Krakowianki po dziesięciokroć ;) - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-14, 12:17   #3541
lalaith
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)

Cytat:
Napisane przez myszka2020 Pokaż wiadomość
Kochana, ja noszę 36 numer, 35 nie mieli
W ogóle przez tą małą stopę mam problem z butami, wszędzie 37-38 wzwyż, a 36 mało albo takie, które mi się nie podobają
Ja też mam 36
[b]Plexi]/b] ma 35 i w CCC kupuje

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
kasiencja - nie zauważyłam, żebyś była nudna i beznadziejna U mnie na roku trzeba było się wbijać w towarzystwo i rozpychać łokciami. W dodatku same baby, więc tu słodkości, a za plecami nóż. Z 250 osób tylko z 4 utrzymuję kontakt raz na parę miesięcy.
Tutaj też same baby, coś sugerujesz

Ja tam zawsze miałam dobry kontakt z kobietami na roku
Stary 2011-04-14, 12:19   #3542
Melka88
Zakorzenienie

gg22 - no niestety, da się kota zgwałcić

myszka - ja w ogole lubię Deichmanna i też teraz mam klapiące buty od nich, ale z tego powodu, że 39 bylo za ciasne, 40 jest za luźne na zwyklych podkolanowkach. Ale kupię zapiętki mięciutkie (są cieńsze niż żelowe) i powinno być ok.

W ogole ostatnio bez problemu wymienilam tam szpilki kupione w styczniu na inne chociaż minął mi 3-mies. termin wymiany i zwrotu. Ale te nowe znalazlam przypadkiem, mają grubszy obcas i wlasnie nie klapia, a tamte byly minimalnie luźne.
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 12:22   #3543
2016070953
Konto usunięte

granatowo gdyby mi ktoś teraz zaproponował 2600 brutto to bym była szczęśliwa!!!
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 12:24   #3544
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Uwaga, użalam się

Zewsząd dostaję złe wiadomości. Jak tylko odświeżę jakąś znajomość, to do kilku dni coś się tej osobie dzieje. Wiem, że to tylko zbiegi okoliczności, ale czuję, że świat mnie nie chce.
W ciągu ostatnich paru dni 4 osoby, do których odezwałam się po raz pierwszy od pewnego czasu, dotknęła bardzo przykra sytuacja w dzień po kontakcie ze mną
Ja też czasem mam wrażenie, że przywołuje nieszczęścia. Kiedyś komuś nie zbyt dobrze w myślach życzyłam i kurczę zaraz pojawił mu się powazny problem. Ależ szybko odwoływałam No i takie 'śmierciowe' przypadki też mi się zdarzały, tzn nie żebym komuś życzyła, bo nie mam nawet odwagi być taką jędzą :P

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2011-04-14, 12:26   #3545
ecrulo
moderatorka też wizażanka

hard,
Bezpłatne Płaciłam dzisiaj jedynie za egzamin jutrzejszy, bo mam różnice programowe (zmieniałam szkołę).
W przysżłym roku planuję się za wizaż wziąć.

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 12:27   #3546
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
mam wrażenie, że wszystkim udało się znaleźć jakieś takie bliższe osoby, jak jest jakaś przerwa między zajęciami to wszyscy siedzą w grupkach czy chociaż parach, rozmawiają z ożywieniem, śmieją się, potem spotykają po zajęciach. a mnie jest trudno wyjść poza ogólne, grzecznościowe rozmowy o niczym albo o studiach nie wiem, może przegapiłam jakiś moment na początku, może trafiłam do nieodpowiedniej grupy na ćwiczenia, może jestem po prostu nudna i beznadziejna...
tłumaczyłam to sobie tym, że może skoro przegapiłam to zawieranie znajomości na początku, to moja wina, ale jak widzę, że dziewczyna która była na urlopie dziekańskim (czyli zna wszystkich rok krócej), towarzysko odnajduje się o wiele lepiej niż ja, to jednak nie wiem....

