|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Ale się wkurzyłam,pamiętacie jak pisałam o tej pracy w szkole językowej ,że niby tacy zadowoleni ze mnie byli ,ale niestety szukają tylko 2 osób blabla bla.Właśnie w internecie ukazało się kolejne ogłoszenie z tej firmy na to samo stanowisko
ja tego nie kumam ,po co oni tak ściemniają....Milion etapów ,potem każą mi czekać w nieskończoność i kłamią że byłam świetna po co?
|
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
anika moznaby, lae skad wezmiesz odpowiedni kawalek materialu farbowanego nietoksycznymi zwiazkami?
w sklepie z materialami Ci tego nie powiedza przeciez Dlatego kupilam tania chuste od pentelki z certyfikatami nietoksycznosci etc ![]() atomufka nie ma strachu, dobrze zamotane dziecko nie ma jak 'wypasc' z chusty pochlonelam wlasnie szybkie spagetti widze ze nie tylko u mnie dzis spagetti na talerzu Wczoraj powiedzialam mezowi ze za meisiac koncze karmic piersia, troche sie zasmucil ze to juz tak szybkoooo, i ze jego kolezanka z biura karmila 2 lata! - to mu pogratulowalam i powiedzialam ze swoim cyckiem moze karmic 2 lata, jak zaczniemy teraz przystawiac zuzke to sie mu na pewno laktacja zwiekszy. Ale chyba argumentem bardzo przekonujacym bylo przede wszytskim - uwiazanie mnie do dziecka i to ze teraz nie moge za wiele jesc, bo mala ma alergie. a rozniastych warzyw to juz nie pamietam kiedy jadlam. Moj organizm tez potrzebuje dobrych produktow przeciez.
|
|
|
|
#783 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, jesteś wspaniałą osobą i na pewno dojdziecie do jakiegoś porozumienia. Może argumentem faktycznie będzie, że na jego urodziny robicie imprezę dla jego rodziny, a na Twoje dla Twojej... nie wiem sama jak powinnaś z nim rozmawiać... ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() A co do karmienia - to trzymam kciuki I teraz doczytałam 2lata??? To już dla mnie przesada! Zdecydowania!
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-04-14 o 15:56 |
|||
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka idioci!!
anika wiesz co, teraz z perspektywy czasu uwazam, ze w ogole lepsze jest nosidlo - odpowiedniej jakosci oczywiscie. bo idac na spacer mozesz dziecko wyjac szybko, zrobic foto sesje. a w chuste jak juz owiniesz to na dworzu odwijac nie da sie. Przynajmniej ja na dworzu bym nie umiala, no i chusta po ziemi lata :/ |
|
|
|
#785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze powiedziałaś Twojemu mężowi faceci to czasami nie mają wyobraźni A Ty przecież też potrzebujesz zdrowego odżywiania!!Cytat:
Fajnie Ci szef dogadza obiadki nononoA ja właśnie czekam na Tż ,ma przyjechać z mamą i siostrą
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-04-14 o 15:57 |
||
|
|
|
#786 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje, ucalowałam
az sie zaczerwienił Cytat:
![]() dziwne jakies... Cytat:
2 lata to dla mnie tez przesada! ale dobrze powiedzialas - to twoje piersi w koncu! sama w sumie nie wiem kiedy ja skoncze karmic piersia.... hmmmm ![]() Ja mialam juz zoladek przy kregoslupie a w domu brak obiadu! zawsze jak tz nie ma to zostawiam specjalnie dla siebie z poprzedniegi dnia ale wczoraj byla pizza i cala wszmalismy! No ale mamuska mnie poratowala obiadem i wcinam wlasnie |
||
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
katunia najprawdopodbniej ma nietolerancje na mleko krowie albo nietolerancje laktozy
|
|
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dość długo chustowałam Julkę tylko jak potem zrobiła się ciężka to elastyczna już nie pasowała i kupiłam sobie taką na wypasie
|
|
|
#789 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Jak będziemy mieli kiedyś dziecko to chrzciny chyba bedą na 50 osób![]() Cytat:
a tak rozpadły się 4 stówki na jedzenie, a gdzie do tego moja praca! Już nie mówiąc o ciągłej walce z tżem.Najgorsze jest to że ja zamist cieszyć się z urodzin to chce mi sie wyć
Dawidek 18.10.2012 57cm i 3340g szczęścia Nasz Ślub 30.05.2009 Edytowane przez mona_ja Czas edycji: 2011-04-14 o 16:23 |
|||
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
I właśnie w takich sytuacjach jak jest teraz Mona, cieszę się że tż ma tylko mamę na miejscu
|
|
#791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Atomufka właśnie doczytałam co z ta pracą, ludzie jacyś niepoważni, ciekawe czy faktycznie kogoś szukają czy sobie jaja robią bo nie rozumiem tego.
