życiem, a najgorsze jest to, że zbyt często je niszczę.. I mam wiele wad - najpierw robię, potem myślę, później uciekam i walczę z umysłem.. Edytowane przez rumuneczkaxd Czas edycji: 2011-04-15 o 20:40 |
|
|
|
#2246 |
|
Rozeznanie
|
niesamowite jest to, że gdziekolwiek będziemy, możemy patrzeć na to samo niebo.
wole być szczera i bezczelna, niż miła i zakłamana. jeżeli mówię coś bardzo szczerze to nie po to, żeby Cię zezłościć, ale po to, żeby coś do Ciebie w końcu dotarło. codziennie chce jutro. nie dlatego że jest dobrze, po prostu liczę że będzie lepsze. moje życie jest tak proste, jak moje kręcone włosy. PYSKOWANIE - mówienie prawdy , której dorośli nie chcą słyszeć . wiesz po czym poznać prawdziwego przyjaciela? nie po tym, że da Ci prezent na gwiazdkę i złoży Ci życzenia na nk. prawdziwy przyjaciel, to ten co po dobrym melanżu trzyma ci głowę nad kiblem, byś nie obrzygał sobie spodni. przyjaciel to ten, co potrafi skopać ci brutalnie dupę, bo nie może patrzeć ,jak marnujesz sobie życie. jest z tobą do końca, mimo wszystko.
|
#2247 |
|
Raczkowanie
|
Ludzie XXI w. ściągają audiobooka, oglądają House'a i udają, że nienawidzą, a w nocy cierpią na miłość.
kocham go. on jeden dostrzega mój sztuczny uśmiech. on jeden wie, kiedy jest źle. Nie płacz... Nie tylko Ty przegrałaś życie. ''Dwa Koty zgubiły się na pustyni. w końcu jeden mówi: - Stary nie ogarniam tej kuwety ''Przepłakała już ponad miesiąc i odkryła, że wcale nie zmieniła swojej sytuacji. On nie wrócił, a słońce nadal świeci. masz w sobie to cholerne coś <3 Spiskujesz z moim sercem, czy jak?
|
|
|
|
#2248 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
już wylądował u mnie na gg ![]() ' Brakuje mi pełnej świadomości, że będziesz nawet w sytuacjach najbardziej bolesnych. Wtedy, kiedy niebo nade mną będzie fatalnie zachmurzone, a kawa będzie smakowała jak kwas Pod kloszem sentymentów widnieją tylko wyblakłe wizje. Nie ma tutaj Ciebie, ponieważ bezużyteczne rzeczy postanowiłam na samym wstępie eliminować Wprowadzasz bałagan o podłoży psychicznym, problem tkwi w tym, że nie chce mi się go sprzątać Moje życie to kraina wiecznie zapierd*lającego czasu Oni nazywają to wielkim uczuciem. Ja nazywam to tanim specyfikiem Przestanę oddychać jeśli nie odejdziesz Mój zmysł czucia można umieścić w koszu na śmieci Ogromna ślizgawka monotonnych przeżyć'
|
|
#2249 |
|
Raczkowanie
|
to świadomość posiadania Ciebie utrzymywała mnie przy życiu. spojrzałam na Ciebie i ujrzałam łzy. tak bardzo mi przykro, że nie płynęły one z Twoich oczu. patrzysz na mnie, ale nic nie czujesz. a ja to czuję, gdy patrzę. wdech i wydech. wdech i wydech. okej, już Cię minęłam. to niedobrze, że na siebie nie wpadamy. to znaczy, że nie jest nam dane być razem. los z nas zakpił, oszukał nas, pogwałcił. 'ale próbowałaś' - mówię sobie, choć wiem, że to było na nic. nie płakałam, gdy odchodziłeś. po prostu ryczałam z bólu. chcę Cię zatrzymać, ale zawsze brakuje kilku centymetrów, gdy wyciągam rękę, odwagi, gdy staram się coś powiedzieć i Ciebie, gdy decyduję się na któreś z wyżej wymienionych. nigdy Cię nie powąchałam, więc skąd znam Twój zapach? mogłeś codziennie przynosić mi czekoladę. wtedy z czystym sumieniem wmawiałabym sobie, że to od czekolady jestem uzależniona.
|
|
#2250 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
siedziałam spoglądając na jego skupioną minę. zastanawiałam się kiedy ten chłopak stał się całym moim światem . chciałabym, żeby było jak kiedyś. że kłócimy się tylko o to kto kogo bardziej kocha. - dlaczego sie spóźniłaś ? - bo kołdra nie chciała mnie puścić. Chciałabym być teraz przy Tobie, wtulić się w Twoje ramiona i poczuć bicie Twego serca. Jak kiedyś.. Lubię jego oczy tak często przejarane , lubię jego rozkminy zazwyczaj po✂✂✂ane . Lubię jego styl , tak ten prze kozacki , lubię jego głos cholernie arogancki . < 3 Zrób makijaż, załóż szpilki, rozpuść włosy, ociekaj za✂✂✂istością i przejdź obok Niego. Niech s✂✂✂✂ysyn poczuje co stracił. wysyłam Ci serce. akceptuj .
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.

''