|  2011-04-14, 13:40 | #61 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.

A ona nie wiedziała że jest uczulona i stwierdziła że sobie zrobi jak jest chora a nie chce leków brać.

__________________ Żmijka najsłodsza | 
|     | 
|  2011-04-14, 13:45 | #62 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Cytat: 
  . 
				__________________ Szczęścia nie można kupić, ale...można je sobie urodzić   | |
|     | 
|  2011-04-14, 14:03 | #63 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 Co do szamponu to ja pisałam o joannie,ale jajecznej albo mleko i miód-mam ten i ten i ze wszystkich szamponów jakie mam(a mam z 10) to mam najfajniejsze włosy po jajecznym. Nie bój się alkoholu-na jakim jest miejscu składu?alkohol nie zawsze oznacza zło w kosmetykach.Czasami być musi bo bez niego inne składniki nie są w stanie działać.Oby nie był na początku składu. Biały wielbłąd tak nie wysuszy jak jeleń.Ja też jestem na nie jeśli chodzi o ten łój zwierzęcy.To mydło co masz oliwkowe jest bardzo chwalone tzn.ta firma. To nie krem tylko właśnie te kapsułki mają już w składzie wiesiołek i ważne jest,żebyś kupiła dokładnie DERMOGAL A+E-żadne inne z tej serii,bo tylko te mają taki dobry skład. Kwas/żel hialuronowy zazwyczaj miesza się z olejem lub kremem.Można nakładać też solo.Ja lubię i nakładam oleje solo.Mi jest tak dobrze.Tylko najlepiej jakbyś sobie oleje zamówiła ze sprawdzonych stron,bo te ze sklepu często mają różne domieszki i tracą na właściwościach.A te z np.BU wiemy,że są czyste. A oleje jako toniki  to pierwsze słyszę.Hydrolaty jako toniki to tak. Moja siostra je zamówiła i materiał jest ok. 
				__________________ Mój najpiękniejszy uśmiech  "Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley | ||
|     | 
|  2011-04-14, 14:16 | #64 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: z domu 
				 | 

Cytat: 
  dobrze, że jesteś to sobie podczytuję, ale sama komletnie nie mam o tym pojęcia, mam wrażenie, że tego jest tyle, że potrzebowałabym 5letnich studiów, żeby to pojąć  gdzieś ty się tego nauczyła? 
				__________________ Amelka    | |
|     | 
|  2011-04-14, 14:28 | #65 | |
				 | 

Cytat: 
  Ja ciągle czytam,czytam i czytam,a że przy okazji mnie to strasznie interesuję to coś tam wiem  Jezuniu ja od tygodnia zbieram się,żeby zrobić porządek w swoich szafkach z ciuchami,bo mam tam burdel taki,że nie wiem co gdzie leży  Chyba czas zebrać tyłek i to zrobić. 
				__________________ Mój najpiękniejszy uśmiech  "Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley | |
|     | 
|  2011-04-14, 14:31 | #66 | 
| Zakorzenienie | 

W Interwencji o 16.15 będzie program o nianiach nagranych z ukrycia   
				__________________ Eryk i Erwin  "Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać" | 
|     | 
|  2011-04-14, 14:33 | #67 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: z domu 
				 | 

Cytat: 
  chyba notatki powinnam sobie robić i się uczyć  ja mam taki syf odkąd się przeprowadziliśmy nie tylko w szafkach   jak mieszkaliśmy z tz'ta rodzicami to kazał mi obiecać, że jak zamieszkamy sami to nie będę tak syfiła, a teraz sam syfi  co posprzątam to mała mi wszystko wywala i du.pa bo w ogóle nie widać, że sprzątałam i tracę motywację  a małej sie ostatnio spodobało, jak założyłam jej getry sobie na głowę i ostatnio przyleciała ze wszystkimi swoimi getrami i kazała założyć sobie i nam i tak siedzieliśmy w 3 w tych getrach na głowach. Mała się w głos śmiała i piszczała z radości, dobrze, że mamy żaluzje   
				__________________ Amelka    | |
|     | 
|  2011-04-14, 14:38 | #68 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Cytat: 
 BYłam na spacerze ale już się cholera znowu robi ciemno i chyba będzie lało . JUtro listy przyjętych wywieszają w przedszkolu Ana ja ostatnio kupiłam sobie zwykły szampon familijny ( litr za 6 zł  ) i powiem Ci że już dawno takiego szamponu dobrego nie miałam super mam włosy do tego mam odzywkę z joanny ale taką litrową z tych dla fryzjerow zamawiam , i już mam w d.. te wszystkie drogie wynalazki  a pomysleć że kiedyś potrafiłam sobioe szmpon za 5dyszek kupić - nigdy wiecej   
				__________________ *Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny | |
|     | 
|  2011-04-14, 15:18 | #69 | 
| Zakorzenienie | 