Ja tez nie mam aż takich mega kontaktów na studiach. Kilka osób z którymi mogę pogadać, ale żeby jakieś mega przyjaźnie ? Naprawdę na palcach moge policzyć, z kim sie spotykam po zajęciach. A jeszcze część zrezygnowala z II-stopnia. Nie lubię się narzucać innym, no

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2011-04-14, 12:27   #3547
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

kasiencja, a Twój TŻ ma kasę na ten projekt?

baajeczna, mam Twojego pękacza. Będzie Ci pasowało jak zostawię u Huli w pracy jutro?

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 12:28   #3548
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Moja siostra ostatnio się zwolniła z pracy, bo przez kilka lat baba ją bardzo wykorzystywała, a płaciła tyle, że szkoda nawet pisać. Nie chciała jednak zrezygnować, bo o pracę w naszych okolicach bardzo trudno, ale chyba już psychicznie nie wytrzymywała. I to jest najśmieszniejsze, że w naszym mieście jest oddział międzynarodowej firmy, która ma tylko 4 oddziały w Polsce, a moja siostra robi właśnie inżyniera dokładnie z tego zakresu, ale i tak wolą przyjąć do pracy swoich; nawet nie istnieje możliwość stażu/praktyk czy cokolwiek podobnego.
podziwiam siostrę za odwagę a znalazła coś innego?
Ville- krajanko a co to za firma?

Cytat:
mam wrażenie, że wszystkim udało się znaleźć jakieś takie bliższe osoby, jak jest jakaś przerwa między zajęciami to wszyscy siedzą w grupkach czy chociaż parach, rozmawiają z ożywieniem, śmieją się, potem spotykają po zajęciach. a mnie jest trudno wyjść poza ogólne, grzecznościowe rozmowy o niczym albo o studiach nie wiem, może przegapiłam jakiś moment na początku, może trafiłam do nieodpowiedniej grupy na ćwiczenia, może jestem po prostu nudna i beznadziejna...
tłumaczyłam to sobie tym, że może skoro przegapiłam to zawieranie znajomości na początku, to moja wina, ale jak widzę, że dziewczyna która była na urlopie dziekańskim (czyli zna wszystkich rok krócej), towarzysko odnajduje się o wiele lepiej niż ja, to jednak nie wiem....
chyba wszędzie tak jest i mam wrażenie że im więcej bab na roku tym gorzej jest wejść w taką grupę i mieć fajne, trwałe kontakty. Tak miałam w liceum- 35bab i 2facetów i było koszmarnie. Do tej pory mam kontakt z 2-3 kumpelami i kolegą. Na studiach było już trochę lepiej, ale też bez szału i myślę, że to dzięki temu, że grupy były mieszane.

Nie sądzę żeby to była Twoja wina. Nie ma co się dołować, że jesteś społecznie upośledzona itp. Kasiencja jesteś jaka jesteś i ceń się za to, a nie szukaj w sobie upośledzeń! nie każdy jest mega przebojowy i potrafi w obcym towarzystwie być wodzirejem. Jedni mają takie umiejętności inni nie i tyle. Ciesz się raczej z tym znajomości, które masz, pielęgnuj je i nic na siłę. Pewnie że można się troszkę postarać, spróbować spotkać się z tymi ludźmi, wyjść na piwko, podejść do jednej czy drugiej grupki w trakcie przerwy i powiedzieć parę słów. Powolutku Jak samemu się nie zacznie to nikt ręki nie wyciągnie, niestety to straszne że w dzisiejszych czasach tak trudno jest nawiązać kontakt z drugim człowiekiem, ale przecież dokładnie to samo robimy i tutaj, na wizażu

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
gg22 - no niestety, da się kota zgwałcić .
już o nic nie będę pytać.... chyba nie chcę znać odp.
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 12:29   #3549
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Tutaj też same baby, coś sugerujesz
Nie muszę, wystarczy popatrzeć na Klub, zamówienie z Elfa itp.

gg22 - nie wiedziałam, że jesteś przewodnikiem Moja koleżanka z pracy utrzymywała się z tego bez specjalnych znajomości.
Wyjazd na wakacjach, ale cykl muszę przesunąć wcześniej, zwłaszcza że nie biorę tabsów.
Stary 2011-04-14, 12:32   #3550
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość

Idę z Tobą !

