|
|
#3241 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXVI
duszo duszo..bardzo duszo-jak to robisz? pofiec plis? i czy dooopa sieu zmniejsza? ![]() truskawko.....ale z tymi nozkami to cos kancisz musiałabys byc z jednej strony 7 cm niższa?
|
|
#3242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to i ja spadam, się kimnę ze 3 godziny ![]() pamiętajcie, że Was kofam i jakby co, to wiecie , jakiś pomnik czy cóś ![]() całusy dla wszystkich barowiczów ![]() bez odbioru ........
|
|
|
#3243 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A może będę? chyba nie.Moje wakacje też stoją pod znakiem zapytania. A właściwie to czarna dziura aktualnie. ![]() Z tym, że mam coś w perspektywie na 'po wakacjach', a to już coś. |
|
|
|
|
#3244 |
|
BAN stały
|
Przez ten awek wybaczę Ci wszystko
![]() No proszę ![]() Flo, wspaniałego urlopu życzę! ![]() Ale tylko procentowe Byłem sprawdzić, i oba wskazujące dłuższe od paluchów (minimalnie, ale zawsze) ![]() Heloł Tró! Et tu, Majute, contra me?!
|
|
|
|
#3245 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bosz...co ty bredzisz, jakbys miał paluchy dłuższe od wskazujących to byłbys niezły monster ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- aaaaa...doczytałam ze chodzi o wskazujący stópczany
|
|
|
#3246 | |
|
BAN stały
|
Do zobaczenia w Wielki Piątek
Cytat:
Tak, Polly, to już najwyższy czas iść lulu ![]() --- Ja spadam, jutro pobudka 06:30 ![]() Dobranoc |
|
|
|
|
#3247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i do zobaczenia kolorowych znowu zostanę sama w barze....
|
|
#3249 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
piątek
Cytat:
Cytat:
Red - Natalia śliczna dziewczynka!
|
|
#3250 | |||||
|
Nindżopesz
|
Nie zauważyłam, że Flo wyjeżdża i się nie pożegnałam! Co za pafon.
Teza, cudny av ![]() Mówi "eee" i "hik" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie ma mowy, starczy mi jedno zaślinione niemowlę w domu ![]() Cytat:
A dziś 57,1 kg! Cytat:
Idę więc naszykować magiczne ściereczki. Agnes, dzięki |
|||||
|
|
|
#3251 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
hej
![]() Flo już chyba gotowa do lotu Teziak, nowy avek czekam na komforciarzy, mieli być rano (tydzień temu rano to była 7:50) ale nie dzwonią... mam nadzieję że nie zapomnieli o mnie ![]() i nie chce mi się ogarniać ani rozpaczać, szczególnie że za bardzo nie mam do czego, kurde, kiedy ja się wreszcie zdecyduje na meble jakieś Ty nie masz tylko co założyć a ja wyglądam totalnie niewyjściowo, jak pomietło jakieś przez ten remont i stres się zapuściłam ale może i dobrze, przynajmniej przypadkiem nikogo nie zaczaruję ![]() Cytat:
długo... doczytałam że wspólny wyjazd nie wchodzi w grę.. ale może przyjeżdżać do niego będziecie? albo o, może pojedźcie wszyscy razem przyczepą kempingową, zrobicie sobie dom na kółkach, W będzie śpiewać, Ty będziesz malować a G będzie się uczył szprehaćłee ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
w przyszłym będę musiała najpierw zaklepać wolne a potem się zastanawiać czy jadę ![]() Cytat:
a może ze mną? tak się zastanawiam czy nie nawiedzić katowickiego zlotu....---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- a na kotę nie wiem czy zadziałał Feliway czy co, ale już się czuje jak u siebie, wczoraj przesiedziała 3 godziny za pralką ale to tyle, jak wróciłam to wyszła, zjadła, pomruczała, pokuwetkowała, pozwiedzała chatę, rano wsio normalnie, mruczy i turla się, normalnie normalny kot a nie mój stresul i nerwus
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3252 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to dlatego nie mogeu butów z wąskimi noskami nosić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pandziu, Mić, to ja chcem się dołączyć do Was do spania ![]() bendeu grzeczna, obiecuję Cytat:
