|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 |
Rozeznanie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
Kmee - być może, choć jakoś zdecydowanie więcej dziewczyn (z tego, co widziałem i słyszałem) woli "na ostro" :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1652 |
Zakorzenienie
|
A to fakt, też podobnie zauważyłam, swoją drogą ciekawe zjawisko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1653 |
Rozeznanie
|
Ja też bym wolał na ostro nie wiem tylko czy z 11cm można tak.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1654 |
Rozeznanie
|
Pewnie można, najwyżej dziewczyna niewiele poczuje ;P
Zresztą zawsze zostaje kurczak na ostro. |
![]() ![]() |
![]() |
#1655 | |||
Zakorzenienie
|
fizycznych nie,ale emocjonalnych tak.
---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- mozna ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1656 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1657 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1658 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dopamine - trzeba by tyle najpierw mieć :P Ale przyznam, że marzenia o 20 trochę mnie zawsze bawią ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1659 |
Rozeznanie
|
Chyba muszę założyć wątek albo forum dla kobiet które są z facetami z członkami 12cm i poniżej bo tutaj nikt mnie nie rozumie. I tam będę sobie pisał o nakładkach, wibratorach, technikach pogłębiających penetrację i sprawiąjących że członek jest grubszy i innych takich problemach kobiet które dotknął ten problem i tam nikt nie będzię spamował 20cm penisami. To że mam 11cm to wcale nie znaczy że mi się chce mniej seksić że nie mam fantazji albo nie uwielbiam ostrych numerków nawet jeśli jestem jeszcze prawiczkiem. Każdy ma prawo się zabawić jak umie. I moje ulubiome zdanie zasłyszane w PKS w drodze do liceum jakieś 4 lata temu:
Pcham jakiego mam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1660 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
siedzi babcia z dziadkiem na laweczce i nagle babka wali dziadka po głowie. dziadek się pyta -babka ,co jest.dlaczego mnie bijesz... a babka na to-za to,że masz małego.. za chwilę dziadek wali babke -za co!!- drze się babka -a za to ,że miałaś porównanie ![]() Cytat:
dlaczego uwazasz,że nikt cię nie rozumie ![]() bo ja nie mam penisa to nie rozumiem?a zdziwiłbys się jak bardzo rozumiem problem ![]() oczekujesz płaczek pogrzebowych i glaskania po głowie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
Rozeznanie
|
Trzeba mieć 11cm członka żeby mnie zrozumieć. Zeby zrozumieć że kobieta nie spojrzy już nigdy na mnie jak na mężczyzne jak zobaczy ile mi urósł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1662 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- No jasne bo pierwsze co to patrzymy facetowi na penisa i patrzymy czy równo puchnie.
![]() |
#1663 |
Rozeznanie
|
Mam mniejszego niż Ty, a miałem kilka dziewczyn.
Po drugie - myślę, że nie piszesz poważnie. A po trzecie - nawet jak piszesz, to podobno psychoterapia jest dość skuteczna. |
![]() ![]() |
![]() |
#1664 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zawsze też możesz owinąć Alfreda wyborczą. Ona wszystko wyolbrzymia. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1665 | |||
Rozeznanie
|
aptrp myślałem że jesteś kobietą. Jak też masz małego to już Cię lubię chyba że kłamiesz. Możesz mi doradzić co zrobić żeby się tym nie dołować tylko żyć normalnie. Chcę żebyś mi opowiedział trochę na prywatnych wiadomościach jak się wstydzisz na forum mam kilka pytań jak się seksić mając małego żeby było dobrze dla kobiety.
