|
|
#4201 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gdańsk ETC
Ja już swoją cupcake mam!
jest boska!
|
|
|
|
|
#4202 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Essence cz. VIII
Zgadzam się w 100% Trendsetter jest wow, ja go nałożyłam na all about cupcake, bo nie chciałam jej zmywać
pachnie świetnie, ale gąbeczka jest szalona i trzeba się przyzwyczaić i nauczyć nakładać równomiernie.
|
|
#4203 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4204 |
|
Wtajemniczenie
|
W Złotych tarasach cienie holo po 1 szt. z każdego koloru (ale jak dla mnie bez zachwytów) i 2 eyelinery (fioletowy i czarny) też po 1 szt. i jakiś 3 lakiery z multi dimension. I to wszystko.
![]() ![]() Ja też już chyba oleje Essence bo szkoda mi czasu i kasy na codzienne jeżdżenie do Natury, bo może się coś pojawiło. Cosnova leci w kulki sobie
|
|
#4205 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4206 |
|
Raczkowanie
|
Czy coś ciekawego zostawiłyście dziewczyny po swoim szturmie w ETC Gdańsk? Zajrzałabym jutro z samego rańca ale szkoda się ruszać jeśli mam zastać pustki. Tyle razy zaglądałam do Natur z nadzieją na nowości że kolejnego razu moje serce nie wytrzyma ;p
|
|
|
|
|
#4207 |
|
Raczkowanie
|
wszystko co było, nadal jest.
Dziewczyny, te lakiery są niesamowite. 42 dress for a moment jest ciut ciemniejszy niż w butelce. ale minimalnie to samo z 53 you belong to me. potrzebne 2 warstwy, no może 3. natomiast 55 let's get lost juz przy 1szej warstwie jest kryjący. niesamowity, mocny kolor, bardziej intensywny niz w opakowaniu. ale najbardziej zjawiskowy jest 52 out of my mind, opalizuje na zielono, niebiesko. schną genialnie! po prostu wow. wow. wow. 55 let's get lost to odkrycie roku 2011 w kwestii lakierowej. uwielbiam takie kolory. och.
|
|
#4208 |
|
Raczkowanie
|
Nie zabrałyśmy wszystkiego, ja dopiero teraz się namyśliłam że jednak bym chciała ale za późno
a jutro pewnie będę tam dopiero koło 18... jak nie zastanę pomadki i błyszczyka to foch
|
|
|
|
|
#4209 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jak Wam zazdroszczę, że jeszcze dziś jesteście szczęśliwymi posiadaczkami nowości
![]() ja dopiero weszłam na forum teraz i patrzę i w duchu sobie ubliżam że nie przeczytałam tego przed 21!!! Co kupiłyście? ![]() mam nadzieję, że zdążę coś dorwać jutro, proszę nie wykupcie mi pędzelków wszystkich! ![]() co do blossoms to co prawda mam już zakupiony różyk i puder przez ciocię ale lakiery Właśnie się zastanawiam nad postawieniem namiotu przed Galeria Przymorze... |
|
|
|
|
#4210 |
|
Raczkowanie
|
Ja myślę że musimy się wymienić do siebie nr kom, gg i sygnałami wysyłanymi przez lodówki :P
macam pędzelek, jest cudowny <3 |
|
|
|
|
#4211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety...Byłam w dwóch Douglasach i Naturze i nic... a nie mam czasu na to, żeby codziennie to sprawdzać ile mozna czekać...
|
|
|
|
|
|
#4212 |
|
Wtajemniczenie
|
Jutro chwilę po 9 będę na Floriańskiej, ale od 10 mam zajęcia których nie mogę opuścić, a Douglas otwarty od 10
![]() Ale na weekend wybieram się do TŻ do Krosna, widzę że tutaj nikt o tym mieście nie wspominał... liczę tam na jakąś cudowną oazę nowości Essence, gdzie żadna wizażanka ogarnięta rządzą nowości nie dotarła ;d Może akurat się uda (mają dwie szafy *,*)
|
|
|
|
|
#4213 |
|
Raczkowanie
|
Swatche lakierów.
szybkie swatche lakierów na moim blogu.
|
|
#4214 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sposób jest taki, żeby nałożyć na niego warstwę bardzo czarnego tuszu i wtedy efekt trzyma się cały dzień ale sam w ciągu dnia traci go do bardzo naturalnego. Ja nie lubię się bawić kilkoma tuszami więc wolę coś co nawet mniej podkręca ale efekt osiągnięty rano utrzymuje cały dzień. Miałam AOH bardzo krótko i efekt zupełnie mi nie odpowiadał dlatego wszystko co beżowo-złote wydaje mi się takie samo Ja go nie kupię. Widziałam dzisiaj śliczny rozświetlacz Sephorowy i mam na niego chrapkę![]() Cytat:
To na pewno był Douglas na Floriańskiej ![]() Cytat:
Osz masakra! Ale tak samo było z moim kupowaniem pędzelków w Kefirku na Karmelickiej. Po wczorajszej wymianie postów stwierdziłam, że Pani w sklepie na pewno schowała te pędzelki zanim tam dotarłam i dlatego ich nie widziałam, i że dzisiaj rano na pewno będą. Wstałam dzisiaj rano o 6,30 i pojechałam do Krakowa tylko dla tych pędzelków, zaszłam do sklepu, z molestowałam młodziutką sprzedawczynię aż szukała mi ich pod szafą a potem poszłam do kierowniczki pytać o nie a kierowniczka na to, że rozeszły się wczoraj w ciągu kilku minut W Firlitach zamówienie na nowości będą składać dopiero w przyszłym tygodniu. |
