Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-11, 21:32   #571
Telka10
Zakorzenienie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

witajcie!!! Wreszcie udało mi się nadrobić
U mnie troszkę luzu teraz...nie za dużo, ale jest trzeba się tylko wziąć za sprzątanie
Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
piękna pogoda, 1,5h bylismy na spacerku
Zazdroszczę....ja zmarzłam dziś strasznie...i jeszcze złapał mnie deszcz...zmokłam niesamowicie
Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
W pracy mam koszmar zakończenie kwartału, siedzę po 12 godzin i nic się nie zgadza, masakra...
Trzymaj się
Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 07:40   #572
motylek1007
Zakorzenienie

dziś od rana też pięknie, oby tak zostało to znowu pójdziemy do parku

nie wiem co ze swietami, tesciowie mają sie określic czy przyjezdzają czy nie (raczej nie) bo musze zapasy zrobic.

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 09:30   #573
Telka10
Zakorzenienie

A u nas znowu zimno i deszcz...nie wiem kiedy ja te okna pomyje....nie nastraja mnie taka pogoda
Stary 2011-04-12, 12:40   #574
Karinio
Zakorzenienie

Cześc

U mnie zaś ładna pogoda.Widze motylku,że praktykujecie to samo co my z mężem,codziennie spacery po parku No to niechaj teście się określą,abyś w razie W mogła się przygotować do ich wizyty na święta Wielkanocne
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 14:17   #575
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
U mnie zaś ładna pogoda.Widze motylku,że praktykujecie to samo co my z mężem,codziennie spacery po parku No to niechaj teście się określą,abyś w razie W mogła się przygotować do ich wizyty na święta Wielkanocne
fajnie sobie tak pobiegać po łące, chociaz czasami wyglądam jak wariatka

niestety przed chwilą zaczał pogadac deszcz i wiać wiatr ;/

tesciowie zawsze mają problem z określeniem sie, a młodym juz powiedzielismy że z wesela zjeżdzamy bezprośrednio do domu

[*] 11.09.2012
Stary 2011-04-12, 15:27   #576
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie sobie tak pobiegać po łące, chociaz czasami wyglądam jak wariatka

niestety przed chwilą zaczał pogadac deszcz i wiać wiatr ;/

tesciowie zawsze mają problem z określeniem sie, a młodym juz powiedzielismy że z wesela zjeżdzamy bezprośrednio do domu
Ad.1. Dokładnie i możesz sobie śpiewać-motylem jestem aaaaa
Ad2. Uuu,to niedobrze że pogoda się zepsuła.
Ad.3 Grrr,to mogli by się wkońcu nauczyć dosyś szybkiego określenia się.
To dobrze,że Młodych o szybszym powrocie do domu powiedzieliście.A co oni na to???
Stary 2011-04-12, 18:02   #577
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
To dobrze,że Młodych o szybszym powrocie do domu powiedzieliście.A co oni na to???
przyjeli do wiadomosci już wiedzą i uważam że sprawa jest jasna

[*] 11.09.2012
Stary 2011-04-12, 19:41   #578
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
przyjeli do wiadomosci już wiedzą i uważam że sprawa jest jasna
To dobrze,że przyjeli do wiadomości i nie mają Wam tego za złe
Stary 2011-04-12, 19:53   #579
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
To dobrze,że przyjeli do wiadomości i nie mają Wam tego za złe
nie rozumieją jak można robić taki "cyrk" dla psa

[*] 11.09.2012
Stary 2011-04-12, 21:23   #580
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Hm...może lepiej tego nieskomentuje
Stary 2011-04-13, 07:51   #581
Corvette
Zadomowienie