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2011-04-14, 12:34   #3551
ecrulo

Cytat:
Idę z Tobą !
Serio ? Mam cynk, że mają otworzyć roczną (podobno bezpłatną) i moja znajoma ma tam uczyć

Stary 2011-04-14, 12:36   #3552
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
2. ja też ostatnio moja siostra miała 10min do tramwaju, weszła do 1szego lepszego lumpka bo jej było zimno i wyszła z wiosennym płaszczem ja nie wiem jak ona to robi
Ja wczoraj wynalazłam kurtkę jeansową Diesel, wygląda jak nowa, za 6zł Z tymże to krótka kurtka tego typu: http://stylio.pl/members/forum_posts/0/91_xl.jpg

Cytat:
a jak wczoraj usłyszałam tekst jakiegoś pajaca z komisji europejskiej że nałożenie podatku na olej napędowy to dobry pomysł i, eee jak to on powiedział? "będzie to dobre dla ludzi, a użytkownicy będą zadowoleni, bo wpływa to pozytywnie na środowisko naturalne" to uszom własnym nie wierzyłam!!!!
To to, że 1,20 na litr chcą nałożyć? Za moment benzyna u nas będzie droższa niż w Norwegii

Cytat:
namiot ma być dla dziecka taki do zabawy. szukałam na all, ale nie chcę takiego "badziewnego" tylko coś porządniejszego, a taki lepszy który znalazłam jest za 96zł o taki:
http://allegro.pl/magiczny-namiot-sk...548033230.html
A ile maluszek ma lat? To może w marketach będzie taniej? I mogłabyś sprawdzić z jakiego materiału itp.

Cytat:
ja zrobiłam kurs pilota wycieczek zagranicznych i to było najgorzej wydane 1000zł w moim życiu.... biura mają swoich sprawdzonych pilotów, ciężko się jest przebić bez znajomości i doświadczenia, a odpowiedzialność prawna jest tak duża że przynajmniej mnie strach obleciał żeby w to wchodzić.
Też go zrobiłam, pięć lat temu i z tych samych powodów nie zarobiłam w tym zawodzie ani złotówki. U mnie zeszło się to jeszcze w czasie ze zmianą życiowych priorytetów i z wiecznego wojażera stałam się ogromną domatorką, która nie lubi wyjeżdżać za często i na długo A rachunkową robotę chyba polubię, bo jestem pedantyczna i sumienna Korporacja to chyba tylko, żeby w końcu coś do CV wpisać

Dziewczyny da się z gotowego, takiego kupionego w sklepie żuru ugotować barszcz biały czy można tylko sam żurek?

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
granatowo gdyby mi ktoś teraz zaproponował 2600 brutto to bym była szczęśliwa!!!
Ja też, ale on jest inżynierem po podobno najlepszej uczelni technicznej w kraju i zarabia tak od roku, więc spodziewa się lada moment lepszej stawki. Kiedyś przecież trzeba wziąć kredyt na mieszkanie...
granatowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 12:37   #3553
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
gg22 - nie wiedziałam, że jesteś przewodnikiem Moja koleżanka z pracy utrzymywała się z tego bez specjalnych znajomości.
Wyjazd na wakacjach, ale cykl muszę przesunąć wcześniej, zwłaszcza że nie biorę tabsów.
Kochana PILOTEM, pilotem! robiłam kurs na studiach i to była moja głupota. kombinowałam, że to coś dodatkowego, fajnego, co da możliwość zobaczenia świata, pobawienia się i ewentualnego zarobku. Męczyłam się z tym pół roku, zdałam 2 ciężkie egzaminy, papiery dostałam a potem oczywiscie przyszła szara rzeczywistość i dowiedziałam się, że biura chcą starych wyjadaczy, a nie młody narybek, który nie ma pojęcia o co w tej pracy chodzi. Rozmawiałam z kilkoma pilotami, rezydentami itd. i to jest strasznie ciężka praca, ale przede wszystkim jest bardzo odpowiedzialna. Na pilocie spoczywa bezpieczeństwo całej grupy i to nie pokazywanie zabytków i wskazywanie drogi jest najwazniejsze w tej pracy, ale odpowiedzialnosć jaką bierze się za ludzi, a każdy wie jak ludzie potrafią się zachowywać na wakacjach- wszystko im się należy, wszystko mogą robić, bo są dorośli, zapłacili za to, no i oczywiście są na wakacjach. A Ty świeć oczami za nich...