Co do drugiego to niestety piszę poważnie wpadłem w dołek przez ten kompleks. Ja już nawet mam stronę z zainstalowanym forum co prawda nie zacząłem szukać jeszcze ludzi którzy mają taki problem jak ja nie mam jeszcze żadnego postu ale może kiedys się zbiorę i zacznę coś z tym robić. Na polskich stronach nie znalazłem jeszcze takiego forum a myślę że by się przydało. Co w tym dziwnego na pewno jest już jakieś forum np. ludzi z aparatami na zęby i krzywym zgryzem i napewno im to pomaga że się nawzajem wspierają. A wkońcu mały członek to jest większy problem to nie jest zwykły kompleks tak od 12cm i mniej. Trzeba na to patrzeć nie z perspektywy mam małego i jest mi smutno tylko z perspektywy mój chłopak ma małego kocham go ale lubię też seks nie chcę go zostawić, wiem też że nasz związek nie przetrwa bez udanego seksu a ta frustracja mnie dołuje jestem smutna. Przynajmniej ja na to tak patrzę. Na trzecie Ci odpowiem lekarz mi nie pomoże tylko powie że dużo osób ma małego i muszę się przyzwyczaić poza tym leki psychotropowe niszczę libido gorzej niż antykoncepcja. Irisfeal Cytat:
Cytat:
Dzikun Cytat:
Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2011-04-14 o 22:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1666 |
Zakorzenienie
|
Chyba nie zrozumiałeś.
Czytając Twoje posty po prostu widzę użalanie się nad sobą. Próbujesz nas przekonać, że to źle mieć małego, że nie da się zadowolić kobiety, że jesteś pokrzywdzony. Takie odnoszę wrażenie. A ja się nie śmieje, tylko nie lubię ludzi, którzy robią z siebie ofiary i każą zwracać na siebie uwagę. Przejrzyj wątek, poczytaj. Nie powiem, że rozmiar nie ma wcale znaczenia, bo tak nie jest, ale Twój członek jest jak najbardziej w granicach normy, a więc jest najzupełniej NORMALNY, a co za tym idzie, jesteś w stanie zaspokoić kobietę, sprawić jej przyjemność i wspólnie cieszyć się z seksu. Jak trafisz na swoją kobietę, to sam zobaczysz. |
![]() ![]() |
![]() |
#1667 |
po drugiej stronie szafy
|
KOCHAM CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
![]() ![]() ![]()
#1668 |
Rozeznanie
|
Bober - nic Ci nie doradzę, bo sam się dołuję
![]() Dzikun - nie działa z Wyborczą. Jutro idę po Nasz Dziennik ;P ---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 02:01 ---------- Aaaaa - jeszcze jedno - jak chcesz pocieszenia, to jest jedno badanie, ale na niewielkiej ilości badanych, mówiące, że można sobie powiększyć pompką :P Sprzed kilku lat w Journal of Sex i Marital cośtam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1669 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1670 | |
Rozeznanie
|
aptrp piszesz że miałeś kilka dziewczyn czemu już nie jesteś z nimi to przez małego. Powiedz mi niektóre pozycje naprawdę pomagają bo nie wiem czy w to wierzyć, było wogóle widać po nich że coś czują w środku. Mi się wydaje że rzeczywiście pompka może dać kilka milimetrów to chyba nie jest do końca bezpieczne. Na zagranicznych stronach znalazłem kilaka for o ćwieczeniach powiększających ludzie piszą co robią i jakie mają postępy niektórzy wstawiają nawet zdjęcia to chyba jednak coś w tym jest. Jak któś ćwiczy trzy lata to coś mu to daję. Piszą to zwykli ludzie a nie firmy sprzedające pigułki więc chyba jest to wiarygodne. Za pomocą ćwiczeń to raczej zwiększysz długość a obwód nieznacznie a może nawet się zrobić cieńszy. Chyba też jest tak że jak członek jest większy to też jest łatwiej go powiększać bo jak na każdym centymetrze zyskasz 0,5mm to na całej długości członek 15cm więcej się powiększy niż 11cm to tylko taka moja teoria. Pozatym od codziennego miętolenia członka wydaje mi się że stanie on się mniej czuły i będzie miał za słabe bodźce żeby utrzymać silną erekcję chociaż na to też są ćwiczenia. Takiego małego to jest trudno ćwiczyć nawet ze względów technicznych bo jak go wziąć do ręki. To trzeba by było 30min nadzień przynajmniej albo co drugi dzień przez kilka miesięcy ale ludzie robią to chociaż większość z nich na tym forum miała normalne penisy nawet 16cm sobie powiększali.
Są też ramki które zakładasz na penisa i nosisz po kilka godzin dziennie. Są dobre bo nawet ich nie widać przez spodnie. Może coś w tym być. Producenci tłumaczą to tak że komórki się rozciągają i przez to są zmuszane do regeneracji i dzielenia. Ostatnio przeczytałem w internecie ciekawą rzecz jak rośnie człowiek jeśli chodzi o część gdzie jest kręgosłup. Tak naprawdę samoistnie rosną tylko chrząstki miedzy kręgami które zamieniają się potem w kość a reszta ciała się rozciąga dzięki temu zaczynają się rozwijać nowe komórki reszta czyli wiązadła między kręgami, mięśnie, skóra, różne tkanki, ścięgna a nawet nerwy. Więc czemu członek miałby się nie rozciągać może rzeczywiście coś w tym jest. Pewnie jest to długotrwały proces zawsze coś może ktoś kiedyś spróbuje i opiszę efekty. Jak wy to robicie że wstawiacie takie coś Cytat:
Dzikun 11cm to nie jest normalny w każdym badaniu jest poza zakresem. Ja mam małe jądra i mało testosteronu dlatego mi nie urósł. Trzeba mieć pecha żeby mieć nieprawidłowo zstąpione jądro, kilkakrotny skręt jądra, przepukline w wieku 18 lat, stulejkę i za krótkie wędzidełko to musiało mieć jakieś znaczenie 13cm to normalny. Chciałbym uwierzyć że można tym zadowolić tym kobietę nawet nie wiem jak bym był szczęśliwy gdybym uwierzył. To nie jest przypadek że jestem na forum kobiecym. Wpisz sobie w google "Mój chłopak ma małego" to zobaczysz co kobiety tam piszą. Jak chcesz pomóc to wytłumacz mi jak myślą kobiety bo ja mam co prawda mało testtosteronu ale myślę jeszcze jak facet. Jak dziewczyna szuka chłopaka to wiadomo że najpierw nie zagląda mu do majtek, nawet jak już była z kilkoma to też nie wybierze zawsze tego który jest lepszy w łózku wiadomo warto poświęcić te kilka cm dla innych wartości chłopaka ja też gdybym szukał dziewczyny to nie wybrałbym tej najlepszej w seksie nie szukałbym tej która ma najciaśniejszą pochwę a jeśli nawet to tylko dlatego że myślałbym że ona mnie mocniej czuje i łatwiej będzie ją zadoawolić. To moge zrozumieć. No ale jak kobieta trafi na faceta z 11cm członkiem albo mniej no to co wtedy nie da się żyć z kimś bez udanego seksu penetracja nie będzie taka przyjemna. Nie wiem może dla nie których kobiet to jest prawie wcale nie ważne czy mają orgazm czy nie, czy czują go dobrze w środku może im naprawdę wystarczy że facet je kocha i onie dba. Czy jakaś kobieta jest w stanie tyle poświęcić w sferze seksu dla dobra związku przecież jakś frustracja napewno powstanie. Najlepiej żeby się wypowiedziały w tej kwesti jakieś kobiety które mają takie doświadczenia. A może jest tak że prawie wszyscy kawalerowie o jakich teraz myślę poczynając od Jarosława Kaczyńskiego a na jednym z moich znajomych z sąsiedztwa kończąc mają małe członki tak od 12cm w dół albo są gejami. Statystycznie to by się nawet zgadzało. Nie wiem czy znajdę taką kobietę która mnie zakceptuję. Nie zabronisz mi żalić się na tym forum mi to naprawdę pomaga nawet jeśli mnie przez to nie lubisz. Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2011-04-15 o 11:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1671 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz to Ty chcesz jakiegokolwiek seksu. Swoje preferencje będziesz mógł określić dopiero jak zaczniesz współżyć. Nie sądzę żeby to była rzadkość. Znam takich i starszych całą masę. ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tak jak żadnymi tabletkami czy ćwiczeniami kobieta nie zmieni sobie miseczki z A na C tak samo te ćwiczenia to ściema, a można jeszcze sobie zaszkodzić, i mieć małego i impotencję.
