|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
23 | 37,10% |
| Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
6 | 9,68% |
| W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... |
|
4 | 6,45% |
| Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. |
|
6 | 9,68% |
| Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. |
|
5 | 8,06% |
| Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. |
|
0 | 0% |
| Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! |
|
3 | 4,84% |
| Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. |
|
6 | 9,68% |
| Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. |
|
0 | 0% |
| Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. |
|
9 | 14,52% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
|
|
|
|
#722 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
Dziewczyny ja się nie bawię w ten program co pokazuje jak dzidziuś będzie wyglądał, bo mi wyszedł jakiś brzydal
Kręcone włosy - oboje z mężem mamy proste Odstające uszy - żadne z nas nie ma odstających uszu etc. Brumek jestem strasznie ciekawa jak będziesz wyglądała na koniec ciąży
|
#723 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jaki duży chłop![]() Cytat:
, laska jak zawszeA no właśnie!! Zapomniałam o tym lidlu! A możesz jeszcze sprawdzić te staniki do karmienia? Może do czegoś by się nadały... Tzn. do cyców ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#724 |
|
Rozeznanie
|
Witam.
Marina- nie moge go Ty z tymi srubami hihiJa leze jestem padnieta, chyba zapomnialam ze powinnam sprzatac wolno , a ja zapierdzielalam Bo chcialam skonczyc pozadki , nip I czuje sie wykonczona.moj Tz dzwonil z pracy Opowiedzialam ze sprzatnelam clay dom , no I oberwalo mi sie....tylko kto niby mialby to zrobic? Kawe wypilam ale chyba cisnienie jest niskie I jestem taka wyzuta ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Brumek- ale z Ciebie lacha a ja jestem w 25 I juz sie smieje ze idzie brzuch a pozniej ja . |
|
|
|
#726 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam!
Z rana pojechałam do mojego lekarza sprawdzić, co z moją szyjką, bo ostatnio brzuch mi się robił twardy, ale wszystko ok Wizyta trwała może 3 minuty, ale wyszłam uradowana. Po prostu mam więcej leżeć i mniej się przejmować, czyli to co ostatnio Skorzystałąm z okazji i wpadłam do lumpka. Kupiłam mężowi koszulę, a sobie dwie koszulki Wydałam całe 6,50zł- wiem, wiem- przepłaciłam, ale musiałam zaszaleć![]() zapałeczka gratuluję synka! Mi wg usg też termin przesunął się z 15 sierpnia na 13, więc prawie tak samo ![]() Cytat:
Trzymaj się dzielnie w tym łóżku!Mój mąż też dumny, że córę będzie miał ![]() Cytat:
Wstydnisia Na usg w 12. tygodniu też nie dała sobie zmierzyć kości nosowej, bo również rączkami się zasłoniła![]() Madziulka, Bartessa, Blondynkapoznan gratuluję udanych wizyt! Cytat:
Szybko rośnie, ale wiem czemu
|
|||
|
|
|
#727 |
|
BAN stały
|
Wróciłam z miasta jako...biznes woman
Tyle emocji,ze aż spać mi się chce. Babonik-dla Nadii duzo zdrówka!!!!I spełnienia dziecięcych marzeń ![]() Gratuluję wizyt,wagi dzieciątek,płci tych potwierdzonych pio raz kolejny i tych niespodziankowych ![]() klas ki:![]() Sygine mam tę pozytywkę po Krystku ![]() YouYou leż a będzie dobrze-wiem to !!! Lecę bo do Maksa dziadkowie przyjechali |
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.makemebabies.com/viewbaby...baby_name=&o=s a to moje dziecko - ciekawy zgryz ma...
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Mi to takie potworki wychodzą,
że nie mam pojęcia do kogo podobne, ale fajna zabawa ![]() Moja też ma oryginalną czape Edytowane przez zanetaa88 Czas edycji: 2011-04-15 o 14:53 |
|
|
|
#730 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Marina Frankenstein
|
#732 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja nie sprawdzę jak wygląda moje dziecko bo po ostatnim czyszczeniu kompa, nie mam ani pół zdjęcia na dysku
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#734 |
|
Rozeznanie
|
Bartessa - w ciąży tarczyca często fizjologicznie się powiększa, ale może lepiej sprawdź przynajmniej tsh.
w Lidlu fajne te rzeczy - super spodnie typu dresowego z bardzo porządnej mięsistej bawełny. Nie kupiłam bo mam 2 pary. Bluzeczki raczej z takich dłuższych za pupę - świetne gatunkowo szczególnie fioletowa i szara. Nie kupiłam bo ja mam problem z dekoltami, nie mogę nosić ale mierzyłam i fajnie leżą. Staniki - nie umiem się wypowiedzieć są z takiego śliskiego materiału i takiego nie lubię - wolę bawełniane rzeczy.kupiłam piżamę taką z krótkim rękawkiem i spodenkami do kolan - nie ciążową ale większą wzięłam może się zmieszczę
|
|
|
|
#735 | ||
|
Zadomowienie
|
A ja po pracy, ale mi szybko dzisiaj zleciało
. Nadrabiam tylko wczorajszy dzień, resztę później, bo muszę z małżem na miasto wyskoczyć .Cytat:
.Podziękować .Cytat:
Gratuluję! |
||
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
POMÓŻCIE jak dodac zdjecia do klubu???? Założyłam nową dyskusję, ale zdjęc dodac nie umię
|
|
|
|
#737 | |
|
Rozeznanie
|
aania_20, Vaniliova11, youyou, zapałeczka, Marina1, Madziulka17, Bartessa gratuluje udanych wizyt i zdrowych dzieciaczków
![]() youyou ale numer ciesze sie ze bedziecie mieli parkę Dołączasz widze do grona nas biorących Fenoterol nom coz damy rade ja mam 6 x 1 tabl (co 4 godz). Isoptin juz odstawilam i moj organizm przyzwyczail sie do Fenoterolu ale ja juz na nim jade 4 tygodnie.. Duzo lezenia i bedzie ok ![]() Cytat:
![]() U mnie tez moja kochana mama przychodzi co weekend i gotuje po kilka obiadów na caly tydzien (drugich dan) do zamrazarki i pyszny rosolek babcia wpada w tygodniau zawsze z jakas zupką lub moj mąż od niej przywozi tesciową tez mam fajną i rowniez pomaga w zakupach czy gotowaniu nieraz pozatym obie mamy posprzatały nam cale mieszkanko na swieta lacznie z oknami i fierankami (moj mezus pracuje od rana do wieczora wiekszosc dni niestety). Takze moja rodzinka tez pomaga bardzo ![]() Co do zelaza to ja tez biorę Biofer (zelazo o zwiekszonym wchlanianiu) i mi tez się ładnie podniosło od ostatniej wizyty jest niewiele ponizej normy takze pomaga biore 2 x 2 dziennie a ono jest bez recepty ![]() Wczoraj dotarło łózeczko maz akurat byl w domu bo czatowal ze mna zeby sprawdzic zawartosc paczki bo az 24 kilo z materacem wazyla a ja leżąca jestem wszystko w najlepszym porzadku od razu zlozyl lozeczko i mial przy tym taka frajde ze hej ja lezalam obok na lozku i patrzylam i sie cieszylam tylko hehe Zrobilam zdjecia ale komórką bo zepsuła nam sie karta pamieci do aparatu wiec jakosc zdjec nie jest zawrotna jak i kolory hehe ale cos widac Jedni dziadkowie zaoferowali ze sfinansują wozek a drudzy lozeczko takze jestesmy im bardzo wdzieczni bo duzy wydatek odpadnie Oto łóżeczko:
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
oliweczka - beatka podpowiadala w klubie : " ja dodawałam przez http://imageshack.us/ i jak załadowałam tam zdjęcie to kopiowałam linka który pokazał się w okienku ":umieść ten obraz na ---> FORUM "
wtedy w wiadomości tutaj masz już od razu duże zdjęcie, tylko najlepsze takie ok.600x400pixeli bo większe się za bardzo rozciągają, lepiej zmniejszyć." a ja sobie uswiadomilam ze jakbym musiala lezec to jakos musielibysmy sobie sami radzic... pocieszajace... bo przeciez nie mam tu nikogo,a kolezanki pracuja (maz tez). do tego dziecko juz trzyletnie... lepiej ze bede na chodzie wiec sie oszczedzam Edytowane przez 83monia Czas edycji: 2011-04-15 o 15:43 |
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Ok dziewczynki-zdjęcia dodane-są w klubie, ale nie w nowej dyskusji-swoja drogą, jak ją skasowac?