teraz jeżdżą okrężnymi drogami przez łowicz bodajże, to jakby co będziesz niestety dłużej jechać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-15 o 08:58 |
||||
|
|
|
#3253 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a fogle to <foch> nie odpowiedziałaś na moją katowiczaną propozycję ciepło będzie, może się skusisz? (jeśli nas Katowiczanki przygarną, oczywiście)edit bo fidzę ze jednak odpowiedziałaś czyli przez Skierniewice nic nie jeździ i musiałabyś najpierw do wwy jechać? to robi Ci dużą różnice?edit2 : a ten TLK przez Koluszki by Ci nie pasował?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-04-15 o 09:08 |
|
|
|
|
#3254 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeszczem się nie zdecydowała właśnie.... Hope 3.0 Fakth albo Grace ![]() Cytat:
![]() Cytat:
w sumie używam własnie jasne goldeny , lekutko żółte swego czasu uparcie nabywałam beże... a szyja jakaś letko żóława była więc uderzyłam w żółciejsze i to dobre było ale co jak mnie się spodoba ![]() ![]() nie zdążyłam Florci życzyć miłego urlopu ![]() Cytat:
bo tak jak już tu pisałam mnie jest cięzko ogarnąć jakąkolwiek dietę..... przygotowywanie specjalnych posiłków dla siebie to też dla mnie duże utrudnienie bo ja już i tak gotuję na dwa, jedno żarcie normalne a drugie wege... więc jakby mnie przyszło jeszcze trzecie dla siebie to bym chyba wolała w ogóle przestać jeść ![]() stosuję też dbałość o cielsko..... nabyłam na mazidłch algowy peeling i macerat z alg i się naciram ![]() zad chyba się zmniejsza a dziś mam okropną ochotę na łososia
|
|
#3255 |
|
Wpisz tu zomzing
|
to prowokacja
![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- na 5 lat wystarczy ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- piri-piri jadłam, słabsze są i mają nieco inny kształt doczytałam: pono to to samo, ale piri-piri miałam inne, te takie bardziej wydłużone Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-04-15 o 10:25 |
|
|
|
#3256 |
|
Konto usunięte
|
Dobry
Mama mi wywaliła miskę z henną, ale udało mi się szybko raniutko świeżą zrobić i od prawie 2 godzin czeka - jak sis przyjedzie to się z tym zielonym bajorkiem bawić - jak czarownica Wczoraj mnie tak głowa bolała, że myślałam, że czaszka mi pęka. Maja - czy to telepatia z tymi oczami? Ja też mam z okiem ava - wyskoczył mi po wpisaniu w google słowa "agnostycym". A wczoraj gadałam z mam - się zgadza na ślub cywilny, a nie na kościelny - powiedziała "twoja decyzja" - pytałam na zaś, by wiedziała, że przed księdzem nie będę gadać, bo jestem teistką agnostyczną, czyli wierzącą, ale nie wiedzącą czy siły jakieś istnieją, ale odrzucającą całkowicie wszystko co mówi KK o życiu i Bogu - i dobrze, bo udawać przed Wielką Siłą nie chcę - On wie, że ja istnieje, i wierzę w Go bez tej całej "otoczki", choć szczerze to nie wiem czy On istnieje tak do końca, ale ateistką nie jestem. Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-04-15 o 09:45 |
|
|
|
#3257 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() bierzesz ślub? ![]() Teza, wybacz, wiem, że to nie jest śmieszne, ale zabrzmiało.... Cytat:
... wyobraziłam sobie, jak siedzisz w śmietniku, przepraszam ![]() A tak serio - jak kazali powiedzieć, to powiedz. kkuuufa, ale Wam zaczęłam zazdrościć tego ciastla.
|
||
|
|
|
#3258 |
|
Konto usunięte
|
Melk - to się nie wyklucza jak widać (dla mnie trochę dziwaczne, ale ja dziwak jestem od zawsze
) - http://pl.wikipedia.org/wiki/Teizm_agnostyczny - zobacz tu A co do ślubu - jeszcze niet, ale na zaś powiedziałam mam, by się nie szykowała do kościoła. Dzieci też nie będzie i wie i akceptuje. Bo pewnie niedługo się ktoś u mnie w końcu pojawi no albo może jak się mój ideał w końcu zdecyduje przestać być dzieckiem w skórze dorosłego A mam winna wiedzieć, bo inaczej to coś założy jak to ona. Dlatego trzeba poinformować za czasu, niestety taka moja mam jest.
Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-04-15 o 10:16 |
|
|
|
#3259 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() łosoś mmmm, a kabanosiki łososiowe to poezja
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Red, weź jej sprzedaj kokosa, bo jak nie to ja to zrobię ![]() Betty, trzymam kciuki za dietę, informuj o postępach! ![]() Ju ![]() Skrb, ![]() Flo, baw się dobrze z wielbłądami! Gryx, masz za dużo teścia
|
|
|
|
#3263 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jem kbnosika na śniadanko A potem do roboty
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3264 |
|
Konto usunięte
|
Ała , dziś mam straszny nerwoból żołądkowy i nie chce mi się jeść
Więc piję ciepłą herbatkę.
|
|
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
Fogle ostatnio przy obecnosci w Sephorze dostałam próbkę podkładu Shiseido coś tam. Mówie kobicie jaki chcę, no to ona że ten będzie dobry i nawet kolur się zgadza. No to ja że ok. Naładowała go do słoika, ja cała hepi dzisiaj nakładam go na ryło i co się okazuje? Że dała mi ze 3 tony za ciemny i mam marchewkowy pysk. W sumie do włosów pasuje...
|
|
|
|
#3266 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
uźwa, wypryszczyło mnie cóś na prawopaszczu
![]() Cytat:
a łosoś pyszny i zdrowy, wcinaj Cytat:
albo i na krócej, doczytałam coś o przeznaczeniu kasy na własne potrzeby mieszkaniowe, muszę się w przepisy pozagłębiać2. a która by się nadała dla osobnicy początkującej, nie nawykłej do ostrych p., tak żeby sobie nie zrobiła krzywdy? niekonieczne, można np. nie wiedzieć ale bardzo chcieć żeby odp. brzmiała tak bo sie wierzy że tak jest - to tak na mój rozum, ale jeszcze w linkę spojrzę czy dobrze myślę co to znaczy sprzedać kokosa?
|
||
|
|
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
Zostałem dzisiaj spisany przez rachmistrza
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3269 | ||
|
Zakorzenienie
|
1. to mniej więcej tyle, co mój- nomnomnom, tata i botele
2. u mnie -0,4 Cytat:
![]() ale malowałam 2. Szczerze, to nie wierzę- w ten wyjazd. Gdyby sprzedało się mieszkanie po mamie w w Lublinie, to nie musiałby emigrować...ale jakoś nic się nie dzieje... Cytat:
![]() Twój sposób mi się podoba- nawet bardzo! ja bym musiała przestać ze słodyczami, pić to wcale nie piję prawie- nie mam pragnienia, jedynie (proszę o łagodny wymiar kary) 2 kawy rano (?) i po papierosach 0,3l Kinley'a Też mi przykro, że się nie pożegnałam z Flo... A ja 8 kawałków czekolady Schogetten Trilogia a potem drugi dzień szaleństw z W- bo mamy święto do niedzieli włącznie
|
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie tylko nie zlot mega wypaśny łączony między regionalny jedyny w swoim rodzaju jak akurat będę na weselu jakby ta był dzięn wczęsniej, albo w każdą inną date to obiecuje nawet z syfilisem przyjdę Kameno nie pogłębiaj mojego cierpienia - na pewno nie pasuje Ci akurat 30tego ![]() skrbitko - super stajl diety -ale kcesz powiedzieć ze Twój chełop jada to co Ty dietowego???? bo to najjjssssss gratuluję i cieszę się że jestes chodzącym dowodem na to że zdrowe jadło to najprostsza droga do smukłej figury ( choć prawda ze moze akurat Tobie sie udaje a innym nie, wiem ze to indywidualne - juz było ze ktoś chudł na kaszach a na warzywach nie itp) Ja mam tak ja Ty (w sensie chuscia) - jednak na razie żrem nocami ( zajadam stresa, piję nocami - zapijam stresa i nigdy nie odmawiam sobie drożdzówek z serem oraz innych ciachów wtedy kiedy mam kcicę - no i bez białego pieczywa nie umim i bez pyrów tyż. Jak wrzucisz foty po schuściu moze jak zobaczę jaka ze mnie byłąby laska gdybym to wyeliminowała to moze kiedyś mnie mobilnie. wielkie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-15 o 10:56 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.

i jakby co, to wiecie
, jakiś pomnik czy cóś 

7 mcy, wyobrażacie sobie?
długo...

)

Więc piję ciepłą herbatkę.