tak samo wpadłam na głupi pomysł zrobienia kuru na wychowawcę kolonijnego, ale też szybko mi przeszła chęć niańczenia rozwydrzonych gnojków na obozach
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 12:38   #3554
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Ja też czasem mam wrażenie, że przywołuje nieszczęścia. Kiedyś komuś nie zbyt dobrze w myślach życzyłam i kurczę zaraz pojawił mu się powazny problem. Ależ szybko odwoływałam No i takie 'śmierciowe' przypadki też mi się zdarzały, tzn nie żebym komuś życzyła, bo nie mam nawet odwagi być taką jędzą :P
a propos: http://www.klatwy.adammus.net/ ostatnio w DDTVN o tym była mowa. Podobno ludzie zamawiają na potęgę
granatowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 12:39   #3555
Shiruvii
Zakorzenienie

ecrulo, rany! To ja też chcę

Stary 2011-04-14, 12:47   #3556
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:

Moja siostra ostatnio się zwolniła z pracy, bo przez kilka lat baba ją bardzo wykorzystywała, a płaciła tyle, że szkoda nawet pisać. Nie chciała jednak zrezygnować, bo o pracę w naszych okolicach bardzo trudno, ale chyba już psychicznie nie wytrzymywała. I to jest najśmieszniejsze, że w naszym mieście jest oddział międzynarodowej firmy, która ma tylko 4 oddziały w Polsce, a moja siostra robi właśnie inżyniera dokładnie z tego zakresu, ale i tak wolą przyjąć do pracy swoich; nawet nie istnieje możliwość stażu/praktyk czy cokolwiek podobnego.
Niestety taka cholerna prawda jest Znam to, tylko znajomości. Zazdroszczę osobom, które same potrafiły się pokazać pracodawcy i wybić ponad to, naprawdę, a wiem, że takie osoby są

Cytat:
Czasem tak jest, że przegapi się ten moment na początku. Ja np. miałam taką sytuację w liceum, bardzo polubiłam się z pewną dziewczyną w 1 klasie, która potem przeniosła się do innej szkoły, niby utrzymywałam potem kontakt z innymi osobami, ale jednak one były już ze sobą bliżej. Potem jednak udało mi się bliżej zaprzyjaźnić z 3 fajnymi babeczkami i wręcz wciągnąć do nas taką nieśmiałą dziewczynę, której nie wiem czemu reszta klasy nie lubiła i stała się naszą klasową śmieszką i maskotką, aż każdy ją polubił

Czasem trzeba się pchać, tak niestety jest. Albo docenić tą grupkę osób spoza uczelni, które są ważne i wartościowe i nie zawracać sobie głowy, choć wiem, że pewnie weselej jest, jak ma się z kimś kontakt na uczelni.