Przypomniałyście mi że znowu szamponu nie kupiłam   
				__________________ Żmijka najsłodsza | 
|     | 
|  2011-04-14, 15:23 | #70 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  fajnie musieliście wyglądać   | |
|     | 
|  2011-04-14, 15:46 | #71 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2011-04-14, 16:17 | #72 | |
				 | 

Cytat: 
  to wyszła dumna jak paw z łazienki oplątana moimi leginsami w pasie i wokół szyji,a na głowie miała moje gacie-wszytsko rzecz jasna wyciągnięte z kosza na rzeczy do prania  i tak robi kiedy tylko ma okazję. A wczoraj tż szykował jej kąpiel,ja mleko i się zagadliśmy.Patrzymy a mała wyłazi z łazienki przeszczęśliwa i w jednej rączce trzyma kubeczek,krórym wsypuje proszek do pralki moczy sobie paluszka i do buzi niczym oranżadkę w proszku  ja nie wiem jak ona dostała się do proszku,bo mam go za koszem,a proszek jest w specjalnych pojemnikach  A musiała zrobić to szybciutko,bo my w sumie się wymijaliśmy jedno z drugim. 
				__________________ Mój najpiękniejszy uśmiech  "Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley Edytowane przez anakazar Czas edycji: 2011-04-14 o 16:18 | |
|     | 
|  2011-04-14, 16:32 | #73 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Kielce, Chicago 
				 | 

O, juz nowy watek, ja jeszcze jestem w starym, mam do doczytania 6 stron. Nie moge sie wyrobic po urodzinach.  Mielismy w sobote, serdecznie dziekujemy za zyczenia. Michalek wlasnie w sobote zrobil 5 kroczkow sam, ale na tym koniec ani w niedziele ani pozniej juz nie chce chodzic. Tez sie pochwale moim roczniaczkiem. 1-Michalek i jego goscie 2,3-z tortem 4- z mama (widac brzuszek)  5,6-z nowa zabawka | 
|     | 
|  2011-04-14, 19:46 | #74 | 
| Zakorzenienie | 

Hello a my jednak w Wawie, ale nie jutro ale juz dzis   mala podroz pociagiem zniosla rewelacyjnie! jestesmy z niej dumni, teraz myju, mleko i juz kima   
				__________________ Oliwcia 05.04.2010r.  Amelcia 02.12.2011r. "Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem. "                                                           A.Camus | 
|     | 
|  2011-04-14, 19:47 | #75 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-01 
				 | 

Justyś śliczny masz ten brzuszek  Ana chodziło mi o ten z nagietkiem na niepogodę nie mogę go teraz znaleźć  to i ja pochwalę się moją dużą panienką   | 
|     | 
|  2011-04-14, 20:02 | #76 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Aż mam ochote na truskawki z bita śmietaną  Mała slicza włosy loczki   
				__________________ Eryk i Erwin  "Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać" | |
|     | 
|  2011-04-14, 20:19 | #77 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Cytat: 
  a loczki śliczne 
				__________________ Żmijka najsłodsza | ||
|     | 
|  2011-04-15, 06:18 | #78 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  masz ten w niebieskiej butelce z takim korkiem śmiesznym??dawno dawno jak mała byłam to mama mi nim włosy myła  Ja też kupowałam zawsze drogie szampony i dupa - zero efektu. Dobry dla mnie była szampon recept na bazie chmielu plus tonik do wcierania, koszt ok 20 zł za oba w zielarskim - po tym to mi włos z głowy nie spadł, jak skoczę obecny elseve to go znowu kupię  Jak miło leżeć w łóżeczku kiedy normalnie o tej porze do szkoły wychodzę  mały śpi, ja się umalowałam i wykąpałam, wdziałam z powrotem koszulę nocną i leżę mmmm tak mi miło   Mam nadzieję, że szczepienie będzie ok i ominą nas wszelkie akcje 'po'   
				__________________ K & I    | |
|     | 
|  2011-04-15, 08:08 | #79 | 
| Zakorzenienie | 

