|
|
#3541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
Cytat:
[b]Plexi]/b] ma 35 i w CCC kupuje Cytat:
![]() Ja tam zawsze miałam dobry kontakt z kobietami na roku
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
gg22 - no niestety, da się kota zgwałcić
![]() myszka - ja w ogole lubię Deichmanna i też teraz mam klapiące buty od nich, ale z tego powodu, że 39 bylo za ciasne, 40 jest za luźne na zwyklych podkolanowkach. Ale kupię zapiętki mięciutkie (są cieńsze niż żelowe) i powinno być ok. W ogole ostatnio bez problemu wymienilam tam szpilki kupione w styczniu na inne chociaż minął mi 3-mies. termin wymiany i zwrotu. Ale te nowe znalazlam przypadkiem, mają grubszy obcas i wlasnie nie klapia, a tamte byly minimalnie luźne.
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#3543 |
|
Konto usunięte
|
granatowo gdyby mi ktoś teraz zaproponował 2600 brutto to bym była szczęśliwa!!!
|
|
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i takie 'śmierciowe' przypadki też mi się zdarzały, tzn nie żebym komuś życzyła, bo nie mam nawet odwagi być taką jędzą :P
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3545 |
|
moderatorka też wizażanka
|
hard,
Bezpłatne W przysżłym roku planuję się za wizaż wziąć.
|
|
|
|
#3546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez nie mam aż takich mega kontaktów na studiach. Kilka osób z którymi mogę pogadać, ale żeby jakieś mega przyjaźnie ? Naprawdę na palcach moge policzyć, z kim sie spotykam po zajęciach. A jeszcze część zrezygnowala z II-stopnia. Nie lubię się narzucać innym, no
|
|
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
kasiencja, a Twój TŻ ma kasę na ten projekt?
baajeczna, mam Twojego pękacza. Będzie Ci pasowało jak zostawię u Huli w pracy jutro?
|
#3548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a znalazła coś innego?Ville- krajanko a co to za firma? ![]() Cytat:
i mam wrażenie że im więcej bab na roku tym gorzej jest wejść w taką grupę i mieć fajne, trwałe kontakty. Tak miałam w liceum- 35bab i 2facetów i było koszmarnie. Do tej pory mam kontakt z 2-3 kumpelami i kolegą. Na studiach było już trochę lepiej, ale też bez szału i myślę, że to dzięki temu, że grupy były mieszane.Nie sądzę żeby to była Twoja wina. Nie ma co się dołować, że jesteś społecznie upośledzona itp. Kasiencja jesteś jaka jesteś i ceń się za to, a nie szukaj w sobie upośledzeń! nie każdy jest mega przebojowy i potrafi w obcym towarzystwie być wodzirejem. Jedni mają takie umiejętności inni nie i tyle. Ciesz się raczej z tym znajomości, które masz, pielęgnuj je i nic na siłę. Pewnie że można się troszkę postarać, spróbować spotkać się z tymi ludźmi, wyjść na piwko, podejść do jednej czy drugiej grupki w trakcie przerwy i powiedzieć parę słów. Powolutku Jak samemu się nie zacznie to nikt ręki nie wyciągnie, niestety to straszne że w dzisiejszych czasach tak trudno jest nawiązać kontakt z drugim człowiekiem, ale przecież dokładnie to samo robimy i tutaj, na wizażu![]() już o nic nie będę pytać.... chyba nie chcę znać odp.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#3549 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie muszę, wystarczy popatrzeć na Klub, zamówienie z Elfa itp.
gg22 - nie wiedziałam, że jesteś przewodnikiem Moja koleżanka z pracy utrzymywała się z tego bez specjalnych znajomości.Wyjazd na wakacjach, ale cykl muszę przesunąć wcześniej, zwłaszcza że nie biorę tabsów.
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3551 |
|
|
Serio ?
Mam cynk, że mają otworzyć roczną (podobno bezpłatną) i moja znajoma ma tam uczyć
|
|
|
|
#3552 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A rachunkową robotę chyba polubię, bo jestem pedantyczna i sumienna Korporacja to chyba tylko, żeby w końcu coś do CV wpisać Dziewczyny da się z gotowego, takiego kupionego w sklepie żuru ugotować barszcz biały czy można tylko sam żurek? ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Ja też, ale on jest inżynierem po podobno najlepszej uczelni technicznej w kraju i zarabia tak od roku, więc spodziewa się lada moment lepszej stawki. Kiedyś przecież trzeba wziąć kredyt na mieszkanie... |
||||
|
|
|