Cytat:
kasiencja - nie zauważyłam, żebyś była nudna i beznadziejna U mnie na roku trzeba było się wbijać w towarzystwo i rozpychać łokciami. W dodatku same baby, więc tu słodkości, a za plecami nóż. Z 250 osób tylko z 4 utrzymuję kontakt raz na parę miesięcy.
Dokładnie Ale masz te 4 fajne osóbki i to się liczy

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Mysia - kup sobie wkładki do butów, takie najzwyklejsze nawet - sprawiają że buty delikatnie mniejsze/węższe się robią i lepiej się trzyma w nich stopa Sprawdzone i odnośnie butów - mi możesz na słowo wierzyć

Kasiencja - miałam podjechać do tesco dziś i podrzuciłabym Ci po drodze ale się do pracy musze jednak wybrać bo jedna dziewczyna chora. I będę w Krakowie dopiero jutro, więc możemy się umówić na jutro/sobotę

A teraz wracam do make upu bo cholera jasna nie wyrobię się do pracy
Blair - ale takie zwykłe wkładki na całe buty, czy jakieś tak podpiętki zapiętki czy coś w tym stylu?

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Ja też mam 36
[b]Plexi]/b] ma 35 i w CCC kupuje
A w CCC rzadko jestem, częściej w deich, ale zacznę tam częściej zaglądać w bonarce jest praktycznie CCC koło deichamana, nie wiem, czemu tak rzadko tam bywam.

Cytat:
gg22 - no niestety, da się kota zgwałcić

myszka - ja w ogole lubię Deichmanna i też teraz mam klapiące buty od nich, ale z tego powodu, że 39 bylo za ciasne, 40 jest za luźne na zwyklych podkolanowkach. Ale kupię zapiętki mięciutkie (są cieńsze niż żelowe) i powinno być ok.

W ogole ostatnio bez problemu wymienilam tam szpilki kupione w styczniu na inne chociaż minął mi 3-mies. termin wymiany i zwrotu. Ale te nowe znalazlam przypadkiem, mają grubszy obcas i wlasnie nie klapia, a tamte byly minimalnie luźne.
Ja właśnie mam podobnie 36 czasem dobre, a czasem troszkę za duże, a jak znajdę 35, to już za małe

Jakie to piękne, odwołali mi zajęcia

Edytowane przez myszka2020
Czas edycji: 2011-04-14 o 12:49
myszka2020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 12:49   #3557
2016070953
Konto usunięte

granatowo ja nawet na kocią karmę kredytu nie dostanę :/

aa ja też bym poszła do darmowej szkoły wizazu

ecrulo a do jakiego studium chodzisz??

Edytowane przez 2016070953
Czas edycji: 2011-04-14 o 12:50
Stary 2011-04-14, 12:51   #3558
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Serio ? Mam cynk, że mają otworzyć roczną (podobno bezpłatną) i moja znajoma ma tam uczyć
Serio

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2011-04-14, 12:55   #3559
Malla
Nie depcze krokusów

myszka2020, Kasiencja - ogólnie w towarzystwie jestem nielubiana, brzydka i mało kontaktowa. A teraz powiedzcie mi, jaka jest Malla, którą znacie z Wizażu.
Stary 2011-04-14, 12:57   #3560

Cytat:
podziwiam siostrę za odwagę a znalazła coś innego?
Ville- krajanko a co to za firma?
Jeszcze nic nie znalazła, ale mam nadzieję, że jej się uda. Na szczęście będzie mieć kasę na początek, bo baba jej poszła na rękę (czego wyobrazić sobie nie mogę) i będzie mieć odprawę/coś innego, nie wiem dokładnie. Kasy niewiele, ale zawsze coś.
Ta firma to AGC Glass.

Pamiętam, że poszukiwali kiedyś sekretarki, spełniałam wszystkie wymogi, ale cóż, nie udało się. Mam jednak nadzieję, że wybrali kogoś lepszego ode mnie, a nie kuzynkę prezesa
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 12:57   #3561
ecrulo

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
ecrulo, rany! To ja też chcę
Cytat:
Serio
Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
granatowo ja nawet na kocią karmę kredytu nie dostanę :/

aa ja też bym poszła do darmowej szkoły wizazu

ecrulo a do jakiego studium chodzisz??
Profesja.