nawet nie wiecie jaka jestem wsciekla, jak wrocimy do Sieradza robie taki dym ze cala popieprz**** rodzinka tezeta mnie popamieta. Narobili halasu jakbysmy sie wyprowadzali na koniec swiata , a nawet jakby tak bylo nie ich brocha ale wiedzieli ze bedziemy tez jechac zeby tacie osobiscie powiedziec ze bedzie znowu dziadkiem i co?NA PERONIE JUZ WIEDZIAL BO TA KU*** (sorki inaczej juz nie powiem) mja szwagierka zadzwonila i mu powiedziala a teraz bezczelnie sie odzywa do mnie na gadu, oczywiscie nic jej nie odp ale zobie taki dym ze juz w zyciu sie do mnie nie odezwie, koniec wpieprzania sie w nie swoje sprawy, I PRZEDE WSZYSTKIM NIE ONA BEDZIE DECYDOWAC KTO I KIEDY DOWIE SIE O CIAZY tylko JA Z MĘŻEM., glupia krowa!!!!! pol nocy nie moglam przez nia spac bo tak sie wkurzylam jak mi tesc powiedzial..... 
				__________________ Oliwcia 05.04.2010r.  Amelcia 02.12.2011r. "Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem. "                                                           A.Camus | 
|     | 
|  2011-04-15, 08:42 | #80 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  a Michaś cud miód i jaką furę ma super  ! coś w temacie ostatnim-warto obejrzeć  http://vod.onet.pl/sos-uroda,sos-uro...1,odcinek.html | |
|     | 
|  2011-04-15, 08:45 | #81 | 
| Zakorzenienie | 

justys fajowski masz brzusio!!!!!

|     | 
|  2011-04-15, 09:06 | #82 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Cytat: 
 Justyś fajowy brzuch choć ja bym już takiego nie chciała   SZyemk się dostał do przedszkola JUPI !! 
				__________________ *Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny | |
|     | 
|  2011-04-15, 09:15 | #83 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-10 
				 | 

Cytat: 
  Justyś brzuszek śliczny  aż Ci zazdroszcze troche  Carolajka- Dana też śliczna i jakie fajne włoski ma  a właśnie przed chwilą kurier przywiózł ten portret, jest swietny. Nawet nie myslałam ze taki fajny bedzie   
				__________________ Zosia 26.03.2010 r.  Franio 24.07.2014 r.   | |
|     | 
|  2011-04-15, 09:25 | #84 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 To super  Z jednym bąblem masz troszkę łatwej choć wiadomo że czasami trzeba się sprężyć żeby starsze zaprowadzić do przedszkola. Ale przecież już będzesz miała wprawę  To wklej chętnie zobaczę efekt 
				__________________ Żmijka najsłodsza | |
|     | 
|  2011-04-15, 09:33 | #85 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

pokaz ten portret  darusia wspolczuje takiej szwiagierki;/ grrr co za babsko... ania gratuluje dostania sie do przedszkola:P a ja zabieram sie za szykowanie jedzenia na urodziny.... mam nadzieje ze nic nie spierdziele:P | 
|     | 
|  2011-04-15, 09:33 | #86 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: kujawsko-pomorskie 
				 | 