#3553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robiłam kurs na studiach i to była moja głupota. kombinowałam, że to coś dodatkowego, fajnego, co da możliwość zobaczenia świata, pobawienia się i ewentualnego zarobku. Męczyłam się z tym pół roku, zdałam 2 ciężkie egzaminy, papiery dostałam a potem oczywiscie przyszła szara rzeczywistość i dowiedziałam się, że biura chcą starych wyjadaczy, a nie młody narybek, który nie ma pojęcia o co w tej pracy chodzi. Rozmawiałam z kilkoma pilotami, rezydentami itd. i to jest strasznie ciężka praca, ale przede wszystkim jest bardzo odpowiedzialna. Na pilocie spoczywa bezpieczeństwo całej grupy i to nie pokazywanie zabytków i wskazywanie drogi jest najwazniejsze w tej pracy, ale odpowiedzialnosć jaką bierze się za ludzi, a każdy wie jak ludzie potrafią się zachowywać na wakacjach- wszystko im się należy, wszystko mogą robić, bo są dorośli, zapłacili za to, no i oczywiście są na wakacjach. A Ty świeć oczami za nich...tak samo wpadłam na głupi pomysł zrobienia kuru na wychowawcę kolonijnego, ale też szybko mi przeszła chęć niańczenia rozwydrzonych gnojków na obozach
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#3554 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
ecrulo, rany! To ja też chcę
|
#3556 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam to, tylko znajomości. Zazdroszczę osobom, które same potrafiły się pokazać pracodawcy i wybić ponad to, naprawdę, a wiem, że takie osoby są Cytat:
![]() Czasem trzeba się pchać, tak niestety jest. Albo docenić tą grupkę osób spoza uczelni, które są ważne i wartościowe i nie zawracać sobie głowy, choć wiem, że pewnie weselej jest, jak ma się z kimś kontakt na uczelni. Cytat:
Ale masz te 4 fajne osóbki i to się liczy ![]() Cytat:
![]() A w CCC rzadko jestem, częściej w deich, ale zacznę tam częściej zaglądać w bonarce jest praktycznie CCC koło deichamana, nie wiem, czemu tak rzadko tam bywam.Cytat:
36 czasem dobre, a czasem troszkę za duże, a jak znajdę 35, to już za małe Jakie to piękne, odwołali mi zajęcia
Edytowane przez myszka2020 Czas edycji: 2011-04-14 o 12:49 |
|||||
|
|
|
#3557 |
|
Konto usunięte
|
granatowo ja nawet na kocią karmę kredytu nie dostanę :/
aa ja też bym poszła do darmowej szkoły wizazu ![]() ecrulo a do jakiego studium chodzisz?? Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2011-04-14 o 12:50 |
|
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3559 |
|
Nie depcze krokusów
|
myszka2020, Kasiencja - ogólnie w towarzystwie jestem nielubiana, brzydka i mało kontaktowa. A teraz powiedzcie mi, jaka jest Malla, którą znacie z Wizażu.
|
|
#3560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta firma to AGC Glass. Pamiętam, że poszukiwali kiedyś sekretarki, spełniałam wszystkie wymogi, ale cóż, nie udało się. Mam jednak nadzieję, że wybrali kogoś lepszego ode mnie, a nie kuzynkę prezesa
|
|
|
|
|
#3561 | |
|
|
Cytat:
![]() To będę dawać znać, się zapiszemy w czwóreczkę A dwuletnia też by Was interesowała jakby z roczną nie wypaliło? A po dwóch latach: fryzjerstwo
|
|
|
|
|
#3562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jestem głupia ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
I na lumpy też się piszę, ale zależy od dnia, który by Wam pasował
Lubię SH obok mojego instytutu, znalazłam tam kilka par spodni, ale nic innego kupić nie mogę, a teraz poszukuję jakichś bluzek, bo cierpię na niedobór. Dlatego chętnie poznam inne lumpy
|
|
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3565 |
|
Konto usunięte
|
k*&&^$$!!!! znalazłam na stronce szkoły omega dwa fajne kursy:
budownictwo renowacja zabytków i cała happy zadzwoniłam tam a babeczka mi powiedziała że do tej pory nie było chętnych i nikt się nie zapisał po raz kolejny obeszłam się smakiem, mogłam iść na inne studia itp ale już nie chcę wałkować tego po raz setny
|
|
|
|
#3566 |
|
Nie depcze krokusów
|
Mnie do spożywczaka nie chcieli po 2 latach pracy w banku.
|
|
#3567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3570 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
!możesz zostawić [koło której?] jutro będę jechała do miasta ze skworcem dla dziewczyn, więc wracając mogę skoczyć do gkaz ![]() ja też bym poszła, to mnie nie będzie :<
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

No i takie 'śmierciowe' przypadki też mi się zdarzały, tzn nie żebym komuś życzyła, bo nie mam nawet odwagi być taką jędzą :P

a znalazła coś innego?

ja nie wiem jak ona to robi
Znam to, tylko znajomości. Zazdroszczę osobom, które same potrafiły się pokazać pracodawcy i wybić ponad to, naprawdę, a wiem, że takie osoby są
Ale masz te 4 fajne osóbki i to się liczy