To będę dawać znać, się zapiszemy w czwóreczkę A dwuletnia też by Was interesowała jakby z roczną nie wypaliło? A po dwóch latach: fryzjerstwo

Stary 2011-04-14, 13:00   #3562
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
a propos: http://www.klatwy.adammus.net/ ostatnio w DDTVN o tym była mowa. Podobno ludzie zamawiają na potęgę
Nie wzięłabym na siebie odpowiedzialności za czyjeś nieszczęście Ale jestem głupia

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
Profesja.

To będę dawać znać, się zapiszemy w czwóreczkę A dwuletnia też by Was interesowała jakby z roczną nie wypaliło? A po dwóch latach: fryzjerstwo
Raczej tak

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2011-04-14, 13:00   #3563

I na lumpy też się piszę, ale zależy od dnia, który by Wam pasował Lubię SH obok mojego instytutu, znalazłam tam kilka par spodni, ale nic innego kupić nie mogę, a teraz poszukuję jakichś bluzek, bo cierpię na niedobór. Dlatego chętnie poznam inne lumpy
Stary 2011-04-14, 13:01   #3564
Shiruvii
Zakorzenienie

Cytat:
Profesja.

ecrulo, fryzjerstwo Moje marzenie z dzieciństwa. Pluję sobie w brodę, że nie poszłam w ty kierunku. W tej chwili zarabiałabym pewnie z 3 000zł miesięcznie, a nie biegała do knajp za pracą za 5zł/h.

Stary 2011-04-14, 13:02   #3565
2016070953
Konto usunięte

k*&&^$$!!!! znalazłam na stronce szkoły omega dwa fajne kursy:
budownictwo
renowacja zabytków
i cała happy zadzwoniłam tam a babeczka mi powiedziała że do tej pory nie było chętnych i nikt się nie zapisał po raz kolejny obeszłam się smakiem, mogłam iść na inne studia itp ale już nie chcę wałkować tego po raz setny
Stary 2011-04-14, 13:03   #3566
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Pamiętam, że poszukiwali kiedyś sekretarki, spełniałam wszystkie wymogi, ale cóż, nie udało się. Mam jednak nadzieję, że wybrali kogoś lepszego ode mnie, a nie kuzynkę prezesa
Mnie do spożywczaka nie chcieli po 2 latach pracy w banku.
Stary 2011-04-14, 13:04   #3567
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:
myszka2020, Kasiencja - ogólnie w towarzystwie jestem nielubiana, brzydka i mało kontaktowa. A teraz powiedzcie mi, jaka jest Malla, którą znacie z Wizażu.
Bardzooo wygadana i z cudnym poczuciem humoru

Cytat:
I na lumpy też się piszę, ale zależy od dnia, który by Wam pasował Lubię SH obok mojego instytutu, znalazłam tam kilka par spodni, ale nic innego kupić nie mogę, a teraz poszukuję jakichś bluzek, bo cierpię na niedobór. Dlatego chętnie poznam inne lumpy
A który to lumpek? Ja ostatnio też byłam na łowach i się obłowiłam znowu w kilka ładnych bluzeczek za całe 30 zł za wszystko
myszka2020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 13:16   #3568

Cytat:
Napisane przez myszka2020 Pokaż wiadomość
A który to lumpek? Ja ostatnio też byłam na łowach i się obłowiłam znowu w kilka ładnych bluzeczek za całe 30 zł za wszystko
Roban na Jabłonowskich
Stary 2011-04-14, 13:18   #3569
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też chcę .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 13:21   #3570
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
baajeczna, mam Twojego pękacza. Będzie Ci pasowało jak zostawię u Huli w pracy jutro?
jesteś cudowna !
możesz zostawić [koło której?] jutro będę jechała do miasta ze skworcem dla dziewczyn, więc wracając mogę skoczyć do gkaz

Cytat:
ja też bym poszła, to mnie nie będzie :<

the less you care, the happier you are.
baajeczna2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości