|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
przechodze na dietę Tukana:
Tukany to rodzina ptaków z rzędu dzięciołowych obejmuje gatunki leśne pl.wikipedia.org/wiki/Tukany Dieta Tukana przyszła do nas z Ameryki Środkowej i Południowej ,gdzie coraz więcej ludzi stara się naśladować sposób odżywiania się tych pięknych ptaków oraz zdobyć ich sylwetkę.Tukany żywią się głównie owocami, jednak jedzą także owady, ptasie jaja, jaszczurki czy nadrzewne żaby. Ptaki te wiele owoców połykają w całości, bez uprzedniego rozdrabniania.
|
#3182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na zagramanicę mnie nie stać ![]() nie wiem na szczęście, jak smakuje krem z salmonellą - mam ma strasznego hopla, żeby nigdy przenigdy nie robić kremów i deserów z surowymi jajkami i już mam to zakodowane od dziecka, że surowe jaje, mięso itp jest blee (choć jak byłam mała to często podjadałam surowe ciasto Cytat:
ale są baby z dłuższym serdecznym (wysoki poziom testosteronu), tak samo jak i są faceci z dłuższym wskazującym co to? kto to?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-14 o 23:05 |
||
|
|
|
#3183 | |||
|
Wiedźma
|
Oczywiście! A co myślałaś? Że zrezygnuje z takiego funu?
Cytat:
Znajdz sobie jakiś fakny pysk z doczepioną fajną resztą do tej czynności. ![]() Ja tam myślę, ze ona zrzędzi jak teściowa Red. ![]() Cytat:
Ja też nie. NIENAWIDZĘ!!! Cytat:
A ja TEN.
|
|
#3184 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3185 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Mamy już reprezentację z Częstochowy i Krakowa.
|
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja chciałem dobrze
---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3188 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
łoojjjj...to niedopsze a moze jedźcie wszyscy razem? ![]() a mieszkanko wynajmijcie na ten czas? ![]() bedziecie w ten sosób zarabiac podwójcie i bedziecie sie mogli namnazać ![]() Cytat:
o senkjuci ![]() ale-jak zwykle (klątwa polly) nie ma zadnego dyplomowanego w krakowie to jest wprost nie do uwierzenia ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3190 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co do masowania-to chyba nie mam takiej czesci ktorej bym se nie dała pomasować
|
|
#3192 | |||||||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zaraz, zaraz A czy lodówki nie trzeba aby przenosić w pionie, a po przenosinach przez parę godzin nie włączać (chyba o ten płyn chłodzący się rozchodzi)? Może ona buczy, bo się aklimatyzuje? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O której lecita? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A migawka nie działa ![]() --- Polly, z tej marchewkowej strony wyłuskałem takie oto zdanie: "... Ten sposób badania oddaje też nieocenione usługi przy różnicowaniu bólów rzeczywiście wychodzących z kręgosłupa i takich, które tylko promieniują do pleców, zaś pochodzą z innych narządów (np. kobiecego narządu rodnego)". |
|||||||
|
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, wspólny wyjazd jest niemożliwy- W nocuje w samochodzie i co dzień- dwa spiewa gdzie indziej. Straszne. rzecz będzie się działa w Niemczech, rejon nadreński.
|
#3194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wszystkie masaże itp. odpadają i nienawidzę takiego smyrania w jednym miejscu przez dłuższy czas , np. na karku, albo po dłoni, ramieniu brrrkocham natomiast drapanie po plecach
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-04-14 o 23:17 |
|
|
|
|
#3196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kamenie gratuluję przeprowadzki
Redzi nie gratuluję nietopra Z Vitaxa. W żółtym opakowaniu. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co, gdzie, jak? Tużem ![]() Skarbńku, właśnie! Doszły Wymaziałam się i już wiem, co będę brała w bigu (Faith to mój odcień) Świetne te Adornedki - w typie Afterglow (tylko tańsze) Ja też! |
||
|
|
|
#3197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak nie, to Bolków 21-24 lipca, czekamy z flaszkami I to w tym roku znów mój jedyny wyjazd wakacyjny. Nawet jakbym miała tyle kasy co nie mam, to i tak nie mam z kim na wakacje jeździć ![]() ja bym zrobiła to, czego chce ode mnie najbliższa osoba, a nie kombinowała na własną rękę chronić kogoś, kogo gorzej znam ![]() Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane ![]() kiedyś próbowałam tak robić innym dobrze według mojego własnego zdania, godzić pokłócone osoby itp, a skończyło się tak, że się ode mnie poodwracały. Nie to ✂✂✂✂a nie, teraz palcem nie tknę w czyiś sprawach dopóki sam mnie o to ktoś nie poprosi ![]() jestem dotykowcem, na dodatek przewrażliwionym na puncie dotyku i macania już tu kiedyś pisałam, że jak tańczę z jakimś łopcym chłopem i zaczyna mnie macac po plecach, to czuję obrzydzenie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-14 o 23:20 |
|
|
|
|
#3198 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ajakby tak kit to i taniej
|
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze chyba im nie powiem
![]() wredny jednak jestećCytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3200 | ||
|
Zakorzenienie
|
A mnie się zakciało do Majuty przytulić
więc... Majcik ooooć ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- nie mów chłopaku
|
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to może zajedziecie do mnie? jak będziecie w Bolkowie?
|
|
|
|
#3202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Maju i dlatego lepiej się w ten temat nie wtrancać , nie godzić i nie skłócać to są ich prywatne sprawy-powinni się zająć ojcem a nie szukać donosicieli i odsuwać od rodziny z powodu choroby bo to zbieractwo to choroba w sumie jest....też znałam takich ludzi i pewnie Wy też takich znacie nie?
|
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba wsadziłem kij w mrowisko
|
|
|
#3204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Moje, nie oddam!
Cytat:
Stópeczki to moja strefa erogenna , więc po wszelkim masażu wpadam w stan pewnej euforii ![]() Cytat:
![]() Co będziesz brać?
|
||
|
|
|
#3206 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kufa! jeszcze mi tego brakuje zeby mi własny narzad dawal w dupe ( i to dosłownie) ![]() Cytat:
weźcie namiot ![]() Cytat:
drapanie także biere
|
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3208 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, weź napisz do Is pw, do kiedy zbiera , w sumie dopiero ze dwa dni otwarte jest, a IS to ludzki człowiek jestja nie miałam możliwości poznani Afterglow, tylko czytałam że chwalone i dobre....
|
|
#3209 | ||
|
Zakorzenienie
|
oć
![]() przyda się, bo zimno ![]() Cytat:
![]() bo ja mam zamiar przez cały wyjazd nie cześświeć ![]() Cytat:
![]() Skarb, gratuluję minus czwórki ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-14 o 23:34 |
||
|
|
|
#3210 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() bo Teziaku z tej sytuacji nie ma dobrego wyjścia, jeśli oni są na dziadka "cięci" a często rodzinę to w✂✂✂✂ia przydko mówiąc i nie ma zrozumienia i próby wybrnięcia z tego w sposób ludzki dla takiego człowieka , tylko jest tak jak tu właśnie-na ostrzu noża : taki jesteś - to nie ma kontaktu z dzieckiem i już , myślą że to załatwia sprawę i ok, a nie jest ok... bo nie powinno tak być, zasranym obowiązkiem jest opiekować się dziadkiem na stare lata tak jak on się kiedyś opiekował no chyba że to patologia jakaś wówczas sprawa miała inaczej.... Dzięki Maja a u Ciebie jest minus? ![]() w sumie sprawa taka że Teziak zna ich więc może.., Teziaku przemyśl, i zrób tak żeby nikogo nie ukrzywdzić...
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-04-14 o 23:35 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.

i stóp i wszystkiego innego tyż 

i nienawidzę takiego smyrania w jednym miejscu przez dłuższy czas
Redzi nie gratuluję nietopra 

wredny jednak jesteć
, więc po wszelkim masażu wpadam w stan pewnej euforii 

a u Ciebie jest minus?