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś gratulacje
![]() Atomufka aż brak słów. Normalnie ciekawe jestem co by ci powiedzieli, jakbyś do nich teraz zadzwoniła heheaaaa moja mama kończy Poczwarkę i ją na takie przemyślenia wzięło, ze dopiero skończyłam z nią rozmawiać a zaczęłam o 16
|
|
|
|
#793 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia ja dawno temu czytałam Poczwarke i potwierdzam, ksiażka daje do myślenia
Gucia ja znowu dostałam na maila reklamę z ofertą mieszkań w Krakowie zerknij sobie http://www.megapolis.pl/pl/wiosenna-oferta.html
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Mona tylko że moja mama ma teraz schizę i mnie na dziecko namawia
u nas w rodzienie był przypadek ona 35 lat, on 37 i dziecko z chorobą Downa....
|
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra ja tak kiedyś byłam na rozmowie w firmie kosmetycznej - stanowisko absolutnie odpowiadające mojemu doświadczeniu i zainteresowaniom, uważam, że świetnie wypadłam na rozmowie no i nie oddzwonili, pomyślałam "ok, byli lepsi "za kilka dni znów widzę to ogłoszenie no więc wysłałam raz jeszcze CV ![]() i zadzwonili, żeby mnie znów zaprosić na rozmowę makabra
|
|
#796 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Gratuuuuuuulacjeeeeeeee ![]() ![]() nie dobry tesciu ![]() Dziewczyny rozwiazal sie moj problem z ubezpieczeniem .. dzisiaj zadzwonila do mnie sekretarka i powiedziala ze od 1go maja tego roku w gabinecie tego gina co bylam beda przyjmowac moje ubezpieczenie jeeeeej!!! Mam problem z glowy bo nie musze ani zmieniac ubezpieczenia ani lekarza sprawa sama sie rozwiazala ![]() a i mozliwe ze bede mogla wyslac rachunek ktory juz zaplacilam i ubezpieczenie mi zwroci kase ![]() ![]() zmykam zaraz zaplacic rachunki a pozniej bede ogladala Nasz slub
|
|
#798 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie pomyślałam o tym, że mięska nie jesz jak ty tyle wytrzymujesz ![]() Cytat:
Ja natomiast nie wyobrażam sobie porodu w szpitalu u mnie w mieście... co prawda porodówka po kapitalnym remoncie, ale wiedza lekarzy pozostawia wiele do życzenia... i w przypadku jakiejś dolegliwości dziecka, muszą wzywać szpital oddalony o 50km ... Tam natomiast porodówka jakby ze średniowiecza i przemiał pacjentek niesamowity, bo że tak powiem idzie hurtowo... ale lekarze bardziej doświadczeni, z dużo większą wiedzą i szpital mający więcej aparatury i sprzętów. I bądź tu człowieku mądry co wybrać? Cytat:
napisz jak nie to to na pw albo w k.![]() mona_ja mamy podobną sytuację... bo ja ma brata a mąż ma czwórkę rodzeństwa, ale zapraszamy rodzinę w formie skategoryzowanej, to znaczy ustalamy, że zapraszamy np. dziadków, rodziców i rodzeństwo... i tylko tych prosimy. Na wesele było inaczej bo było podzielone na ilość gości: po tyle samo ode mnie i od tż... no i wtedy mąż miał mniejsze pole do popisu i dalszej rodziny nie zapraszał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też głodna ale nie wiem czy mogę zjeść coś bardziej konkretnego, po tych moich mdłościach, boję się powtórki...Cytat:
i poszłaś? |
||||||
|
|
|
#799 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
będziesz jechać przez Opole?