darusia- współczuje. Takie nowiny przekazuje się osobiście. Ja bym zatłukła     ana- moja ostatnio tez podjadła trochę proszku. Ja właśnie miałam otwarty za pralką (taki w woreczku, nie wiaderku) no i kiedyś jak mala za mną polazła to włozyłam go do wiadra od podłóg i włozylam wszystko do wanny żeby nie sięgla. Potem wszystko poodkładałam na miejsce. No i następnego dnia mój tz wszedł do lazienki, mała za nim i nałożyła sobie to wiadro na głowe a tam było troche tego proszku bo naleciał. I zaczęla to zbierać i zjadać... jak wrócilam od lekarza to tż spytał co mogło być bialego w wiadrze bo ona coś podjadła...  zestresowałam sie na maksa. I jeszcze wtedy spała mi popołudniu prawie 3 godziny co jej się nie zdarza. Popołudniu sypia maks godzinę. Ale na szczęście wszystko ok. jak to trzeba uwazać... oczy w koło głowy... 
				__________________ Weroniczka (05.04.2010r)  "Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )   Edytowane przez ASIULEK_23 Czas edycji: 2011-04-15 o 09:34 | 
|     | 
|  2011-04-15, 09:38 | #87 | 
| Zakorzenienie | 

Darusia bez nerwów, takie ploteczki to cieple bułeczki, pędzą z prędkością światla  i pewnie przekazała mu to z tekstem, a ta znowu jest w ciąży  Ania Gratulacje dla przedszkolaka   klas  ki: Izazula kupilam wkońcu fotelik na rower, pewnie dopiero w poniedziałek dojdzie, może i pogoda dopisze że będziemy mogli jeździć. To poczytałam sporo o za i przeciw. To foteliki bez amortyzacji, czyli montowane do bagażnika, lub ala wiklinowe na kierownicy powinny być dla dzieci 3 letnich które juz same potrafią tak jak dorosły unosić pupę jak jest krawężnik, czy dziura, żeby kręgosłup nie obrywał. A te foteliki z amortyzacją, czyli na takim pręcie, co jak rowerem wjedziesz w dziurę to tylko buja są dla dzieci które stabilnie siedzą, ale nie wcześniej niż 9 mc.One maja taką amotryzację, jak dziecko w spacerówce, i najlepiej dla takich dzieci do 18 mc mieć fotelik z funkcją slepengu czy inaczej odchylania, żeby dziecku było wygodnie, a nie żeby pionowo siedziało. Kask już kupiłam, a co najlepsze że w dzień w który kupiłam znalazlam ten Eryka, taki porządny, no cóż będzie na zmianę   
				__________________ Eryk i Erwin  "Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać" | 
|     | 
|  2011-04-15, 09:43 | #88 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Madzia, a kask to jaki kupiłaś? Jest jakiś przedział wiekowy na taki kask? Mój mąż znów stara się na Igora wcisnąć po swoim synku kask - za duży jak dla mnie oczywiście. Ale on twierdzi, że się czymś podklei i będzie ok. Naprawdę - brak mi słów na niego. Jakbyśmy biedę z nędzą klepali....

__________________ Iguś 09-03-2010 http://www.suwaczki.com/tickers/3jvzi09k0n9lq2xz.png Kaliniaczek 30-03-2013 http://www.suwaczki.com/tickers/km5szbmhnfv4n6dc.png | 
|     | 
|  2011-04-15, 09:47 | #89 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  . Z uwagi na nasze obecne możliwości finansowe to nie da rady w tym roku kupić jedno i drugie. 
				__________________ Żmijka najsłodsza | |
|     | 
|  2011-04-15, 09:49 | #90 | 
| Zakorzenienie | 

megi ja kupilam kask przymierząjąc w sklepie żeby był idealny na cienką czapeczkę. Po Eryku mam kask taki z regulacją. Ale tak czy inaczej Erykowi co rok kupowałam nowy kask, bo wolę zainwestować w bezpieczeństwo dziecka. Niektóre kaski są takie co tylko czubek głowy chronią, ja staram się kupować takie co do uszu dochodzą i skroń zakrywaja. Kaski też nie mogą mieć osobnego daszka bo w razie wypadku może taki szkody narobić. Zobacz jak ten kask będzie leżał jak kaczpkę nałożysz, ale jak sporo za duży to może mu się przekrzywiać.

|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.