Dobry Wieczór-Dzień Dobry Wszystkim Paniom

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Witam
Ostatnio trochę Was zaniedbałam, ale jakoś tak nie mam na nic czasu. Pomału robię porządki przed świętami no i tak jakoś lecą mi dni. Może po świętach będę miała więcej czasu. Chociaż jak przyjdą ciepłe dni to na pewno nie będę siedziała w domu z Bartusiem. Zresztą my i tak codziennie wychodzimy przynajmniej na pół godz. jak nie jest za ciekawie, a w domu siedzimy jak już jest naprawdę brzydko na dworze. Teraz przez te ciepłe dni to siedzieliśmy na dworze po 3 godz. Chciałabym Was nadrobić, ale Bartuś zasnął i mam chwilę, żeby coś posprzątać więc mykam. Miłego dnia.
Czyli robisz wielkie porządki? Nie obraź się, ale ja nie pojmuję takiej gonitwy przedświątecznej. Prawie każdą dziewczynę którą znam (są wyjątki) zaczyna porządki Wielkanocne albo Bożo-Narodzeniowe. A żadna w jakimś syfie na codzień nie żyje Nie myślę że jestem leniwa, ale mnie by się nie chciało tracić czasu. Sprzątam codziennie, panowie pomagają, a w święta odpoczywam.

Cytat:
Psiaka to byśmy wzieli,ale mamy więcej zwierzaków zresztą chodzi też o kase, bo cięzko idzie nam odłożenie czegoś.
W weekend majowy jedziemy na wystawę

u mnie takie wiatry były ze prawie 24h bez prądu byłam cały weekend wiało i ani nigdzie wyjść ani nic. Dopiero wieczorem przestało
Ja wybieram się na targi-wystawę 22-giego Kwietnia. Pokaz zwierzątek i do tego różne rzeczy do nabycia, nowości zabawek i takich tam. Mam nadzieję że dostanę butki dla pieska (wiem, brzmi trochę śmiesznie, ale musi takie nosić w zimie)
Wiatr wysłałaś chyba w moje strony, bo wiało jak diabli i zrobiło się zimno

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
kilka razy bylismy w Zakopanym
(W moich stronach)
(mamy sentyment do tego miejsca tam pojechalismy po slubie i tam byl nasz pierwszy raz wtedy itd) i na Słowacji... nie wiem co robimy w tym roku bo maz nie dowiaduje sie duzo wczesniej o wolnym w tamtym roku maz wspominal o 3 dniach pod namiotem ale nie pamietam miejsca, wazne, ze ryby tam sa chyba nie wytrzymalabym tyle na rybach po jakims czasie wygladalabym tak:
a u mnie ostatnio bardzo wietrznie i zimno
Hi..hi..hi..

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Byłyście może w Bułgarii na wczasach? Konkretnie hotel Elwira.
Nie. Kiedyś chciało mi się uczyć tego języka, ale marnie szło bo nie było na kim ćwiczyć

Cytat:
tu sa fryzury bezplatne: http://www.moje-fryzury.pl/wirtualny_fryzjer,2,0.html jakas ruda moze tez bedzie
bylam ale bardzo krotko tak samo jak blondynka(ktora bylam moze 2 dni)
Tak krótko?

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Hello, melduję się.

U mnie strasznie jestem już po diecie, kilka razy już ją robiłam, ale ta ostatnia to był dla mnie koszmar nie mogę dosłownie patrzeć na żarcie, ale 6,5 kg w dół, teraz jak się zrobi ciepło zacznę się więcej z córą ruszać na powietrzu i będzie super, bo tak z 2,50 jeszcze by mi się przydało... Przez dwa poprzednie lata regularnie z córką chodziłam na szkółkę pływacką to miałam regularną wyćwikę, a w tym roku mi sie finansowo nie złozyło...

W pracy mam koszmar zakończenie kwartału, siedzę po 12 godzin i nic się nie zgadza, masakra...
Nie wypowiem się o diecie. Pływanie jest zdrowe, może znowu Ci się uda. A nauczyłyście się pływać? Spacerki też dużo zdziałają, a im będzie cieplej, tym bardziej chce się wyjść z domu, no i masz "kumpelkę"
Teraz też masz "wyćwikę", 12-nasto godzinną!

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
witajcie!!! Wreszcie udało mi się nadrobić
U mnie troszkę luzu teraz...nie za dużo, ale jest trzeba się tylko wziąć za sprzątanie
Też się przygotowujesz na święta?
Zazdroszczę....ja zmarzłam dziś strasznie...i jeszcze złapał mnie deszcz...zmokłam niesamowicie

tylko żebyś się nie przeziębiła

Trzymaj się
Cytat:
Jak ktoś myśli że pies to "tylko" zwierzę, to nie zrozumie jak można przekładać "zwierzę" ponad człowieka.