Te same zdjęcia sa również na moim profilu w albumie
|
|
|
|
#740 |
|
Rozeznanie
|
http://www.makemebabies.com/viewbaby...baby_name=&o=s
hahahaha nieźle - szkoda tylko że ja mam ciemne włosy a mój mąż czarne tylko że osiwiał wcześnie |
|
|
|
#741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zmalowana tak zdjęcie wyskoczyło mi w blond włoskach
Beata hahaha dobre "czyj to chłop" Bartessa za wizytę Youyou ja mam kręcone i Tż takie falowane jakby zapuścił ![]() A ostatnio właśnie mówiłam mężowi, ż chciałabym żeby Dominik miał loczki hihi Blondynka bardzo dobre wieści ![]() Brumek już coś się zaokrągla Ciążowa laseczka ![]() Cytat:
Cytat:
Nerola w takim razie gratulacje bizneswoman Co to za interes otworzyłaś?Lilka cudne to łóżeczko |
||
|
|
|
#742 |
|
Zadomowienie
|
marina -
zanetko - mmm...przystojnego tego meza masz i tez tak jak u mnei ja blond maz czorny ![]() karolinee, zaneta - któreś z moich dzieci tez ta czape ma oliweczkaa - juz ogladam i wróciłam z palmą pierwsze wyjscie po chorobie tylko na dol przed klatke bo na dole w sklepie palmy mieli ale zdazylam sie zadyszec...a w miedzy czasie babcia kupiła mi przewijak oto foty ![]() nasza pierwsza małżenska palma i przwijako wanienka
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2011-04-15 o 16:42 |
|
|
|
#743 |
|
BAN stały
|
ZAKUPOHOLICZKI
![]() hmmm, wy sie chwalicie jakie zakupy robicie to tez wam pokaze jakie spodnie sobie z hm mama kupilam. o takie: SPODNIE.jpg REZYGNUJE Z LEDZINSÓW, dzisiaj jak zobaczylam taką większą babkę w ledzinsach to mi sie odechcialo
|
|
|
|
#744 |
|
Zadomowienie
|
hehe dobre
Bo w moim przypadku na usg widać że nos raczej będzie po tatusiu, a na tym zdjęciu to jakoś bardziej do mojego zbliżony
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
Lilka to widzę że my na tym samym wózku jedziemy
razem leżeć raźniej i będziemy odhaczać kolejne tygodnie i oby te nasze szyjki wytrzymały![]() Łóżeczko super się prezentuje
|
#746 |
|
BAN stały
|
Ja tam wole nie sprawdzac nawet jakie moje bedzie
wyjdzie mi z garbatym nosem i co? |
|
|
|
#747 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() coz...sprawdz w zie co mog e ise wymienic na jedno z moich |
|
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki a jak wejść do klubu? Na czym to polega? bo ja ciemna jak tabaka
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Marina tu masz klub https://wizaz.pl/forum/group.php?groupid=800 a jak Cię w nim nie ma to napisz do nerolki (?) żeby Cię dodała
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też bym takie chciała tylko w kolorze olcha miodowa albo coś podobnego bo mam jasne meble w pokoju (u moich rodziców rzecz jasna
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

no i prawdopodobnie bedzie duze dziecko.
i jaki duży chłop
i ta czapa

klas ki:

są z takiego śliskiego materiału i takiego nie lubię - wolę bawełniane rzeczy.
kwestia przyzwyczajenia
rano wziełam Isoptin to może mi trzęsawka przejdzie