![]() |
#1672 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Głupio że na mnie najerzdżasz, może za to że mam małego i trzeba tępić takie kalectwo żeby się nie rozmnarzało bo jeszcze moja córka na takiego trafi i będzie miała słaby seks. Natura już o to zadbała dając facetom skłonność do depresji z powodu małego nawet nie wychodzę z domu więc spokojna głowa o twoje przyszłe dzieci nie spotkają moich. Gdyby kobiety nie dobierały w przeszłośći facetów z dużymi to dzisiaj średnia nie wynosiłaby 15cm dobór naturalny i czysta ewolucja. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1673 |
Rozeznanie
|
Tak, rozstaliśmy się m.in. przez penisa. Bo miałem z tym kompleks, bo marudziłem, bo się wstydziłem, bo byłem pewien, że mnie porównują z moimi poprzednikami, że rozmawiają o tym z koleżankami i nawet jak nie mówią prawdy o mnie, to myślą sobie nie za fajnie itp. Inna sprawa, że to wcale nie znaczy, że się myliłem
![]() Bober - zakładając, że nie prowokujesz tu sobie, to co Ty w ogóle robisz, czym się zajmujesz? Bo widzisz - mam wrażenie, że dla wielu dziewczyn ważniejsze niż 2-3 cm jest to, żeby mówić w miarę składnie, poprawnie i nie pisać "żeczywiście". |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1674 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- To jest forum o seksie więc napisz coś jak było ,jak wyglądał seks. Mam 11cm i nie wiem czego się spodziewać. Ciało kobiety nie jest przystosowane do takiego małego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1675 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 13 cm to na pewno nie bardzo mało. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
Skąd wiesz jakie jest ciało kobiety skoro jeszcze żadnego nie 'badałeś' ? ![]()
![]() |
#1676 |
Zakorzenienie
|
Ja powiem tak, mając 11 cm w sumie nie musisz się jakoś strasznie przejmować.
Duża część kobiet w ogóle nie miewa orgazmów (w dodatku się z tym pogodziły), więc absolutnie wszystko jedno czy nie mają orgazmu z 10 czy z 20 cm.. albo mają tylko łechtaczkowy - nadal wszystko jedno. Cóż powiedzieć, małego na pewno nie czuć zbytnio.. i to fakt niezaprzeczalno niezmienialny. Natomiast meritum sprawy leży w temacie znalezienia odpowiedniej partnerki, której by to nie przeszkadzało. Mi by przeszkadzało, ale dlatego że bardzo dużą wagę przywiązuję do seksu, do mocnej penetracji, do psychiczno-fizycznego aspektu bycia z silnym, dominującym mężczyzna. No, ale nie wszystkie kobiety mają takie upodobania.. Jestem pewna, że dużej części wystarczysz Ty, a kolejnej części Ty + bogate życie gadżetowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1677 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Czemu nienawidzisz rdzenncyh amerykanów? Cytat:
Cytat:
Wiem że mam swoje problemy mały członek mi napewno nie ułatwia ich rozwiązywania. To nie jest żadna prowokacja. ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1679 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Myślisz że jak jest mały to nie jest też cienki, hormony odpowiadają też za wzrost obwodu. 4cm szerokości w najszerszum miejscu= dwa kobiece palce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1680 | ||
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:06.