Na koniec "pochwalę" się w klubie moją "bubą"...
Dobranoc, jutro prawie połowa tygodnia i wkrótce znowu weekend
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 08:06   #582
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corvette Pokaż wiadomość
Ja wybieram się na targi-wystawę 22-giego Kwietnia. Pokaz zwierzątek i do tego różne rzeczy do nabycia, nowości zabawek i takich tam. Mam nadzieję że dostanę butki dla pieska (wiem, brzmi trochę śmiesznie, ale musi takie nosić w zimie)
gdzie będą takie targi??

widziałam takie buciki z miękką i sztywną nawet podeszwą

Cytat:
Jak ktoś myśli że pies to "tylko" zwierzę, to nie zrozumie jak można przekładać "zwierzę" ponad człowieka.
w tej kwestii nigdy nie dojdziemy do porozumienia chociaż mi już przestało zależeć.
Pewnie jak sie pojawi u nich dziecko i trzeba będzie kombinować opiekę trochę zobaczą jak to jest

u mnie dziś wieje i leje ale ponoć weekend ma mi to wynagrodzić

[*] 11.09.2012
Stary 2011-04-13, 09:32   #583
agusiowata
Zakorzenienie

Rodzice już pojechali. Było bardzo miło. Tacie najbardziej podobał się nowy dzwonek. Nowa kanapa przetestowana. Ciężka była, mężuś musiał ją rozkręcać, bo nie dali by rady wnieść na nasze 3 piętro (parter mamy wysoki: tak choćby pół piętra).
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 09:38   #584
Telka10
Zakorzenienie

Dzień dobry! U mnie znowu zimno, pada, wieje...i jeszcze mąż przyjedzie dzień później
Cytat:

Czyli robisz wielkie porządki? Nie obraź się, ale ja nie pojmuję takiej gonitwy przedświątecznej. Prawie każdą dziewczynę którą znam (są wyjątki) zaczyna porządki Wielkanocne albo Bożo-Narodzeniowe. A żadna w jakimś syfie na codzień nie żyje Nie myślę że jestem leniwa, ale mnie by się nie chciało tracić czasu. Sprzątam codziennie, panowie pomagają, a w święta odpoczywam.
Ja przed świętami robię to czego nie robię co sobotę czyli: wycieranie kurzy z górnych szafek pod sufitem, mycie żyrandoli, mycie okien (do których zebrać się nie mogę przez to zimno). Nie jest to dla mnie gonitwa, a raczej motywacja, by sprzątnąć to, czego nie robię na co dzień po prostu kiedyś trzeba to zrobić
Stary 2011-04-13, 11:30   #585
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry Wieczór-Dzień Dobry Wszystkim Paniom

Hi..hi..hi..

Nie. Kiedyś chciało mi się uczyć tego języka, ale marnie szło bo nie było na kim ćwiczyć

Tak krótko?

Nie wypowiem się o diecie. Pływanie jest zdrowe, może znowu Ci się uda. A nauczyłyście się pływać? Spacerki też dużo zdziałają, a im będzie cieplej, tym bardziej chce się wyjść z domu, no i masz "kumpelkę"
Teraz też masz "wyćwikę", 12-nasto godzinną!

Na koniec "pochwalę" się w klubie moją "bubą"...
Dobranoc, jutro prawie połowa tygodnia i wkrótce znowu weekend
ja tez co jakisz czas dostaje taki szal na sprzatanie(wedlug meza to uzaleznienie)i nie robie tego ze wzgledu na swieta staram sie codziennie cos zrobic ale i codziennie jest brudno(wczoraj np. mylam podlogi, wypralam dywany a dzis na podlodze piasek z butow, trociny i to samo na dywanie) brudzi tylko maz i trusia jakbym mieszkala sama to mialabym zawsze porzadek
tez bym mogla takie cos zobaczyc
tak wiem, ze to zaszkodzilo wlosom (tzn najpier rozjasnilam potem, nalozylam ciemniejszy a na koncu braz) ale nie moglam na siebie patrzec tak zle wygladalam
ja bym sie chciala nauczyc plywac ale panikuje jak woda dostanie mi sie do oka musze wytrzec od razu i nie lubie basenow bo ktos mi tam chlapnie itd nawet myje twarz tak by woda nie dostala sie do oczu... jak mialam kiedys krople do oczu do wciskalam je na zamkniete oko ba nawet na horrorach nie lubie wydlubywania oczu moga robic wszystko, wyrywac flaki, mozg ale nie oczy
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 18:12   #586
Karinio
Zakorzenienie

Witam.