Cytat:
Cytat:
eh ja tez miałam taki przypadek było ogłoszenie nie zadzw do mnie ani do koleżanki kolegi co też wysłała a ogłoszenie później pojawiło się rugi raz a to było stanowisko inspektora ds.BHP Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
do mnie tak wydzwaniali na przedstawiciela chyba cyfry + i nawet mojego cv nie umieli poczytać że studia skończyłam bo ciągle pytali czy studentką jestem spadamy z TŻ po make razową i drożdże na chlebek z maszyny TŻ zdał dziś testy psychologiczne teraz lekarz w Gliwicach i testy psych. później lekarz i psycholog w Dęblinie test z angielskiego i sprawnościowy i dwa miejsca na Polskę
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2011-04-14 o 18:05 |
|||||||
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
wysyłam Ci na PW info o gazecie
![]() nie poszłam już powiedziałam, że byłam i czy mam drugi raz przyjechać ![]() spłoszyli się i powiedzieli, że sprawdzą
|
#801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no i nie pozostaje mi nic innego jak trzymać kciuki ![]() ![]() |
||
|
|
|
#802 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Czasem mu się zdarzy
Nie narzekam![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale Cię wzięło na wspominki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bożżż ale się objadłam. Ugotowałam mojej siostrze obiad i oczywiście też zjadłam. Pękam. A później się dziwić, że grubnę w oczach...
|
|
#803 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacjeee
![]() Aga jak tam? skurcze są?
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
ale pustki
chyba wszystkie wzięły się za porządki przedświąteczne
|
|
|
|
#806 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja na pewno nie
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
Fifę sobie odpuszczę
Mecz chętnie obejrzę A Ty grasz w fifę? Ogarniasz to? Bo mnie nie idzie. A próbowałam kilkukrotnie. Ja zrobiłam jeden błąd. Najpierw oglądnęłam film, później przeczytałam książkę. I w filmie Annie mnie strasznie denerwowała, miałam jej dość. I przy pierwszym czytaniu książki cały czas miałam ten obraz w głowie, ale jak drugi i trzeci raz ją czytałam to film gdzieś uciekł i samą Annie polubiłam, w sumie książka jest o niej, a mi samej trudno jest powiedzieć dlaczego tak lubię tę książkę ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- co to to nie ja!
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-04-14 o 20:09 |
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Marta, Madzia, Gucia, Atomufka, Kasiaher, Klion, Rosette, Ana, Katunia, Baja dziękuję Wam bardzo za kciuki
U gina ok, szyjka nadal krótka, ale bez rozwarcia. Mam jak najwięcej leżeć, ale już bez przesady i ogromnego przymusu. Malutka przybrała kolejne 500g, waży teraz ok 1800g, gin mówi, że jest raczej drobna, ale mówi też że to dobrze, będzie mi się lepiej rodzić. Generalnie kazał mi zaciskać nogi do kolejnej wizyty za 3 tyg a potem niech się dzieje co chce Nie muszę dodawać, że czuję wieeeeeeelkąąąąą ulgę ![]() Gratulacje
|
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu no to super, że wszystko dobrze. Tak więc zaciskaj nóżki, zaciskaj
![]() Sliweńko to choroba genetyczna, więc ktoś musi byc nia obciążony. Siostra cioteczna nie chciała z mężem robic badań, kto z nich był. Nie chcieli aby potem ktoś czuł sie winny. Zabcia super, że z ubezpieczeniem się udało Rosi jaki mecz?? Mnie teraz mało jest bo się ze świadectwami męczę Dziś 3 napisałam i na razie koniec Jeszcze 20 mi zostało |
|
|
|
#810 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
faktycznie drobinka z tej twojej krolewny, ale to dobrze jak powiedzial lek. bedzie latwiejszy porod! dbaj dalej o siebie o Was |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

ja tego nie kumam ,po co oni tak ściemniają....Milion etapów ,potem każą mi czekać w nieskończoność i kłamią że byłam świetna po co?

w sklepie z materialami Ci tego nie powiedza przeciez 

najpierw stałam 30 min w kolejce w banku, w Kauflandzie i Biedronce też pełno ludzi, masakra jakaś! 

makabra