|||
|
|
|
|
#4215 |
|
Wtajemniczenie
|
Bez sensu ;/ I ta sprawa z Kefirkiem i z Flirtami. Pani we Flircie na Karmelickiej we wtorek powiedziała mi, że nowości będą w środę, ostatecznie w czwartek i żebym przyszła, bo na pewno będą wszystkie nowości... A z postu SexiChic wnioskuję że nic z tych rzeczy.
|
|
|
|
|
#4216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale mają wzięcie te pędzelki ja z rana do mojej natury będe lecieć bo mi jeszcze wykupią wszyscy
|
|
|
#4217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam te same rozterki |
|
|
|
|
|
#4218 |
|
Wtajemniczenie
|
Codzienne wizyty w Naturze już mnie męczą, dojazd też kosztuje a tu stale nic i nic. Mam już dosyć.
|
|
#4219 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Swatche lakierów.
Ale kupno nowego lakieru będzie motywacją, aby ich nie zeżreć ponownieale Wam zazdrooszczę. Natalia: jak będzie mało tych pomadek to poproszę Panią żeby Ci tą chociaż jedną odłożyła. A dudo było pędzelków? bo się czaję dla mnie i może dla mamy, jak będzie grzeczna
|
|
#4220 |
|
Raczkowanie
|
witajcie,
Coś tam u mnie się pod Wawą pojawiło Nie ma eyelinerów, pędzelków do smokie i eyelinera, ani blossom jeszcze nie ma, a na te rzeczy się czaiłam ale... była dostawa I mam: -pasiak dla blondynek z sun clubu -srebrną kredkę żelową -pędzel do różu - jest boski!! i przyszły błyszczole w tubkach to kupiłam dla koleżanki córki w podzięce za to, że jej sprezentowała fajne ciuchy ![]() Widziałam też trochę nowości z lakierów C&G i tych drugich, sporo uzupełnili serii na trądzik, błyszczyków dużo, szminek też, dołożyli zestawy do do odbitek na pazurach Ale dzisiaj byłam przypadkowo w Radomiu i w takim chińskim markecie kupiłam ten sam zestaw tylko w brzydkim opakowaniu za 3 złote Wypróbowałam, działa re-we-la-cyj-nie tylko trzeba szybko działać. Lakier już do niego essencowy miałam.A i poprosiłam o jakieś próbki podkładów, to mi panie dały całe dwa testery ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Aaa i jakieś cudo do piercingu paznokci się pojawiło - było to kiedyś? Z kolczykami, takie metalowe narzędzie tortur
|
|
|
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
veloute, co to za kredka żelowa?
|
|
#4222 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zazdro! A to narzędzie tortur było. Dziwne toto
|
|
|
#4223 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
![]() Ale one mnie pamiętają, ja tam raz w tygodniu ponad 100 pln zostawiam... W końcu musiały mnie jakoś zachęcić po tym jak strzeliłam focha że nie ma tego co chciałam :P
|
||
|
|
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam 2 kredki ll [o8 touch of glam i 1o almost famous] - są miękkie, trwałe, łatwo rysuje się nimi kreskę, ale chyba nie powiedziałabym o nich, że są żelowe
|
|
|
#4225 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zagięłaś mnie w tej chwili. To chyba już uzależnienie
|
|
|
#4226 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No ale nie tylko essence - mówię o całym sklepie ![]() I to nie od lat, tylko od jakichś 2 miesięcy Ale muszę spasować, bo chyba jednak przeginam... Przynajmniej do następnej wypłaty A to już za tydzień... :P
|
||
|
|
|
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak napisałaś o kredce żelowej to pomyślałam, że to jakaś nowość, którą przegapiłam
|
|
|
#4228 |
|
Raczkowanie
|
też Wam sie wydaje, że nowe opakowania szminek są jakieś takie nieporęczne? Źle mi leżą w dłoni i w ogóle jakies takie lewe...
ale dla koloru się pomęczę :P |
|
|
|
|
#4229 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gdynia: nic Rumia: nic Cytat:
Cytat:
szkoda tylko, że galeria przymorze jest aż tak bardzo nie po drodze poczekam aż pojawi sie gdzieś bliżej :P
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|||
|
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet o 2 w nocy 4 osoby czekają na info o nowościach
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

?
jest boska!

pachnie świetnie, ale gąbeczka jest szalona i trzeba się przyzwyczaić i nauczyć nakładać równomiernie.

(i tak latam poprawiać buzię, ale żeby rzęsy? I tak ludzie się na mnie dziwnie patrzą bo siedzę długo w łazience 
Ale kupno nowego lakieru będzie motywacją, aby ich nie zeżreć ponownie
Wypróbowałam, działa re-we-la-cyj-nie tylko trzeba szybko działać. Lakier już do niego essencowy miałam.