Yyyyy,niewiem od czego zacząć.Od tego,że dzisiaj jestem nietomna po malo przespanej nocy. Napisze Wam w Klubie dlaczego.
Stary 2011-04-13, 19:18   #587
Corvette
Zadomowienie

Cytat:
gdzie będą takie targi??
Toronto, Canada
widziałam takie buciki z miękką i sztywną nawet podeszwą

No i właśnie mam nadzieję że takie ze sztywniejszą podeszwą tam znajdę. W sklepikach to jest wybór ale same małe rozmiary. Trafiłam na jedyne z ortalionu i zamszowej podeszwie, ze ściągaczami, ale się nieco rozlazły.

w tej kwestii nigdy nie dojdziemy do porozumienia chociaż mi już przestało zależeć.
Pewnie jak sie pojawi u nich dziecko i trzeba będzie kombinować opiekę trochę zobaczą jak to jest
No niby tak, ale dziecko wszędzie można ze sobą zabrać. Tak źle, i tak niedobrze, ale...kombinować trzeba

u mnie dziś wieje i leje ale ponoć weekend ma mi to wynagrodzić
U mnie chłodno, ale ma się rozpogodzić do +17 po południu...Nie wiem kiedy, bo już 12:30 i nadal zimno Brrrr

Cytat:
Rodzice już pojechali. Było bardzo miło. Tacie najbardziej podobał się nowy dzwonek. Nowa kanapa przetestowana. Ciężka była, mężuś musiał ją rozkręcać, bo nie dali by rady wnieść na nasze 3 piętro (parter mamy wysoki: tak choćby pół piętra).
Myśmy musieli naszą wciągać przez okno. Na drabinie i przewiązaną sznurami Ech, zawsze jest ciekawie
Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Dzień dobry! U mnie znowu zimno, pada, wieje...i jeszcze mąż przyjedzie dzień później

Ja przed świętami robię to czego nie robię co sobotę czyli: wycieranie kurzy z górnych szafek pod sufitem, mycie żyrandoli, mycie okien (do których zebrać się nie mogę przez to zimno). Nie jest to dla mnie gonitwa, a raczej motywacja, by sprzątnąć to, czego nie robię na co dzień po prostu kiedyś trzeba to zrobić
No faktycznie. Ja się "lubuję" w gadżetach które ułatwiają życie, i nie myślę o kurzach bo co drugi dzień krążę z naelektryzowaną "szczotką" która zbiera kurz, i ma osobny długi cylinder który później ten kurz wysysa ze "szczotki". Raz na miesiąc wypłuczę filter i koniec.
Okna, lustra, szyby, przecieram wigotną irchą. Bez płynów czy ścierek. Nie trzeba pucować. Nie zostawia smug. Idzie szybko.
Raz na rok przecieram okna i kafelki w łazience pastą do polerowania samochodu, pucuję lekko i mam spokuj do następnego roku.
Nie wymądrzam się, ja tylko ułatwiam sobie życie.

Cytat:
ja tez co jakisz czas dostaje taki szal na sprzatanie(wedlug meza to uzaleznienie)i nie robie tego ze wzgledu na swieta staram sie codziennie cos zrobic ale i codziennie jest brudno(wczoraj np. mylam podlogi, wypralam dywany a dzis na podlodze piasek z butow, trociny i to samo na dywanie) brudzi tylko maz i trusia jakbym mieszkala sama to mialabym zawsze porzadek
tez bym mogla takie cos zobaczyc
tak wiem, ze to zaszkodzilo wlosom (tzn najpier rozjasnilam potem, nalozylam ciemniejszy a na koncu braz) ale nie moglam na siebie patrzec tak zle wygladalam
ja bym sie chciala nauczyc plywac ale panikuje jak woda dostanie mi sie do oka musze wytrzec od razu i nie lubie basenow bo ktos mi tam chlapnie itd nawet myje twarz tak by woda nie dostala sie do oczu... jak mialam kiedys krople do oczu do wciskalam je na zamkniete oko ba nawet na horrorach nie lubie wydlubywania oczu moga robic wszystko, wyrywac flaki, mozg ale nie oczy
Tutaj modne są dywanowe wykładziny, a my ich nie lubimy bo po ściągnięciu widać tylko piach i kurz. Nie mam dywanów właśnie z tych powodów, no i od zawsze mamy jakieś czworonogi, i żeby nie wiem jaki odkurzacz by człowiek nie użył to i tak wszystkiego nie wyssie. Oczywiście co kto lubi

Chyba się zgodzę co do wydłubywania oczów, bo po mojej ostatniej "bubie" oczy mi łzawią gdy Ciebie czytam Wczoraj obejrzałam horror. Strzała przeleciała przez główkę i wyleciała z nadzianą gałą
Cytat:
Witam.

Yyyyy,niewiem od czego zacząć.Od tego,że dzisiaj jestem nietomna po malo przespanej nocy. Napisze Wam w Klubie dlaczego.
Oj to niedobrze
Stary 2011-04-13, 20:04   #588
Karinio
Zakorzenienie

Dzięki corvi. Aczkolwiek przeczytalam w Klubie o Twojej Bubie,to dopiero miałas przezycie.

U mnie pochmurno,nawet lekko padało przed chwilą.
Sciągnełam pranie,ale nie chce im się ukladac,wkładac,żeby mi się chciało jak mi się nie chce. No nic zabieram się do schowania prania.

Pisałyście o świętach,ja to jeszcze o takowych nie mysle
Chociaż nie planujemy wyczyścić dywany,bo mamy jasne.Apropo sprzątania na święta,znalazłam to na innym wątku
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1245

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

n_i_x_i_e,co u Ciebie słychać?????

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-04-13 o 19:51
Stary 2011-04-13, 20:11   #589
n_i_x_i_e
Raczkowanie

melduje sie na chwilkę.
Cos ta wiosna nas robi w konia... każdy dzień gorszy od poprzedniego :/
Wróciłam juz do "przytulanek" z mężem i jest super
Mogę powiedzieć teraz ze po dwóch ciążach i porodach moje cialo nie ucierpiało .. pozostał mi jeden dziwny rozstęp po wewnętrznej stronie uda u góry, (po pierwszym dziecku) ale tego nie widać .
Ale za to mam armagedon z syneczkiem.. bunt dwulatka sie nasila, ale przynajmniej nie jest agresywny tylko krzykliwy i nadpobudliwy.
Córeczka to zlote dziecko.. niestety ma podejrzenie skazy i takim sposobem zostalam przymusowo weganką na kilka dni ale dzisiaj wyczytalam ze mogę jesc żółtko jajka no i juz zrobiłam naleśniczki na wodzie i żółtkach , całkiem pyszne )

pozdrawiam
n_i_x_i_e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 08:07   #590
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

Witam dziewczyny ! Troszke was nadrobiłam, nie było mnie bo mąż na L4 w domu a przy nim żadko na wizaż wchodzę. Co do świąt to my i tak spędzamy je u mojej mamy a pożadki mąż już zrobił jak był w domu bo usiedzieć nie mógł także okna mam pomyte kąty posprzątane picuś glancuś

A tak po za tym to troche lipnie u nas ale to w klubie napisze.

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Orientuje się może któraś ile może być przedmiotów na ostatniom semestrze przy pisaniu pracy lic. nam wrąbali koło 30 przedmiotów, ciągle jakies zaliczenia, projekty, kolokwia a prace piszemy w między czasie " na kolanie" że tak powiem z kim nie rozmawiam to każdy mówi że na ostatniom semestrze to luzy mieli do 5 przedmiotów i seminaria, a my siedzimy od 8 do 17 jedynie poniedziałki mamy wolne . jak dla mnie przegięcie .
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 08:15   #591
agusiowata
Zakorzenienie

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2635518 1]

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Orientuje się może któraś ile może być przedmiotów na ostatniom semestrze przy pisaniu pracy lic. nam wrąbali koło 30 przedmiotów, ciągle jakies zaliczenia, projekty, kolokwia a prace piszemy w między czasie " na kolanie" że tak powiem z kim nie rozmawiam to każdy mówi że na ostatniom semestrze to luzy mieli do 5 przedmiotów i seminaria, a my siedzimy od 8 do 17 jedynie poniedziałki mamy wolne . jak dla mnie przegięcie .[/QUOTE]
Ja jestem na ostatnim semestrze mgr i mam luzy. Za to na seminarium bardzo ciężko. Moją promotorką jest dziekan. Na licencjacie w innej uczelni miałam też dużo przedmiotów.
Stary 2011-04-14, 08:33   #592
Konto usunięte

Cytat:
Ja jestem na ostatnim semestrze mgr i mam luzy. Za to na seminarium bardzo ciężko. Moją promotorką jest dziekan. Na licencjacie w innej uczelni miałam też dużo przedmiotów.
A u nas seminarium trwa może z 15 minut promotor się zapyta czy mamy jakieś pytania weźmie prace do sprawdzenia i kuniec.
Już bym wolał mieć te seminaria niż nawał przedmiotów.
Stary 2011-04-14, 08:38   #593
agusiowata
Zakorzenienie

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2635556 2]A u nas seminarium trwa może z 15 minut promotor się zapyta czy mamy jakieś pytania weźmie prace do sprawdzenia i kuniec.
Już bym wolał mieć te seminaria niż nawał przedmiotów. [/QUOTE]
Nasza promotorka za każdym razem wyzywa nas od osłów itd. Prawie wszystko mam źle. Ciężko jej dogodzić. Za wiele to nie pomaga. 90% z mojej grupy ma przedłużenie sesji z powodu niezaliczenia seminarium. Nikt tak ciężko nie ma z seminarium. Nie robię doktora, tylko mgr. Moja poprzednia promotorka też ciągle coś skreślała, ale przy tym bardzo pomagała, sama wręcz naprowadzała poprawki. To nie były aż takie wielkie skreślenia jak tu.
Stary 2011-04-14, 09:56   #594
Konto usunięte

Cytat:
Nasza promotorka za każdym razem wyzywa nas od osłów itd. Prawie wszystko mam źle. Ciężko jej dogodzić. Za wiele to nie pomaga. 90% z mojej grupy ma przedłużenie sesji z powodu niezaliczenia seminarium. Nikt tak ciężko nie ma z seminarium. Nie robię doktora, tylko mgr. Moja poprzednia promotorka też ciągle coś skreślała, ale przy tym bardzo pomagała, sama wręcz naprowadzała poprawki. To nie były aż takie wielkie skreślenia jak tu.
To faktycznie nie zaciekawie, nie znosze wykładowców którzy postrachem próbują coś wskórać u studentów bo ma to odwrotny skutek takie nie pedagogiczne podejście.
Mnie drażni to że nasz promotor czasami sam po sobie poprawia np. zaniesiemy mu prace on sprawdzi napisze nam obok długopiem jak mamy cos tam poprawić po czym poprawiamy przynosimy a on znowu to poprawia no cyrk czasami ale przynajmniej nie molestuje nas psychicznie.
Stary 2011-04-14, 15:04   #595
Karinio
Zakorzenienie

Cześć

Zgadnijcie co sobie teraz słucham.Ułatwie i odpowiem-piosenke pt Żono moja
Żono moja,serce moje nie ma takich jak my dwoje,bo ja kocham oczy twoje do szaleństwa do wieczora jeje żono moja....

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
to fajno,że było bardzo miło,że tacie się podobal dzwonek
I że kanapa przetestowana
Brawa dla Panów strongmenow

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-04-14 o 14:55
Stary 2011-04-14, 17:05   #596
agusiowata
Zakorzenienie

Spełniłam dziś dobry uczynek: kupiłam kartkę wykonaną przez osoby niepełnosprawne.
Wyjazd do Bułgarii mamy zarezerwowany
Stary 2011-04-14, 18:03   #597
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Witam.

Cytat:
U mnie chłodno, ale ma się rozpogodzić do +17 po południu...Nie wiem kiedy, bo już 12:30 i nadal zimno Brrrr

Myśmy musieli naszą wciągać przez okno. Na drabinie i przewiązaną sznurami Ech, zawsze jest ciekawie

No faktycznie. Ja się "lubuję" w gadżetach które ułatwiają życie, i nie myślę o kurzach bo co drugi dzień krążę z naelektryzowaną "szczotką" która zbiera kurz, i ma osobny długi cylinder który później ten kurz wysysa ze "szczotki". Raz na miesiąc wypłuczę filter i koniec.
Okna, lustra, szyby, przecieram wigotną irchą. Bez płynów czy ścierek. Nie trzeba pucować. Nie zostawia smug. Idzie szybko.
Raz na rok przecieram okna i kafelki w łazience pastą do polerowania samochodu, pucuję lekko i mam spokuj do następnego roku.
Nie wymądrzam się, ja tylko ułatwiam sobie życie.

Tutaj modne są dywanowe wykładziny, a my ich nie lubimy bo po ściągnięciu widać tylko piach i kurz. Nie mam dywanów właśnie z tych powodów, no i od zawsze mamy jakieś czworonogi, i żeby nie wiem jaki odkurzacz by człowiek nie użył to i tak wszystkiego nie wyssie. Oczywiście co kto lubi

Chyba się zgodzę co do wydłubywania oczów, bo po mojej ostatniej "bubie" oczy mi łzawią gdy Ciebie czytam Wczoraj obejrzałam horror. Strzała przeleciała przez główkę i wyleciała z nadzianą gałą

Oj to niedobrze
fajne
to jak u mnie i czasem mam dosc tych trocin, my mamy 3 dywaniki kiedys pralam je taka malutka gabka do naczyn nie musze mowic, ze zdzieralam sobie skore bo jeden dywan jest duzy teraz tez ide na latwizne ale to dlatego, ze nie chce sie meczyc dla jednodniowego efektu
no wlasnie to jest czesty motyw w horrorze pamietam tez taki ze dziewczyna chciala popatrzec przez dziurke od klucza i wbil jej drut w oko i potem na nim zostalo

Cytat:
Dzięki corvi. Aczkolwiek przeczytalam w Klubie o Twojej Bubie,to dopiero miałas przezycie.

U mnie pochmurno,nawet lekko padało przed chwilą.
Sciągnełam pranie,ale nie chce im się ukladac,wkładac,żeby mi się chciało jak mi się nie chce. No nic zabieram się do schowania prania.

Pisałyście o świętach,ja to jeszcze o takowych nie mysle
Chociaż nie planujemy wyczyścić dywany,bo mamy jasne.Apropo sprzątania na święta,znalazłam to na innym wątku

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

n_i_x_i_e,co u Ciebie słychać?????
fajne ale ja bym nie wytrzymala pewnie tak dlugo...

Cytat:
Napisane przez n_i_x_i_e Pokaż wiadomość
melduje sie na chwilkę.
Mogę powiedzieć teraz ze po dwóch ciążach i porodach moje cialo nie ucierpiało .. pozostał mi jeden dziwny rozstęp po wewnętrznej stronie uda u góry, (po pierwszym dziecku) ale tego nie widać .
Ale za to mam armagedon z syneczkiem.. bunt dwulatka sie nasila, ale przynajmniej nie jest agresywny tylko krzykliwy i nadpobudliwy.
Córeczka to zlote dziecko.. niestety ma podejrzenie skazy i takim sposobem zostalam przymusowo weganką na kilka dni ale dzisiaj wyczytalam ze mogę jesc żółtko jajka no i juz zrobiłam naleśniczki na wodzie i żółtkach , całkiem pyszne )

pozdrawiam
ale masz fajnie, ja znam swoja skore i wiem ze bede miec mase rozstepow

Cytat:
Spełniłam dziś dobry uczynek: kupiłam kartkę wykonaną przez osoby niepełnosprawne.
Wyjazd do Bułgarii mamy zarezerwowany
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 18:57   #598
Karinio
Zakorzenienie

No jestem spowrotem,nadrobiłam Klub I teraz na wątek kolej
Tylko pójde zrobić sobie kolejną herbate,bo mnie coś suszy.Nie,nie kaca nie mam jakby się ktoś miał zamiar pytać
Stary 2011-04-14, 19:01   #599
Corvette
Zadomowienie

Cytat:
.Apropo sprzątania na święta,znalazłam to na innym wątku
Dobre.

Cytat:
Napisane przez n_i_x_i_e Pokaż wiadomość
melduje sie na chwilkę.
"Kwiecień Plecień co przeplata, trochę Zimy, trochę Lata"

No to
żeś się dopatrzyła! a tak serio, ja mam parę malutkich ale na pośladkach i też nie widać.
Jeszcze trochę (mam nadziejeę) a będzie cieplej to na powietrzu się dziecko wybiega i Tobie będzie lżej. (Nasz miał ADHD do około 10-ciu lat, z oka nie można było spuścić i myślałam że nas wykończy, ale na szczęście wyrósł z tego.)

pozdrawiam
Czyli co? Córcię czekają testy? Kiedy będzie wiadomo na pewno? A kozie mleko albo sojowe mogło by być? Może to "coś" przejściowe? Naleśniki to chyba jedyny rodzaj "placka" który smakuje w każdej postaci.

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2635518 1]Witam dziewczyny ! Troszke was nadrobiłam, nie było mnie bo mąż na L4 w domu a przy nim żadko na wizaż wchodzę. Co do świąt to my i tak spędzamy je u mojej mamy a pożadki mąż już zrobił jak był w domu bo usiedzieć nie mógł także okna mam pomyte kąty posprzątane picuś glancuś
Złoty mąż

A tak po za tym to troche lipnie u nas ale to w klubie napisze.

Orientuje się może któraś ile może być przedmiotów na ostatniom semestrze przy pisaniu pracy lic. nam wrąbali koło 30 przedmiotów, ciągle jakies zaliczenia, projekty, kolokwia a prace piszemy w między czasie " na kolanie" że tak powiem z kim nie rozmawiam to każdy mówi że na ostatniom semestrze to luzy mieli do 5 przedmiotów i seminaria, a my siedzimy od 8 do 17 jedynie poniedziałki mamy wolne . jak dla mnie przegięcie .[/QUOTE]
Tu nie pomogę. szkoła dawno za mną.
Cytat:
A ja myślałam że obecnie nie wolno w taki sposób krytykować.
Cytat:
Cześć

Zgadnijcie co sobie teraz słucham.Ułatwie i odpowiem-piosenke pt Żono moja
Żono moja,serce moje nie ma takich jak my dwoje,bo ja kocham oczy twoje do szaleństwa do wieczora jeje żono moja....
a Tobie co tak wesoło Oczywiście żartuję
Obecnie zrobiłam sobie dlugą przerwę, popijam earl gray, czytam co u Was, a taki mam dzisiaj dzień że układam rzeczy na swoje miejsce, pomiędzy, przykładam obrazki do ścian, i zastanawiam się gdzie je rozwiesić, i słucham CD (mieszanka piosenek Leonard Cohen)
No nic, czas się zbierać póki mnie "wena" nie opuści.
Mama przyjedzie później z gołąbkami więc obiadek mam z głowy
życzę Wam miłego dnia
Stary 2011-04-14, 19:26   #600
Karinio
Zakorzenienie

Jeszcze zanim odpisze,to wiecie co.Zrobiłam mężowi obiad na jutro do pracy a sobie nic nie zrobiłam na obiad. Nie,no zrobiłam kanapki z kiełbasą

Mamy już 600 postów

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
Dobre.
Ciesze się,że ci się to podoba

Cytat:
a Tobie co tak wesoło Oczywiście żartuję
A tak jakoś mi wesoło
No masz szczęście,że żartujesz

Cytat:
Obecnie zrobiłam sobie dlugą przerwę, popijam earl gray, czytam co u Was, a taki mam dzisiaj dzień że układam rzeczy na swoje miejsce, pomiędzy, przykładam obrazki do ścian, i zastanawiam się gdzie je rozwiesić, i słucham CD (mieszanka piosenek Leonard Cohen)
Przerwe trza robić. O,earl grey to moja jedyna i ulubiona herbata. Tylko taką pijam Fajnie się robi coś np sprząta,gotuje,słuchając muzyki. Szybciej i lepiej idzie praca.

Cytat:
No nic, czas się zbierać póki mnie "wena" nie opuści.
No to narka

Cytat:
Mama przyjedzie później z gołąbkami więc obiadek mam z głowy
Osz ty,szczujesz nas tu gołąbkami Swoją drogą,ale masz fajnie vel dobrze

Cytat:
życzę Wam miłego dnia
Nawzajem,życze miłego dnia.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości